Canim adetni beklemiyo igne vuruldugumiz icin asilamanin. 12.gunu en erken adet geliyobenim adete daha 8 gün var 9. da olcam sanırım. gerçi ilk aşılamamda iki gün önce olmuştum. tüp bebek var da, bu aşılama için bile hastaneye git gel işyeriyle papaz olmuştum, işim tüp bebeğe kalırsa ne yapcam bakalım. işin bi de durmadan ilaç alma kısmı var, iki aşılama arası 10 kilo aldım.
Yarn gdiyosun sana ilac yada ignr veriyo onlari hergun vuruyosun kendi kenfine sonra yumurta tak yapiluyi . Catlatma ignesi veriliyo o vurulduktan36 saat sonra esinden alinip yikanan spermeler siringayla rahime saliniyo sonra 12 gunbekliyosun sonuc insallah pozitfmerhaba kızlar yarın adetimin 2.günü aşılama tedavisi için gidicem hastahaneye neler yapılıyor bu süreçde bilgilendirirseniz sevinirim tüp bebek için sıraya giricez o süre zarfında aşılama deniyeceğiz
ayyy inş CANIM hepimizin isteyen herkezinnn o küçük iğneler oluyo hani onlardanmı vuruyoruz hergünYarn gdiyosun sana ilac yada ignr veriyo onlari hergun vuruyosun kendi kenfine sonra yumurta tak yapiluyi . Catlatma ignesi veriliyo o vurulduktan36 saat sonra esinden alinip yikanan spermeler siringayla rahime saliniyo sonra 12 gunbekliyosun sonuc insallah pozitf
Evet hiç acısı falan yok çok kolay. gerçi ben ilk aşılamamda ilk iğnesini yaparken ağlamıştım, normalde kan alınırken bile bakamıyorum çocuk sahibi olmayı ne kadar istiyosam kendime iğne yapıyorum diyeayyy inş CANIM hepimizin isteyen herkezinnn o küçük iğneler oluyo hani onlardanmı vuruyoruz hergün
benim arkadasım düşük olmaması için vuruyordu onlardan canım ama bende eşime vurdururum kendime çünkü elim gitmez ahh RABBİM İNŞ kısa zamanda herkezin yüzü gülerEvet hiç acısı falan yok çok kolay. gerçi ben ilk aşılamamda ilk iğnesini yaparken ağlamıştım, normalde kan alınırken bile bakamıyorum çocuk sahibi olmayı ne kadar istiyosam kendime iğne yapıyorum diye
Ya internettede kargo parasiyla yuzu astarini geciyo zaten ne zaman test yapsam ertesi gun adet oluyorum o yzden bu sefer hc almadim test falan yapmicam 14.gune kadar bugun daha 5.gunum haftaya saliyi atlatirsam hayirlisiyla cok iyiolur
benim bugün 6. günüm aşırı bel ağrım var, bi de ben çoooookkkk daralmaya başladım. düşünmeyim düşünmeyim diyorum yine de başka bi şey düşünemiyorum. eşim benim kadar umursamıyor diye onla da kavga ettik, iki kat daha da mutsuzum artık
Kızlar bende 24 Şubat ta aşılama yaptırdım ve beklemeseydimm
Bana progestan verdi onu da fitil olarak kullaniyorum. Gecen sefer boyle degildim sanki adet oldum olcam gibi. Doktoru aradim bakalim doner birazdanŞuanki belirtiler normal clinoux jelden kullanıomusun muhtemel belirtileri bayagı tetikliyo :) Eşinede yüklenme eminim düşünüodur onlar bizim gibi değiller benimkii içten içten kendini yiyo anlayıorum :):)
Hala camur gibi geliyo canim kesilmedi malesef dun test yaptim cikmadi bisi zaten beklemiyodumdaCanim ne durumdasin, ins kesilmistir guzel haber verirsin. Yoksa da uzulme nolur, ben de ilk asilamam tutmadiginda mahvetmistim kendimi cok iyi anliyorum simdi seni.
Ben igne vurulmadm canmbemm ilacla oldum o yzden tam blmiyrmayyy inş CANIM hepimizin isteyen herkezinnn o küçük iğneler oluyo hani onlardanmı vuruyoruz hergün
Bana progestan verdi onu da fitil olarak kullaniyorum. Gecen sefer boyle degildim sanki adet oldum olcam gibi. Doktoru aradim bakalim doner birazdan
Benim goguslerde hic belirti yok, hic bi zaman agrimadilar. Simdi de sadece belimle bi de adet olacakmisim gibi agri o kadar. Akinti falan desen o da yokhmm anladım benimde bayagı kasık ve bel agrım var gögüslerimden bahsetmiorum bile çok fenalar ama o jelden dolayıdır sanırım .
Benim goguslerde hic belirti yok, hic bi zaman agrimadilar. Simdi de sadece belimle bi de adet olacakmisim gibi agri o kadar. Akinti falan desen o da yok
As once hamile olan biri hamilelik belirtisi olarak avuc iclerinin yanmasi yazmis. Okudugum an evic iclerim yanmaya basladi. Psikoloji ne hale gelmis:))normaldir ama merak etme :)
As once hamile olan biri hamilelik belirtisi olarak avuc iclerinin yanmasi yazmis. Okudugum an evic iclerim yanmaya basladi. Psikoloji ne hale gelmis:))
Hayır canm bu ikinci aşılamam femara ve merional iğne kullandım inşaALLAH sonuçlarımız güzel olurhayırlı olsun :) ilk aşılamanız mı :)
benimde avuc iclerim yanmaya basladi :)As once hamile olan biri hamilelik belirtisi olarak avuc iclerinin yanmasi yazmis. Okudugum an evic iclerim yanmaya basladi. Psikoloji ne hale gelmis:))
Hayır canm bu ikinci aşılamam femara ve merional iğne kullandım inşaALLAH sonuçlarımız güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?