Aşılama Subatta asilama olacaklar hadi birlikte bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canim adetni beklemiyo igne vuruldugumiz icin asilamanin. 12.gunu en erken adet geliyo

merhaba kızlar yarın adetimin 2.günü aşılama tedavisi için gidicem hastahaneye neler yapılıyor bu süreçde bilgilendirirseniz sevinirim tüp bebek için sıraya giricez o süre zarfında aşılama deniyeceğiz

Yarn gdiyosun sana ilac yada ignr veriyo onlari hergun vuruyosun kendi kenfine sonra yumurta tak yapiluyi . Catlatma ignesi veriliyo o vurulduktan36 saat sonra esinden alinip yikanan spermeler siringayla rahime saliniyo sonra 12 gunbekliyosun sonuc insallah pozitf

ayyy inş CANIM hepimizin isteyen herkezinnn o küçük iğneler oluyo hani onlardanmı vuruyoruz hergün

ayyy inş CANIM hepimizin isteyen herkezinnn o küçük iğneler oluyo hani onlardanmı vuruyoruz hergün
Evet hiç acısı falan yok çok kolay. gerçi ben ilk aşılamamda ilk iğnesini yaparken ağlamıştım, normalde kan alınırken bile bakamıyorum çocuk sahibi olmayı ne kadar istiyosam kendime iğne yapıyorum diye

benim arkadasım düşük olmaması için vuruyordu onlardan canım ama bende eşime vurdururum kendime çünkü elim gitmez ahh RABBİM İNŞ kısa zamanda herkezin yüzü güler

Ya internettede kargo parasiyla yuzu astarini geciyo zaten ne zaman test yapsam ertesi gun adet oluyorum o yzden bu sefer hc almadim test falan yapmicam 14.gune kadar bugun daha 5.gunum haftaya saliyi atlatirsam hayirlisiyla cok iyiolur

dogruu diosun :):) geçer bi an önce inşallah senin için :) Bişilerle ugraş o zmana kadar yoksaa geçmez zman :)

Şuanki belirtiler normal clinoux jelden kullanıomusun muhtemel belirtileri bayagı tetikliyo :) Eşinede yüklenme eminim düşünüodur onlar bizim gibi değiller benimkii içten içten kendini yiyo anlayıorum :):)

Şuanki belirtiler normal clinoux jelden kullanıomusun muhtemel belirtileri bayagı tetikliyo :) Eşinede yüklenme eminim düşünüodur onlar bizim gibi değiller benimkii içten içten kendini yiyo anlayıorum :):)
Bana progestan verdi onu da fitil olarak kullaniyorum. Gecen sefer boyle degildim sanki adet oldum olcam gibi. Doktoru aradim bakalim doner birazdan

Canim ne durumdasin, ins kesilmistir guzel haber verirsin. Yoksa da uzulme nolur, ben de ilk asilamam tutmadiginda mahvetmistim kendimi cok iyi anliyorum simdi seni.
Hala camur gibi geliyo canim kesilmedi malesef dun test yaptim cikmadi bisi zaten beklemiyodumda

Bana progestan verdi onu da fitil olarak kullaniyorum. Gecen sefer boyle degildim sanki adet oldum olcam gibi. Doktoru aradim bakalim doner birazdan

hmm anladım benimde bayagı kasık ve bel agrım var gögüslerimden bahsetmiorum bile çok fenalar ama o jelden dolayıdır sanırım .

hmm anladım benimde bayagı kasık ve bel agrım var gögüslerimden bahsetmiorum bile çok fenalar ama o jelden dolayıdır sanırım .
Benim goguslerde hic belirti yok, hic bi zaman agrimadilar. Simdi de sadece belimle bi de adet olacakmisim gibi agri o kadar. Akinti falan desen o da yok

As once hamile olan biri hamilelik belirtisi olarak avuc iclerinin yanmasi yazmis. Okudugum an evic iclerim yanmaya basladi. Psikoloji ne hale gelmis:))

ayy çok hoş yaa o psikoliji çok fena girdimmi çıkamıosun ben adetlerimi geciktiriodum ama herkesin aynı olmuo o yüzden kendini dinleme derimm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…