kızlarr bnm bu sabah kanamam oldu doktoro gittimm..ama bişi yokk herşey normalmiş .Allahıma bin şükür..bahaneyle erken gitmiş oldukk bebiişimin kalp atışlarını gördümm pıt pıt atıyo böcegim....adet sancısı cektimm ..ilk kez kanama oldu bnde hafif ..lekelenmeler oluyodu daaa ..ne biliim korktum hemen gittim doktoraa ..yeri ssaglam güssel bi sorun yokk progestana dewamm ve bol bol dinlen dedi...
bide 6+6 dedi bebişimin tam gününe baktı...bnm sat 20 ocakk...bi tuhaff iş bu yaaa..bugunde ayın 20 si..üstüne görme olabliyomuş adet tarihlerinde...bi garip işler işte...
bende hamıleyımm 2 gun sonra dr.a gıtcem ne kadarlık oldugunu o zamn ogrencem Allah hepımıze saglıklı bı hamılelık ve saglı bebısler nasıp etsın Aminnn
kizlar bugun doktora gidiyorum...11de randevum...bana dua edin nolur korkmaya basladim eyvahedigeldismile
kizlar bugun doktora gidiyorum...11de randevum...bana dua edin nolur korkmaya basladim eyvahedigeldismile
melcan81 alacan nazela edish meliss nerrelersdesinizz kızlar......
kızlar bnm mide bulantılarım bayagı bi hafifledi 8 haftaya girdikk o yüsden mi acep?
bi de progestanı sormuş bi arkadasımızz nedir die bu sitede duydum hep diyorr..gebelikte bebişlerimizin bize sıkı sıkıya tutunmasını saglayan hormonumusss diyelim:))))
cnm nettte oku seni yanlış bilgilendirmeyelim ama ...
merhaba 1 şubar sat tarihim..29 unda dr.a gidecem sizce kalp atışları duyulur mu? nette 7+1 haftalık çıkıyorum bugün itibariyle..
Kızlar hangi hastaneye gidiyorsunuz.doktorunuzdan memnunmusunuz.Buarada testleriniz nekadar tutttu sorablirmiyim
canim sen ne kadara yaptirdin testlerini ayin 1.de bende gidicem hazirlikli olayim bari:1shok:
ben izmir eşrefpaşa devlet hastanesinde yaptırdım testlerimi.. 3 ayrı biyokimya hormon testi yapıldı.3 tablo halinde baya bişey bakıldı yani..8 TL verdim..
bana baya bisey tutuyo dediler...dalga gecmisler demekkikafamçokkarıştı saol canim bilgilendirdigin icina.s.
benim bu soruyu sormamdaki sebeb hastaneden hastaneye fiyat farkının olması ben ilk gebeliğimde testlerimi özel hastanede yaptırmıştım ilk testim (kan idrar )ssklı olamama rağmen 140 tl tutmuştu.şimdi muayenemi özelde testlerimi devlette yaptırıyorum sonuçta sskya her ay bürsürü para yatırıyorum niye ekstradan para ödeyeyimki.Daha önümüzde bir sürü yol var Bugün testlerimi devlette yaptırdım para almadılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?