Şubatta hamile kalanlar buraya..

Canım aynı şeyi biz de yaşadık dün gece, 2 saatte bi uyandı kızım. Gündüzde hiç uyumadı. Bu gece ne olur bilmiyorum. Şu anda tilki uykusunda hanımefendi. İnşallah uyur kuzum da dinleniriz ikimizde biraz Bu arada yeni başlık açılırsa haber verin kızlar. Saf saf tek başıma takılmayayım burada

mrb kızlarrr
biz bu hafta çok yogunduk gezmelere gittik misafir fln geldi bu hafta full doluyduk benim keyfim yerinde de kaynanayla bozugum karı iyicene kafayı yedi bizimle ne istediğini bilmiyorum artık sabrediyorum susuyorum ama bi konuşursam kötü olucak inşallah o patlamayı yaşatmazz
oğluşuma gelince çok şükür iyi bebeğim gülücükler saçıyo kokumu anlıyo artık ne zaman kucagıma alıp dışarı çıksam uyuyuveriyo akıllı kuzum üzmüyo annesini..
tükürük konusu bizde de var ya sürekli akıyo önünü ıslatıyo önlük takıyorum bende diş çıkarcak gibi elleri sürekli agzında dişleri baya kaşınıyo sanırım yavrumun ne yapalım inşallah hafif atlatırız diş çıkarma sendromlarını ...
mama vermeye devam ediyrm önceden günde 2 defa veriyodum ve 60 cc lik veriyodum şimdi günde 3 defa ve 90 cc lik veriyorum ama beni emmeden uyumuyo illa kokumu alıcak sıpacık :)
rabbim iyi ki böyle bi güzellik verdi bana dünyadaki herşeyden değerli güzel inşallah rabbimin bana emanet ettiğini ona layık bi kul olarak yetiştirebilirimm ..

biz uyumusuz 10 da yatmıstık.2 bucukta kalktı emmeye.uyudu bende sut sagmakla mesgulummm

kızlar okuduğum kadarıyla kuzucuklarla boğuşuyorsunuz kızım grip oldu hiç keyfi yok iştahıda yok daha öncede yazmıştış göğüslerimde problem oluşmuştu 4_5 gün kızımı emziremedim sütümü sağıp öyle veriyordum 2 gündür memeyle kavga ediyor emmek istemiyor napıcağımı şaşırdım bebek büyütmek hem çok güzel hemde çok zormuş ama bunlar en zor günlerimiz hepsi geçecek hepinizi öpüyorum sağlıcakla kalın

gunaydın kızlar.dogumdan tam 102 gun sonra bugun adet oldum sanırım oyledir.
aslında ne guzeldiii...
bugun esimin annesi geliyor yarın işe baslıycam ya.bebişe bakmak için.allahım insallah hayırlısıyla hersey yolunda gider.iş hayatı bebek ve evde bir kişi daha....buyuk bir azimle baslamam lazım yeni gune.14 subat 2005 de de atamam belli olmustu.bu yılda okula baslangıc olacak.
sevgililer gununuz kutlu olsun..mınık sevgililerinizleeeee!!!!!!
kandilinizde mubarek olsun arkadaslar.

selam herkese

napıyorsunuz bakim bende annem vardı yine bu hafta temizlik yaptırdık misafir geldi biz gezmelere gittik öyle geçti dün götürdük onu bu haftada kayınvalideme gidicem eşim istanbula gidiyor uzun zamandan beri ayrılmamıştık çok garibime gidiyor yalnız kalıcaz oğluşumla...

çalışan anne olmak çok zor tahmin edebiliyorum allah kolaylık versin sizlere bugün sinemaya gidelim dedik onu bile kırk kere düşündüm süt sağdım rüzgarı kayınvalideme bırakıcam arada iyide oluyor..

eyvah eyvah ve aşk tesadüfleri sever filmleri çok güzelmiş kızlarrr

başka topik açmayalım bence,arkadaşlar 2011 şubatta hamile kalanlar diye topik açsınlar...

merhaba kızlar...
fahriyecim, Allah kolaylık versin canım. senin için zor olacak yarın. uzun bir aradn sonra bebişi bırakıp işe başlamak. ve dediğin gibi evde birisinin daha olması. ama en azından annelerden birisi gelip bakmak için can atmış. gerçi siz mi istediniz kendisi mi teklif etti bakmaya bilemiyorum ama. ben şimdiden bakıcı derdine düştüm. ve her seferinde bebek konusunda annelerden şansımızın olmaması beni acayip üzüyor. kader deyip geçiyorum.

