Aşılama Subatta asilama olacaklar hadi birlikte bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ay
da onu gosteriyo gibi korkuyorum
Arkadaslar ben catlatma ignem cuma gunu saat 12 gibi yapildi ertesi gun yani cumartesi 12 gibi asilama oldum acaba doktorum yanildimi[/QUOTE]
cok uzuldum arkadaslar ya lutfen cevap yazin bana

Ayyyyy mukemmeeel cok sevimdim senin adina ikiz olmasi bi ayri guzel:))) umut oldun ya gece gece yuzum guldu

Guzel haberlerini bekliyoruz senin de canim benim:))

da onu gosteriyo gibi korkuyorum
Arkadaslar ben catlatma ignem cuma gunu saat 12 gibi yapildi ertesi gun yani cumartesi 12 gibi asilama oldum acaba doktorum yanildimi[/QUOTE]
Benim doktorum da oyle yapti canim

ay
Arkadaslar ben catlatma ignem cuma gunu saat 12 gibi yapildi ertesi gun yani cumartesi 12 gibi asilama oldum acaba doktorum yanildimi
cok uzuldum arkadaslar ya lutfen cevap yazin bana[/QUOTE]
Benim doktorum asilama icin 40. Saat cagirdi. Niye 36 saat degil de 40 diye sordum. Tup bebekte yumurtalar catlamadan toplanmasi gerekiyomus o yuzden 36 saatte cagiriyolarmis. Ama asilamada yumurta catladiginda yapmak gerektiginden, o da yaklasik 39-40 saatte catliyomus, o yuzden 40. Saatte cagirmis. Ama belki de senin erken catlamistir

Evet canım bana da oluyo... Özellikle sol tarafa daha çok oluyo nedense.. Yarın kan testi yaptırıcam... Hayırlısı bakalım...
Benim cift tarafli batiyo ara ara. Bi seyleri belirtiye yormak icin de erken. Zaten gecen sefer batmalarim cok siddetlenmisti cok kotu olmustum ilk asilamamda. Doktor kist olusuyo buyuk ihtimal, bu kadar agri buyuk iht o demektir demisti. Ama ilk asilamamdan sonra zaten ameliyat oldugum icin bilemedim kist olusmus mu olusmamis mi. Ama bu seferki o kadar siddetli degil

cok uzuldum arkadaslar ya lutfen cevap yazin bana
Benim doktorum asilama icin 40. Saat cagirdi. Niye 36 saat degil de 40 diye sordum. Tup bebekte yumurtalar catlamadan toplanmasi gerekiyomus o yuzden 36 saatte cagiriyolarmis. Ama asilamada yumurta catladiginda yapmak gerektiginden, o da yaklasik 39-40 saatte catliyomus, o yuzden 40. Saatte cagirmis. Ama belki de senin erken catlamistir[/QUOTE]
igne yapildi bana saat verdi ona gore gittim 12 de gel dedi ultrasonla falan bakmadi asilama oncesi ayy sinir oldum ya

igne yapildi bana saat verdi ona gore gittim 12 de gel dedi ultrasonla falan bakmadi asilama oncesi ayy sinir oldum ya[/QUOTE]
Bi bildigi vardir onun da hepsinin yontemi farkli oluyo, simdi kiyaslama kimseyle. Ben de ilk asilamamda kafaya takmistim niye 40. Saatte cagirdi beni, kesin tutmicak iste, herkesin 36 da benim niye 40 diye. Kismet degilmis olmadi ilki gec yaptigi halde. Stres cok etkiliyo dusunup durma asilama yaptirdigini. Beklemek cok kotu ben ilk asilamamda hep yattim yattim bunalttim kendimi dusune dusune. Esimle kavga ettim durmadan falan. Belki de etkilemistir stres. Bunda cok dusunmuyorum bakalim sadece ani hareket yapmamaya agir kaldirmamaya calisiyorum o kadar

Zat
igne yapildi bana saat verdi ona gore gittim 12 de gel dedi ultrasonla falan bakmadi asilama oncesi ayy sinir oldum ya
Bi bildigi vardir onun da hepsinin yontemi farkli oluyo, simdi kiyaslama kimseyle. Ben de ilk asilamamda kafaya takmistim niye 40. Saatte cagirdi beni, kesin tutmicak iste, herkesin 36 da benim niye 40 diye. Kismet degilmis olmadi ilki gec yaptigi halde. Stres cok etkiliyo dusunup durma asilama yaptirdigini. Beklemek cok kotu ben ilk asilamamda hep yattim yattim bunalttim kendimi dusune dusune. Esimle kavga ettim durmadan falan. Belki de etkilemistir stres. Bunda cok dusunmuyorum bakalim sadece ani hareket yapmamaya agir kaldirmamaya calisiyorum o kadar[/QUOTE]
En yatmamak gerekmis ilkgunden sonra kan dolasimi olmasi lazimmis

Ay ben bu habere nasıl sevindim anlatamam yaa gözünaydın hayırlı olsun sağlıkla kucağınada al inşallah bebeklerini :)

Aynen biz de 1 buçuk yıldır korunmuyoruz.. Senin kaç tane yumurtan vardı? Ben de ilk defa aşılama oldum 17 Şubatta.. Benim de hiç umudum yok..

Canım ben bir buçuk yıldır bayagı tedavilerden geçtim :) Hangisinden başlayım bilmiorum. Öncelikle devlet hastanesinde muayne oluodum bende bir ay klomen kullandım 5 yumurtam oluşmuştu hepside büyük boyutlarda ve tedavim iptal edildi . birsürü kistlerle başbaşa kaldım neyse onlarda kayboldu ama yaklaşık 7 ay falan gidip geldikten sonra herhangş bi gelişme olmadı :) En son özel tüp bebek merkezine gttim orda bir aşılama yaptırdım 2 güzel yumurtam vardı eşimin sayılarıda çook iyiydi ama tutmadı :) Bir ay ara verdik ve bu ay tekrar yaptırdık bu sefer 4 yumurtam vardı :) Bakalım beklemedeyim hayırlısı artık :)

öyle olduğunu bilmiyordum şaşırdım şimdi ben spermlerin laboratuarda yıkanıp doktorun yumurtalıklarına enjekte etmesi diye biliyordum 10 gün kendime iğne mi vurcam
evet spermler yıkanıp yumurtalıklara veriliyoda, öncesinde kendine iğne yaparak vycüdunu hormonla dolduruyosun

ikizmi bideee :) maşallah. kaçıncı aşılamaydı sorun neydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…