Şubatta hamile kalanlar buraya..

opuyorumnanaktan
neden sezeryan oluyosun joys ?
doğumdan sonra mutlaka gelmeye çalış buraya olur muu haberlerini ver bize mutlaka ...

gebelik başında çok stres yaşadık, neredeyse kaybediyorduk bebişimizi. onun için en sağlıklısının sezeryan olduğuna inanıyoruz. tarihinden erken gelirse ben normalde doğururum ama bizimkinde tık yok. Gel kızım hadi diyorum yok :)

bestene bak 2 gün kaldı diyorum şimdi.
sağlıkla alayım kızımı kucağıma yazacam tabi size...sabah kalktım böle böle yaptım diye yazacam hemen. ama 2 gün hastanede olacağım için fırsat bulamayabilirm, 3. ve 4. günü yazarım. eşim dalga geçiyor hastanede internet varsa sen bilgisayarıda götürürsün diyor :)

aynı canhay gibi bende kasılmalarımı, sürelerini pek tayin edemiyorum. benim kız bi bakıyorum sağdan popoyu dikmiş bi bakıyorum ortada bir solda, birde geriyorki o ara, o mu yapıyor benmi kasılıyorum bilmiyorum. ben doğum belirtisi olarak belki nişan gelir su gelir diye bekliyorum. allah hepimize stressiz doğum nasip etsin en önemlisi o kızlar

joys gunaydın.senin sezeryan mı olacak ? 38 haftayı doldurdun sanırım.
kimselerde yok herkes dinlenmeye almıs kendini.

joys gunaydın.senin sezeryan mı olacak ? 38 haftayı doldurdun sanırım.
kimselerde yok herkes dinlenmeye almıs kendini.

evet kimsecikler yok :)

38+4 oldum ben. bugunda doğursam olurdu da, dr hanım müsait değildi heralde "çarşamba" dedi.

bu arada ben bebeğin kordunu için bişey almadım. almam lazım mı bilen var mı? yada hastanede söylerler mi acaba :ecrin_bebek:

bizimde bu cumartesi kesin karar verecek doktorumuz.hayırlısıyla sagsalim atlatalım hepberaber inşallah.

bizimde bu cumartesi kesin karar verecek doktorumuz.hayırlısıyla sagsalim atlatalım hepberaber inşallah.

hadi hayırlısı olsun :)
bu ara drlar sezeryana pek yanaşıp ilgi cekmek istemiyorlar.
ben acıya dayanıklıyımdır, ama ruhani bi bahtsızlığa artık dayanma gücüm yok kesinlikle.
şimdi 2 gün kaldı ya, insanı bi stres basıyor, rüyalar sacmalaşıyor, gece uyumak gün geçtikce daha zor oluyor. eşim çok duygularını belli etmez ama onuda bir stres aldı.
acaip bişey. karnım burnumda hala içimde benden bişiyi bu safhaya getirdiğime inanmayan bir kısmım var. dr bu bebek değil gaz diyecek, cıkarıp eve geleceğim sanki :)

aynen canım, benim eşimde "sen hastanedeyken bana mı yazdıracaksın forumda." diyor. yok dedim geldikten sonra ben yazarım.

fahriyecim...hayırlısı canım. umarım bebişin ve senin için en iyisine karar verirsiniz doktorla beraber.

ayyy evet 2 günün kaldı. ben de diyorum ki son 2 hafta..sonuna geldik. bitmeyecek sandım ama sayılı zaman çabuk geçer lafı çok doğru bir lafmış. ben de hala bir bebeğim olacağına inanamıyorum. geldikten sonra inanıcam sanırım...benim eşim de ben uyurken oğluşunu sevip onunla konuşuyormuş. o da artık baba olacağı düşüncesini kabul ediyor. ayrıca dün diyor ki; bi daha eski yaptığımız şeyleri yapmayacakmışız gibi geliyo..ben de dedim ki ilk altı ay zorlanırız o bize alışacak biz ona alışacağız.. ve o bize muhtaç. sonrasında biraz daha rahat ederiz diyorum...

ben anneme satarım ona satarım buna satarım gezmeye gideriz diyorum eşim gülüyor.. görürüz diyor..
nasıl yüzünü merak ediyorum, neye benzicek kızım diye..

benim eşimin uykusu çok hafiftir bana sarılıp kolunda falan hissettiğinde gece "hıh" diye bi ses geliyor hemen eşimden. ama pek konuşamıyor utanıyor :)kaydirigubbakcemile3

nuray, pitos, nehir nerelerdesiniz? doğum yapan var mı? merak ettim..

ben burdayim canim daha dogurmadimkaydirigubbakcemile3
ama agrilarim var kasiklarima sanci giriyo adet olcakmisim gibi biraz sonra geciyo ama bende istiyorum artik gelsin daha fazla bekletmesin :sinifsinif:

evet çok nadir banada oluyor, böyle gaz sancısınada benziyo.. daha deli bişi olması gerek bilmiyorumkismile

valla bende cok uzun surmedigi icin onemsemiyorum ama hergece yatarken sanki sanciyla uyancam diye yatiyorumeyvahedigeldismile

valla ben çok sevineceğim gibi geliyor sancılanınca.. delimiyim neyim..

dün bi hareketlendi kaç gündür ağır davranıyordu, gece uyurken hep ıhhh ıhhh diyormuşum.
artık soldan sağa, sağdan sola dönmek çok zor oluyor..

sorma canim ya sanki kucagimda biseyle yatiyomusum gibi donene kadar canim cikiyo bide uykuya dalmak uzun suruyo bian once uyusam diom zaten gece wc falan kalkarsam uyuyabilene ask olsun anca siziyorum sabahamafoldumben
ama bugunlerde guzel heralde ozlicez bu zamanlarimizida gerci suan hic ozlicekmisim gibi gelmiyobilmiyorumkismile:CüvCüv:

kızlar yalnız değilmişim vallahi..aynı sorunlar bende de var.. doktor soluna yat dediği için de kasıyorum kendimi. sağa pek yatmak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…