kızlar ben, joys, alacan, sibel 2010, belis başka varmı satı 29 ocak olan merak ettim valla türkiye nüfusu 5 kasımda patlama yaşayacak valla bu gidişle AB'ye zor gireriz kaydirigubbakcemile3[/QUO
olumunekankayizsmile
alacan bende gebze kocaeli arası ölüyorum git geller yüzünden. bende ilk gebeliğimi düşükle sonuçlandırmış ve bu bebişi 4 yıldır bekleyen biri olarak çok korkuyorum. ama korkunun ecele faydası yok. drum düşecekse düşer zaten yol falan etkilemez diyo sürekli...
kızlar SAT tarihi 16 ocak olan yokmu yahuuuuu.ben yalnızmı kaldım.????bilmiyorumkismile.melisdeniz senin Sat tarihin kaç.?
slm belis sat tarihimiz aynı:))ozaman 7 haftalık hamile oluyoruz galiba sanırsam:lepi:Ne mutlu sen her ikisinide görmüşsün.Malesef biz geçenrhafta sadece keseyi gördük gerçi doktor alttan muayene yapmadıbelki ondandır geç yumurtlama ilede ilgiliymiş bakalım 25 martta kalp atışlarını görürüz inş nazlı bebişimizin
Kızlar bişey sorcam 6+5 günlükkekn ultrasona baktı doktor keseyi gördük kalp atışını görmedik doğalmı sizce..belki geç yumurtlamışsındır dedi doktor .10 gün sonra randevum var ama içime kurt düştü demin bir forumda kalp atışını duyamadık kürtaj oldum malesef diye yazmış biri.İçime kurt düştü 7 haftalıkken kalp atışı belli oluyor normalde 2 gün için görememem normalmi
canım 2 aylıktı herhangi bir sebep yoktu ortada kendiliğinden düşük gerçekleşti bigün dr gittim harşey iyiydi 2 gün sonra kanama başladı dr düşecek dedi ve kaybettik genetik problemler nedeniyle düşmüş olabilir dedi drum. bende 9 ay sonra tedaviyle gebe kaldım (3. aşılama) . bu kezde olmasaydı tüp bebeğe gidiyoduk artık.
sağol arkadaşım.hepimiz alırız inşallah.bizim haftalar cumadan cumaya atacak.yani bu cuma 6.hafta dolmuş olacak.doktorum da güzel konuştu haftana göre kesen baya olgunlaşmış dedi.maşallahımız var yani inşallah böyle gider hep.doktor banada alttan muayne yapmadı istemedim.üstten baktı.hatta önce tam göremedi biraz bastırdı ve bir an nefesimi tuttumda öyle gördü kalp atışını.acele etmeyelim.geç olsun güç olmasın ama dimi.mesela bana haftaya perşembe gel dedi ama ben pazartesi salı gibi gidicem.yazarım gene buradan..belirtilerin neler.bende kesildi belirtiler biraz canım sıkkın sanki o yüzden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?