Şubatta hamile kalanlar buraya..

hem annemlerede rahat olur iki çanta,aradığımızı daha kolay buluruz banada mantıklı geldi bazen hemşireler çantayla alıyormuş bebek kıyafetlerini o yüzden küçük bir tane alıcam bakalım...sen emzirme yastığı aldın mı ?

bence de daha düzenli olur. ben doğumdan sonra hemşireler istiyor diye onlar için ayrı bir torbaya zıbın takımını, bezini ve battaniyesini koydum. diğer kıyafetlerini de çantaya koydum.
yok canım ben emzirme yastığı almadım. bazı şeylere ihtiyaç duyarsam alayım diye düşünüyorum.

bende karar veremedim ne kadar gerekli diye ama herkes çok rahat diyor en iyisi onuda yarın alayım diyorum hem kullandıktan sonra bir arkadaşıma veririm onunda ihtiyacını görür gereksiz olmaz...ne masraf ne masraf aman yarabbim eşime ikinciyi doğurmak şart diyorum bu kadar alışverişe arabasını bile yeşil aldım belki yine doğururum diye :)))

merhaba, doğum yaptım, haber vermek için girdim..sezeryan oldum.p.tesi günü.oğluşuma kavuştum yani.ikimizde iyiyiz..emzirme problemi yaşıyorum.lansinohu haftalardır sürmeme rağmen yara oldu göğüslerim..sütümde çok değil..yine yazarım..kendinize iyi bakın..

pitoscum hayirli ugurlu olsun allah anali babali buyutmek nasip etsin...:Saruboceq:
darisi basimiza bizde sag salim aliriz insallah kucagimiza:Saruboceq:

ayyy çok güzell pitos rabbim hayırlı ömürler versinnn hayırlı uğurlu olsunnn çok sevindimmm

bende seni arayacaktım bugün girmedin hiç doğum mu yaptı acaba dedim,hayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla büyütün çok sevindim darısı bizim başımıza...ay yoğunluk başlamıştır şimdi sizde aradım biraz önce seni ulaşamadım...müsait olduğunda gel anlat bize doğumunu nasıl oldu,kaç kilo doğdu öpüyorum canım kokla oğluşunu bizim içinn...

elifcim hayırlı olsun canım.. Allah analı babalı büyütsün. nasıl oldu birden...planlımıydı ben mi kaçırdım yoksa. yoksa acil bişey mi oldu da.
yaın zamanda hikayeni anlatmanı bekliyoruz...
geçmiş olsun canım darısı bize...

sezeryan yapanlar nasıl zor mu?merak ediyorum aslında coook.bi ara dinleyelim sizden.

haber aldıgımız anneler 3 e cıktı.2 kişi de bugun yapacaktı.hadi bakalım sıra bize ne zaman gelecek.

benımde yarından sonra annem geliyor.onunla beraber bekliycez artık....

bebeğim iyi gibi çok şükür, klasik yenidoğan sarılığı oldu doktor kan tahlili falan yaptı (içim gitti onlar kan alırken:sinifsinif:) tehlike sınırının altında çıktı çok şükür, göbeği düşünce hafif kanaması oldu K vitamini verdi onu vermeye çalışıyorum bir yandan bir yandan pamukçuk olmasın diye damla verdi dr. onu vermeye çalışıyorum sempatiksalakcinni

benim ve nazela nın spinal anestezi ile oldu sezeryanlarımız ve ben kesinlikle tavsiye ediyorum, hatta doğuma eşimde girdi sempatiksalakcinni sohbet ede ede yaptık doğumu bu yöntemle en az 5 tane doğum yapabilirm sempatiksalakcinni

en son konuştuğumuzda elifin bebeği gayet iyiydi elifin ağrıları devam ediyordu ama günden güne azalıyor ağrı tabi :1hug:

inşallah sende bizler gibi sağlıkla kucağına alırsın bebeğini canım :1hug:

bebiş değilde kayınvalideden bulamıyordum çok şükür kurtuldum sempatiksalakcinni
elifin haberlerini konustukça bildiriyorum pitos yapmış doğum aradığında benim adıma da tebrik et lütfen a.s.

hastaneye ana kucağını götürecek miyiz? ben bilemiyorum da.

ben götürdüm canım ama bebeğim hiç rahat edemedi kucağıma aldım sonra benimki bundan

belki benimki rahat değildi bilemiyorum...a.s.

Son düzenleme:

canım ben bir iç zıbın bir dış zıbın bir çift çorap bir ayaklı alt pijama bir tane bez bir kundağın içine koyup kundağı da temiz bir poşete koyup verdim sempatiksalakcinni bende bebeğe ayrı çanta yapmıştım daha kolay oluyor aradığını bulmak dediğin gibi...

ve bence boşuna masraf etmenize gerek yok emzirme yastığı falan yastıksızda gayet güzel emziriliyo ebeler sana pratik yolunu öğretiyorlar doğumdan hemen sonra bebeği kucağına verip zaten a.s.

canım çok geçmiş olsun Allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah :1hug:

süt için çok sık söylüyorum belki ama ısırgan ve rezene çaylarını karıştırıp yaptığımız çayın çok faydasını gördüm ben birde sıcak duş tabi sempatiksalakcinni

göğüs uçlarım benimde çatladı resmen sızlıyordu ne LANSINOH ne CARBOSOL fayda etmedi bepanthene kısa zamanda toplamasına yardımcı oldu...

birde nazela ile konuşmamızda ayva çekirdeğini suda bekletince jelleştiğini ve göğüs uçlarına iyi geldiğini söylemişti a.s.

sende kendine ve bebeğine iyi bak canım opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…