- 21 Haziran 2014
- 97
- 18
- 13
Ben nasil uzaticam 6ay önce orialle yiprandi simdi dipten uzadi omzumu biraz geçti uçlari kirik ama uzamasi için gidip kestiriyimmi?
Ya bende öyledusunuyorm bbazi kuaforler diyor ki kestirneyle alakasi yok bazisi diyor ki uçtan hava alir diye..canım araştırmalar kanıtlamış ki uzama dipten olduğu için saç uzamasının kırıklarla bi alakası yokmuş.
[QUöyle "yazyagmurumm, post: 37142496, member: 601789"]canım araştırmalar kanıtlamış ki uzama dipten olduğu için saç uzamasının kırıklarla bi alakası yokmuş.
Bence de yok. Saçlarımı kestirmeden önce uçları hep kırık olmasına rağmen uzuyordu. Sonra kısa kestirince saç küstü tabi.[/QUOTE]Ya bende öyledusunuyorm bbazi kuaforler diyor ki kestirneyle alakasi yok bazisi diyor ki uçtan hava alir diye..
o zaman aktifleştirelimburası aktif bir topik diye geldim ama kimse yok
yeniden kürlere bakımlara başlamak istiyorum çünkü saçlarımı kestirdim
vücut kremini saçını kullanmakla pek doğru birşey yaptığını sanmıyorum ya.o zaman aktifleştirelimbende zaman zaman saç maskeleri yapıyorum.evde hazırladığım doğal yağları saçıma sürüyorum. Doğrumu yapıyorum bilmiyorum fakat vücüt kremimi saçıma uygulayıp 2 saat kadar bekletip ılık suyla yıkıyorum.saçlarım yapısı gereği biçimsiz düzleştirince güzel duruyor. Birde bazen geceden örüyorum.Ne yaparsam yapayım kabarmasına engel olamıyorum. şimdide şampuanın içine bi kaç yağ karışımı koydum fakat çok koydum sanırım baya bi kalıntı kaldı saçımda. çözümü ise şöle buldum. ilk yıkamayı yağ karışımı şampuanla ikinci yıkamayı ise normal şampuanla yapıyorum :) taramadan öncede gliss in sıvı saç kremini sıkıyorum. saçlarım zaten çabuk uzar öle geçinip gidiyoruz. fakat bu aralar dipleri çok kaşınıyor
aslında evet şampuanlarken yağ zaen yıkanıyor. direk saçımıza sürmek daha faydalı olabilir.vücut kremini saçını kullanmakla pek doğru birşey yaptığını sanmıyorum ya.
birde şampuana katılan yağların pek faydası olduğunu düşünmüyorum ben. bence ayrı bir bakım yap. sonuçta şampuan kafamızda ne kadar süre kalıyor ki.
aslında evet şampuanlarken yağ zaen yıkanıyor. direk saçımıza sürmek daha faydalı olabilir.
sarımsak saç uzatırmı kızlar??
fönsüz hali bu canım. yeni yıkayıp kurutulmuş hali. fönlü hali biraz daha uzun.ben lavanta içmeye başladım 2 gündür. birde bir haftadır çamterabendi kullanıyorum :)evet ancak tek başına yaparsan saç diplerin zarar görür ya yutacaksın yada şampuanına katacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?