Şubatta hamile kalanlar buraya..

:gitme:bend eçokk üzzüldüm ama ilaçlardan dolayıı risk taşır demişler
hem ilacı veren hemde kadın dogumcu dr...oda ikilem yaşadı eşiyle düşündüler imza verip aşdıalr..şuan hep aglıyor..ama ben aldırma demiştim..nerden bilebilirlerki belki rabbim saglklı verrrrdiiiii

Evet ya cok kötü bir durum
Keşke başka bir doktora daha muayne olsalarmış.
Bende büyük konuşmayım ama beklerdim herlade:gitme:

günaydın güzel anne adayları nasılsınız bebeklerimiz nasıl bakalım bende bu hafta inş 6.haftayı bitiricem hafif hafif bulantılarım oluyor tam anlamıyla başlamadı ama tiksinti çok oluyor yemek felan pişiremiyorum ve sürekli uyku hali düzgün beslenemedim için sanırım zayıfladım da yarın kontrolüm var doktora gidicem bebişle tanışıcam inş sizlerde ne gibi değişiklikler var

a.s.hoşgeldin canım....

selam joys benide buararlar öyle garip karışık rüyalar görüyoum nedenki acaeppCADIARZU

bide ilk gebeliğin galiba yaş kaçbilmiyorumkismile

valla canım bu rüya meselesi sanırım uzun bi süre devam edecek. bide ben bu aralar hiç rahat yatamıyorum. ya üşüyorum ya terliyorum ve çok kıpraşıyorum.
ve evet ilk gebeliğim, yaşta 29 :)bayanssulusmile

valla canım bu rüya meselesi sanırım uzun bi süre devam edecek. bide ben bu aralar hiç rahat yatamıyorum. ya üşüyorum ya terliyorum ve çok kıpraşıyorum.
ve evet ilk gebeliğim, yaşta 29 :)bayanssulusmile

galiba dogurana kadar devam etcekkk dedgign gibbii

hormonal bii durum üşüme terleme zamanla düzene girerr inşalahhhkaydirigubbakcemile2

bizde 7 haftalık oldukk...LEKELENMESı DEWAM EDEN VARMIı...bnm 2 yada 3 günde bir silince peçeteye gelen (akıntısızz) acık renkli lekelenmelerim dewam ediyoo...çok korkuyorum yaaa.progestana dewam 3 tane günde...1 hafta sonraa tam çarsamba günü doktora gidicezzz...KALP ATŞLARINI DUYMAK ıÇıN BEBEŞıMıNN..inş. bi sorun çıkmazz..kabuslar görüyorumm su gibi terlemiş şekilde uyanıyorum gecelerii..offff...

hayırlı olsun elmascım.....bu normal bi durum benimde oluyoduu geçtii ama..dinlen fazla iş yapma yorma kendinii....8haftalık olunca kalp dinleniyoo ayyyçıkmaz hayırlısıyla içini ferah tutt bendede oluyor rüya görüyorum terlemişim kalktıgımda için sıkılıyor sankiiii

saol cnm yaa...yaklaşık 10 gündür paso dinleniyorumm ewimi bile süpürtmüyolar bana...kaynanam yapıoyoo herşeyi hergün gelioo..yemegimi bile önüme getiriolarr ..biz çok bekledik bu bebişi 5 senne bittti ewleneli..4 sene bekledik olsun die..geçen sene tüp bebek bile yaptırmıştık yani okdr ...bize süprizz yaptı kendisi geldi bbebişimm....korkularım bu yüsden...

uzuzn bii arardan sonra olunca daha bii heyacanlı stresli oluyor.meraklanma rabim yardım eder...oh kayınvaliden yapıyormuş sen dinlen işte...oyalancak şeyler bull geceleri yatarken ılık süt iç..ben öyle yapıyorum çünkü.hayırlısı olsun.bulantın vrmıboshayallersmile

kızlar ben çıkıyorum..gelirrim tekrar karnım acıktı d-sankim:)
hamişlerrrr ken iy bakınn:ecrin_bebek:

elmascım mrhb canım dert etme bu tür lekelenmeler sorun değil hatta kanamalar bile bazen önemli olmuyo takma kafana rabbim yardım eder

