kışın da düzleştirince aynı sorun kabarıyor malesef dipleri :) uçlarında sorun yok normal banyodan çıkıncada aynı şekilde dipleri kabarıyor ara makas yapmıştım saçım dalgalı kıvırcık arası ve kahkülüm vardı uzadı onlardan kabarıyor iştekabarıkmı saçının yapısı neden ?
bide hava sıcak herkesin kabarıyor kışın düzleştir şimdi boş yere yıpratma
Ben nasil uzaticam 6ay önce orialle yiprandi simdi dipten uzadi omzumu biraz geçti uçlari kirik ama uzamasi için gidip kestiriyimmi?
Güzelmiş saçların :)Bu da benim saçlarım kizlar
hoşgeldin canım aramızahaftada 1 sinameki yapıyorum, 1 kere de yağ karışımım vardı benim onu uyguluyorum. içine kattığım yağları tam hatırlamıyorum şimdi ama badem, fındık ,hint yağı falan vardı. dediğim gibi ibrahim tatlısesin gençlik saçları gibi olduğundan foto koyamıcam, insani bi boya gelene kadar devam etmeyi ve konuyu takip etmeyi düşünüyorum, benimle de ilgilenin :))
Ayy benim
Saçlarimda hafiften uçlarindan kirildi düledtirici falan derken kestirip mi devam etsem yoksa bu şekilde mi küre devam etsem bilemedim :)
zamanla kestir ama bir anda değil benceBen nasil uzaticam 6ay önce orialle yiprandi simdi dipten uzadi omzumu biraz geçti uçlari kirik ama uzamasi için gidip kestiriyimmi?
iyiyiz csnım hoşgeldinKızlar selam nasılsınız bakayıımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?