kızlar hepinizin miğde bulantıları oluyormu yoğun.bende çok az.
Benimki kız olacak sanki adınıda elif zeynep koycaz:))))Düşük yaptığımda kayınvalidem ve ablam bundan sonraki ikiz olacak gör bak demişlerdi.Eşimin arkadaşıda rüyasında ikiz bebeğim olduğunu görmüş daha hamile olduğumu bilmeden çok şaşırmıştık bide BCHGm 4 günde 227den 2100lere fırlayınca iyce şüpelenmiştik.Neyseki Tek kese çıktı . inş kısmeti çift çift olsun bebişimin
kızlarr bnm bu sabah kanamam oldu doktoro gittimm..ama bişi yokk herşey normalmiş .Allahıma bin şükür..bahaneyle erken gitmiş oldukk bebiişimin kalp atışlarını gördümm pıt pıt atıyo böcegim....adet sancısı cektimm ..ilk kez kanama oldu bnde hafif ..lekelenmeler oluyodu daaa ..ne biliim korktum hemen gittim doktoraa ..yeri ssaglam güssel bi sorun yokk progestana dewamm ve bol bol dinlen dedi...
bide 6+6 dedi bebişimin tam gününe baktı...bnm sat 20 ocakk...bi tuhaff iş bu yaaa..bugunde ayın 20 si..üstüne görme olabliyomuş adet tarihlerinde...bi garip işler işte...
elmass çok geçmiş olsun.şükürler olsunki bebek iyi.bebeğini kalp atışlarını görmüşsün tebrikler.çok sevindim.inşallah bende görürüm.bol bol dinlen.rapor al.istrihat et.adet günlerine yakın lekelenmeler ve kanama normal deniliyor .bende öyle duymuştum.doktor da söyleyince teyid oldu.seninle sat günlerimiz aynı.6+6 haflalıksın.o zaman benimde öyle olmam lazım.ama gebelik hesaplayıcısında biraz farklı çıkıyor.demekki döllenme günümü farklı oluyor.?ben bu hesaplamayı hiç anlamıyorum doğrusu.seninki tedavi ile oluşan bir gebelikmiydi.?o zaman farkediyor sanıyorum.sendeki kanama kırmızı renklimiydi.?elmass vajinal ultrasonla mı baktılar bebeğin kalp atışlarına.?hem duyup hemde görüyorsun sanırım.kalp atışlarını.sen avrupa yakasındamı oturuyorsun.?hangi hastahaneye devam ediyosun.?çok gevezelik yaptım sanırım.sen dinlenmelisin.ama haberlerinide bekliyorum.
canim cok gecmis olsun...cok iyi anliyorum seni ayni seyi bende yasadim mafoldumben insan napacagini sasiriyo bidaha yasamak istemiyorum ayni duyguyu allahim bi an once saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin insallahhzemuszemus iyice dinlen canim olurmu:1hug:
cnm senin geçtimi kanamaların yani..ya bnm lekenleme tarzında ööle çok akıntılı olmadı kanamam. yine de krokup gitmiştikk bide bnm sat 20 ocak..c.tesi 20 siydi ayınn...olur dedi doktorr..sen kaç haftalık oldunn canımcm..
kızlarr bnm bu sabah kanamam oldu doktoro gittimm..ama bişi yokk herşey normalmiş .Allahıma bin şükür..bahaneyle erken gitmiş oldukk bebiişimin kalp atışlarını gördümm pıt pıt atıyo böcegim....adet sancısı cektimm ..ilk kez kanama oldu bnde hafif ..lekelenmeler oluyodu daaa ..ne biliim korktum hemen gittim doktoraa ..yeri ssaglam güssel bi sorun yokk progestana dewamm ve bol bol dinlen dedi...
bide 6+6 dedi bebişimin tam gününe baktı...bnm sat 20 ocakk...bi tuhaff iş bu yaaa..bugunde ayın 20 si..üstüne görme olabliyomuş adet tarihlerinde...bi garip işler işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?