neden sezeryan oluyosun joys ?
doğumdan sonra mutlaka gelmeye çalış buraya olur muu haberlerini ver bize mutlaka ...
merhaba kızlar... durulmuşuz yine... kimsecikler yok... artık ağırlaştık ondan mıdır.
joys, hayırlısı canım.. sayılı gün seninki...3 gün kalmış kavuşmaya...sezeryan olmayı seçseydim ben de 26 ekimde aldıracaktım kuzumu. babasının doğum gününde. ama kendi doğum tarihini kendi belirlesin dedim sonra... normali beklemeye başladım.
ben de çok sinyal yok.. erkek bebişin sancısı belden gelir diyor annem ve tatlı tatlı gelirmiş. ama ben de şimdilik bişey yok. kasılmalarımın saatlerini tuttum ondan bir düzen var. ama ağrı yok. kontrolüm çarşambaya. bakalım ne çıkacak.
canhay, yarın kontrolde iyi haberler gelir senden umarım..
özgecim anneler geldi..topiğe gelmez oldun...
joys gunaydın.senin sezeryan mı olacak ? 38 haftayı doldurdun sanırım.
kimselerde yok herkes dinlenmeye almıs kendini.
bizimde bu cumartesi kesin karar verecek doktorumuz.hayırlısıyla sagsalim atlatalım hepberaber inşallah.
opuyorumnanaktan
bestene bak 2 gün kaldı diyorum şimdi.
sağlıkla alayım kızımı kucağıma yazacam tabi size...sabah kalktım böle böle yaptım diye yazacam hemen. ama 2 gün hastanede olacağım için fırsat bulamayabilirm, 3. ve 4. günü yazarım. eşim dalga geçiyor hastanede internet varsa sen bilgisayarıda götürürsün diyor :)
fahriyecim...hayırlısı canım. umarım bebişin ve senin için en iyisine karar verirsiniz doktorla beraber.bizimde bu cumartesi kesin karar verecek doktorumuz.hayırlısıyla sagsalim atlatalım hepberaber inşallah.
hadi hayırlısı olsun :)
bu ara drlar sezeryana pek yanaşıp ilgi cekmek istemiyorlar.
ben acıya dayanıklıyımdır, ama ruhani bi bahtsızlığa artık dayanma gücüm yok kesinlikle.
şimdi 2 gün kaldı ya, insanı bi stres basıyor, rüyalar sacmalaşıyor, gece uyumak gün geçtikce daha zor oluyor. eşim çok duygularını belli etmez ama onuda bir stres aldı.
acaip bişey. karnım burnumda hala içimde benden bişiyi bu safhaya getirdiğime inanmayan bir kısmım var. dr bu bebek değil gaz diyecek, cıkarıp eve geleceğim sanki :)
nuray, pitos, nehir nerelerdesiniz? doğum yapan var mı? merak ettim..
ben burdayim canim daha dogurmadimkaydirigubbakcemile3
ama agrilarim var kasiklarima sanci giriyo adet olcakmisim gibi biraz sonra geciyo ama bende istiyorum artik gelsin daha fazla bekletmesin :sinifsinif:
valla ben çok sevineceğim gibi geliyor sancılanınca..delimiyim neyim..
dün bi hareketlendi kaç gündür ağır davranıyordu, gece uyurken hep ıhhh ıhhh diyormuşum.
artık soldan sağa, sağdan sola dönmek çok zor oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?