Saç Uzatma Yöntemleri Şubata kadar benimle birlikte saç uzatacak arkadaşlar burayaa (Resimli)

Ben nasil uzaticam 6ay önce orialle yiprandi simdi dipten uzadi omzumu biraz geçti uçlari kirik ama uzamasi için gidip kestiriyimmi?

kabarıkmı saçının yapısı neden ?
bide hava sıcak herkesin kabarıyor kışın düzleştir şimdi boş yere yıpratma
kışın da düzleştirince aynı sorun kabarıyor malesef dipleri :) uçlarında sorun yok normal banyodan çıkıncada aynı şekilde dipleri kabarıyor ara makas yapmıştım saçım dalgalı kıvırcık arası ve kahkülüm vardı uzadı onlardan kabarıyor işte tek çözüm tel tokam

Kızlar saçıma 6 gündür düzleştirici maşa falan değdirmiyorum
Benim için çok şaşırtıcı ve büyük bir gelişme...
Saçımı ya örüyorum ya da döndürerek topuz yapıyorum sabah kalkınca saçım maşa yapmış kadar oluyor
Siz neler yapıyorsunuz?
bu arada ben kaç gündür hiç maske de yapmadım ya..
Ne muskatlı maske ne de turp suyu

Ben nasil uzaticam 6ay önce orialle yiprandi simdi dipten uzadi omzumu biraz geçti uçlari kirik ama uzamasi için gidip kestiriyimmi?

orial kız kardeşimin saçından biliyorum, kestirmeden kurtulamazsınız uzatsanızda o saçlar her tarakta her dokunuşta pıt pıt kopar ordan, uzadığından çok kısalır saçlarınız, kestirip bakıma başlayın derim ben.çünkü orialin yıprattığı bi saç ne kadar sağlıklı hale gelebilir ki

aynen E="bills, post: 36871211, member: 527905"]orial kız kardeşimin saçından biliyorum, kestirmeden kurtulamazsınız uzatsanızda o saçlar her tarakta her dokunuşta pıt pıt kopar ordan, uzadığından çok kısalır saçlarınız, kestirip bakıma başlayın derim ben.çünkü orialin yıprattığı bi saç ne kadar sağlıklı hale gelebilir ki[/QUOTE]
aynen hic saglikli değil yeni sacim geldi onlar nasil parlak nasil yumuşak ama uçlar karmakarisik parmaklarim girmiyo ah ahh

kızlar selam; orialle mahfettiğim saçlarımı kestirmek zorunda kaldım şuan ibrahim tatlıses'in gençliğinden az daha uzun :) gür ve kıvırcık, aynı onun gençliği işte :) tokalarla tutturuyorum saçımı yanlardan falan. 6 eylül'de sinameki kürüne basladım, ilk defa saç uzatma maskesi deniyorum insallah işe yarar. ikinci olarakta sampuanıma çam terebentin koymak istiyorum ama saclarım biraz kuru çok yumuşak olduğuda söylenemez haliyle, koymalımıyım sizde? kurutur falan yazanlar var. kullananlar cevap verebilir mi?

haftada 1 sinameki yapıyorum, 1 kere de yağ karışımım vardı benim onu uyguluyorum. içine kattığım yağları tam hatırlamıyorum şimdi ama badem, fındık ,hint yağı falan vardı. dediğim gibi ibrahim tatlısesin gençlik saçları gibi olduğundan foto koyamıcam, insani bi boya gelene kadar devam etmeyi ve konuyu takip etmeyi düşünüyorum, benimle de ilgilenin :))

Ayy benim
Saçlarimda hafiften uçlarindan kirildi düledtirici falan derken kestirip mi devam etsem yoksa bu şekilde mi küre devam etsem bilemedim :)

hoşgeldin canım aramıza

kızlar okul başladı giremiyorum pek malesef kaç gündür bakım yapmıyorum 5 günde bir şampuanlıyorum saçlarımı artık yağlanmıyor merak etmeyin pis deilim hahaha 1 haftaya çıkarmaya çalışıyorum küçükken haftada bir yıkardım saçlarımı hiçbir şey olmazdı o günlerimine gitmeyi istiyorum saçlarım zaten çok kuru şimdi yağ sürdüm 10 dk filan bekledi birazdan banyoya gircem öyle banyo yap çık artı hiçbir bakımım yok şuan

bu akşam sinamekinin 3. kürünü yapacağım, henüz bir gelişme yok tabi. mesaj sayım dolunca fotograf paylaşmayı düşünüyorum. en kısa zamanda insani boya gelir insallah. :)

Lavanta yağıda aldım onuda şampuanıa koyucam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…