Şubatta hamile kalanlar buraya..

elmas progestan nedir her hamilenin alması gerekiyormu bu site de çok duydumda

bende hamıleyımm 2 gun sonra dr.a gıtcem ne kadarlık oldugunu o zamn ogrencem Allah hepımıze saglıklı bı hamılelık ve saglı bebısler nasıp etsın Aminnn

kizlar bugun doktora gidiyorum...11de randevum...bana dua edin nolur korkmaya basladim eyvahedigeldismile

melcan81 alacan nazela edish meliss nerrelersdesinizz kızlar......

kızlar bnm mide bulantılarım bayagı bi hafifledi 8 haftaya girdikk o yüsden mi acep?
bi de progestanı sormuş bi arkadasımızz nedir die bu sitede duydum hep diyorr..gebelikte bebişlerimizin bize sıkı sıkıya tutunmasını saglayan hormonumusss diyelim:))))
cnm nettte oku seni yanlış bilgilendirmeyelim ama ...

Son düzenleme:
kizlar bugun doktora gidiyorum...11de randevum...bana dua edin nolur korkmaya basladim eyvahedigeldismile

hadi hayırlısı canım.benimde 25inde inş kalp atılarına görücem bebişimin bugün testelerimi yaptırdım 3,5ta sonuçlarını alıcam alıcam.

buradayım elmass.Ne mutlu sana.. sabahki mide bulantılarını ilaçla atlatıyorum çok şükür ancak mide ekşimesi ve yanmasına henüz bir çare bulamadım.Benim ilk hamilelikte daha çok midem bulanıyordu hatta 3aya yaklaştığımda sürekli kusar hale gelmiştim.Şimdilik kusma yok acaba cinsiyetle ilgilimidir diye merak ediyorum.Kaybettiğim ilk bebeğim kızdı buarada:gitme:

merhaba 1 şubar sat tarihim..29 unda dr.a gidecem sizce kalp atışları duyulur mu? nette 7+1 haftalık çıkıyorum bugün itibariyle..

Kızlar hangi hastaneye gidiyorsunuz.doktorunuzdan memnunmusunuz.Buarada testleriniz nekadar tutttu sorablirmiyim

merhaba 1 şubar sat tarihim..29 unda dr.a gidecem sizce kalp atışları duyulur mu? nette 7+1 haftalık çıkıyorum bugün itibariyle..

canım benim 6+5ken duyulmamıştı.Doktor geç yumurtlamaylada ilgili olabilir demişti.Seninki büyük ihtimal duyulur ama duyulmassa hiç merak etme bazı nazlı bebeklerin 8.haftaya kadar ancak kalp atışını duyurduğunu duymuştum

geldimmm kizlar bebisimin sesinide duydum cok mutluyum :ecrin_bebek:rabbim herkese nasip etsin insallah.ama progestana devam hatta doz arttirdik 1 nisana dier randevum o zamanda kan testlerini yaptircaz hakkimizda hayirlisi...tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin...kaydirigubbakcemile2

canim sen ne kadara yaptirdin testlerini ayin 1.de bende gidicem hazirlikli olayim bari:1shok:

ben izmir eşrefpaşa devlet hastanesinde yaptırdım testlerimi.. 3 ayrı biyokimya hormon testi yapıldı.3 tablo halinde baya bişey bakıldı yani..8 TL verdim..

ben izmir eşrefpaşa devlet hastanesinde yaptırdım testlerimi.. 3 ayrı biyokimya hormon testi yapıldı.3 tablo halinde baya bişey bakıldı yani..8 TL verdim..

bana baya bisey tutuyo dediler...dalga gecmisler demekkikafamçokkarıştı saol canim bilgilendirdigin icina.s.

bana baya bisey tutuyo dediler...dalga gecmisler demekkikafamçokkarıştı saol canim bilgilendirdigin icina.s.

benim bu soruyu sormamdaki sebeb hastaneden hastaneye fiyat farkının olması ben ilk gebeliğimde testlerimi özel hastanede yaptırmıştım ilk testim (kan idrar )ssklı olamama rağmen 140 tl tutmuştu.şimdi muayenemi özelde testlerimi devlette yaptırıyorum sonuçta sskya her ay bürsürü para yatırıyorum niye ekstradan para ödeyeyimki.Daha önümüzde bir sürü yol var Bugün testlerimi devlette yaptırdım para almadılar

anladim canim bende ozele gidiyorum doktorum devlette yaptirirsin dedi demek bunun icinmis tesekkurler

Canlarım benimde sat 2 şubat ama transfer 21 şubatta oldu
kac haftalık oldugumu bende bilmiyorum:=)Doktorum tam
bir bucuk aylık dedi.Yani altı yada 7 hafta heralde.Ama
benim aman aman ne mide bulantım nede kusmam var.:bbo:
Bir gün bulanıyor ertesi gün hiçbirşey yok .Benim gibi olan varmı?Dün
kötüydüm bugun hiçbirşeyim yok
Cok canım sıkılıyor bu işe :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…