- 3 Nisan 2010
- 901
- 343
- 358
2010 kasım anneleri .
daha net bir baslık oldu hem.
diye bi baslık actım.oraya yazalım biz karısmaz yeni gelenlerle.
msj atayım dedim herkese her 10 dak.bir msj atabilirsiniz dedi.
2010 kasım anneleri .
daha net bir baslık oldu hem.
diye bi baslık actım.oraya yazalım biz karısmaz yeni gelenlerle.
msj atayım dedim herkese her 10 dak.bir msj atabilirsiniz dedi.
2010 kasım anneleri diye bir topik var zaten canım o isimle olmaz kapatırlar...
nazelacım sen sadece anne sutu mu veriyosun.calısıyosun ya bende haftaya ptesi baslıycam napıcam diye dusunuyorum.gerci okuldakiler ilk 2 saatımı bos bırakmıslar.ogleden sonra da 4.sınıflara giricem için 1 saat ara koyduk dun okula gitmiştim.ama 4 saat ardı ardına var 3 saatte bi emiyordu simdi napıcaz bakalımmm
fahriyeciğim valla yettiği yere kadar anne sütü yetmezse mama takviyeli yuvarlanıp gidiyoruz biz ben sabah 7:30 da even çıkıyorum 16:00 da evde oluyorum bu süre için 240 - 250 cc anne sütü bırakıyorum annem 2 - 2,5 saatte bir veriyor eğer yetmezse bıraktıklarım mama takviyesi yapıyor...sen benden daha şanslısın canım en azından bebişin daha büyükken işe başladın ve süt sağabileceğin zaman aralıkların var benim öyle bir zamanım yok malesef 2 hasta arasında 5 dk fırsat bulsam kapıyı kilitleyip sağmaya çalışıyorum bu arada gelen hasta olursa ara verip hastayı alıp bir sonraki boşluğu fırsat kolluyorum çin işkencesi anlayacağın...
süt sağmak için belli bir saat aralığına gerek yok 4 saat bekleyebilir sütün merak etme tatlım sadece ğöğüs pedi koymayı unutma ben bugün unutmuşum kazağım bembeyaz rezalet bir durumdayım off offf.. birde yanına buz aküsü ve soğutucu çanta almayı unutmaki sağdığın sütleri sağlam bir şekilde derine götürebilesin.. sağdıktan sonrada eve dönene dek buzdolabının dondurucusuna koy tatlım...
haaa unutmadan işe başlamadan 2 günlük süt sağıp bırak mutlaka eve nolur nolmaz diye... allah yardımcın olsun kabusa hoşgeldinnnn.:2:
şekerler bu arada oğlumun burnu hep tıkalıydı ya dün otri bebenin burun aspiratörünü aldım eve gelince önce burnuna sprey sıktım ardından aspire ettim. oğluşumun hiç akmayan burnundan bi dolu mümük çıkardık valla garibim dün gece rahat bir nefes aldı. ama bu sabahda boğazları şişmiş halde uyandı bize yine dr yolları göründü sanırım...
merhaba kızlar...
elifcim, allah kolaylık versin canım sana.. senin durumunu gördükçe her seferinde takdir ediyorum vallahi. sende hem sabır hem de iyi bir azim var. umarım emre de tez zamanda iyileşir. benim oğluş da da öksürük var ama az olduğundan dr a götürmedim. ara sıra da hapşuruyor. burun tıkalığı bizde de var. serum sıktığım zaman yıkıyor ortalığı. otri bebeyi ben de duydum. kullananlar pek bi memnun. şimdilik serumla temizliyorum açılıyor. eğer zorlanırsam ben de alırım.
benim de doğum iznim bitti. senelik izinlere başlıyorum. biraz da raporla nisan 15 e kadar evdeyim. sonra da 3 ay ücretsiz izin alıcam. 8 aylık olunca artık kolaylamış olurum sanırsam. Allah yardımcımız olsun.
yeni hamişler bebişleriniz hayırlı olsun.
kızlar haklısınız topik konusunda. 2011 şubat hamişleri ile karışmaya başladı. isterseniz başka bi topik açalım bebek bakımı başlığından. eskiler ordan devam ederiz.
bizde de dün bi dolu misafir vardı. benim oğluş bi yere gidince ve birileri gelince hep huzursuz oluyor. sadece ben de duruyor. bazan ben bile susturamıyorum. drlarda bilmiyorlar. gazdandır diyip geçiyorlar vallahi. ondan dolayı götürüp perişanlatmak istemiyorum.
benden bu kadar....
hepinize sağlıklı günler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?