- 14 Aralık 2015
- 639
- 336
- 33
- 40
Yk canm daha belli degl ama allah syletti diyelim hamilelik takvimiyle totem yapiyrm ins tutaranladdım canım ne mutlu ki tutmuş darısı bizlere inşallah ,sizde sağlıkla alın kucağınıza
Yk canm daha belli degl ama allah syletti diyelim hamilelik takvimiyle totem yapiyrm ins tutar
Evet canım sol kasigimdaki ağrı zaman zaman hissettiriyor kendini o kadar başka bisey yok JEL kullandığım için akıntıda n da yoeum yapamıyorum senin nasıl gidiyor ne zaman kan testi yaptiracaksin pztsi mi ben kararsizim yarını bir atlatsaydik
Valla canim benim biraz goguslerimde agri var arada da kasikta oluyo o kadar bide bazen gobek gedigimde agri oluyo. Yasadigim yerde saglik ocagi var sadece o da carsamba kan aliyo cuma sonuc geliyo o zamana kalirsa adet olmazsam zaten kesin var derim teste gerek yok. Mecbur beklicem ben.Evet canım sol kasigimdaki ağrı zaman zaman hissettiriyor kendini o kadar başka bisey yok JEL kullandığım için akıntıda n da yoeum yapamıyorum senin nasıl gidiyor ne zaman kan testi yaptiracaksin pztsi mi ben kararsizim yarını bir atlatsaydik
Asilama yapilali ne kadar olmustu seninValla canim benim biraz goguslerimde agri var arada da kasikta oluyo o kadar bide bazen gobek gedigimde agri oluyo. Yasadigim yerde saglik ocagi var sadece o da carsamba kan aliyo cuma sonuc geliyo o zamana kalirsa adet olmazsam zaten kesin var derim teste gerek yok. Mecbur beklicem ben.
18inde yapildi canimAsilama yapilali ne kadar olmustu senin
hsg kprkulcak bişey değil, çok kısa süreli bi ağrı oluyo. aşılmayıda hapla değil iğneyle yaptır. tüp bebek raporu için 2 iğneli aşılama gerekiyomuş. benim ilk aşılamam haplaydı bunu bilseydim kesinlikle istemmezdim. bende şuan 3. aşılama için iğnelerimi yapıyorum.kızlar ben izmirde yaşıyorum aşılama nasıl yapılıyor ve fiyatları nedir acaba?hsg çektirip yaptıralım diyorum 1.5 yıldır olmuyor hsg den korkuyorum ama mecbur çektircem artık zaman aleyhime işliyor
kısa süreli dediğin gibi bu kadar beklemeye değmez ,bu ay 10 mart bat fakat doktor randevum 18 mart yani adetin kaçıncı günü ne kadar hsg yapılıyor ?hsg kprkulcak bişey değil, çok kısa süreli bi ağrı oluyo. aşılmayıda hapla değil iğneyle yaptır. tüp bebek raporu için 2 iğneli aşılama gerekiyomuş. benim ilk aşılamam haplaydı bunu bilseydim kesinlikle istemmezdim. bende şuan 3. aşılama için iğnelerimi yapıyorum.
hsg yumurtlama gününe kadar yapılıyo. iğneleri her gün kendin yapıyosun adetin 2-3. günü başlayıp, 10-11. gününe kadar.kısa süreli dediğin gibi bu kadar beklemeye değmez ,bu ay 10 mart bat fakat doktor randevum 18 mart yani adetin kaçıncı günü ne kadar hsg yapılıyor ?
birde aşılama nasıl yapılıyor iğne ile yapılan dediğiniz bilgi verir misiniz?
Adetin ilk gununden 10. Gunune kadar hsg cekiliyor. Ben sedasyonlu cektirmistim hic bi sey hissetmedim, sonrasinda da hic agrim sizim olmadikısa süreli dediğin gibi bu kadar beklemeye değmez ,bu ay 10 mart bat fakat doktor randevum 18 mart yani adetin kaçıncı günü ne kadar hsg yapılıyor ?
birde aşılama nasıl yapılıyor iğne ile yapılan dediğiniz bilgi verir misiniz?
