Şubatta hamile kalanlar buraya..

merhaba Elmass, ya seninle müthiş ortak yanlarımız var.bende öğretmenim.ve istanbulda Avrupa yakasında oturuyorum.ve bende progestan kullandığım halde hala lekelenmeler devam ediyor.bugün okuldan geldim.müthiş kasık ağrılarım var.kendimi çok halsiz hissediyorum.ama hala miğde bulantım yook.yani çok miniminacık var.
kızlar ,bence de sağlıklı olsunda bebeklerimiz.kız oğlan olsun hiç farketmez.hayırlısı olsun.

bizim subat hamisleri bugun yok ortaliklarda yarin gorusmek uzere kizlar ii aksamlar bebislerinize iyi bakinn a.s.

alacan benim arkadaşım doktora ilk gittiğinde bir bebeği olacağını öğrendi,eşi ile ikinci kontrolüne gittiğinde ikizi olduğunu öğrendi,3.kontrolüne gittiğindede 3 üz olduğunu öğrendi,tabi eşi korkudan bidaha gitmedi onunla muayeneye,bu seferde dördüz çıkar diye kaydirigubbakcemile3 sonunda çok sağlıklı iki kız bir oğlanları oldu ama bu hamileliği bir erkek çocuk istedikleri için yapmışlardı çünkü önceden iki kızları vardı yani :) demek istediğim kaç çocuğun olacağı belki daha sonra değişir kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar ben istanbulda yaşıyorum buranın bazı iett leri varki sormayın otobüsemi biniyosunuz gondola mı belli değil,bu gün otobüste çok kötü anlar yaşadım otobüs sarsıntıları ile karnımda bişeyler hissediyodum sanki orda benden bağımsız hareket eden bilşey,sonra ani bir şekilde tümsek geçerken otobüs beni sıçrattı ve karnımda korkunç bir ağrı oldu refleksle çığlık attım eşim çok panik oldu onuda korkutmak istemezdim ama ben zaten çok korkmuştum,acaba öyle yolculuklarda bişey olurmu ya valla artık münübüse binmekten bile korkuyorum ama başka yolum yokki

Kızlar bende 30 yaşındayım terazi burcuyum istanbul avrupa yakasında yaşıyorum
Sakine ikiz olacağını zannetmiyorum ama olacak arkadaşlara şimdiden Allah sabır versin ablamdan biliyorum çook zor.Otobüs olayına bende katılıyorum ömrüm minibüs ve otobüslerde geçiyor bazen öyle zıplıyorki içimden fırlayacak gibi hissediyorum
joys gözün aydın canım inş bende kalp atışını duyarım.Sistit illet bişey ben bi dönem çekmiştim aman ilaçlarını düzenli kullan ayağını sıkı tut geçmiş olsun

Son düzenleme:
arkadaşlar benim kasıklarımda sancı oluyor sanki adet olacakmışım gibi korkuyorum sizce bu normal mi?

vedbed günaydın canım. 3 gündür aynı ağrılar bende de var sanki yumurtalıklarım patlayacak bir anda regl olacağım sanıyorum her dakka lavabıya gidiyorum korkuma... Ama benden önce yaşayan arkadaşlar normal olduğunu söylüyorlar... drumda normal dedi adet dönemin yaklaştıkça adet belirtilerini yaşarsın birkaç ay dedi... inşallah bişi olmaz canım..

alacan ve sakine bende hergün 2,5 saatimi dolmuşlarda ve ayakta geçiriyorum aynı hisleri, korkuları ve ağrıları bende yaşıyorum ama drla konuştum bunlar düşük için bir neden olmaz, düşeceği varsa evde yatarkende düşebilir zaten dedi. birazcık içim rahatladı ama her sabah ve akşam bunalıma giriyorum valla.. Rabbim meleklerimizi korusun.

günaydın nazela çok teşekkür ederim içim rahatladı benim sat günüm 11 şubat senin ki ne zaman ?

