Şubatta hamile kalanlar buraya..

gorusuruz canim benimde esim gelmek uzeredir...afiyet olsun..iyi aksamlarŞeniz

ya nedense ben sağımda daha rahat ediyorum, diyorum ya bende bi terslik var :)
aynı dedğin gibi, gece cişe kalkıp yattımmı yataga uyuyamıyorum. son günlerde kitap aldım baş ucuma okurken gözlerim yoruluyor öyle dalıyorum. am kaç gün güneş doğdu ben uyudum, oda 8,30 a kadar en fazla. iyi değerlendir bu gunleri diyorlarda, uyuyamıyourm işte napim başka, öylede böylede yine cocuk var gibiyim işte.

demek hepimiz aynıyız gece cişe giderken face, msn ve kk kontrolumu yapsak napsak kaydirigubbakcemile3

bende daha sık gidiyorum her seferinde aynı şeyi düşünüyorum. geceleri 1 defa kalkardım. şimdi girip yattığım halde 2 defa daha tuvalete kalkıyorum. :)

onun sebebi bebişler aşağı indiği için idrar torbasını sıkıştırıyomuş cnmm ondanmış :)

kızlarrr kontorle gittimm
oğluşum çok iyiymiş 3500 kg 49 cmmiş kalp atışı fln herşey iyi dedi bende ogluşumda çok kilo almışım biraz sınır koymakta fayda var dedi dr.um oğluş biraz daha kilo alırsa sezeryan olur ilk bebeğin normal yapmakta zorlanırsın dedi nedense bi rahatlama geldi sezeryan diyince meğerse ne kadar kasıyomuşum kendimi normal doğum diye ama yine de belli diil tabi bişi haftaya tekrar gidicem nst ye baglancam alttan muayene edicek ve dogumu konuşcaz şimdilik bişi söylemek için erken dedi haftaya daha detaylı konuşuruz dedi biraz inmiş aşağı oyüzden altan bakmadı ...
benden haberler bu kadar hanımlarrr ..

bende sag tarafıma yatınca rahat ediyorum.psikojik galiba.dun gece 4 te kalktım internete (kk) girdim ne var diye.7 ye ceyrek vardı uyudugumda.evet uyuması zor oluyor artık.
canhay bebişin kocaman olmus masallah.kacıncı haftadasın?

canhay, maşallah kuzuna. vallahi sonuna kadar beklersen 4 kiloyu geçer sanırsam. o durumda da sezeryan kaçınılmaz olur.

fahriyecim ben de sağ yanımda daha rahat ediyorum ama doktor sıkı sıkı sola doğru yat dediği için kendimi öyle şartlandırıyorum. ama öyle zor oluyor ki.

az kaldı arkadaslar.askerlik bitiyor
erkeklerin askerlik anıları,kadınların dogum hikayeleri bitmez yaaa.
gecen okuldan zumrelerim geldi beni yoklamaya.2-3 saat dogum hikayeleri anlatıldı hep.bazılarınınki de kotu ama duymak istemiyor insan hep kulak tıkıyorum.kendimi hersey guzel olacak diye avutuyorum insallah da oyle olur.
guzel dusuneyim ki guzel seyler olsun!!!

onların askerlik anıları bi kere oluyo bizim doğum anıları 2-3 defa olabiliyoo :)
ay evt yaa bide herkes bi akıl veriyo kaynanamın komşularından biri şey dedi bana ya dogum sancın oldugu zaman ilk önce kocana söyleme o dokuz dogurdugu için dogumun zor olur dedi ya kocama söylemeyip kime söylicem ben deli midir nedir yaa bu karılarr :):)

aynen kızlar bende sağ tarafıma yatmaya alışığım ama sol tarafıma yatmam gerekiyo bide sırt üstüde yatma dedi doktor yatma olayı çok fenaa bile bel ağrısı ayrı bi dert ...

valla kızlar ben kafam ne tarafa eserse yatıyorum kasmıyorum çok kendimi... anamız bizi doğururken solunamı yatmış hep :) zaten zor uyuyorum rahat ettiğim pozisyona bakıyorum o yüzden.

canhay maşallah bebişine, ne tombik bişeydir o şimdi, ohh..
bide doğumunu kaynana beklemesin derler, ağırlığı olurda doğum uzarmış
kaynana olmasın kocaya söyleme, sen en iyisi yalnız git :)

38+5.. bugunde benden tık yok.. yarın gidip doğuracam artık.. bu son zamanları beklemek ne zormuş yaa. yarın bu saatlerde hastanede olurum. Umarım dr işinin ehlidir, artık ben kimseye güvenmiyorum çünkü..

joys yarın ikimiz içinde büyük gün yarın bu saatlerde ameliyatta olacağız inşallah sağsağlim bebeklerimize kavuşuruz

merhaba kızlar

hafta sonu yarım kalan işlerimizi hallettik dün de doktora randevumuza gittik pek giremedim zaten bizim kızlarden kimse girmiyor artık...nazelayı,tsiraa'yı,pitos elifi merak ediyorum ne yaptılar özge de yok...
bestene ve nuraycım sizde benim gibi beklemektesiniz...
Doktorum bu oğlan 40.haftaya kadar gidecek gibi görünüyor dedi sancı yok,çatı kontrolüne erken dedi doğumu başlatabileceğinden riske giremem bir hafta sonra 38.haftamda bakacak,oğlumda 3 kilo olmuş hayırlısı bakalım

nuray, pitos, nehir nerelerdesiniz? doğum yapan var mı? merak ettim..

işlerimizi halllettik canım anca,bebek arabamızı aldık pek bir eksiğimiz kalmadı...emzirme yastığı almadım karar veremiyorum gereksiz gibi geliyor bana yayıntı sonrasında kimisi de çok rahat oluyor diyor bilmiyorum yani :S

joys yarın ikimiz içinde büyük gün yarın bu saatlerde ameliyatta olacağız inşallah sağsağlim bebeklerimize kavuşuruz

sana ve joys'a sağlıklı,su gibi kolay bir doğum diliyorum her zamanda dua ediyorum zaten kendime ve bütün arkadaşlarıma diye,sağlıkla gelsin bebişleriniz ne heyecanlı bir gün sizin için darısı bizimde başımıza:Saruboceq:

çok tşk ederim inşallah hepimiz bebeklerimize sağsağlim kavuşuruz

evet cnm yaa, allah kolaylık versin, nasıl yarın olcak bilmiyorum, bu saatlerde dikiliyorda oalbiliriz.. umarım çok rahat bir doğum olur hepimiz için, umarım öyle sağlıklı şekilde ameliyattan sonrada güne devam ederizki herkese morel olur.

ben şimdilik çıkyorum kuaföre gidicem, şu bacaklarıma bi ağda caksın :)
doğuma mı düğüne mi

nehir arkadaşım, Allah tüm dualarını kabul etsin inşallah.. hepimizin bebişleri ellerimize sağlıkla geçsin..

aynen cnm bende yaaa,vallaha çifte telli oynayarak gitmeyi düşünüyorum hastaneye,39 bitti 40.haftaya girdim bebişim neden gelmiyo artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…