Saç Uzatma Yöntemleri Şubata kadar benimle birlikte saç uzatacak arkadaşlar burayaa (Resimli)

[QUöyle "yazyagmurumm, post: 37142496, member: 601789"]canım araştırmalar kanıtlamış ki uzama dipten olduğu için saç uzamasının kırıklarla bi alakası yokmuş.[/QUOTE]
canım araştırmalar kanıtlamış ki uzama dipten olduğu için saç uzamasının kırıklarla bi alakası yokmuş.
Ya bende öyledusunuyorm bbazi kuaforler diyor ki kestirneyle alakasi yok bazisi diyor ki uçtan hava alir diye..

[QUöyle "yazyagmurumm, post: 37142496, member: 601789"]canım araştırmalar kanıtlamış ki uzama dipten olduğu için saç uzamasının kırıklarla bi alakası yokmuş.

Ya bende öyledusunuyorm bbazi kuaforler diyor ki kestirneyle alakasi yok bazisi diyor ki uçtan hava alir diye..[/QUOTE]
Bence de yok. Saçlarımı kestirmeden önce uçları hep kırık olmasına rağmen uzuyordu. Sonra kısa kestirince saç küstü tabi.

Ya bende öyledusunuyorm bbazi kuaforler diyor ki kestirneyle alakasi yok bazisi diyor ki uçtan hava alir diye..
Bence de yok. Saçlarımı kestirmeden önce uçları hep kırık olmasına rağmen uzuyordu. Sonra kısa kestirince saç küstü tabi.[/QUOTE]
Ah ah ben de kestirdim kustu resmen

Merhabalar
Beni de aranıza alır mısınız?

Saçlarımı üniversiteden sonra kısa kestirdim, 4 yıldır kısa kullanıyorum. Kısa saçı çok sevdiğim halde bi uzatma hevesi sardı içimi.

3 haftadır sinameki yapıyorum, saçlarımın uçları feci durumda ama en azından 8 haftayı tamamlayayım öyle alayım uçlarından diye dayanıyorum. Uçlardan kopup durduğundan saç boyumda artış olmuyor sanırım.

Bir de HC kullanan var mı aranızda? İşe yarayacağını bilsem almayı düşünüyorum.

burası aktif bir topik diye geldim ama kimse yok
yeniden kürlere bakımlara başlamak istiyorum çünkü saçlarımı kestirdim

burası aktif bir topik diye geldim ama kimse yok
yeniden kürlere bakımlara başlamak istiyorum çünkü saçlarımı kestirdim
o zaman aktifleştirelim bende zaman zaman saç maskeleri yapıyorum.evde hazırladığım doğal yağları saçıma sürüyorum. Doğrumu yapıyorum bilmiyorum fakat vücüt kremimi saçıma uygulayıp 2 saat kadar bekletip ılık suyla yıkıyorum.saçlarım yapısı gereği biçimsiz düzleştirince güzel duruyor. Birde bazen geceden örüyorum.Ne yaparsam yapayım kabarmasına engel olamıyorum. şimdide şampuanın içine bi kaç yağ karışımı koydum fakat çok koydum sanırım baya bi kalıntı kaldı saçımda. çözümü ise şöle buldum. ilk yıkamayı yağ karışımı şampuanla ikinci yıkamayı ise normal şampuanla yapıyorum :) taramadan öncede gliss in sıvı saç kremini sıkıyorum. saçlarım zaten çabuk uzar öle geçinip gidiyoruz. fakat bu aralar dipleri çok kaşınıyor

vücut kremini saçını kullanmakla pek doğru birşey yaptığını sanmıyorum ya.
birde şampuana katılan yağların pek faydası olduğunu düşünmüyorum ben. bence ayrı bir bakım yap. sonuçta şampuan kafamızda ne kadar süre kalıyor ki.

aslında evet şampuanlarken yağ zaen yıkanıyor. direk saçımıza sürmek daha faydalı olabilir.

kızlarrrr okul nedeniyle ben topiği iyice unuttum valla şimdi aklıma geldiiii
bakımlaraaaa devammmm saçlarımın resmini atarımmmmm .

evet ancak tek başına yaparsan saç diplerin zarar görür ya yutacaksın yada şampuanına katacaksın
fönsüz hali bu canım. yeni yıkayıp kurutulmuş hali. fönlü hali biraz daha uzun.ben lavanta içmeye başladım 2 gündür. birde bir haftadır çamterabendi kullanıyorum :)

Eklentiler

• 20141028_140106.webp
    53,8 KB · Görüntüleme: 242
Nemli sacı Örme olayı ile ilgili şunu söyliyim sacın kökü hariç diğer kısmı ölüdür.sac kökten uzar.
Ölü olan kısma ne yaparsan yap sacın uzamaz.
Yetergari şu yanlış teoremlerden

Şuanki boyu bu kadar bakımlara devammm :)

Eklentiler

• 20141119_092600.webp
    78,6 KB · Görüntüleme: 244
kizlar benim sacimda uzun zamandir ayni ve kisa. sürekli uclarindan aldiriyorum son zamanlardada boyattim sonra kendi rengime dondum.Insallah yaza kadar benimde belime gelir. Su anlik sacimi duzlestirmiyorum zeytinyagli sabuna alismaya calisiyorum birde lavanta kurune basliyacagim. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…