Şubatta hamile kalanlar buraya..

gözünaydın sağlıkla büyütün canım

pardon cnm yazmışsın kaç haftalık olduğunu :) umarım hepimiz sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi alırız kucağımıza inşallah

amin cnm inşallahh

ya kızlar çok fena dişim agrıyo sağ tarafım resmen uyuştu ağrı çeken var mı ne yapabilirim dr.u aradım minoset iç dedi içtim ama bi faydası olmadıı

arada bakabiliyorum kızlar, oğluşumu emzirmek ve gaz çıkarmak problemli biraz.nehircim sütüm ilk gece çok çok az geldi..hastaneden elektrikli pompa verdiler onunla hem meme başını çıkardık hem süt gelmesine yardımcı olduk.şimdi de rezene içiyorum, sık sık yemek yiyorum, armut yiyorum, meyve suyu içiyorum.artmaya başladı sütüm.
henüz doğum yapmamış arkadaşlar hastaneye giderken yetişkin bezi almayı unutmayın.çok lazm oluyor.benim sezeryan olduğu halde kanamam baya oldu. gece pedi almıştım yetmedi.2 takım pijama ve 1 tane gecelik götürdüm.kanamam olunca pijama altı ihtiyacım oldu, yedek pijama altı götürmenizde fayda var.aklıma gelenler bunlar.
iyi haberlerinizi bekliyorum.selamlaar

angel çok sevindim hayırlı ugurlu olsunnn rabbim ikinize de sağlık versin :) darısı başımızaa :)

bende bugün sabah bi kalktım dişim şişmiş çok fenaydı morarmıştı doktora gittik dogum yapacagım hastaneye gittim iltihabı patlattı ama bebeğine bi sıkıntı olmaz korkma dedi artık büyümüş bebeğin onun kendi bagışıklık sistemi var dedi :) antibiyotik verdi onu da kadın dogum dr.una gösterdik kullanabilirsin dedi çok şükür şimdi agrımıyo röntgen çekmesi gerekiyomuş ama şuan çekemem dogumdan sonra gel dedi dedim zaten 10 gün kaldı doguma tabi zamanında gelirse :) öyle yane ....

elifcim, verdiğin bilgiler için saol canım.. yakın zamanda sütün artar diye düşünüyorum...ben de hasta bezi almayı düşünüyordum. ablam, ben çocuk bezini koydum diyince vazgeçtim. ben de çocuk bezinden kullanırım dedim.
ben de süt için rezene ve anason aldım. karıştırıp içmeyi düşünüyorum. ama şimdiden mi başlasam yoksa bebek geldikten sonra mı bilemiyorum.

ya bende artik hayirlisiyla dogurup neler yasadigimi yazmak istiyorum buraya

canim tebrik ederim.anali babali saglikla buyutun insallah meleginizi...darisi basimiza

kızlar hepinize çok tşk ederim kızım 5 günlük oldu bile şimdilik çok uslu bir bebeğim var emzirme işinide çözdük sayılır yan yatıp emzirmek kolay oluyor sezeryan olacaklar hiç morelinizi bozmayın ilk 2 gün süt gelmiyor 3.gün gelmeye başlıyor Allah hepinize kolay doğumlar versin öpt

yaptı.ben normal dogumdan korktugum için istedi sezeryanı.son üç gün

hayırlısı olsun canım,şafak yaklaşıyor :)))

saol canım bilgilerin için,humana still çayını kullananlar çok memnun eczanede satılıyor dene istersen birde ısırgan çayı,emdikce çoğalır merak etme oğluşunu koklaa bizim için :))

dur bakalım sırada ben varım:)))kısmetse yarın öğrenicem,ne şekild, ne zaman doğurucağımı

benimde sabah 9-30 randevum çok heyecanlı gelince haber ver sende,en hayırlısı olsun canım hepimiz için...

geçmiş olsun canım...

özgecim, nehircim yarın iyi haberlerle gelirsiniz inşallah..
nehircim, çatı kontrolünde kendini kasmazsan canın acımaz.. ben galiba kastım biraz. bacağımdaki ağrıyı ona yoruyorum.

özgecim, nehircim yarın iyi haberlerle gelirsiniz inşallah..
nehircim, çatı kontrolünde kendini kasmazsan canın acımaz.. ben galiba kastım biraz. bacağımdaki ağrıyı ona yoruyorum.

daha önce alttan aletle muayene olmuştum onun gibi birşey ise canım acımaz diye düşünüyorum bakalım bir yandan doğumu tetikler mi diye de korkuyorum hayırlısı artık...

ben hiç alttan ultrason olmamıştım ama. doktor iki kez yaptı kontrolü. açıklık var mı diye. 2 parmağını sokup bir yandan da karnına bastırak ittiriyor. forumda başka yerlerde acımadığı yazıyor. ya çatı kontrolü farklı açıklık kontrolü farklı bişey. yada benim canım tatlıydı. o yüzden acıdı. çabuk geçiyor.ama görümcem dedi ki bende öyle kontrol olunca canım çok acımıştı. bu böyleyse doğumda napcam demiş. ama doğum daha kolay oluyor dedi. ben de rahatladım biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…