Şubatta hamile kalanlar buraya..

Evet canim ya kimse girmiyo hep bakiyom en cok yazan biziz
sorma bende tek olunca hicbisey yapamiyom kizim yatarken bile yaninda duruyom evi dipten temizlemek hayal bana artik esim olunca o bakiyo ben biraz yapiyom yada annem geliyo oyle yapiyom bugun kuafore gidip kasimi aldirdim cok luks biseymis gibi geldi :97:

haklısınız kızlar..online yakalayamıyoruz kimseyi..
benim oğluş derin uykuya anca akşamları dalıyor. o zamanda evi temizle. yapılacak işleri yap derken bilgisayara pek vakit kalmıyor. öğlenleri biraz uyusa işlerimi toparlasam diyorum yarım saate ne sığdırabilirsem. buna da şükür. önceden o uyumadan yemek yiyemezdim. şimdi yemeğimi yemeyi ve evi toparlama işlerini o uyanıkken yapabiliyorum.gidiyorum geliyorum ses veriyorum. o da ağlamazsa sorun çıkarmıyor.
nuraycım bende geçenlerde tırnaklarıma oje sürdüm. bana da o lüks müş gibi geldi :)))
siz yine izmirdesiniz havalar iyidir. dışarı çıkabilirsiniz. ben üşütücem diye. açık havaya da çıkaramıyorum. ankara soğuk çünkü. hele ayazında kalmak ayrı dert. hastalanacak diye korkuyorum.

nuraycım bepanteni denedin mi bence bir dene belki faydası olur ne kadar uzun sürdü yaa ne fenadır acısı offf benimde acıyor çünkü süt bitince çekiştirip duruyor oğlum ama artık krem sürmüyorum dayanabiliyorum hafif çünkü seninkide en kısa zamanda geçer dilerim canım...evet maltanayı dene tadı süper bana yaradı...

canancım benim oğlumda arada hırlıyor uyurken bende sormuştum doktora normal demişti...bizimkide 54cm doğdu en son 58di bizim topiğin oğlanları epey bir uzun olacak anlaşılan maşallah

bestecim beğenmene sevindim maltanayı bende hergün bir tane içiyorum...ben hala kilo veremedim ama kötü durmuyor çünkü çok kilo almamıştım zaten korse falanda takmadım kilo verince göbek gider diye düşünüyorum 6 ay emzirsem yeter yaa az da olsa,ondan sonra düşünücem kiloları ...

kendi sütünüzle silin dediler bana oda iyi geliyor kızlar denediniz mı hiç?

bende bugun rapor almaya gittim geldim geldim.okula teslim ettim raporumu normalde iznım doldu.kızımda 57 gunluk oldu zaten.4 hafta idare edicez artık.mudur beyle daha onceden konusmustum zaten.cocuklarımla da ikinci doneme ingilizce derslerine devam ederiz.bugun gidince kosustular yanıma sevindim onlara baska gozle bakıyorum artık bu emekleri gordukten sonra.her cocuk emek ilgi sevgi demek biliyorum artık.

herkese kolay gelsin kızlar.tsiraa senı ekledim msn de.ismim fahriye haberin olsun.

bayramın 2. gunu cıkmıstım dısarıya kimsem olmadıgı için burda hiç çıkamıyorum.ilk defa eski gunlerdeki gibi hissettim kendimi.2.ayımız doluyor 3 ocak ptesi bebek doktorumuza da gidicez bakalım kac kilo olmusuz ben evde tartıyorum 5 kiloyu geciyor ama...

topiğe girmek zor oluyor hepimiz için.sizleri okuyunca kendimi görüyor gibi oluyorum:)) yemeği ne annemle ne de eşimle aynı anda yiyemiyoruz.çünkü oğluşum tam yemek vakti kalkıyor..bu arada benimkine bir arkadaşım oyuncak fil getirdi(şu yumuşak olanlardan) onu kanepenin tepesine koyuyorum.ona 10 dk.falan bakıııp bakııp duruyor)) bende bu arada koştur koştur evi topluyorum..
**bende maltana aldım, armutlusundan hoşuma gitti.ama sanki biraz gazlı gibi..gaz yapmıyor değil mi?
**bu arada turkcell kullanıyorsanız ücretsiz bi servisi var,-bebeğim büyüken paketi- her hafta bebek gelişimi ile ilgili msj geliyor..ben hamileyken de abone olmuştum cebime msj geliyordu. dogum yazıp bebeğin doğum tarihini 7365 e gönderiyorsun..ÖRNEK: Dogum 25 ekim.
**yarın yılbaşı eğer giremezsem şimdiden hepinize bebişlerinizle sağlıkla geçireceğiniz nice yıllar dilerim..geçen yıl sizinle tanışmak güzeldi.iyiki varsınız.
**veeee oğluşum uras'ın fotosunu ekliyorum.(inşallah eklenmiştir)yeni yıla bebişlerimizin fotoları ile girelim mii?

