canım 2 aylıktı herhangi bir sebep yoktu ortada kendiliğinden düşük gerçekleşti bigün dr gittim harşey iyiydi 2 gün sonra kanama başladı dr düşecek dedi ve kaybettik genetik problemler nedeniyle düşmüş olabilir dedi drum. bende 9 ay sonra tedaviyle gebe kaldım (3. aşılama) . bu kezde olmasaydı tüp bebeğe gidiyoduk artık.
Ya sorma belis biara BCHG değerime taktım o bitti şimdi kalp atışına taktım ben böyle değildim yaşarken olduuuuum:)))Senin neden 6 hafta dedi acaba sat tarihlerimiz aynı ben salı günü gittim doktor 6+5 dedi bana..Hesabıma göre bugün 7.haftaya giriyorumbilmiyorumkismilebendeki belirtiler sabah ciddi bir mide bulantısı yaşadım yemekten sonra gözlerim kapanıyor hep uyumak istiyorum.Renkli rüyalar görüyorum ablam buara çok rüya görürsün hatta kanlı canlı sakın kafana takma demişti.yüzümde bikaç sivilce çıktı aç kalınca hemen midem kazınıyor bide
normalmiş canım duyulamıyabiliyomuş endişelenme 10 haftaya kadar duyanlar oluyomuş
alacan geç yumurtlamış olabilirsin canım hemen canını sıkma. birde vajinal ultrasonda en geç 7 hafta, karından ultrasonda 8. haftada en rahat görülebilir kalp atışları.
c-n benimde kanamam oldu üstelik 2 kez çok şükür şimdi iiim. 3 gündür ayaklarım yukarıda yatıyordum bugün işe başladım inşallah bi daha olmazda.
o hepimizde var canim.sanirim duyana kadar da rahat edemicez.insallah bebislerimiz bizimledir eyvahedigeldismile
c-n benimde kanamam oldu üstelik 2 kez çok şükür şimdi iiim. 3 gündür ayaklarım yukarıda yatıyordum bugün işe başladım inşallah bi daha olmazda.
acıkınca mide kazınması bende de var.ama canım hiç bişi istemiyor ciddi bir iştahsızlık var.ama gene de yemeye çalışıyorum.abur cubur çok yerdim aklıma bile gelmiyor.sigara kullanan birisiyken o da aklıma gelmiyor.mide bulantım çooookkkk hafif.hani karnım çok acıkınca mesela.onun dışında sabah falan bişi yok.geçen güne kadar karnım accayip şişti , göğüslerimde şişkindi ve çok acıyordu.ama bu hafta onlarda bitti.sadece kabızlık var tek belirti.birde kabus ve hep rüya.uykumda bir anormallik yok.bunlar nasıl belirti.herkes bana hamile muamelesi yaparken ben kendime daha yapamadım.korkmaya bile başladım..
alacanım ben iç hastalıkları uzmanıyım çok üzgünüm ama kadın doğumcu arkadaşımın burnundan getirdiğim için neredeyse onlar kadar bilgi sahibi oldum sayılır.... e bide tedavi süreçlerimde var tabi... deneyimim süper yani...
ilki düşükle sonuçlanınca insan herşeyi kafasına takıyor merak etme aynı şeyleri yaşıyoruz hepimiz önce bhcg, sonra kese, kalp atışı, cinsiyeti, ikili üçlü test sonucu, doğum şekli gibi liste uzar gidermiş tüm gebeler böle sölüyor...
bizde daha yeni gördük kalp atışlarını ben şimdide ona taktım sanki yavaş gibi geldi bana. üstüne kanamada olunca krize girdim ağlama nöbetleri başladı...ama inşallah rabim hepimize kucağımıza almayı nasip edecek meraklanma sen..
rüyalarla benimde başım dertte gecede 4,5 bazen daha da çok oluyo,bulantılar bugün itibari ile tavan yaptı, şişkinlik berbat pantolonumun üst düğmesi açıkta şu ankaydirigubbakcemile3. ama olsun ben tüm bunlardan MUTLUYUMMMMM.
kızlar içinize doğuyomu meleklerinizin cinsiyetii bana erkek gibi geliyo size
Yaşasın bir Sat kardeşi dahaolumunekankayizsmileAynı tarihlerde doğum yapıcaz inş Sibelcim.
kızlar, testleri yaptırdım yarın dra göstercem, gidip almaya üşendim. lay lay lay
19u gelmek bilmedi sanki. bakalım kalp atışı duyabilcekmiyiz, hemen sizi gelişmelerden haberdar edecem.
ya bu arada arkadaşlar, bu ara hormonlar tavan mı yaptı noldu bilmiyorum. abuk subuk rüyalar görüyorum ki ömrümde o kadar az görmüşümdürki. bazı rüyalarda ya sevişiyorum ya kendimle ilgileniyorum, bi hoş olduğum anda karnımda fena bir sancıyla uyanıyorum. nerden çıktı böyle rüyalar bilmem ki, vallaha düşündüğümden değil. zaten koltukta uyuyakalıyorum eşim götürüyor yataga bu ara hep. öküz giibi uyuyorum. nedir bu sancının sebebi?
tek degilsin bende goruyodum oyle ruyalar en son kanamayla uyandim.doktorda buldum kendimi.cok olurmus hamileyken:kedi:kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?