Merhaba Hamişler,
merhaba Elmass seninle sat günlerimiz aynı gibi benimkisi 16 ocak.seni kendime bu yüzden daha yakın hissediyorum.:)))gebelik nasıl gidiyor.bebişin kalp atışlarını duydunmu.?bebeği görebildinmi.?miğde bulantıların varmı.?benim çok az var.temizlik malzemelerinin kokusuna karşı çok duyarlıyım.benim tedaviyle oluşan bir gebelik.4 sene bekledik.seninki nasıl.?rabbim hepimizin sağlıkla bebişlerimiz kucağımıza almayı nasip eder inşallah.benimde küçük küçük beyaz renkli akıntılarım ve lekelenmelerim var.henüz baş dönmesi yok.progestan kullanıyorum bende.işten izinliyi.ama 2 gün sonra işe başlayacağım tekrar ve çok korkuyorum çünkü işe gidince yoruluyorum ve kanamalarım oluyor.tüm hamişlere benden kucak dolusu selam
arkadaşlar,
bende açık kahverengi renkli lekelenmeler oluyor.bu lekemidir.?akıntımıdır.?yoksa kanamamıdır.?nedir bu .kasıklarımda ağrı var ve kahverengi lekeler geliyor.sizdede böyle bir şey yaşayan varmı?lütfen paylaşın benimle çok endişeliyim.
kızlar içinize doğuyomu meleklerinizin cinsiyetii bana erkek gibi geliyo size
kızlar, testleri yaptırdım yarın dra göstercem, gidip almaya üşendim. lay lay lay
19u gelmek bilmedi sanki. bakalım kalp atışı duyabilcekmiyiz, hemen sizi gelişmelerden haberdar edecem.
ya bu arada arkadaşlar, bu ara hormonlar tavan mı yaptı noldu bilmiyorum. abuk subuk rüyalar görüyorum ki ömrümde o kadar az görmüşümdürki. bazı rüyalarda ya sevişiyorum ya kendimle ilgileniyorum, bi hoş olduğum anda karnımda fena bir sancıyla uyanıyorum. nerden çıktı böyle rüyalar bilmem ki, vallaha düşündüğümden değil. zaten koltukta uyuyakalıyorum eşim götürüyor yataga bu ara hep. öküz giibi uyuyorum. nedir bu sancının sebebi?
arkadaşlar, dra gittim bugun, duymadım ama kalp atışını gördük zemuszemus pek bişey seçilmiyor bebişimizde ama 11mm olmuş. dr iyi dedi bilmiyorum artık. umarım bir sorunu yoktur bebişimizin. ne kadarda küçük ve savunmasız duruyor öyle karnımda böceğim benim :) 1 ay sonra tekrar gidecem dra.
kasık sancılarıma normal dedi, bide idrar tahlilinde iltihap çıkmış biraz. malum sistit işte. bu nedenlede sancılanman daha fazla olabilir dedi. rüyalar normal dedi. eşinizle cinsel hayatınıza devam edebilirsiniz dedi. başka aklıma bişey gelmiyor. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?