Şubatta hamile kalanlar buraya..

çok geçmiş olsun nazela genetik faktörlerdense sende aynı şeyi yaşamış olabilirsin.Ben Cerrahpaşada Prof.Rıza Madazlı hocaya gitmiştim.Bu tür hamileliklerde kürtaj olmasan bile büyük bir kısmı düşükle sonuçlanabiliyor demişti.Benim ilk bebeğim kızmış çok üzülmüştüm.Bakalım şimdikinin cinsiyeti ne olacak.ıçime kız doğuyor eşimde kız hissediyormuş.hayırlısı olur inş ısmini bile düşündük elif zeynep koycaz inş soyadıylada uyumlu oluyor.:))Seninle Biara BCHG değerleri üzerine yazışmıştık sanırım doktor olduğunu yazmışsın kadın doğum doktorumusun yoksa.. vallahi yandın ozaman yakanı bırakmayız artık:))

o hepimizde var canim.sanirim duyana kadar da rahat edemicez.insallah bebislerimiz bizimledir eyvahedigeldismile

alacan geç yumurtlamış olabilirsin canım hemen canını sıkma. birde vajinal ultrasonda en geç 7 hafta, karından ultrasonda 8. haftada en rahat görülebilir kalp atışları.

c-n benimde kanamam oldu üstelik 2 kez çok şükür şimdi iiim. 3 gündür ayaklarım yukarıda yatıyordum bugün işe başladım inşallah bi daha olmazda.

vajinal ultrasyonda 6chaftada
ulrasyonda 7.hafta canım yanlış biliyosun..ama her hamileye göre degişirmi bilememmsempatiksalakcinni

o hepimizde var canim.sanirim duyana kadar da rahat edemicez.insallah bebislerimiz bizimledir eyvahedigeldismile

inş canım.Kalp atışını duyarız busefer ikili test sonucu başlar seninkinin ense kalınlığı ne çıktı muhabbeti o biter hareket ettimi tekme attımıkaydirigubbakcemile3Ay allahım çok sabırsız ve evhamlıyım geçsin şu günleeeeeer

c-n benimde kanamam oldu üstelik 2 kez çok şükür şimdi iiim. 3 gündür ayaklarım yukarıda yatıyordum bugün işe başladım inşallah bi daha olmazda.

cok sukur hep boyle gider insallah.benim cok az olmakla devam ediyo.yatiyorum bende.bi an once bebisler gelsede bugunleri gulumseyerek hatirlasakkaydirigubbakcemile5

alacanım ben iç hastalıkları uzmanıyım çok üzgünüm ama kadın doğumcu arkadaşımın burnundan getirdiğim için neredeyse onlar kadar bilgi sahibi oldum sayılır.... e bide tedavi süreçlerimde var tabi... deneyimim süper yani...

ilki düşükle sonuçlanınca insan herşeyi kafasına takıyor merak etme aynı şeyleri yaşıyoruz hepimiz önce bhcg, sonra kese, kalp atışı, cinsiyeti, ikili üçlü test sonucu, doğum şekli gibi liste uzar gidermiş tüm gebeler böle sölüyor...

bizde daha yeni gördük kalp atışlarını ben şimdide ona taktım sanki yavaş gibi geldi bana. üstüne kanamada olunca krize girdim ağlama nöbetleri başladı...ama inşallah rabim hepimize kucağımıza almayı nasip edecek meraklanma sen..

rüyalarla benimde başım dertte gecede 4,5 bazen daha da çok oluyo,bulantılar bugün itibari ile tavan yaptı, şişkinlik berbat pantolonumun üst düğmesi açıkta şu ankaydirigubbakcemile3. ama olsun ben tüm bunlardan MUTLUYUMMMMM.

acıkınca mide kazınması bende de var.ama canım hiç bişi istemiyor ciddi bir iştahsızlık var.ama gene de yemeye çalışıyorum.abur cubur çok yerdim aklıma bile gelmiyor.sigara kullanan birisiyken o da aklıma gelmiyor.mide bulantım çooookkkk hafif.hani karnım çok acıkınca mesela.onun dışında sabah falan bişi yok.geçen güne kadar karnım accayip şişti , göğüslerimde şişkindi ve çok acıyordu.ama bu hafta onlarda bitti.sadece kabızlık var tek belirti.birde kabus ve hep rüya.uykumda bir anormallik yok.bunlar nasıl belirti.herkes bana hamile muamelesi yaparken ben kendime daha yapamadım.korkmaya bile başladım..

