tsiraa sen hangi hastanede dogum yaptın???
bestene naberrr yine biz varız forumda :)
geldim kızlarrr herkese selam
sabah kontrole gittim bu saate kadar da gezdim:)))
Bizim veletin geleceği yok,sancı çıkmadı nst de kalp atışları iyi çıktı,pelvise yerleşmemiş henüz,suyuda iyimiş gelecek gibi değil dedi,çatı muayenesi ise yapmamıza gerek yok şu an dedi biraz daha bekleyelim riske girmeye gerek yok dedi...kuzum bir haftada hiç kilo almamış o yüzden doktorum kızdı artık yürüyüş yok dinleniceksin dedi ama ben duramıyorum sıkılıyorum enerji patlamam var dedim ben anlamam dinleniceksin zayıf kalmış dedi üzüldüm o kadar da süt içiyorum ceviz yiyorum neler yapıyorum...
neyse dinlenicem bir kaç gün artık perşembe günü tekrar gidicem artık 3 günde görmek istiyorum sizi dedi benden bu kadar kızlar şimdi ayaklarımı uzattım dinleniyorum
hadi hayırlısı canım.. duramıyoruz ki..ben de hafta sonu paso gezdim. alışveriş merkezi piknik..bugünde evin işleri ile uğraşıyoum. süt içtikten sonra sol yan yat canım iyi gelir.
hep soluma yatıyorum tatlım ya bu hafta paso soluma yattım,yarım kiloda süt içiyorum şu an bile soluma yatmış bir şekilde yazıyorum gram almamış oğlum ya çok canım sıkıldı...
eşim gelemedi ben kuzenimle gittim çıkınca eşimi aradım böyle böyle diye bir bağırdı telefonda bana bıçının üstüne oturmuyorsun diye tcafede herkes duydu sesini rezil oldum :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?