Şubatta hamile kalanlar buraya..

canım rahat olmamın sebebi spinal anestezi sanırım yada yanında ek bişey daha verdiler bilemiyorum kafam güzel gibiydi kaydirigubbakcemile3
sadece ilk belimden anesteziyi verirken kasılır gibi oldum ama bebeğimi kucağıma alacağımı düşününce hepsi geçti kaygılarımın salıverdim kendimi kaydirigubbakcemile3
normal doğumdan korkuyordum çok... ondan yapmak istemiyordum ama herşeyde bir hayır vardır derler ya doğumdan 2 gün önce son kontrol için doktora gittim herşey yolundaydı kuzum gayet iyiydi doğuma 2 gün sonra doğuma girdik bebeğimin boynuna kordonu dolanmış 3 kez senağlama mosmor doğdu oğlum kocam da delirmiş öle görünce doktora normal mi bu diye soruio farkettiysen kaydirigubbakcemile3
bence sizlerde keyfini sürmeye bakın siz ne kadar rahat ve sakin olursanız doğumda o kadar kolay geçiyor opuyorumnanaktan

inşallah sizlerde benim gibi sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi... doğuma girerken hepinize dua ettim:1hug:

inşallah canım öyle yada böyle geçiyor insan tadını çıkartmalı...doğum esnasında ne dilek tutarsan kabul olurmuş allahım dileklerimizi kabul etsin bende bütün arkadaşlarım için dua edicem...sağlıkla büyüt canım kaç gün geçti bile baksana darısı başımıza:Saruboceq:

bende annemi bekliyorum birazdan gelecek.evde de temizlik var dogum temizliği.bebişimizin dogumuna karar verecek doktorumuz yarın saat 10 da randevumuz var.38. haftamız bitiyor artık hala tık yok bizde yaaaa.bakalım tarihi ne olacak.

ben yine sırtıma o igneyi vurdurmaktan korkuyorum o yuzden genel anestezi istiyorummmm

tabiki insan sabırsızlanıyor ama acele etme canım aramızda bir gün var seninle bana hala vakit var gibi geliyor,sezeryanda bile çoğu doktor 39.haftayı bekliyor onlar için anne karnındaki birgün çok önemli...
benimde pazartesi çatı kontrolüm var ilk kez olacak bakalım,çok heyecanlı...

ben yine sırtıma o igneyi vurdurmaktan korkuyorum o yuzden genel anestezi istiyorummmm

sakın korkma ve asla genel anestezi yaptırma derim bende çok korkuyordum ama değmedi hele ki doğum yaptığım hastanenin anestezi doktoru babamın arkadaşının eşi çıkınca daha da bir rahat girdim doğuma ya sende bursa doğum yapmayacakmısn doğum için benim gitttiğim hastaneye gitsene herşey harikaydı sempatiksalakcinni

merhaba, nehircim aramışsın ama inan tele bakmaya fırsat olmuyor.kendime geleyim arayan cvp veremediğim bütün arkadaşlarımı arayacağım..
tsiraa, videonu izledim ben içeri alındığını bilmiyordum, keşke bizde çekseydik.merak eden arkadaşlara bende anlatayım doğumumu.. spinal anestezi oldum.belden iğne yapılırken biraz tedirgin oldum.iğneyi hissetmedim diyebilirim.önce sol bacağım sonra sağ bacağım ayaklarıma kadar uyuştu.hemşire ve anestezi uzmanı benimle muhabbet ederken (ben bu arada operasyona başlamadılar zannediyordum:)bi anda karnıma bastırmaya başladılar, hemşire bebeğin geliyor dedi!! ve oğluşumun ağlama sesini duydum..bu kadar yani. eve geldiğim gün duş aldım..fakat 5 gündür ilacımı geciktirdiğim zaman ağrım artıyor.bir an önce ağrılarımın geçmesini istiyorum..bebişimi kalkıp kendim almak istiyorum.
henüz doğum yapmamış arkadaşlara bir an önce kavuşmalarını diliyorum..oğluşuma bakmaya doyamıyorum.geceleri saat başı kalkıyoruz ama nedense hiç uykusuz hissetmiyorum.değişik bir enerji veriyor Allahım bence..

olsun elifcim ben tahmin ettim zaten...ay ne güzel yaa dün seninle gebeş gebeş gezerken bugün sen doğum yaptın bile darısı benim başıma ve bütün bekleyen arkadaşlarımın başına sağlıkla...
Onların sevgisi herşeye değiyordur canım,ağrı sızı uykusuzluk onlara bakınca geçiyordur,ayy mis gibi kokla oğluşunu sağlıkla büyüt canım böyle sizleri okuyunca bizde çok hevesleniyoruz herkes sağlıkla alsın yavrusunu kucağına öpüyorum seni canım...

