Şubatta hamile kalanlar buraya..

alacan bende tek kese görmüştüm gecen akşam arkadaşım ikiz bebek yaptığımı görmüş. oda iyi bişey bir taşla 2 kuş :)
yarın dra gidecem çok heyecanlıyım acaba ne kadar büyüdü. sürekli barmağımla ölçüyorum. şu kadar bu kadar olmuştur heralde diye.
bende eşimde kız istiyorduk ama içime erkek olcakmış gbi doğuyor, sadece bu son zamanlarda rüyamda hep kız doğuruyorum.
adını eylül koymak istiyordum, ama belki masalda olabilir.
erkek olursa hiç bir fikrim yok :)

saaol tatlım...ben 24-25 gidicem çarşamba yada perşembe günü Allahım nasip ederse duycazzz lakp atışlarını...keseyi gördükk de bebişi görmedikk 15 gün sonra gel demişti işte..mide bulantılarım acaip bir şekilde artyoo...lekeklenmerimde var..adet sancısı gibi sancı çekiyorumm sonra çişten sonra bi bakıyorum peçetede açık renkli lekelenmelerr...çok korkuyorum falan bööle geçiyo günlermi..elimde laptop akşama kdr dinleniorumm...çok istenen bi bbebişse calışma bnce...hiç riske atma derim cnm...iş çokk..

bnm mesajlarımı oku cnm ...aynı şeyleri bn hala yasıyorum 7 haftalıgız...

Son düzenleme:

sana bayılıyorumm yaaa....bn yzamadannn herşyi yazıyosunn hep aynı şeyleri yaşıoruzz senle a.s

kızlar iyi bir muhabbet kurduk maşallah diyim.Çok alıştım size boş kalınca hemen bilgisayara saldırıyorum eşim ciddi ciddi meraklanıyor ne yazışıyosunuz diye:))sizleri merak ediyorum kaç yaşındasınız nerede yaşıyorsunuz burcunuz ne mesela:))

merhaba elmass,
seninle yaşadıklarımız gebelik sürecince hemen heen aynı.ben ayın 23 ünde gidiceğim doktorkontrolüne.inşallah bebişimin kalp atışını duyarım.ne olr dua et.benim tüm dualarım sizinle.bende miğde bulantıları çok az.acıkınca oluyor.birde temizlik malzemelerine karşı koku duyarlılığım var o kadar.ama neden miğdem bulanmıyor diye aklıma binbirtürlü şüphe geliyor.yani bulantım çok olsa acayip evineceğim.her şey yolunda diye.ama kasık ağrılarım oluyor.adet sancısı gibi.kahverengi lekelenmelerim oluyor.izinliydim.yarın tekrar işe başlıyorum offff ya.nefret ediyorum bundan 2 gün dinlenmiştim.lekelenmeler yaz renke çevrilmişti.ama dün biraz ayakta kaldım.tekrar başladı açık kahverengi lekelenmeler.pazartesi tekrar izin almayı düşünüyorum.sen açık renkli lekelenmelerden bahsetmişsin.senininkisi kahverengi miyoksa pembe renklimi.?seninle haftalarımız aynı.benimki tedaviyle seninkisi nasıl.rabbim bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah.benimki ilk çocuk seninde ilk bebekm.?melissdeniz seninlede haftalarımız aynı lütfen buradan yazmaya devam et.joys senin yazılarını okumaktan büyük bir keyif duyuyoum.harika bir hamişsin sen:)))alacan sen 6 haftalıksın değilmi.?bebişinin kalp atışlarını uydunmu.?tüm hamişlere selam olsun.

--------------------------------------------------------------------------------
Kızlar duaların gücüne inandığım için bir sitede bulduğum duaları sizinlede paylaşıyorum .Umarım faydasını görürüsünüz.Yarın büyük dua kitaplarından bulursam bitane alıp boş zamanlarımda bebişim için okumayı düşünüyorum.

