Şubatta hamile kalanlar buraya..

kızlar ben, joys, alacan, sibel 2010, belis başka varmı satı 29 ocak olan merak ettim valla türkiye nüfusu 5 kasımda patlama yaşayacak valla bu gidişle AB'ye zor gireriz kaydirigubbakcemile3[/QUO

olumunekankayizsmile

Son düzenleme:

hadi yaaa çok geçmiş olsun kaderdaş sayılırız desene nazela .olumunekankayizsmileAllah kimseye bu acıyı yaşatmasın.Ben ilk hamileliğimde çok saftım dünyadan habersizdim şimdi daha bilinçliyim yememe içmeme daha çok dikkat ediyorum .ılk bebişin neden ve kaç aylıkken düştü özel değilse paylaşabilirmisin benimki 3 aylktı Dawn sendromu teşhisi konuldu malesef kürtaj olmak zorunda kaldım.Önceleri Allahım neden ben diye sordum.eşimde bende sağlıklıyız aile efradımızdada böyle bir şey yok Benim yaşımda bir gebede 1000 de bir görülebiliyormuş.oda bana denk geldi malesef(vardır mutlaka bir hayır Allahın ılahi takdiridir dedik ama çok üzüldük tabi.7 ay sonra çok şükür yeniden hamileyim Şuan hamile olduğumu bir kocam bide sizler biliyorsunuz.3ayı devireyim basın açıklaması yapmayı düşünüyorum inş:hooray:

Son düzenleme:
ben sat yanlış hesaplamışım şubat annesi degilim..:)hepinize hayırlın hamileleik.dilerim..
byysssa.s.

slm kizlar...benimde sat 6 subat.ayin 16.da sabah kalktigimda kanamam vardi.hemen doktora gittik.gebeligin duruyor ve gayet ii gelismis sata gore 5 ultrasona gore 6 haftalik dedi.progestan verdi ve mutlak istirahat.iki gundur yatiyorum.sali gunu tekrar gidicem doktora insallah hersey yolunda gider.benim icin dua edin ben hepimiz icin ediyorumm.rabbim hepimizin yuzune baksin insallah saglikla kucaklarimiza alirizz :ecrin_bebek:

kızlar SAT tarihi 16 ocak olan yokmu yahuuuuu.ben yalnızmı kaldım.????bilmiyorumkismile.melisdeniz senin Sat tarihin kaç.?

Kızlar bişey sorcam 6+5 günlükkekn ultrasona baktı doktor keseyi gördük kalp atışını görmedik doğalmı sizce..belki geç yumurtlamışsındır dedi doktor .10 gün sonra randevum var ama içime kurt düştü demin bir forumda kalp atışını duyamadık kürtaj oldum malesef diye yazmış biri.ıçime kurt düştü 7 haftalıkken kalp atışı belli oluyor normalde 2 gün için görememem normalmi

sağol arkadaşım.hepimiz alırız inşallah.bizim haftalar cumadan cumaya atacak.yani bu cuma 6.hafta dolmuş olacak.doktorum da güzel konuştu haftana göre kesen baya olgunlaşmış dedi.maşallahımız var yani inşallah böyle gider hep.doktor banada alttan muayne yapmadı istemedim.üstten baktı.hatta önce tam göremedi biraz bastırdı ve bir an nefesimi tuttumda öyle gördü kalp atışını.acele etmeyelim.geç olsun güç olmasın ama dimi.mesela bana haftaya perşembe gel dedi ama ben pazartesi salı gibi gidicem.yazarım gene buradan..belirtilerin neler.bende kesildi belirtiler biraz canım sıkkın sanki o yüzden..

normalmiş canım duyulamıyabiliyomuş endişelenme 10 haftaya kadar duyanlar oluyomuş

hepinize çok teşekkür edrim inşallah hepimiz bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alabiliriz

canım 2 aylıktı herhangi bir sebep yoktu ortada kendiliğinden düşük gerçekleşti bigün dr gittim harşey iyiydi 2 gün sonra kanama başladı dr düşecek dedi ve kaybettik genetik problemler nedeniyle düşmüş olabilir dedi drum. bende 9 ay sonra tedaviyle gebe kaldım (3. aşılama) . bu kezde olmasaydı tüp bebeğe gidiyoduk artık.

saglikla kucagina almayi nasip etsain rabbim . a.s.

Ya sorma belis biara BCHG değerime taktım o bitti şimdi kalp atışına taktım ben böyle değildim yaşarken olduuuuum:)))Senin neden 6 hafta dedi acaba sat tarihlerimiz aynı ben salı günü gittim doktor 6+5 dedi bana..Hesabıma göre bugün 7.haftaya giriyorumbilmiyorumkismilebendeki belirtiler sabah ciddi bir mide bulantısı yaşadım yemekten sonra gözlerim kapanıyor hep uyumak istiyorum.Renkli rüyalar görüyorum ablam buara çok rüya görürsün hatta kanlı canlı sakın kafana takma demişti.yüzümde bikaç sivilce çıktı aç kalınca hemen midem kazınıyor bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…