Şubatta hamile kalanlar buraya..

iyi geceler bestenee ...

bende süt içip yatıyrm ama gündüz 12-1 den önce kalkamıyrm o yüzden gecede uyuyamıyrm 3-4 full oturuyrm

bende çıkıyorum canhay,yarın sabah erkenden doktor randevum var gidip yatim gelince yazarım size... sağlıklı,huzurlu,deliksiz bir uyku diliyorum kızlar size bu gece :))

Ya kızlar hepinize uzun uzun cevaplar yazmak istiyorum ama bu sıralar pek mümkün değil ne yazık ki kuzum geçen gece sabaha kadar ağladı ha geçti ha geçecek diye diye saati dört ettik sabahın dördünde baktık hala ağlıyor hastanede aldık soluğu gazı var dediler lavman gibi bişey yaptılar kuzuma rahatlar gazını çıkarır artık dediler. geri döndük. tabi içime sinmedi benim sabahın ilk muayne saatlerinde kendi çocuk doktorumuzdan randevu aldım ve kendi doktorumuza gittik kulak-boğaz enfeksiyon kapmış dedi dayadı ilaçları kuzum 2o günlük ama 10-15 çeşit ilacı var şimdi

Hepinizi çok öpüyorum...

tsiraa sen hangi hastanede dogum yaptın???

Canım ben, Osmangazi Tıp Merkezi'nde Dr. İbrahim Ögel ile doğum yaptım, hastaneden doktoruna doktorundan hemşiresine personele, temizliği, ilgilenmeleri ws. herşey o kadar iyiydi ki diyorum yha 1o çocuk daha doğurabilirm bu şartlar altında

tsirracım, geçmiş olsun kuzuna canım ya...dediğin gibi 20 günlükken bi dolu ilaç kullanmaya başlaması çok üzücü.. ama iyileşmesi için de gerekli. tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah canım.

ay yavrum benim kıyamam ya 20 günlük bebişe Rabbim acil şifalar versin inşallahh
ne güzel yavruna kavuştun rabbim bize de nasip etsinn artık beklemekten sıkıldıkk

gece sancılanıp doğuma gideceğim düşüncesi doğmuştu içime ama sabah kalktım ki bişey yok. ne sancı ne nişan...

hadi yaa sürekli düşünüyorz ya olmuyo gelmiyo bu veletler yerleri çok rahat ya bende yaırn doktora gidicem ya kesin dogum yapıcam diyrm ona göre yapıyom evin işlerini yarın dogum fln olursa diyip :) heran tetikteyiz yane benim de hiiiçç sancım yok ya geçen haftalarda biraz da olsa oluyodu bu hafta hiç sancı mancı yok bu gidişle gelmicek bizim beyefendi
nehir ne yaptı acaba sabah kontrolü vardı gelmedi daha foruma ...

merhaba kızlar.bugun ve yarın girerimde.dogumdan sonra bakaım nasıl gidecek.umarım hersey yolunda gider de minik kızımla..

epidural dogumda doktor uyanırken agrın olmaz bebegini de dogar dogmaz kucagına veririz dedi.ben genel anestezi istiyordum.bende anlatırım size bakalım girip cıkayım doguma da hayırlısıyla.

geldim kızlarrr herkese selam

sabah kontrole gittim bu saate kadar da gezdim:)))
Bizim veletin geleceği yok,sancı çıkmadı nst de kalp atışları iyi çıktı,pelvise yerleşmemiş henüz,suyuda iyimiş gelecek gibi değil dedi,çatı muayenesi ise yapmamıza gerek yok şu an dedi biraz daha bekleyelim riske girmeye gerek yok dedi...kuzum bir haftada hiç kilo almamış o yüzden doktorum kızdı artık yürüyüş yok dinleniceksin dedi ama ben duramıyorum sıkılıyorum enerji patlamam var dedim ben anlamam dinleniceksin zayıf kalmış dedi üzüldüm o kadar da süt içiyorum ceviz yiyorum neler yapıyorum...

neyse dinlenicem bir kaç gün artık perşembe günü tekrar gidicem artık 3 günde görmek istiyorum sizi dedi benden bu kadar kızlar şimdi ayaklarımı uzattım dinleniyorum

fahriyecim hani doğumdan sonra ilk yarım saatte emzirmeye başlayın diyorlar ya.onun için epidural olman daha iyi sanki. genel anastezi de daha geç uyanılıyor sanırsam.

hadi hayırlısı canım.. duramıyoruz ki..ben de hafta sonu paso gezdim. alışveriş merkezi piknik..bugünde evin işleri ile uğraşıyoum. süt içtikten sonra sol yan yat canım iyi gelir.

tsiraa geçmiş olsun canım hasta olmuş oğluşun kıyamam,iyileşir annesi merak etme
acil şifalar...

hadi hayırlısı canım.. duramıyoruz ki..ben de hafta sonu paso gezdim. alışveriş merkezi piknik..bugünde evin işleri ile uğraşıyoum. süt içtikten sonra sol yan yat canım iyi gelir.

hep soluma yatıyorum tatlım ya bu hafta paso soluma yattım,yarım kiloda süt içiyorum şu an bile soluma yatmış bir şekilde yazıyorum gram almamış oğlum ya çok canım sıkıldı...
eşim gelemedi ben kuzenimle gittim çıkınca eşimi aradım böyle böyle diye bir bağırdı telefonda bana bıçının üstüne oturmuyorsun diye tcafede herkes duydu sesini rezil oldum :S

enteresan canım vallahi. ama moralini bozma..sonuçta ölçümlerle alakalı. hurmaya devam ediyorsun sanırım.o da kilo aldırması lazım.
benim ki de biraz daha büyürse normal doğum zorlaşırsa diyoum. 3 hafta önce 3 kiloydu.. haftada 300-500alıyomuş son zamanlarda. düşünsene şimdi ne olmuştur. gerçi ben de ok yemiyorum. 9 kilo almışım toplamda. anca olsa olsa 3000-3200 gelir diye düşünüyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…