Son düzenleme:
bestene,nuray,özge,joys,canhay,angel,sakine daha hatırlamadığım olabilir nerelerdesiniz doğurdunuz mu yoksaaa bir ben mi kaldım??? hihoyyytboshayallersmile

tsiracim valla agladim videonu izlerken kocaman masallah oglusun allah nazardan esirgesin
nehircim daha dogurmadim dun gene doktordaydim acilmam yok ama nst de bebisin hareketleri yavas gibiydi yatirabilirim dedi doktor onu duydum ya kizimda hemen hareketlendi:asigim::roflol: istemedim yatmayi galiba hala dogumdan korkuyorum allah hepimizin yardimcisi olsun insallah:Saruboceq:
bu arada kocis izne ayrildi taaa bayram sonuna kadar yani daha az girerim artik topige kizim gelene kadar vaktimi kocamla gecirmek istiyorum :kedi:nasilsa artik pek vakit ayiramicaz birbirimizeboshayallersmile

ohh eşin yanında sürekli ne güzel vallahi nuraycım bende akşam eşime dedim belgesele kitlenmiş izliyor bak bir daha bulamayız birbirimizi böyle sakin sakin diyorum gülüyorkaydirigubbakcemile3
bugün alışverişe gittim son eksiklerim vardı onlarıda aldım çantalarımızı hazırladım kapının arkasında hazır ve nazır ama oğluşumun daha beşiği hazır değil babannesi birşeyler dikecekmiş dışına süslücekmiş bekliyoruz bakalım birde bu hafta temizlik yaptırıcam odasının perdesini halısını sericem tamam olacak...
humana still çayını çok tavsiye ediyorlar kızlar sütü artırıyormuş alan var mı aranızda ben rezene ısırgan aldım ama onuda bir deneyim bakayım...
bu arada ahududu yaprağı çayı bulamadım böğürtlen buldum onu içiyorum ve hurma yiyorum bakalım,su gibi doğumlar olsun inşallahhhhhhh hepimizeee:Saruboceq:

kızlar bende sabah gidip geldim doktora.3 kasım carsamba gunu olacak bebişim nasip olursa.epidura sezeryana karar verdik.gunun belli olması da degişik bir duyguymus..bitiyor artık hamilelik seruveni.yeni bir yasam ikimizin,ikimize ait bir bebek dunyaya gelecek...allahım hepimize yardımcı olsun.

hayırlısı olsun canım nasıl karar verdiniz sezeryana çatı kontrolü falan oldu mu?

tsira cım maşallah bebişin çok tatlı,çok duygulandım izlerken,allah analı babalı büyütsün,doktorlar poposuna vuruyo ya ağlasın diye içim gitti yaa kıyamam çok şirin maşallah

merahaba kızlarr
bi kaç gündür giremedim nete evin kapılarını boyattıkta evde diildim..
tsira süper ya agladım resmenn
bende normal dogumdan korkmaya başladım zaman azaldıkça sanırım bende sezeryana karar vericem bu gidişle normal istiyodum ama korkuyorm zaten dr.büyük ihtimal iri bebek olucak dedi geçen hafta 3500 olunca kilosu ilk bebek olduğundan dogumun zor olur dedi daha 2 haftan var 4000kg dan fazla bile olabilir dedi bakalım salı günü gidicem bende kontrole çatı muayenesi yapıcak ve nstye giricem o zaman dogum hakkında konuşucaz ama benim hiç sancım yok sadece bel agrım var 38+4 günlüğüm ama hiç belirti yok Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin bizee

kızlar mrb Allahın izniyle 4 gün önce kızıma kavuştum spinal oldum ve çok rahat geçti sonunda biraz zorlukları oluyor ama insan yavrusunu görünce herşeye değiyor bide şu emzirme işini bir çözsek herşey yoluna girecek kızlar hepinize kolay doğumlar diliyorum Allaha emanet olun

canay bana da iri gebelik dediler bende korkuyorum,seni anlıyorum ama yinede normal doğum istiuyorum mümkün olursa,senin kaç hafta kaç günlük? ben 39+4 teyim,9 ay da doldu 4 dün geçti ama gelmiyo daha her gece heyecandan uyuyamıyorum vallaha kaydirigubbakcemile2

pardon cnm yazmışsın kaç haftalık olduğunu :) umarım hepimiz sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi alırız kucağımıza inşallah

merhaba kızlar..
giremedim kaç gündür. doğum yapmadım daha.. ama bekliyorum sabırsızlıkla...
tsiraacım maşallah kuzuna.. boylu poslu.. hiç 2800 gram doğmuş gibi değil. Allah nazarlardan saklasın...darısı bizim başımıza..
angel, hayırlı olsun canım bebişin... allah sağlıkla büyütmek nasip etsin...
ben sezeryandan daha çok korktuğuma karar verdim. umarım bir terslik olmadan bebişimiz ben de kucağıma alırım.
nuraycım ne iyi vallahi...eşinle bolbol zaman geçir... benim eşim de eve iş getiriyor... ben de sinir oluyorum vallahi...
joys, senden de haber bekliyoruz canım.. topiğin 4 bebişi oldu şimdilik. bakalım bu hafta kimler de sıra..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…