evet evet bence de bende ekliyorum hemen
ayy süpermişş pitos hemen üye oldum ve geldi bilgiler zatn ben netten takip ediyodum ama buda güzelmiş çookk sağoll :)
bebeğimin ilk resmini paylaşıyım sizinle :)

Son düzenleme:
maşallah urasa...
pitoscum çok tatlı oğluşun varmış. ben de dün nuel baba kıyafeti giydirip çektim fotosunu. umarım gün içerisinde ekleyebilirim. nasıl eklediğimi unuttum. ama bizim fotoların boyutu büyük olunca bi kaç atraksiyon yapmak gerekecek. ama eklemeye çalışcam. ben de turkcelle abone olayım bari.
bizim oğluş da çıngırağına epey bi süre bakıyor.artık takip etmeleri başladı bebişlerin. yakında bizi de tanırlar...
oğluşum uyandı çıkmalıyım..

kizlar hepinize iyi seneler insallah hersey gonlunuzce olur..bebislerinizle guzel gunler gecirmeniz dilegiyle opuyoruz hepinizi kiscemle

maşallah elifcim bebeğine sana benzettim ben sanki :))

Herkese sağlıklı,mutlu yıllar bebişlerimizlee hayatımızdaki en anlamlı yılbaşı bu..ben geçen yıl bu sene anne olmayı ve bebeğimle yeni yıla girmeyi dilemiştim çünkü ilk bebeğimi yeni düşürmüştüm dileğim gerçekleşti allahım isteyen herkese nasip etsin...
Bugün bizim kırkımız birazdan gezmeye gidicez,kırkımızı uçurucaz hepinizi öpüyorum mutlu mutlu yıllarrr

Son düzenleme:
pitos maşşallaahhh URAS'ına yhaa çok tatlılar

evet kızlar bu da benim oğlum

kızlar dün tekrardan giremedim...
ondan dolayı hepinizin yeni yılını şimdi kutluyorum... herkese bebişleri ile geçireceği nice nice seneler olsun...mutlu yıllar...
tsiraacım maşallah kayraya.. çok şirin olmuş...Allah sağlıklı bir sene geçirmenizi nasip eder...
nehircim. kırkınız hayırlı olsun canım.. izmirliler geziyor vallahi... biz soğuktan çıkamıoruz vallahi dışarı.. babişimiz benden daha evhamlı... bana kalsa ufaktan çıkarım ama.

kızlar bi şey sorucam..
çalışmaya başlayanlar, sanırsam tsiraa ve elif. süt saklamak için ne kullanıyorsunuz veya ne kullanmayı düşünüyorsunuz?
ben chicconun dörtlü saklama kabından almayı düşünüyorum da yok sa 2 tane biberon almak mı iyi? sütü biberonla mı içirmek iyi yoksa kaşıkla vermek mi? bu konuda fikriniz nedir?

bestene, maşşallah çok tatlı olmuş ARDA paşa
Allah bize bağışlasın yavrularımızı

benim ne yazık ki saklayacak kadar çok sütüm yok pompamın biberonu var ve birde alttaki biberondan 2 adet aldık bunlarda saklıyorum...

%0 BPA cam ve kauçuk emzikli akış ayarı anne memesine yakın olduğundan direkt veriyoruz zaten oğlumun kaşıkla beslenmeye pek tahammül edebileceğini sanmıyorum

maşallah kızlar bebişlerinize çok tatlılar,ayrıca dikkat ettim topikte erkek bebek çoğunlukta birtek nurayın mı kızı var bilemedim :)))

benım de kızım var teyzeleri...
ama resmın boyutu buyuk galiba bir turlu resmini yukleyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…