Şubatta hamile kalanlar buraya..

kızlar ben de kaç zamadır sorucamtım eşlerle durumlar nasıl diye..
vallahi ben ne iğne ne de spiral taktırmayı düşünüyorum. eşim korunsun. bende süt korur düşüncesini doğru bulmuyorum. biz de beş sene eşim korundu. 2. çoçuğu yine 5 sene sonra falan düşünüyorum. o zamana kadar da eşim korunsun bakalım. gerçi o pek istemiyor ama.spiral taktırmak da ben istemiyorum.bakalım artık.

tatlım bizim dra kalsa kovayla istiyosa ver diyor ama ben anne sütü üstüne 60 cc veriyorum max. süt yoksa 90 veriyorum ama versem fazla yer yani. Bu arada oglum bronşit oldu hastaneye yattık offf.inşallah düzelir biran önce.ben işe başlayınca bağışıklığı düştü evladımın hırıltısı öksürüğe döndü dünde nefes almada güçlük çekmeye başlayınca bugün yatırdık kuzumu. Dua bekliyoruz sizlerden. Öptük

bestecim saol inşallah biran önce düzelir kuzum okadar dikkat etmeme rağmen nasıl hastalandı anlamadım valla. Canancım lahanayı ben meme ucu için biliyodum eve dönünce yapıcam göğsüme ama sende dene mutlaka.çalışmak zorunda olmak kötü ev kredisi olmasa 1 sn çalışmam ben bıktım artık.
Korunmaya gelince yapmayınca korunmaya gerek yok hehehe...

kıyamam ona çok geçmiş olsun canım yaa kısa sürede iyileşin inşallahhh...
anne sütü üzerine 60cc veriyorsan 2 saatte bir veriyorsun o zaman ben dört saatte 90cc veriyordum şimdi daha da azalttım zamanla süt çoğalıyor çünkü keşke tamamen kesebilsek buna da şükür ama...

sakınan göze çöp batarmış ya..bebeklerde öyle oluyor bence...

haklısın canım yapmayınca gerek kalmaz.:)).. sen eşinle arayı naptın? düzeldi mi biraz..
bu arada jinekolojik kontrole gittiniz mi? bana 2 ay sonra kontrol olman gerek demişlerdi. ve 2 ay cinsel ilişki yasak dedilerdi. ben haftaya gidicem kontrole. ama kendi doktoruma bi dolu para bayılmak istemiyorum. burda bi özel hastane var oraya gidicem.

gittim ben 40 olunca gel demişti.bebegin 2 aylık kontrolu vardı.o zaman gittim.alttan kontrol etti.gayet iyi dedi.
smear testi için sıvı aldı.seneye yine alalım her yıl bakılması gerekiyor dedi.
bebişte bobrek ultrasonu istedi doktoru.cektirdik sag böbregi daha buyukmus.kontrol edilmesi gerekiyormus.biraz pinpirik yaptık ama 1 ay sonra gidicez kontrole yine bakalım ne diyecek nefrolog bakıyormus tıp fakultesinde bi doktoru onerdi.insallah bi sorun cıkmaz diye dua ediyoruz.

dun annanemiz geldi bende fırsattan istifade alısverişe cıktım.kuzucugumu kıyaftler aldım kendime sadece canta alabildim bebiş olunca boyle oluyormus demekki.

3 tane de ası yaptılar kuzuma dun.2 aylık asıları.fitil koydum gelirgelmez ates yapmadı simdilik herhalde olmaz artık.cok agladı tabi üç tane cok fazla...yazık bebşlerimize yavvv

bende çok korkuyorum aşılardan siz atlatmışsınız hadi gözünüzaydın,bizde inşallah ateşsiz atlatırız kıyamam ben onlara ağlamalarına hiç dayanamıyorumm...

slm kızlar elifte(nazela) katılmış aramıza tekrardan,hoşgeldin elifcim,oğlun nasıl iyi dimi problemli zamanalrı atlattınız inş.hepimizin derdi aynı Allah başka dert vermesin diyorum geçicek inş.gazlar,uykusuz geceler,kolik ağlamalar beren su 9 haftalık oldu ve bugün 3 tne aşı oldu kızım çok ağladı,sinirlendi ve sabahtan beri uyumadı memede ya da babasının kucağında yatırınca çılgınlar gibi bağırıyo tekrar aşı olucağını mı sanıyor ne inş.çocuğumun psikolojisi bozulmamaıştır((

rotavirüs aşısını elif yaptırın demiş çoğunlukla yaptırma diyor doktorlar bende sorayım doktora?kafam karıştı açıkcası:26:

teyzelerı dualarınız ıcın tesekkurler ama bebıslere dıkkat edın suan salgın var once nezle gıbı baslıyo bıranda bronsıte cevıriyo emrede ole oldu.
Bestecım esımle aramız rezalet sanırım kurtaramayacagız emre ıcın deneyecektık ama olmuyor malesef.