Joys ben çalışıyorum ve düzensiz beslenmekte üstüme yok diyebilirim sabah 6 da kalkıp yollara düşüyorum işyerim başka şehirde git gel 4 saatakşam 7 evdeyim ve oldukça stresli bir işim var .Hamileliliğimin başından beri düzenli beslenmek için kendimi zorluyorum bebeğin beğin ve omirilik gelişimi ilk aylarda oluyor malesef treni kaçırmamak lazım Lütfen ihmal etme sonra tamiri mümkün olmayan şeylerle karşılaşır ve çok üzülürsün o yüzden sana bikaç tavsiyede bulunucam
-Sabah kalkar kalkmaz 4-5 yumurta haşlıyorum ve işyerime götürüyorum her sabah bir tane yiyiyorum oyüzden içim rahat yumurta inanılmaz faydalı sende toplu haşlayıp dolaba at mutlaka yemeye çalış tam tembel işi bide:))
-Çay kahve kesinlikle yasak vücuttaki demiri emiyor sigaranın oduğu ortamda bile bulunmamalısın
-Badem fındık ceviz SıYAH kuru üzüm gibi şeyleri içim kazındıkça 3-5 tane ağzıma atıyorum bunlarıda herzaman gözümün önünde olabilecek bir yere koyuyorum ki untmayayım diye sende böyle bir kaseyi mutfak masanın üstüne koyabilirsin ozaman mutlaka ağzına atarsın
-Elmada gözümün önünde öğle arası atıştırmalık mutlaka birtane yemeni tavsiye eedrim
ıçtiğin hazır meyve suları bebeğe fayda yerine zarar verebilir onun yerine normal su yada meyvenin kendisini ye yada taze sık
-Her akşam yatmadan bir kase yoğurt yada 2 bardak ayran içmeye çalışıyorum zira sütten nefret ederim.Yoğurdumu çok şükür her hafta kendim mayalıyorum(Şanslıyım yani) tadı hazırlara göre muhteşem oluyor
/Hazır midem bulanmıyorken balık tüketmeye çalışıyorum beyin gelişimi için çok faydalı somonu şiddetle tavsiye ederim.Sonra mide bulantıları artıyor kokusuna bile gelemiyorsunuz oyüzden fırsat varken bol bol ye(pişirmeside çok kolay sarmısak zeytinyağı tuz sosunda 5-6 dakka beklet tavada pişir yanınada salata al sana 10 dakikada yemek)
-Bide bugün ne yedim diye kafamda çetele oluşturuyorum eğer içime sinmediyse mutlaka ek bişeyler atıştırıp günü tamamlıyorum

Son düzenleme:
alacan valla ellerine sağlık ne güzel anlatmışsın, benim bu son bi kaç gündür çok şiddetli olmamakla birlikte midem bulanıyor ve bişey almak istemiyor. kahve artık içmiyorum, bi gecenlerde arkadaşlara gitmiştim turk kahvesi geldi dayanamadım götürdüm :)
balık eşim de bende sevmiyoruz eve hiç girmiyor, konserve ton balığı aldım onu yedim. ceviz çok iyimiş gerçekten sürekli yemek lazımmış ve ayran olayını çok iyi yapıyormuşsun :) valla helal olsun. yumurta olayı tavsiyene mutlaka uyacam hatta okudum haşlayayım dedim kalmamış, akşam eşime aldırırım. evet ceviz fındıkta aldıracam dedin gibi gel git atarım ağzıma. süt sevmiyorsan dondurmada yiyebilirsin diye yazıyor bazı yerlerde aklında olsun, ben bu ara yiyorum :)
şehir dışında çalışıyorum derken gebzede falansın sanırım, bende öyle çalışıyordum çok zor oluyor gerçekten ama çalışıyor olmanın avantajı düzenli beslenmeni sağlıyor gerçekten :)

Merhaba Hamişler,
merhaba Elmass seninle sat günlerimiz aynı gibi benimkisi 16 ocak.seni kendime bu yüzden daha yakın hissediyorum.:)))gebelik nasıl gidiyor.bebişin kalp atışlarını duydunmu.?bebeği görebildinmi.?miğde bulantıların varmı.?benim çok az var.temizlik malzemelerinin kokusuna karşı çok duyarlıyım.benim tedaviyle oluşan bir gebelik.4 sene bekledik.seninki nasıl.?rabbim hepimizin sağlıkla bebişlerimiz kucağımıza almayı nasip eder inşallah.benimde küçük küçük beyaz renkli akıntılarım ve lekelenmelerim var.henüz baş dönmesi yok.progestan kullanıyorum bende.işten izinliyi.ama 2 gün sonra işe başlayacağım tekrar ve çok korkuyorum çünkü işe gidince yoruluyorum ve kanamalarım oluyor.tüm hamişlere benden kucak dolusu selam

merabalar..
benim de sat 29 ocak..
bu haftasonu doktoruma gidebilicem.inş.. bir sorun çıkmaz.acaba kalp atışını duyabilir miyim...???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…