Aşılama Subatta asilama olacaklar hadi birlikte bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba canım. Öncelikle kendi surecimi anlatayım. Adetin 2. Günü doktora gittim muayene sonrası ignelere başladım.iğneler içinde rapor çıkardık . Hapla yaptiranlarda var aşılama benim iğneli oldu . dusuk dozlarla 6 gün kullandım kontrole gittim dozu artirdik ve 5 gün daha yaptım iğne. Bu 5 gün içerisinde 1 kere daha kontrol vardı. Son iğneyle koruyucu bir iğne daha vurdum sonraki gün çatlatma iğnesi ve 36 saat sonra da asilamam yapıldı. 3 gün oldu yapilali hakkında hakkkimizda hayırlısı olsun
Ayy hayirlisiyla guzel sonuc alirsin insallah canm.. Kisiye gore ayarlaniyo doz demekki.. Sagol canm cevabin icin

öncelikle hepinize merhaba arkadaşlar.Ben yaptırmam gereken tüm testleri yaptırdım ve her şey temiz.eşimde öle. ama 1.5 senedir olmuyor bebeğimiz maalesef.bu ay ikinci kez klomen verdi doktor ve sonrasında çatlatma iğnesi yapacak malum ama içinde hiç umut yok nedense geçen seferki tutmayınca....bu da tutumazsa aşılama dedi sizin de iki seferden sonra mı aşılama yapıldı yoksa biraz daha beklememli miyim akla ihtiyacım var galiba :(

Benim ilk ay klomen sonrasinda 2. Ayında aşılamaya gectik . Hayırlısı olsun hepmiz icin inşallah tutar insallah amin

Ayy hayirlisiyla guzel sonuc alirsin insallah canm.. Kisiye gore ayarlaniyo doz demekki.. Sagol canm cevabin icin
Ben hapla asilama yaptirdimcanm yumurtalarim hapla buyuyodu o yuzden doktorigneye gerek yk smdi igne vurulursan tutmazsa tup bebekte dozani yukseltmek zorundalar dedi adetmn 4.gunu basladm gunde 3 defa 5 gun ictm bittikten 1-2 gunicinde yum.takibine gittim smdi sali tekrr cagrdi yum. Gelismeye devamediyomu dye bakicak snra catlatma ignesi verp asilama

O zaman sansima kuseyim :KK12: hayırlısı budur belki . inşallah asilamam tutarda gerek kalmaz tekrardan başlamak .. Evet canım 92liyim :KK56:
Kizlar merhabaalarr bende asilama tedavisi icin adet olmayi bekliyorum insallah gelecek aya baslicaz tedaviye.. Sureci biraz anlatabilirmisiniz ne kadar ilac veriyorlar igne mi yoksa hap seklinde mi adetin kacinci gunu basliyoruz ilaclara?? Cok heyecanliyimm asilama sansi yok yuksek degil biliyorum ama icim kipir kipir hem korkuyom hem heycanliyim
aynisi bendede var cnm o duygulrin bende geleck ay basliycm ins

Insallah pozitifi goruruz canm seviniriz benimde kasiklarmda muthis agri var bde belimde yum cok mu buyuyo napiyo yada5 tanr oldugu icinmi agri yapiyi acaba
yadıysan kusura bakma ama ben çok takip edip hepsini okuyamıyorum sonucunu ne zaman alacaksın inş

yadıysan kusura bakma ama ben çok takip edip hepsini okuyamıyorum sonucunu ne za
Merhaba arkadaşlar.ben de 12 şubatta ilk aşılamam yaptırdım.bugün 9.günüm,kasıklarımda adet sancısına benzer bir sancı oldu sadece bugün ve geçti.yine olmadı galiba dedim ama insan umutlanmadan edemiyor.herkes için hayırlısı.
aynı gün yaptırmışız :))) inş beraber hamile kalırız :anneadayı: ne zaman test yaptıracaksın ben kararsızım adetimi beklesem salı günü mü yaptırsam

Ben 1.5 senedir evliyim .. gecen klomen ve catlama ignesi kullandim . Bu ay puregon ile catlama ignesi sonrada aşılama yapildi. 8. Gunum bugun agrim sizim yok ilk günler biraz ağrım vardı okadar . Artik hayirlisi insallah

Merhaba canım. Öncelikle kendi surecimi anlatayım. Adetin 2. Günü doktora gittim muayene sonrası ignelere başladım.iğneler içinde rapor çıkardık . Hapla yaptiranlarda var aşılama benim iğneli oldu . dusuk dozlarla 6 gün kullandım kontrole gittim dozu artirdik ve 5 gün daha yaptım iğne. Bu 5 gün içerisinde 1 kere daha kontrol vardı. Son iğneyle koruyucu bir iğne daha vurdum sonraki gün çatlatma iğnesi ve 36 saat sonra da asilamam yapıldı. 3 gün oldu yapilali hakkında hakkkimizda hayırlısı olsun
Merhaba igneler icin rapor nasil cikartiliyor hastaneden mi aldiniz

Merhaba igneler icin rapor nasil cikartiliyor hastaneden mi aldiniz

Ben medipol de yaptırdım orası şartlar uygunsa kendileri 5 dakika da çıkartıyor raporu. 3 sene evli olmak. Çocuğun olmaması. 23 yaşı doldurmuş olmak birde sigorta primi var. Bunlar uygunsa hemen çıkıyor

benim de büyük ihtimal çarşamba günü ikinci aşılamam yapılacak. ilki aralıkta yapılmıştı, peşine bi ameliyat geçirdim. bu ikinci aşılamam, doktor ilkine göre bu sefer umutlu bakalım tutmazsa tüp bebeğe geçiyoruz:(

benim de büyük ihtimal çarşamba günü ikinci aşılamam yapılacak. ilki aralıkta yapılmıştı, peşine bi ameliyat geçirdim. bu ikinci aşılamam, doktor ilkine göre bu sefer umutlu bakalım tutmazsa tüp bebeğe geçiyoruz:KK43:
Gecmis olsun cnm ne ameliyati gecirdin

Back
X