tatlım bizim dra kalsa kovayla istiyosa ver diyor ama ben anne sütü üstüne 60 cc veriyorum max. süt yoksa 90 veriyorum ama versem fazla yer yani. Bu arada oglum bronşit oldu hastaneye yattık offf.inşallah düzelir biran önce.ben işe başlayınca bağışıklığı düştü evladımın hırıltısı öksürüğe döndü dünde nefes almada güçlük çekmeye başlayınca bugün yatırdık kuzumu. Dua bekliyoruz sizlerden. Öptük
bestecim saol inşallah biran önce düzelir kuzum okadar dikkat etmeme rağmen nasıl hastalandı anlamadım valla. Canancım lahanayı ben meme ucu için biliyodum eve dönünce yapıcam göğsüme ama sende dene mutlaka.çalışmak zorunda olmak kötü ev kredisi olmasa 1 sn çalışmam ben bıktım artık.
Korunmaya gelince yapmayınca korunmaya gerek yok hehehe...
tatlım bizim dra kalsa kovayla istiyosa ver diyor ama ben anne sütü üstüne 60 cc veriyorum max. süt yoksa 90 veriyorum ama versem fazla yer yani. Bu arada oglum bronşit oldu hastaneye yattık offf.inşallah düzelir biran önce.ben işe başlayınca bağışıklığı düştü evladımın hırıltısı öksürüğe döndü dünde nefes almada güçlük çekmeye başlayınca bugün yatırdık kuzumu. Dua bekliyoruz sizlerden. Öptük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?