merhaba, doğum yaptım, haber vermek için girdim..sezeryan oldum.p.tesi günü.oğluşuma kavuştum yani.ikimizde iyiyiz..emzirme problemi yaşıyorum.lansinohu haftalardır sürmeme rağmen yara oldu göğüslerim..sütümde çok değil..yine yazarım..kendinize iyi bakın..
merhaba, doğum yaptım, haber vermek için girdim..sezeryan oldum.p.tesi günü.oğluşuma kavuştum yani.ikimizde iyiyiz..emzirme problemi yaşıyorum.lansinohu haftalardır sürmeme rağmen yara oldu göğüslerim..sütümde çok değil..yine yazarım..kendinize iyi bakın..
tsiraacım bebiş nasıl,galiba bende sezeryan olucam,ağrıların geçti mi,spinal miydi seninki,nasıl tavsiye eder misin?
bu arada elifin bebeği nasılmış,gelişimi,sağlığı iyimiymiş,konuşlursan selamımızı ilet,kısmetse haftaya bende anne olucam:)))))aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3:kedi::asigim:a.s.
tsiraa bebişinden vakit bulamıyorsun sanırım,oyyy ne güzel maşallah büyüdüler bile sizinkiler...elifden haber alırsan bizede bildir bende yarın pitos elifi arayım bakalım hiç girmedi kaç gündür doğum yaptı sanırım...
hastaneye ana kucağını götürecek miyiz? ben bilemiyorum da.
hem annemlerede rahat olur iki çanta,aradığımızı daha kolay buluruz banada mantıklı geldi bazen hemşireler çantayla alıyormuş bebek kıyafetlerini o yüzden küçük bir tane alıcam bakalım...sen emzirme yastığı aldın mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?