sorma canim ya sanki kucagimda biseyle yatiyomusum gibi donene kadar canim cikiyo bide uykuya dalmak uzun suruyo bian once uyusam diom zaten gece wc falan kalkarsam uyuyabilene ask olsun anca siziyorum sabahamafoldumben
ama bugunlerde guzel heralde ozlicez bu zamanlarimizida gerci suan hic ozlicekmisim gibi gelmiyobilmiyorumkismile:CüvCüv:
bende daha sık gidiyorum her seferinde aynı şeyi düşünüyorum. geceleri 1 defa kalkardım. şimdi girip yattığım halde 2 defa daha tuvalete kalkıyorum. :)
bende sag tarafıma yatınca rahat ediyorum.psikojik galiba.dun gece 4 te kalktım internete (kk) girdim ne var diye.7 ye ceyrek vardı uyudugumda.evet uyuması zor oluyor artık.
canhay bebişin kocaman olmus masallah.kacıncı haftadasın?
canhay, maşallah kuzuna. vallahi sonuna kadar beklersen 4 kiloyu geçer sanırsam. o durumda da sezeryan kaçınılmaz olur.
az kaldı arkadaslar.askerlik bitiyor
erkeklerin askerlik anıları,kadınların dogum hikayeleri bitmez yaaa.
gecen okuldan zumrelerim geldi beni yoklamaya.2-3 saat dogum hikayeleri anlatıldı hep.bazılarınınki de kotu ama duymak istemiyor insan hep kulak tıkıyorum.kendimi hersey guzel olacak diye avutuyorum insallah da oyle olur.
guzel dusuneyim ki guzel seyler olsun!!!
valla kızlar ben kafam ne tarafa eserse yatıyorum kasmıyorum çok kendimi... anamız bizi doğururken solunamı yatmış hep :) zaten zor uyuyorum rahat ettiğim pozisyona bakıyorum o yüzden.
canhay maşallah bebişine, ne tombik bişeydir o şimdi, ohh..
bide doğumunu kaynana beklemesin derler, ağırlığı olurda doğum uzarmış
kaynana olmasın kocaya söyleme, sen en iyisi yalnız git :)
38+5.. bugunde benden tık yok.. yarın gidip doğuracam artık.. bu son zamanları beklemek ne zormuş yaa. yarın bu saatlerde hastanede olurum. Umarım dr işinin ehlidir, artık ben kimseye güvenmiyorum çünkü..
nuray, pitos, nehir nerelerdesiniz? doğum yapan var mı? merak ettim..
joys yarın ikimiz içinde büyük gün yarın bu saatlerde ameliyatta olacağız inşallah sağsağlim bebeklerimize kavuşuruz
işlerimizi halllettik canım anca,bebek arabamızı aldık pek bir eksiğimiz kalmadı...emzirme yastığı almadım karar veremiyorum gereksiz gibi geliyor bana yayıntı sonrasında kimisi de çok rahat oluyor diyor bilmiyorum yani :S
sana ve joys'a sağlıklı,su gibi kolay bir doğum diliyorum her zamanda dua ediyorum zaten kendime ve bütün arkadaşlarıma diye,sağlıkla gelsin bebişleriniz ne heyecanlı bir gün sizin için darısı bizimde başımıza:Saruboceq:
joys yarın ikimiz içinde büyük gün yarın bu saatlerde ameliyatta olacağız inşallah sağsağlim bebeklerimize kavuşuruz
valla ben çok sevineceğim gibi geliyor sancılanınca..delimiyim neyim..
dün bi hareketlendi kaç gündür ağır davranıyordu, gece uyurken hep ıhhh ıhhh diyormuşum.
artık soldan sağa, sağdan sola dönmek çok zor oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?