Aşılama Subatta asilama olacaklar hadi birlikte bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benzer şeyleri yasamisiz bende geçen sene kasımda başladım ara ara hep devam etti süreç sonuçta aşılamaya kadar geldik hepimiz için hayırlısı olsun diyelim zaman kaybı olarak değil de yaşanması gerekiyor diye düşünelim allah ne zaman nasip ederse

Hic umudum kalmadi kahroluyorum artik tukendim hic olmucak biliyorum aglamak sizlanmak fayda getirmiyo biliyorum ama elimden bisi gelmiyor
Canim kirmizlar gelneye devam ediyomu bak isyanetme rabbim bizi boyle siniyo duadan baska bisey gelmez elimizden biliyorum cok can sikici cumleler ama iyi olmak zorundayz daha ck sukretmemiz lazm gunun gecip umutlanadabilirdin ama bak rabbm hemen kirmizilari getirdi

ilk basta kirmizi geldi simdi kahverengi devam ediyo yarin kesin gelir cok yoruldum ya isyan etmemek mumkun degil 2 yildir ilac tedavi 14 kilo aldim dile kolay kendimi cok kotu hissediyorum

İyi akşamlar arkadaşlar . test günüm perşembe günüydü fakat sabah ne olsa belirti yok olsa da çıkmaz daha diye öylesine bi idrar testi yaptım ve silik çıktı. Sonra kan verdim degerim 32 çıktı çok sukur. İnşallah sağlıkla tamamlamak nasip olur. İnşallah hepiniz için hayirlisiyla güzel sonuçlar almak nasip olur

ilk basta kirmizi geldi simdi kahverengi devam ediyo yarin kesin gelir cok yoruldum ya isyan etmemek mumkun degil 2 yildir ilac tedavi 14 kilo aldim dile kolay kendimi cok kotu hissediyorum
Canm bende ayniyim ama ne yaparsak yapalm bu saatten snra yapcak hc bseyomiz yk ayni bende senn gbi 2 senedr yoruldm esin bile anlamiyo yeri geliyo. Bundada vardr bi hayr

Hadihayirlisi olsn canm yukselsin hemen degerlerin

3 gun onceden cikmis bugun asilamann 9.gunu dmi canm ay heycanlandirdin beni bdaha kan testini ne zaman tekrarlican

11. Günüm canım doktor 14. Gün istedi tahlili çarşamba günü tekrarlicam inşallah .

Canlar ben 7 yil bekledim ama sukurler olsun hic isyan etmemeye calistim.bu benim sinavim ve basarili olmaliyim bu sinavda Allahim dedim.hic aglamadim mi?elbette cok agladim hatta her adetimde agladim cunku aciziz elimizden hicbisey gelmiyor uzuluyoruz.nezamanki kabullendim bu dunyadaki imtihanim bu napalim olmazsa olmasin dedim Rabbim nasip etti sukur.Ve ne bende ne de esimde hicbisey yoktu tanimsiz infertilite denildi.asilama bile yaptirdim yine tutmadi asilamadan 2 ay sonra hamile kaldim.sukurler olsun 5.5 yasinda oglum var ondan sonra yine olmadi 2 dusuk oldu.simdi yine asilama yaptirdim bakalim bekliyoruz.Ama Rabbim bizi bizden iyi bilir tedbirimi aldim takdir onun.Hz.Meryeme kocasiz evlat nasip etti.hz zekeriyyaya cok yasli ve kisir karisi vardi evlat nasip etti elbette yurekten isteyen herkese verir.Aglayarak yalvararak cok dua edin mutlaka verecektir ama isyan etmeden ve de hayirlisini dileyerek nolur

Ayyne guzl yazmissin rabbim guzl seyler yazmis olsun hepimiz icin

Ben de bugun kan testı yaptırdım. ama yıne hayal kırıklıgı... yıne... ben de cok sıkıldım artık bunlarla ugrasmak ıstemıyorum. Ne yapacagımı bılmıyorum. Bıktım artık.. ne zaman bıtecek bu umıtlenıp umıtlenıp yarı yolda kalma hallerı? Kendımı cok kotu hıssedıyorum. Her ay aynı ıstıraplı bekleyıs.. Sonrasında aynı keder.. Kesın olmuycak bırak ugrasma deseler kafamdan atıcam belkı. Ama hersey normal sebepsız olmuyor deyınceler umıtlenıyorum. Neyı denesek olmuyor..

Zaten o kadar umutlandirmak yikiyo insani ama kendimiz hamile moduna griyorz ay gogsum ay karnim dye sonra kirmizilari grunce yikiliyrz
Al benden de o kadar... hıc olmuycak gıbı hıssedıyorum ben de.. bıktım artık.. bu hormonlardan da umıtlerden de herseyden bıktım artık...

Bi
Al benden de o kadar... hıc olmuycak gıbı hıssedıyorum ben de.. bıktım artık.. bu hormonlardan da umıtlerden de herseyden bıktım artık...
bir arkadasin tanidiginin 20 yil cocugu olmamis tup bebek falan hersey.en son artik yurttan bebek almislar kadin su an hamile:))

Canim aksamdan beri bel agrisiyla kivraniyorum. Bakiym dedim sen 5. Gun ne yasamissin diye, bel agrisi demissin. Seninki nasildi?

Slm kızlar iyi haberde var kötü haberde pozitif sonuç alanları tebrik ediyorum ve negatif sonuç alanlara büyük geçmiş olsun diliyorum okuyunca inanın bende çok üzüldüm Allah büyük herşey ondan sabırla beklemekten dua etmekten başka çaremiz yok

Bende bugün çatlatma iğnemi vurdum çarşamba aşılama olcak inşallah nasibimizde varsa olacak

Walla bnmde enerjim düştü ÜZÜLDÜM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…