nehırcım ben evdeyken bellı bır ogun duzenımız yoktu şimdi 2 saatte bir besliyor annem ama emre bu durumdan hiç hoşnut değil. Benim sütüm çoğalmadı malesef yasadıgım sorunlardan olsa gerek ama bunada sukur.
ozgecım hosbulduk oglum bronsıolıt oldu suan hastanede yatıyoruz canım.valla ben rotavırus asısını yaptırdım zıra suan salgın var ve bu vırus olumcul allah esırgesın.

kızlar en etkin doğum kontrol yöntemi bebeği aranızda yatırmak sasdasa

1o gündür göğsümde bir kitle geliyordu elime süt toplanmıştr süt bezesidir bilmem ne diip duruyordu sevgili kayınvalidem fecii ağrı yapıyor ama dediğimdeyse emzir emzir geçer diyordu ne emzirmesi ne geçmesi ağrılar artık sırtıma ve belime vurmaya başladı annem delirdi süt bezesi bu kadar ağrı yaparmı diye doktora gittik muayneler ultrasonlar derken apse yapmak üzereymiş tam zamanında gelmişsiniz dedi doktor hemen iğneler antibiyotikler 1 haftadır annemde kalıyorduk hem bana hem bebeğime hem kocama baktı sağolsun yeni döndük evimize

nazela, çok geçmiş olsun canım umarım EMRE şimdi daha iyidir

kuzum bu arada ben Kayra 2o günlük olduğu andan itibaren kraft ın alttaki modelini kullanıyorum hem fiyatı uçuk değil hem kullanımı rahat hemde velet içinde rahat ediyor...

Canım çok geçmiş olsun, bi an önce iyileşir inşallah kuzucuğun. Üşütmeden mi kaynaklandı acaba

nazelacım geçmiş olsun, inşallah biran önce iyileşir oğluşun.bizimkiler kış bebeği oldu, dışarı pek çıkamıyorlar, evde sürekli olmakta hasta edebiliyormuş.bahar olsa koyar arabalarına gezdirirdik, bizde hava alırdık.
2.ay aşılarını yaptırdık. 3 aşı vurdular..çok ağladı oğluşum, .sağlık ocağındaki dr.parol verdi, eve gidince verin ağrısını alır dedi.bende huzursuzlanmaya başladığında verdim..çok şükür atlattık fazla bi ateşi olmadı.3 gündür de banyo yaptırmıyoruz..

elifcim geçmiş olsun emreye acil şifalarr...
sanada geçmiş olsun tsiraa...
elifcim aşıları atlattınız ohh ne güzel darısı başımıza bizde haftaya olucaz bakalım,ağlamalarına hiç dayanamıyorum yaa

güneşli güzel bir hafta sonuydu oğlumu gezdirdik bizde yarında annem gelecek yalnız zor oluyor hem yemek yapıp hem evi toplayıp hem oğluma bakamıyorum ben zaten hiçbir zaman o kadar hamarat olmamıştım :))) aman bebişlerimize güzelce bakalımda ev işleri çokta önemli değil...
güzel bir hafta diliyorum herkese sağlıklı,huzurlu bol uykulu...

Son düzenleme:
hepsiburadadan bebek bakımı ile ilgili kitap ve ateşölçer alacaktım eşim tedirgin etti beni güvenli değil kartını kullanıyorsun diye alamadım şimdi yarın dışarı çıkmak zorundayım...sizler netten alışveriş yapıyor musunuz kredi kartınızla sizce ne kadar güvenli??

merhaba kızlar...
yine bizim topik durulmuş..
elifcim umarım emre iyileşmiştir canım.
tsiraa geçmiş olsun canım. sen yine ucuz atlatmışsın. benimde göğsümde bi kitle çıktı. cevizden biraz küçük kistik bir yapıymış. takip edilecek. umarım büyümez ya da patlamaz.çünkü sıvılı bir parçaymış. önümüzdeki ay tekrar usg çektiricem.
nehircim. ben arasıra gitti gidiyordan alışveriş yapıyorum. ayrıca tiyatro biletlerini de internetten alıyordum. şimdiye kadar bi sıkıntı olmadı. çevremde netten o kadar çok alışveriş yapan arkadaşım varki. onlarda bir problem yaşamadılar.
nehircim sıcak memlekette olmak ne iyi. ben soğuktan bebeğimi çıkaramıyorum vallahi dışarıya. bi kaç ev gezmesi dışında..
bizde bu hafta yaprırcaz aşılarımızı. bakalım bizimki nasıl bir tepki verecek.
herkese mutlu günler...

bende kaç gündür giremedim yaw hala misafirlerimiz bitmedi bebek görmeye gelenler çok yoruyorum çoookk
nazela rabbim oğluşuna biran önce şifa versin canım
nehir bizde sürekli netten alışveriş yaparız eşimin işi bilgisayar oldugu için hepsiburadadan çok alışveriş yaptı bi problem olmadı yane bu zamana kadar ..
benim oğluş iyi çok şükür bu aralar ana kucağına oturtup maç açıyo babası tv izliyo öyle ve gülüyo maça erkek iştee :) gerçi biraz tedirginim tv.nun zararı olur mu diye :S
bizim de çarşamba günü aşımız çok tedirginimm :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…