kızlarr bnm bu sabah kanamam oldu doktoro gittimm..ama bişi yokk herşey normalmiş .Allahıma bin şükür..bahaneyle erken gitmiş oldukk bebiişimin kalp atışlarını gördümm pıt pıt atıyo böcegim....adet sancısı cektimm ..ilk kez kanama oldu bnde hafif ..lekelenmeler oluyodu daaa ..ne biliim korktum hemen gittim doktoraa ..yeri ssaglam güssel bi sorun yokk progestana dewamm ve bol bol dinlen dedi...

bide 6+6 dedi bebişimin tam gününe baktı...bnm sat 20 ocakk...bi tuhaff iş bu yaaa..bugunde ayın 20 si..üstüne görme olabliyomuş adet tarihlerinde...bi garip işler işte...

elmass çok geçmiş olsun.şükürler olsunki bebek iyi.bebeğini kalp atışlarını görmüşsün tebrikler.çok sevindim.inşallah bende görürüm.bol bol dinlen.rapor al.istrihat et.adet günlerine yakın lekelenmeler ve kanama normal deniliyor .bende öyle duymuştum.doktor da söyleyince teyid oldu.seninle sat günlerimiz aynı.6+6 haflalıksın.o zaman benimde öyle olmam lazım.ama gebelik hesaplayıcısında biraz farklı çıkıyor.demekki döllenme günümü farklı oluyor.?ben bu hesaplamayı hiç anlamıyorum doğrusu.seninki tedavi ile oluşan bir gebelikmiydi.?o zaman farkediyor sanıyorum.sendeki kanama kırmızı renklimiydi.?elmass vajinal ultrasonla mı baktılar bebeğin kalp atışlarına.?hem duyup hemde görüyorsun sanırım.kalp atışlarını.sen avrupa yakasındamı oturuyorsun.?hangi hastahaneye devam ediyosun.?çok gevezelik yaptım sanırım.sen dinlenmelisin.ama haberlerinide bekliyorum.

canim cok gecmis olsun...cok iyi anliyorum seni ayni seyi bende yasadim mafoldumben insan napacagini sasiriyo bidaha yasamak istemiyorum ayni duyguyu allahim bi an once saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin insallahhzemuszemus iyice dinlen canim olurmu:1hug:

cnm bnm doğal yolla oldu..tedaviyle değil..ewet kanama şlk kez kırmızı olduu birkaç damla ve silincde gelenn ööle akıntılı değildi.c.tesi doktora gittik işteee ..pazar günü yine oldu aynısı ..üssten bakınca göremedii kalp atşışını vaginal baktı ööle gördük...tam bi hafta sonra c.tesi bi daha gel dedi..bn anadolu yakasındayımm burda özel bi hastaneye gidiyorum cnm...

cnm senin geçtimi kanamaların yani..ya bnm lekenleme tarzında ööle çok akıntılı olmadı kanamam. yine de krokup gitmiştikk bide bnm sat 20 ocak..c.tesi 20 siydi ayınn...olur dedi doktorr..sen kaç haftalık oldunn canımcm..

Son düzenleme:
vedbed benim sat 29 ocak cannım. rahatladığına sevindim tatlım.

elmas canım korkma benimde kanamam olmuştu bende bu bahaneyle görmüştüm kalp atışlarını bebişimin. dinlen tatlım korkma hiç bişi olmaz

canim kanamam durdu ancak lekeler devam ediyor.benim sat 6 subat yarin gidicem nasipse doktora eyvahedigeldismile icimde oyle korkuda yok bakalim hakkimizda hayirlisi insallah kalbinin attiginida duysam daha bisi istemiyorum -tatlicadiarzu-

çok geçmiş olsun elmas forumda lekelenme türü kanaması olan çok sanırım.şu 3 ayı hayırlısıyla bir atlatsaydık boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…