valla kızlar ben kafam ne tarafa eserse yatıyorum kasmıyorum çok kendimi... anamız bizi doğururken solunamı yatmış hep :) zaten zor uyuyorum rahat ettiğim pozisyona bakıyorum o yüzden.
canhay maşallah bebişine, ne tombik bişeydir o şimdi, ohh..
bide doğumunu kaynana beklemesin derler, ağırlığı olurda doğum uzarmış
kaynana olmasın kocaya söyleme, sen en iyisi yalnız git :)
38+5.. bugunde benden tık yok.. yarın gidip doğuracam artık.. bu son zamanları beklemek ne zormuş yaa. yarın bu saatlerde hastanede olurum. Umarım dr işinin ehlidir, artık ben kimseye güvenmiyorum çünkü..
joys yarın ikimiz içinde büyük gün yarın bu saatlerde ameliyatta olacağız inşallah sağsağlim bebeklerimize kavuşuruz
ay ngel inşallahhh Rabbim seninde yardımcın olurr senin kaç haftalıktı bebeğinn
?
merhaba kızlar
hafta sonu yarım kalan işlerimizi hallettik dün de doktora randevumuza gittik pek giremedim zaten bizim kızlarden kimse girmiyor artık...nazelayı,tsiraa'yı,pitos elifi merak ediyorum ne yaptılar özge de yok...
bestene ve nuraycım sizde benim gibi beklemektesiniz...
Doktorum bu oğlan 40.haftaya kadar gidecek gibi görünüyor dedi sancı yok,çatı kontrolüne erken dedi doğumu başlatabileceğinden riske giremem bir hafta sonra 38.haftamda bakacak,oğlumda 3 kilo olmuş hayırlısı bakalım
tsiraacım, senden haber alamak çok iyi vallahi. maşallah kuzuna. Allah hayırlı uğurlu etsin canım.. kalabalığı atlatmışsın. bundan sonrası daha kolay olur canım. bizler için de dua et.
dualarım ve tüm iyi dileklerim sizlerle canım opuyorumnanaktan
merhaba nehircim,annemler geldi,onlarla vakit geçiriyorum giremiyorum sık sık,cmrts dr.a gittim,şimdide bebek iri olacak sezeryan olabilirsin dedi bana,1 kasımda çatı muayenesi yapıp karar vericek son haftam o gün,bakalım hayırlısı olsun,nstde sancı çıkmıyor bendede sancı hissi yok,suni sancı filan da almak istemiyorum sezeryan derse sezeryan olucam artık...bilmiyorumkismile
doğum yapıcak arkadaşlara sağlıklı doğumlar diliyorum öpüyorum hepinizi:))):CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?