soğuk su bağımlılık yapıyor vallahiönceden kısa sürede saçımdan çekerdim suyu, şimdi 2-3 dk tutuyorum öylece.. kayısı yağını anneme kırışıklık tedavisi için almıştım..dibinde az miktarda kalmıştı ve bende internetten faydalarını araştırıp baktığımda seboreik dermatit egzama vs.. yazıyordu . ve bence kokusu da gayet hoş
Seboreik dermatitte saç derisinde kırmızı lekeler çıkar sivilce gibi.. saç derin pul pul dökülür kabuk halinde.. saçını birden kepek basar.. + saç derin bayağı bir kaşınır
Kızlar saçımın ucundan 4 parmak kestim ve kendine geldiğini hissediyorum birazda olsa en azından elimi götürdüğümde kırık yok ve düz hoş bi görüntü var ucu kedi kılı gibi durmuyor .
3 4 ayda bir bu şekilde almayı düşünüyorum artık
kedii canım no poo yu devam ettiriyor musun?
Saçının temizliğini arınmasını ne ile sağlıyorsun acaba???
kestim zaten ucundan 4 parmak :)Canım saçların çok güzel maşaallah gür, fakat uçları biraz incelmiş gibime geldi uçlarından azıcık alabilirsin ,ben duş sonrası saçımı kurutmayı sevmiyorum çok kırıyor saçı ama mecburen kurutuyorum başım ağrıyor yoksa, bi son 2 haftadır doğru düzgün kurutmadım o kadar. Bir arkadaşım var saçları öyle gür ve sağlıklı ki bir tane kırık yok belinde saçları, o hiç kurutmuyormuş saçını. Örmeyi bende duydum ve örüyorum , bir de bu arada sakın saçınızı topuz yapmayın,ben saçımı hep topuz yapardım ama çok kırıyormuş, ben ya örüyorum ya da topluyorum evdeyken.
oo buralar boşalmış yokluğum yaramadı mı ne
Benim bakım yağım bitti iyi bi bakım yağı hazırlamak istiyorum kendim uzamaya etki edecek ve kırılmaları önleyecek kızlar yardım edermisiniz.
Bu da benim saçlarım kizlar
Yok canım yeni yikamstm vede siyah beyaz ondan oyle gelmis olblrsanırım uçlar yıpranık ? fakat boyu çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?