Merhaba arkadaşlar, bugün bizim de hem kalça ultrasonumuz hem de 3 tane aşımız vardı (verem, zatürre, 5li karma) O aşı olurken ağlıyor ya dayanamıyorum ben de, sanki o iğneyi benim yüreğime saplıyorlar. Anne olmak ne zormuş
Henüz ateşi çıkmadı maşallah ama derdimiz gazla. Doktor bile karnına dokununca acıdı yavruma, geçen ay gaz için şurup kullanmayın diyen kadın bir sürü şurup ismi sıraladı. Allahım bi geçse şu 6 ay...
Bu arada benim ismim Ayşe, kızım da İpek :82:
nuraycığım garmastan merhemi denedinmi benim pekçok arkadaşım geçmeyen yaralarını bu şekilde geçirdi birde bildiğimiz lahanayı alıp en dış yapraklarını haşla ve ılıkken göğsüne sar oda yaralara iii geliyor benden sölemesi...
benimde tek göğsümde süt kanalları tıkandı 2 ay oldu hala geçmedi artık hiç geçmez heralde işede başladım çünkü.... evet çalışmak zorunda olmak kötü keşke zengin bi koca bulsaymışım baştan şimdi evimde oğlumla olurdum.:26:
nehircim isimler ne hoş olmuş ellerine sağlık..nehir oğluşunun fotosunu eklemeyecek misin?
*eklenen bebiş fotoları ne tatlı..hepsine Allah uzun sağlıklı ömürler versin.
*nazela Allah kolaylık versin cnm, bakıcı işini naptın kim bakıyor bebişine.benimde yasal iznim ocak sonu bitiyor..inanamıyorum yani.bu kadar küçük bebek nasıl bırakılır? buna devletin el atması lazım kesinlikle..birde doğumdan önce 1 ay aktardım sonrasına.yoksa aralık sonu gidecektim.rapor, yıllık izin falan derken 6.aya getirmek istiyorum.inşallah yapabilirim.
*bebişleri nasıl uyutuyorsunuz? ben ayakta sallamaya başladım, önce kucağımda sallıyordum, malum kilosu arttı.ayakta sallamak aslında çok içime sinmiyor ama napiim çaresizim.bugün gündüz 2 saat uyudu.evde yalnızdık..çoook bunaldım.yalnız bebek bakmak akıl işi değil valla.gün sonunda bütün enerjim tükendi..rahat uykuya dalsa ne güzel olacak..onun için soruyorum size.
selam kizlar bisey sorcam:26::26:...nasil korunuyosunuz 3 aylik igne olayim diyorumcunku ben sutun korur olayina inanmiyorum sizin fikirlerinizi merak ettim..
dr.um 40 ından sonra gel spiral takalım dedi.ama ben gidemiyorum nedense.bişey taktırmak istemiyorum aslında.ama erkeğin korunması da riskli bi arkadaşım kondom ile hamile kaldı.kararsızım yani.iğne süte geçmiyormuymuş?? sütün koruması bence az bir ihtimal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?