kızlar mrb Allahın izniyle 4 gün önce kızıma kavuştum spinal oldum ve çok rahat geçti sonunda biraz zorlukları oluyor ama insan yavrusunu görünce herşeye değiyor bide şu emzirme işini bir çözsek herşey yoluna girecek kızlar hepinize kolay doğumlar diliyorum Allaha emanet olun
pardon cnm yazmışsın kaç haftalık olduğunu :) umarım hepimiz sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi alırız kucağımıza inşallah
hayırlısı olsun canım nasıl karar verdiniz sezeryana çatı kontrolü falan oldu mu?
arada bakabiliyorum kızlar, oğluşumu emzirmek ve gaz çıkarmak problemli biraz.nehircim sütüm ilk gece çok çok az geldi..hastaneden elektrikli pompa verdiler onunla hem meme başını çıkardık hem süt gelmesine yardımcı olduk.şimdi de rezene içiyorum, sık sık yemek yiyorum, armut yiyorum, meyve suyu içiyorum.artmaya başladı sütüm.
henüz doğum yapmamış arkadaşlar hastaneye giderken yetişkin bezi almayı unutmayın.çok lazm oluyor.benim sezeryan olduğu halde kanamam baya oldu. gece pedi almıştım yetmedi.2 takım pijama ve 1 tane gecelik götürdüm.kanamam olunca pijama altı ihtiyacım oldu, yedek pijama altı götürmenizde fayda var.aklıma gelenler bunlar.
iyi haberlerinizi bekliyorum.selamlaar
kızlar mrb Allahın izniyle 4 gün önce kızıma kavuştum spinal oldum ve çok rahat geçti sonunda biraz zorlukları oluyor ama insan yavrusunu görünce herşeye değiyor bide şu emzirme işini bir çözsek herşey yoluna girecek kızlar hepinize kolay doğumlar diliyorum Allaha emanet olun
yaptı.ben normal dogumdan korktugum için istedi sezeryanı.son üç gün
arada bakabiliyorum kızlar, oğluşumu emzirmek ve gaz çıkarmak problemli biraz.nehircim sütüm ilk gece çok çok az geldi..hastaneden elektrikli pompa verdiler onunla hem meme başını çıkardık hem süt gelmesine yardımcı olduk.şimdi de rezene içiyorum, sık sık yemek yiyorum, armut yiyorum, meyve suyu içiyorum.artmaya başladı sütüm.
henüz doğum yapmamış arkadaşlar hastaneye giderken yetişkin bezi almayı unutmayın.çok lazm oluyor.benim sezeryan olduğu halde kanamam baya oldu. gece pedi almıştım yetmedi.2 takım pijama ve 1 tane gecelik götürdüm.kanamam olunca pijama altı ihtiyacım oldu, yedek pijama altı götürmenizde fayda var.aklıma gelenler bunlar.
iyi haberlerinizi bekliyorum.selamlaar
dur bakalım sırada ben varım:)))kısmetse yarın öğrenicem,ne şekild, ne zaman doğurucağımı
angel çok sevindim hayırlı ugurlu olsunnn rabbim ikinize de sağlık versin :) darısı başımızaa :)
bende bugün sabah bi kalktım dişim şişmiş çok fenaydı morarmıştı doktora gittik dogum yapacagım hastaneye gittim iltihabı patlattı ama bebeğine bi sıkıntı olmaz korkma dedi artık büyümüş bebeğin onun kendi bagışıklık sistemi var dedi :) antibiyotik verdi onu da kadın dogum dr.una gösterdik kullanabilirsin dedi çok şükür şimdi agrımıyo röntgen çekmesi gerekiyomuş ama şuan çekemem dogumdan sonra gel dedi dedim zaten 10 gün kaldı doguma tabi zamanında gelirse :) öyle yane ....
geçmiş olsun canım...
sağol cnmm geçiyo inşallah...
şimdi en erken kim dogum yapıyo bakalım herkes satlarını yazsın bi bakalım en erken kimin dogumu ögrenelim :)
özgecim, nehircim yarın iyi haberlerle gelirsiniz inşallah..
nehircim, çatı kontrolünde kendini kasmazsan canın acımaz.. ben galiba kastım biraz. bacağımdaki ağrıyı ona yoruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?