ben işe gitmediğim sürece eşofman ama artık kotlarım filan karınımı sıkılıyor baskı hissediyorum
MELİSDENİZ teşekkür derim canım.Rabbim sağlıkla bebeklerimizi kucağımızı almaya nasip eder inşallah.sevgiler
inanamıyorum ama bende hamileyim sanırım 2 gündür test yapıyorum pozitif çıktı yarın hastaneye gidicem inşallah gerçektir rüyada gibiyim şuan :sm_cool:
ben sadece halsiz oluyorum,ara ara kasıklarımda ağrı oluyor. sabah mide bulantılarım falan yok.acıkcası bende de çok bişey yok. bende de senin gibi ona bişey olacakmış benim olmicakmış gibi korkular var. mesela her gece karışık rüyalar görüyorum. etraftakiler kuruntu diyerek kendimi üzdüğümü söylüyorlar. kontrol zamanıma kadar beklicem artık. bide DR risklerden bahsederiz ama başa gelme olasılığı azdır demişti. bunu düşünüp avunuyorum :) sende bunu düşün nazela, yolun sonuna kadar birlikte gideceğiz olumunekankayizsmile
Arkadaşlar siz dışarı cıkarken neler giyiyorsunuz?
Kıyafetleriniz oluyormu hala?
Yoksa bendemi bir sorun var opuyorumnanaktan
ben aynı giyorum yanlız kasıklarımd aşişme hissetiyorum sanki.
kotlarım biraz yemeek yiyince baskı yapıyor..daha geniş pantolonun varsa giy canım yada eşortman..:hulya:
Evet canım karnım cıkana kadar eşofmana devamzemuszemus
Kiloda aldım olmuyor hiçbirşey
Hamişken cok dar birşeyler giymek bebege giden kan akışını azaltırmış
O yüzden dikkat ediyorum cok yerimseniben
Bugün itibarı ile tam 7haftalık hamileyim ayin 10da ultrasonda kalp atışını gördüm korunduğumuz hala hamile kaldım ben hala şaşkınlığımı atamadım
sakıncalı oluyormuş dr giymek evt
ben kilo almadım ama şiştim sankim..göğüsler bituhaff:kedi:
bulantın varmıı ha bide banyo yaptım çıktıkdan sonra başım döndüü niyese..ben 5 aya kadar kendime pek bişe almıcamm:hulya:
Tatlım benim tüp bebiş oldugu için o kadar hormondan davul
gibi oldum halada ignelere devamsempatiksalakcinni
Henüz bir belirtim yok hafif hafif bulantı dışında Bu cumartesi
kalp atışlarını bir duysak rahatlıyacam
Neolur evde tek başınıza iken banyo yapmayın.Cünkü anımız
anımızı tutmuyor.:1no2:
Evet ilk bebek çok güzel kalp atışlarını duymak ya daha onu hissedemiyorum bi an önce kıpırtılarini hissetmek istiyorum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?