:gitme:bend eçokk üzzüldüm ama ilaçlardan dolayıı risk taşır demişler
hem ilacı veren hemde kadın dogumcu dr...oda ikilem yaşadı eşiyle düşündüler imza verip aşdıalr..şuan hep aglıyor..ama ben aldırma demiştim..nerden bilebilirlerki belki rabbim saglklı verrrrdiiiii
günaydın güzel anne adayları nasılsınız bebeklerimiz nasıl bakalım bende bu hafta inş 6.haftayı bitiricem hafif hafif bulantılarım oluyor tam anlamıyla başlamadı ama tiksinti çok oluyor yemek felan pişiremiyorum ve sürekli uyku hali düzgün beslenemedim için sanırım zayıfladım da yarın kontrolüm var doktora gidicem bebişle tanışıcam inş sizlerde ne gibi değişiklikler var
selam joys benide buararlar öyle garip karışık rüyalar görüyoum nedenki acaeppCADIARZU
bide ilk gebeliğin galiba yaş kaçbilmiyorumkismile
valla canım bu rüya meselesi sanırım uzun bi süre devam edecek. bide ben bu aralar hiç rahat yatamıyorum. ya üşüyorum ya terliyorum ve çok kıpraşıyorum.
ve evet ilk gebeliğim, yaşta 29 :)bayanssulusmile
bizde 7 haftalık oldukk...LEKELENMESİ DEWAM EDEN VARMIı...bnm 2 yada 3 günde bir silince peçeteye gelen (akıntısızz) acık renkli lekelenmelerim dewam ediyoo...çok korkuyorum yaaa.progestana dewam 3 tane günde...1 hafta sonraa tam çarsamba günü doktora gidicezzz...KALP ATŞLARINI DUYMAK İÇİN BEBEŞİMİNN..inş. bi sorun çıkmazz..kabuslar görüyorumm su gibi terlemiş şekilde uyanıyorum gecelerii..offff...
hayırlı olsun elmascım.....bu normal bi durum benimde oluyoduu geçtii ama..dinlen fazla iş yapma yorma kendinii....8haftalık olunca kalp dinleniyoo ayyy çıkmaz hayırlısıyla içini ferah tutt bendede oluyor rüya görüyorum terlemişim kalktıgımda için sıkılıyor sankiiii
saol cnm yaa...yaklaşık 10 gündür paso dinleniyorumm ewimi bile süpürtmüyolar bana...kaynanam yapıoyoo herşeyi hergün gelioo..yemegimi bile önüme getiriolarr ..biz çok bekledik bu bebişi 5 senne bittti ewleneli..4 sene bekledik olsun die..geçen sene tüp bebek bile yaptırmıştık yani okdr ...bize süprizz yaptı kendisi geldi bbebişimm....korkularım bu yüsden...
işin kötü yanı alacan ben kendimi bildim bileli hiç düzenli beslenmedim
evlenmeden öncede yalnız yşıyordum öyle kafama esecekte hazırlayacamda yiyecem. tek başına olmuyor. ki o zaman kalkarkalkmaz neskafemi yapar sigara mı yakar kultuğa yayılır bi yerlerimi büyütmenin zevkini yaşardım :) şimdi (ocaktan beri çalışmıyorum) 11-12 arası uyanıyor, zar zor kendime 2 dilim ekmek hazırlayıp yiyorum bebişim için. normalde yemezdim. saat 4 gibi midem kazınmaya başlıyor, yine aparatifle geçiriyorum. 7,5-8 gibi eşim geliyor o zaman akşam yemeği yeniyor. aralarda hiç bişey yemiyorum çünkü öyle bir alışkanlığım yok, midem sanki almıyor. neyseki akşam eşim sayesinde meyve yada meyvesuyu ile vitamin depoluyorum. bak aklıma geldi, kendime zevklice kahve hazırlamayı özledim :)
bu arada evde hayvan besleyeniniz var mı? bende üç balık bir kedi birde köpek var da mirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?