Saç Uzatma Yöntemleri Şubata kadar benimle birlikte saç uzatacak arkadaşlar burayaa (Resimli)

Seboreik dermatitte saç derisinde kırmızı lekeler çıkar sivilce gibi.. saç derin pul pul dökülür kabuk halinde.. saçını birden kepek basar.. + saç derin bayağı bir kaşınır

Aynen kışın bile arada yapıyorum ben :)
Denicem kayısı yağınıda :)

Seboreik dermatitte saç derisinde kırmızı lekeler çıkar sivilce gibi.. saç derin pul pul dökülür kabuk halinde.. saçını birden kepek basar.. + saç derin bayağı bir kaşınır

Bende sivilce çıkıyor, iltihaplı kimisi

Kızlar saçımın ucundan 4 parmak kestim ve kendine geldiğini hissediyorum birazda olsa en azından elimi götürdüğümde kırık yok ve düz hoş bi görüntü var ucu kedi kılı gibi durmuyor .
3 4 ayda bir bu şekilde almayı düşünüyorum artık

En iyisi :)

Kızlar iyi akşamlar bayağıdır uğrayamadım ne yaptınız ne ettiniz?
Ben turplu su kürüme sonunda başlayabildim iki gün önce..
Gün aşırı yapılıyor yani 2. kürümü bugün uygulayacağım inşallah..
Saçlarım muskatlı tariften dolayı yumuşacık ama artık uzasın istiyorum he!!!
Siz neler yaptınız bakımlara devam mı?

kedii canım no poo yu devam ettiriyor musun?
Saçının temizliğini arınmasını ne ile sağlıyorsun acaba???

Canım saçların çok güzel maşaallah gür, fakat uçları biraz incelmiş gibime geldi uçlarından azıcık alabilirsin ,ben duş sonrası saçımı kurutmayı sevmiyorum çok kırıyor saçı ama mecburen kurutuyorum başım ağrıyor yoksa, bi son 2 haftadır doğru düzgün kurutmadım o kadar. Bir arkadaşım var saçları öyle gür ve sağlıklı ki bir tane kırık yok belinde saçları, o hiç kurutmuyormuş saçını. Örmeyi bende duydum ve örüyorum , bir de bu arada sakın saçınızı topuz yapmayın,ben saçımı hep topuz yapardım ama çok kırıyormuş, ben ya örüyorum ya da topluyorum evdeyken.

kedii canım no poo yu devam ettiriyor musun?
Saçının temizliğini arınmasını ne ile sağlıyorsun acaba???

no poo yu 1 hafta uyguladım aslında yumuşacık ve çok sakin oldu saçlarım ancak yağlı görünüyordu :/
çalıştığım için devam ettiremedim .
onun yerine az şampuan kullanmayı tercih ediyorum artık

kestim zaten ucundan 4 parmak :)
kısaldı ama çok fazla kısalmadı ve görüntüsü sağlıklı hoş insanın bakınca içi açılıyor

kızlar sinemakiyi salı günleri yapacağım bu akşam 3. kürümü uygulayacağım . 8 de ara vereceğim öpüldünüz

Benim bakım yağım bitti iyi bi bakım yağı hazırlamak istiyorum kendim uzamaya etki edecek ve kırılmaları önleyecek kızlar yardım edermisiniz.

Ben de sinamekide 4kürümü yaptim bana göre hafiften uzadi cünkü dip boyam geldi ama anneme göre sanki hala ayniymis bilemedim am azimle devam. Bide şu ısıya karsi koruyucu soreylerden kullanayim diyorum ve 2santim kadar uclarindan aldirayim diyorum uzatiyorum madem biraz daha saglikli görünsün diye fikirleriniz nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…