süperrr canım maşallahhhnasıl ağlıyor vıyakk vıyakkk :))) sanada maşallah canım ne kadar rahatsın hiç kendini kasmamışsın sen hakket normal doğum neden yapmamıştın bayıldım sana nasıl keyiflisin o an...zaten sen başından beri hiç olumsuz birşey söylemedin her anın tadını çıkarttın tebrik ederim seni canım,darısı bizim başımıza:Saruboceq:
canım rahat olmamın sebebi spinal anestezi sanırım yada yanında ek bişey daha verdiler bilemiyorum kafam güzel gibiydi kaydirigubbakcemile3
sadece ilk belimden anesteziyi verirken kasılır gibi oldum ama bebeğimi kucağıma alacağımı düşününce hepsi geçti kaygılarımın salıverdim kendimi kaydirigubbakcemile3
normal doğumdan korkuyordum çok... ondan yapmak istemiyordum ama herşeyde bir hayır vardır derler ya doğumdan 2 gün önce son kontrol için doktora gittim herşey yolundaydı kuzum gayet iyiydi doğuma 2 gün sonra doğuma girdik bebeğimin boynuna kordonu dolanmış 3 kez senağlama mosmor doğdu oğlum kocam da delirmiş öle görünce doktora normal mi bu diye soruio farkettiysen kaydirigubbakcemile3
bence sizlerde keyfini sürmeye bakın siz ne kadar rahat ve sakin olursanız doğumda o kadar kolay geçiyor opuyorumnanaktan
inşallah sizlerde benim gibi sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi... doğuma girerken hepinize dua ettim:1hug:
bende annemi bekliyorum birazdan gelecek.evde de temizlik var dogum temizliği.bebişimizin dogumuna karar verecek doktorumuz yarın saat 10 da randevumuz var.38. haftamız bitiyor artık hala tık yok bizde yaaaa.bakalım tarihi ne olacak.
ben yine sırtıma o igneyi vurdurmaktan korkuyorum o yuzden genel anestezi istiyorummmm
kızlar bende sabah gidip geldim doktora.3 kasım carsamba gunu olacak bebişim nasip olursa.epidura sezeryana karar verdik.gunun belli olması da degişik bir duyguymus..bitiyor artık hamilelik seruveni.yeni bir yasam ikimizin,ikimize ait bir bebek dunyaya gelecek...allahım hepimize yardımcı olsun.
merahaba kızlarr
bi kaç gündür giremedim nete evin kapılarını boyattıkta evde diildim..
tsira süper ya agladım resmenn
bende normal dogumdan korkmaya başladım zaman azaldıkça sanırım bende sezeryana karar vericem bu gidişle normal istiyodum ama korkuyorm zaten dr.büyük ihtimal iri bebek olucak dedi geçen hafta 3500 olunca kilosu ilk bebek olduğundan dogumun zor olur dedi daha 2 haftan var 4000kg dan fazla bile olabilir dedi bakalım salı günü gidicem bende kontrole çatı muayenesi yapıcak ve nstye giricem o zaman dogum hakkında konuşucaz ama benim hiç sancım yok sadece bel agrım var 38+4 günlüğüm ama hiç belirti yok Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin bizee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?