- Güzel Yüzlü olması için YUSUF Suresi okunur.
- Ahlakı güzel olması için ıNSAN-ıBRAHıM Suresi okunur.
- ılk 4 ay 70 bin SÜBHANALLAHı VE BıHAMDıHı okunur.
- 9 ay boyunca 71 tane ENBıYA SURESı okunur.
- Doğumu Kolaylaştırsın diye ınşikak Suresinin ilk 3 ayeti okunur.
- Çocuk doğduktan sonra 36. günü Enbiya Suresi okunur.
- Ateşli Hastalık olmaması için Ali ımran Suresi okunur.
- Ağlayan Çocuğa Cuma saati kulağına ezan ve Ali ımran Suresi 83. ayeti okunur.
- Bol bol Yasin okunur.
- Terfice, tüncina hatimleri okunur.

(( bir kaç mesaj yazdık ama cvp gelmedi anlaşılan biz 14 haftalık olduk die bizimle kimse konuşmuyoo. neyse kendinize dikkat edin. allaha emanet olun. rabbim bebişlerimizi kucağımızda da gösterir inşallah sağlıkla..

günaydın hanımlar.. ooo herkes uyuyor heralde?

alacanım buradaki ortamın sıcaklığından dolayı mesleğimi açıklamakda bir sakınca görmüyorum açıkcası.. ne zaman istersen yardımcı olurum canım hem sana hem diğer arkadaşlara...

bu arada joysum yaşadığın tüm sıkıntıları yaşıyorum, rüyalar, ağrılar, korkular, telaşlar... ama sanırım işin güzel tarafı bu işte... bir taraftanda keyfini çıkarmaya çalışıyorum (belki bir daha yaşayamayabilirim diye malum biz tedavi ile bebiş sahibi olduk.)

merak edenlere 29 yaşındayım (mayısta 30 olacak inşallah) boğa burcuyum. ve bebişim içime erkek doğuyor ama bu güne dek hep kız olsun istiyordum şimdi sağlıklı sıhhatli olsun diyorum. annelik bu olsa gerek....

Gunaydinnn kizlar zemuszemus bi haftadir ilk defa bu gece cok rahat uyudum.nedendir bilmiyorm.joyscum ruyalarda ellesmedi bgn bana :kedi: hadi uyanin artikta dertleselim azcik

bende diom erkek olcak ama kocisim kiz cok istio :jeyyar: sonrada aman saglikli olsnda kiz erkek farketmez dio kaydirigubbakcemile

kesildi sayilir tuvalete gittikten sonra koyu renk lekelenme cok azda olsa var.progestan etkisini gosterdi sanirim..sali gunu doktora gidicem tekrar insallah bi aksilik yoktur cok korkuyorum allahim yuzumuze baksin:Saruboceq:

arkadaşlar, dra gittim bugun, duymadım ama kalp atışını gördük zemuszemus pek bişey seçilmiyor bebişimizde ama 11mm olmuş. dr iyi dedi bilmiyorum artık. umarım bir sorunu yoktur bebişimizin. ne kadarda küçük ve savunmasız duruyor öyle karnımda böceğim benim :) 1 ay sonra tekrar gidecem dra.
kasık sancılarıma normal dedi, bide idrar tahlilinde iltihap çıkmış biraz. malum sistit işte. bu nedenlede sancılanman daha fazla olabilir dedi. rüyalar normal dedi. eşinizle cinsel hayatınıza devam edebilirsiniz dedi. başka aklıma bişey gelmiyor. :)

ooo hersey supermis hihoyyyt cok sevindim canim hep boyle devam eder insallah a.s.

meliss cnm yaa bn lekelenmeler hala dewam ediyoo ilk açık kahve gelmişttii bi ara silince çok açık pembelere dönüştü....şimdilerde kasıklarıma hafifi bi sancı giriyo ..anlıyorum peçeteye sliorumm ööle farkediyorumm açık kahverengii..progestan kullanıyorum 10 gündür.ama dewam ediyoo...ya bizim regl zamanımızdı aslında bu haftalar dimi ...biz o yüsden böle mi olduk acaba yaa...gebelikte olurmuş ööle adet gunun gelincee sanal :))) sancılar...

bn istanbulda oturuyorumm kızlarr..ögrtmenimm..yay burcu:)))))

bebişlerin cinsiyetini sormuşsunusss...Anlaşılan tüm hamişlerin içine erkek dogmuşşş..kocalar da kız istiyo...)))))) Saglıklı olsunlarda bebişlerimizz ..gerisi boşş..

Son düzenleme:
canım kanamalarının azalmasına sevindim.

yaaaa kızlar benim kocam erkek istiyo ama alsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…