Korkma korkma hamilesin.kaydirigubbakcemile5İnsan ilk hamileliğinde daha şaşkın oluyor.Üzerine alınmak istemiyor.Bi garip oluyor yani buda hamilelik belirtisi meraketme :)))ilk üç ay iştahsızlık çok normal hatta kilo bile verilebiliyormuş.Benim bir arkadaşım okadar öğürüp böğürüyorduki üç ayı çubuk krakerle geçirdi diyebilirim.Hamileliğin bir belirtiside normalde içtiğin sigarayı çayı kolay terkedebilmen Rabbim nasıl bir mucize veriyorki kendiliğinden bırakıveriyorsun vücut kendini sen istemesende hazırlıyor.

hadiii artık biyerimiz ağrırsa sorarız doktor hanım:))banada her gittiğim yerde hukuki şeyler soruyorlar mesleğimi o yüzden yazmak istememiştim daha samimi muhabbetler olsun diyekaydirigubbakcemile3Artık öyle bir sorunumuz yok sanırım.Negüzel adım adım hep beraber ilerliyoruz:CüvCüv:Ah bide şu evhamlarımız olmasa

çok tatlısın yaa.. evet hamileyim dimi.ay ne bilim yaaa o kadar garip ki.herkes arayıp beebeğin annesi nasıl,torunumun annesi nasıl,nohutun annesi nasıl falan falan sorup dururken ben gayet soğuk bi biçimde ''iyiiiiii'' diyorum.ilk günler accayiptim tabi.oturup kalkarken yatarken tepsi bile taşırken ay ay şeklindeydim ama şimdi haldır huldur bişi yokmuş gibi eski halime döndüm.tabi abartmamak şartıyla.doktorum o kadar rahat bir bayan ki ''anne rahmi kadar güvenli bi yer yok ''dediğinden beri ben iyice saldım.bilmiyorum çıt kırıldım olmak mı daha iyi yoksa böle tez canlı olmak mı ...çayı zaten öle pek sevmezdim ama nescafe siz bir günüm olmazdı.ama oluyormuş demek.yanında birde sigaramla olan keyife birşeyi değişmezkennn aklıma gelince ıyyyyy oldum birden.evet insan ne garip değilmi.herrrrşey beyinde bitiyor bence de....

kızlar içinize doğuyomu meleklerinizin cinsiyetii bana erkek gibi geliyo size

eveett banadaa...sağlıklı olması herşeyden önemliymiş şimdi o cümlenin ne kadar anlamlı olduğunu anladım.ben ki kız isteyen biriyken,çevremden de kız olacak yorumları alırken ilginç bir his bana erkek olacak diyor..

bencede canım sağlıklı olsunda şu sekiz ay bi geçsinde :) hepimizi bi araya toplasalar 8 ay boyunca bi dr. verseler yanımıza abarttım galibaaa

kızlar, testleri yaptırdım yarın dra göstercem, gidip almaya üşendim. lay lay lay
19u gelmek bilmedi sanki. bakalım kalp atışı duyabilcekmiyiz, hemen sizi gelişmelerden haberdar edecem.
ya bu arada arkadaşlar, bu ara hormonlar tavan mı yaptı noldu bilmiyorum. abuk subuk rüyalar görüyorum ki ömrümde o kadar az görmüşümdürki. bazı rüyalarda ya sevişiyorum ya kendimle ilgileniyorum, bi hoş olduğum anda karnımda fena bir sancıyla uyanıyorum. nerden çıktı böyle rüyalar bilmem ki, vallaha düşündüğümden değil. zaten koltukta uyuyakalıyorum eşim götürüyor yataga bu ara hep. öküz giibi uyuyorum. nedir bu sancının sebebi?

tek degilsin bende goruyodum oyle ruyalar en son kanamayla uyandim.doktorda buldum kendimi.cok olurmus hamileyken:kedi:kaydirigubbakcemile

Benimki kız olacak sanki adınıda elif zeynep koycaz:))))Düşük yaptığımda kayınvalidem ve ablam bundan sonraki ikiz olacak gör bak demişlerdi.Eşimin arkadaşıda rüyasında ikiz bebeğim olduğunu görmüş daha hamile olduğumu bilmeden çok şaşırmıştık bide BCHGm 4 günde 227den 2100lere fırlayınca iyce şüpelenmiştik.Neyseki Tek kese çıktı . inş kısmeti çift çift olsun bebişimin

tek degilsin bende goruyodum oyle ruyalar en son kanamayla uyandim.doktorda buldum kendimi.cok olurmus hamileyken:kedi:kaydirigubbakcemile

iyi vallaha içimi rahatlattın :)

utandım söylerken ama dediğim gibi sancı gerçekten ağır bir acı veriyor, 3 dk falan sürüyor sadece, sonra fıss hiç bişey kalmıyor. kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…