merabalar..
benim de sat 29 ocak..
bu haftasonu doktoruma gidebilicem.inş.. bir sorun çıkmaz.acaba kalp atışını duyabilir miyim...???
Merhaba sibel, benimde sat 28 ocak.
yarın kan testiyle idrar testi yaptırıp cuma dra görünecem kalp atışı için, sonuçlarıda verecem. duyacağımı düşünüyorum, aynı zamanlar olduğu için sanıyorum sende duyarsın :)
joys, senin ilk gidişin değil dimi doktora???
Alacan hanım müsaitmisiniz bir kaç sorum olacakta
merhaba arkadaşlar.benimde sat 29 ocak.şu an 6 haftalık hamileyim.geçen perşembe gittim doktora keseyide gördü kalp atışını da .siz nasıl bu kadar beklediniz ki.biz eşimde dayanamadık gittik.10 gün sonra tekrar gidicem.kan ve idrar testi istedi doktorum..sizinde hayırlısı olsun kızlar
merabalar..
benim de sat 29 ocak..
bu haftasonu doktoruma gidebilicem.inş.. bir sorun çıkmaz.acaba kalp atışını duyabilir miyim...???
alacan valla ellerine sağlık ne güzel anlatmışsın, benim bu son bi kaç gündür çok şiddetli olmamakla birlikte midem bulanıyor ve bişey almak istemiyor. kahve artık içmiyorum, bi gecenlerde arkadaşlara gitmiştim turk kahvesi geldi dayanamadım götürdüm :)
balık eşim de bende sevmiyoruz eve hiç girmiyor, konserve ton balığı aldım onu yedim. ceviz çok iyimiş gerçekten sürekli yemek lazımmış ve ayran olayını çok iyi yapıyormuşsun :) valla helal olsun. yumurta olayı tavsiyene mutlaka uyacam hatta okudum haşlayayım dedim kalmamış, akşam eşime aldırırım. evet ceviz fındıkta aldıracam dedin gibi gel git atarım ağzıma. süt sevmiyorsan dondurmada yiyebilirsin diye yazıyor bazı yerlerde aklında olsun, ben bu ara yiyorum :)
şehir dışında çalışıyorum derken gebzede falansın sanırım, bende öyle çalışıyordum çok zor oluyor gerçekten ama çalışıyor olmanın avantajı düzenli beslenmeni sağlıyor gerçekten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?