öyle olduğunu bilmiyordum şaşırdım şimdi ben spermlerin laboratuarda yıkanıp doktorun yumurtalıklarına enjekte etmesi diye biliyordum 10 gün kendime iğne mi vurcamhsg yumurtlama gününe kadar yapılıyo. iğneleri her gün kendin yapıyosun adetin 2-3. günü başlayıp, 10-11. gününe kadar.
ben normal çektircem bakalım anestezi istemiyorum hayırlısıAdetin ilk gununden 10. Gunune kadar hsg cekiliyor. Ben sedasyonlu cektirmistim hic bi sey hissetmedim, sonrasinda da hic agrim sizim olmadi
Evet canım bana da oluyo... Özellikle sol tarafa daha çok oluyo nedense.. Yarın kan testi yaptırıcam... Hayırlısı bakalım...Karnina bicak gibi bi seyler saplana var mi, benim ucuncu gun bugun o kadar cok giriyo ki kramp gibi
Aşılamada iğnelerin amacı yumurta sayısını arttırıp yumurtalarını olması gereken büyüklüğe getirip hamilelik olasılığını yükseltmek canım.. Spermlerin yıkanma amacı da sağlıklı ve hareketli spermleri alıp enjekte ederek hamilelik olasılığını arttırmak...öyle olduğunu bilmiyordum şaşırdım şimdi ben spermlerin laboratuarda yıkanıp doktorun yumurtalıklarına enjekte etmesi diye biliyordum 10 gün kendime iğne mi vurcam
aydınlattığın için teşekkür ederim ,tebrik ederim bu arada yeni hamişsiniz galiba ,özel olarak yaptığınızz bişey oldu mu bu ay ilişki sıklığı nasıldı ??Aşılamada iğnelerin amacı yumurta sayısını arttırıp yumurtalarını olması gereken büyüklüğe getirip hamilelik olasılığını yükseltmek canım.. Spermlerin yıkanma amacı da sağlıklı ve hareketli spermleri alıp enjekte ederek hamilelik olasılığını arttırmak...
HSG çekimini ben de yaptırmıştım.. Ama bir ilaç ya da iğne kullanmadım diye hatırlıyorum..
Aşılamada da HSG de de ağrı sızı akıntı kanama vb. olmuyor.. Korkulacak hiç bir şey yok canım..
Seninle neredeyse aynı zamanda aşılama yaptırmışız canım.. Ben de 17 sinde yaptırdım.. Yarın test yaptırıcam ben.. Hayırlısı olur inşallah.. Adet ağrısı gibi ağrım var ama bakalım ne çıkacak.. Çok merak ediyorum..18inde yapildi canim
:) Yok burda gördüm aşılama yaptıran arkadaşlar böyle hamilelik takvimi koymuşlar.. Olumlu düşünmek adına ben de onlardan görüp koydum :) Hamile falan değilim henüz maalesef.. Yani inşallah öyleyimdir de şu an belli olan bir şey yok.. Yarın kan testi yaptırıcam.. Aşılama yapıldığı gün değil, ertesi gün değil ondan sonraki gün ilişki verdi doktor bu ay.. Ama diğer aylarda denerken gün aşırı yapmaya çalışıyorduk.. Lakin başarılı olamadık :)aydınlattığın için teşekkür ederim ,tebrik ederim bu arada yeni hamişsiniz galiba ,özel olarak yaptığınızz bişey oldu mu bu ay ilişki sıklığı nasıldı ??
inandım demekki olcaksın:) hadi inşallah canım bende bayağıdır bekliyorum hayırlısı diyorum yine de tabi,ovulasyon testi yaparak gittik bizde bu ay çift çizgi çıktığı gün ve 2 gün sonrası ilişki oldu ,belki tuttururuz belli mi olur ,Rabbim elbet bizim de yüzümüze gülcek.aşılama yaptırdınız bu ay demek ücreti ne kadar ? sık sık doktora gitmek mi icap ediyor ?:) Yok burda gördüm aşılama yaptıran arkadaşlar böyle hamilelik takvimi koymuşlar.. Olumlu düşünmek adına ben de onlardan görüp koydum :) Hamile falan değilim henüz maalesef.. Yani inşallah öyleyimdir de şu an belli olan bir şey yok.. Yarın kan testi yaptırıcam.. Aşılama yapıldığı gün değil, ertesi gün değil ondan sonraki gün ilişki verdi doktor bu ay.. Ama diğer aylarda denerken gün aşırı yapmaya çalışıyorduk.. Lakin başarılı olamadık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?