Şubatta hamile kalanlar buraya..

joys,NKABAY,canan26,pitos burda değil misiniz??
ben ilk defa dün girdim foruma.. başka bi yerde mi görüşüyosunuz???

merabalar..
benim de sat 29 ocak..
bu haftasonu doktoruma gidebilicem.inş.. bir sorun çıkmaz.acaba kalp atışını duyabilir miyim...???

Merhaba sibel, benimde sat 28 ocak.
yarın kan testiyle idrar testi yaptırıp cuma dra görünecem kalp atışı için, sonuçlarıda verecem. duyacağımı düşünüyorum, aynı zamanlar olduğu için sanıyorum sende duyarsın :)

nazela nerelerdesin? malesef özel msj atmayı denedim atamadım, ne zamandır yazmıyorsun? iyimisin hbr bekliyorum.
msn: sevincsarli@hot

merhaba arkadaşlar.benimde sat 29 ocak.şu an 6 haftalık hamileyim.geçen perşembe gittim doktora keseyide gördü kalp atışını da .siz nasıl bu kadar beklediniz ki.biz eşimde dayanamadık gittik.10 gün sonra tekrar gidicem.kan ve idrar testi istedi doktorum..sizinde hayırlısı olsun kızlar

joys, senin ilk gidişin değil dimi doktora???

yok sibelcim ben gidip keseyi gördüm. bu 3. gidişim olcak.

cuma eşimde benimle gelmek için izinli olcak bu nedenle beklemeyi ve ilk kalp atışlarını onunla paylaşmayı istedim. artı test sonuçlarıda belli olmuş olcak

arkadaşlar benim 8 haftalık hamileyim karnım çok ağrıyor,normalmi sizdede oluyormu,doktora gittim testleri göstermek için ona karnım ağrıyor dedim seni şimdi muayene edemem randevu al gel dedi,ssk olduğu için baştan savdı anlayacağınız ben çok korkuyorum ama,işim gereği günde 5 saati geçgin yol çekiyorum yolda karnım ağrıyor:bbo:

şu ara çok değil ama benimde bir ara çok ağrıyordu, rahim büyüyormuş. 8 haftalık olmuş bebişin, portakal büyüklüğüne rahat erişmiş olmalı, organları sıkıştırıyor bu nedenle ağrı olabilir. bunlar normal ağrılar.
bence sen yinede bi şekilde doktora git cnm hem için rahatlar.
ne biçim dr lar yaa 5 dk baksa nolurmuş sanki.

çok sağol joys,az önce biraz yoga ve plates yaptım iyi geldi biraz teşekkür ederim yanıtladığın için

arkadaşlar,
bende açık kahverengi renkli lekelenmeler oluyor.bu lekemidir.?akıntımıdır.?yoksa kanamamıdır.?nedir bu .kasıklarımda ağrı var ve kahverengi lekeler geliyor.sizdede böyle bir şey yaşayan varmı?lütfen paylaşın benimle çok endişeliyim.

kanama olabilirrrr melissatm, dr görüş bence..bi baksınlar..yada yerleşme lekelemesidir sonuçta olmması gerek diye biliyorum..geçmiş olsun

arkadaşlar, mecburen bekledim.zaten acayip sabırsızlanıyorum.hamilelikten önce araştırdığım, herkesin memnun kaldığı bir doktor vardı.onun da randevusunu ancak alabildim.rüyalarıma giriyor artık...
neyseki az kaldı:)
joyscum, senin içinde sevindim.tarihler yakın olduğuna göre inş. biz de duyarız ailecek:)

Alacan hanım müsaitmisiniz bir kaç sorum olacakta

Yoncam kusura bakma yeni farkettim.Aynı hastaneye gidiyoruz negüzel belki karşılaşırız 25 martta randevum var .Sen nezaman geliyorsun hastaneye ay kocam duysa pek güler zaten kadınlar kulübü muhabbetinden artık gına geldi yakında bende katılacağım diyor sohbetlerinize:))

slm kızlarrr....
3 - 5 gün foruma giremedim baya bi şenlenmiş bizim forum hoşgeldiniz kızlar...

joysumm merak etmişsin ayın 12 ve 14 de kanamam oldu bu nedenle istirahatli idim evde sırt üstü yattım sürekli şimdilik iiiz ama çok korkuyorum bugün çalışmaya başladım inşallah meleğime bişi olmaz.. bizde ayın 8 de kalp atışlarını gördük bebişimizin. önümüzdeki haftada inşallah kalp atışlarını dinleyeceğiz... msn adresini ekliyorum canım şimdi ismim elif sende eklersen sevinirim....

kızlar yazdıklarınıza aynen katılıyorum tüm kıyafetlerim dar geliyor ama şimdiden hamile kıyafeti almakda hani görmemişin oğlu hikayesine dönecek diye utanıyorum...malesef hastanede eşofman giyme imkanımda yok, bebişe bişi olcak diye de korkuyorum offf offff..

arkadaşlar bende progestan jel kullanıyodum ancak kanamam olunca artık ilacını alıyorum günde 2 kez birde haftalık iğnesi var onu kullanıyorum..

eşim sürekli kaçıyor benden yatarken sarılmıyor bile... ilişkimi o ne galiba lohusalık bitenen kadar olmayacak kaydirigubbakcemile3.. bebişe bişi olmasından korkuyomuş...ama her sabah portakal suyumuzu sıkıyor valla ne yalan söliyim adam ölsem sabah kalkıp bakmazdı inanamıyorum onun bu haline...

slm belis sat tarihimiz aynı:))ozaman 7 haftalık hamile oluyoruz galiba sanırsam:lepi:Ne mutlu sen her ikisinide görmüşsün.Malesef biz geçenrhafta sadece keseyi gördük gerçi doktor alttan muayene yapmadıbelki ondandır geç yumurtlama ilede ilgiliymiş bakalım 25 martta kalp atışlarını görürüz inş nazlı bebişimizin

yok canım çorlu-florya arası ömrümü yedi ömrümüüüülaelaelaelaelae benim ilk hamilelikğim 3 aylıkken kürtajla sonuçlandı malesef o yüzden daha evhamlıyım .İnsan ilk hamileliğini yaşarken bazı şeylerin farkında olamıyabiliyorUmarım işine yarar sağlıkla bebişini kucağına alırsın

ya kızlar bişi sorcam sizinde sarı renkli yoğun sümüksü akıntılarınız oluyomu... resmen çamaşırım sapsarı oluyo sanki antibiyotik kullanmışımda boyası çıkıyo gibi...

bide gözümüz aydın bu sabah itibari ile bulantılarımız başladı... hastaların ter kokularına, parfüm ve temizlik ürünlerine tahammül edemiyorum. yandık valla...

kızlar ben, joys, alacan, sibel 2010, belis başka varmı satı 29 ocak olan merak ettim valla türkiye nüfusu 5 kasımda patlama yaşayacak valla bu gidişle AB'ye zor gireriz kaydirigubbakcemile3

alacan bende gebze kocaeli arası ölüyorum git geller yüzünden. bende ilk gebeliğimi düşükle sonuçlandırmış ve bu bebişi 4 yıldır bekleyen biri olarak çok korkuyorum. ama korkunun ecele faydası yok. drum düşecekse düşer zaten yol falan etkilemez diyo sürekli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…