Şubatta hamile kalanlar buraya..

sanırım en iyisi öyle joys kafana göre yatmak ama benim koca da bırakmıyo ki sol tarafına dön bak doktor ne dedi hadi hadi ya diyorum omuzum çürüdü artık az kaldı az hadi ben masaj yaparım diyo üff diyorm dönüyrm uykusunda bile adam beni takip ediyo ya :)
sorma joys ya ama ben korkmaya başladım ya sanırım sezeryan olucam bende bu gidişle 3 hafta da 750 gr almış 2 hafta da 500 gr alırsa 4 kilo olur doguramam heralde yaaa ...

sancın falan hiç yok mu ? benim oluyo arada bi kasıklarıma sancı giriyo .. ay ne güzel ya yarın bebeğin kucagında bunu bilmek bile çok güzelll rabbim kolay dogum nasip eder inşallahh sümmesebile yesserah oku sürekli bunu madem günün saatin belli hastaneye giderken faln sürekli oku rabbim yardım eder inşallahh ...

merhaba nehircim,annemler geldi,onlarla vakit geçiriyorum giremiyorum sık sık,cmrts dr.a gittim,şimdide bebek iri olacak sezeryan olabilirsin dedi bana,1 kasımda çatı muayenesi yapıp karar vericek son haftam o gün,bakalım hayırlısı olsun,nstde sancı çıkmıyor bendede sancı hissi yok,suni sancı filan da almak istemiyorum sezeryan derse sezeryan olucam artık...bilmiyorumkismile

doğum yapıcak arkadaşlara sağlıklı doğumlar diliyorum öpüyorum hepinizi:))):CüvCüv:

tsiraacım, senden haber alamak çok iyi vallahi. maşallah kuzuna. Allah hayırlı uğurlu etsin canım.. kalabalığı atlatmışsın. bundan sonrası daha kolay olur canım. bizler için de dua et.

dualarım ve tüm iyi dileklerim sizlerle canım opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
dualarım ve tüm iyi dileklerim sizlerle canım opuyorumnanaktan

tsiraacım bebiş nasıl,galiba bende sezeryan olucam,ağrıların geçti mi,spinal miydi seninki,nasıl tavsiye eder misin?
bu arada elifin bebeği nasılmış,gelişimi,sağlığı iyimiymiş,konuşlursan selamımızı ilet,kısmetse haftaya bende anne olucam:)))))aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3:kedi::asigim:a.s.

bende 1 kasımda çatı muayenesi olucam ilk kez bakalım...özgecim o gün yine sancın çıkmazsa açılmada yoksa suni sancı alma bencede direk sezeryan ol zaten çoğu doktor açılma yoksa suni sancı vermiyor sonuçta o kadar bekledin ve gelmedi bebişin şansını zorlamanın anlamı yok bencede...bende 15 kasımda 40.haftayı bitiriyroum arife günü yani o yüzden bir kaç gün önce alır diyordum gelmezse oğlum doktorumda bekleriz demez mi bayramdan sonrayı şok geçirdim hiçbir doktor beklemiyor bizimki çoştu bakalım artık hayırlısı hele bi o gün gelsin sağlıkla :)))

tsiraa bebişinden vakit bulamıyorsun sanırım,oyyy ne güzel maşallah büyüdüler bile sizinkiler...elifden haber alırsan bizede bildir bende yarın pitos elifi arayım bakalım hiç girmedi kaç gündür doğum yaptı sanırım...

merhaba kızlar...
nehir, özge gelmiş bakıyorum da...
angel ve joys hayırlı doğumlar olsun.. inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız bebişlerinizi.

nehircim.. bana da erken doğum olabilir dedi doktor ama. 38 bitti. hala bişey yok. yoksa 40 doldurup yine de gelmeyecek mi demeye başladım. heran tetikteyim.

bende sancı çıkmıyor canım doktorumda 40.haftaya geliriz gibi gözüküyor dedi bilmiyorum yani aman biraz daha dursun diyorum ben 39.haftaya kadar yolu var...

gerçi canım burdaki doğum hikayelerini okuyunca her an herşey olabilir diye düşünüyorum.. sancı manı yokken gecenin bi yarısı sancılanıp 2 saatte doğuranlar var..

tabi canım belli olmaz artık prematüre zamanını da geçtiler istedikleri zaman gelebilirler tarihlerini onlar belirlicek çok geç kalırlarsa anneleri doktorları seçecek tarihleri hayırlısı :)))

evet çok şükür premature zamanlarını geçtiler...ben daha bebek arabası almadım biliyor musun? hiç elim gitmedi..aslında alıp aradan çıkarsaydım diye düşünüyorum. ana kucağımız var puseti de 6 aydan önce kullanamaz mışız gibime geliyor. onun için salladım galiba.

canım eşimin kız kardeşleri almak istediler hediye bende beğendim arabada indirim olduğunu duyunca hemen gittim aldım dün denk geldi yani indirim olmasa ben hala karar verememiştim...ana kucağın varsa arabayı sonradan alsanda olur hastaneden çıkarken evde falan ana kucağı kullanıcaz çünkü...

Son düzenleme:
götürürüz tabiki sonuçta arabalarda mecburi artık,hem rahat olur içine yatırıcaz üstünede örtücez elimizde rahat rahat taşırız ben şimdi onların minderleri var onlardan alıcam çarşıya inip yumuşak yumuşak yatıyorlar ayyy yerim ben onlarııı :)))

hıı anladım. haklısın arabalarda zorunlu artık. evet minder koymayınca olmaz. ortası çok boşluk çünkü.

ben tek çantaya sığdıramadım ikimizin kıyafetlerini herkesde iki çanta yapmış,küçük bir çanta almam lazım oğluşuma hiç biryerde bulamadım sinir oldum yaa

ben de iki çanta yaptım.onun kıyafetleri küçük bir valizde. benimkiler biraz daha büyük bir valizde.
hatta ablamlar geçen dalga geçtiler. ben iki çanta yapıcam dediğimde. neden dediler. ben de karışmasın diye dedim. haklısın karıştırıp onunkileri giyinmeyesin dediler:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…