elifcim, bebeği 6 aylık bırakmak daha mı iyi olur diyorsun? kafam karıştı. aslında her halikarda bırakıcam, ha 2 ay önce ha 2 ay sonra. ne bileyim. benim oğlan çok mız mız. herkes nazını çekmez ki.

nehircim, kıskandım vallahi sizi. bebeği bırakıp sinemaya gitmek! salı günü meme usg si çekilmem gerek yarım saat nasıl komşuya bırakıp gidicem derdindeyim. eşim izin alamıyor.
bizim oğlan bi yere gitsek ya da eve birileri gelse acayip huysuz oluyor. bugün hava güzeldi çıkalım dedik. dayısına gittik. ama burnumdan geldi açıkçası. durmuyor. öyle zorlanıyorum ki.

elifcim tsiraadan haber aldın mı canım? nerelerdeymiş. bende meraklandım.

neyse kızlar..sağlıkla kalın.

günaydın şekerler; sevgililer gününüz ve kandiliniz kutlu olsun...

bestecim her halükarda bırakacağın iin bebiş seni iyice tanımadan bırakman daha iii olur diye düşünüyorum canım, meraklanma öle yada böle alışıyor annesizliğe benimkide mız mız, uykusuz nerde öle kızların bebişleri gibi 2 saatte bir uyansa öpüp başıma koyacağım valla... ayağımda sallarsam sürekli en fazla 1 saat uyuyor eee o zamanda ben uyuyamıyorum haliyle...

bizde henüz emreyi bırakıp biryerlere çıkamadık malesef zaten bütün gün annemin hakkından geliyor emre akşam olunca kadıncağız oturduğu yerde uyukluyor yorgunluktan ... üstelik yeniden bronşiolit olduk ve yine hava tedavisine başladık burnumuz tıkalı, balgamımız var, nefes almakta güçlük çekiyoruz her zamankinden daha çok mızmızız deliricem kızlar ya hiç evden dışarı çıkmıyoruz neden hep hasta benim oğlum anlamadım ben....

tsiraa iiimiş kızlar görüştük annesine gitmiş kayranın 2. etap aşılarından sonra ateşlenir diye tedirgin olmuşda o nedenle nete giremiyormuş daha doğrusu okuyup çıkıyormuş merak edilecek bir durum yokmuş çok şükür...

bestecim bende düşündüm oyun halısı ama altını bile kucakta değiştirmemizi isteyen yoksa kıyametleri koparan bir bebeğe oyun halısına ne gerek var dedim sonra üstelik bi dolu para bayılıcam.... dönenceye 160 küsür tl verdim 5 dk bakmıyor sıpa....

fahriyeciğim hayırlı olsun canım ilk iş günün neyseki evin okula yakın istediğinde görebileceksin kuzunu yoksa çokk zor oluyor ilk gün...bu arada ben hala adet görmedim kızlar ikinci yoldamı yoksa (allah korusun)

angelcım benimkide bazen emmek istemiyor bende kucağıma alıp zıplatarak emziriyorum bir nevi oyun oynayarak emişiyoruz bir süre sonra emmeye dalınca oturuyorum ne yapalım yeterki memeyi bırakmasınlar sende dene canım faydası oluyor...

şimdilik benden bu kadar offf amma uzun yazmışım çenem düşmüş benim...

kızlar bişey sorucam. oyun halısı aldınız mı? almayı düşünüyorum da. sizce gerekli mi?

biz aldık ama pek yüzüne bakmıyor..altına yatırınca huysuzlanıyor.sanırım daha erken..altta yumuşak halısı, üstte sallanan oyuncakları var.çok eğlenceli elini atması lazım sallananlara ama atmıyor.ama oynamaya başlayınca oyalanır diye düşünüyorum..
bütün oyuncaklar çıngıraklar bir yana oğluşum için bir parlak ambalaj kağıdı yetiyor bu ara:)) ona bakıp bakıp oyalanıyor.çook tasarruflu çoook:)

kızlar, dünden beri giren olmamış topik 2. sayfaya düşmüş...
nasılsınız bakalım...umarım herşey yolundadır...
tsiraanın iyi olmasına sevindim. elifcim emreyede geçmiş olsun canım. umarım kısa zamanda atlatırsınız. ben de daha regl olmadım. hatta ben ilişkiye bile giremiyorum. sanırsam sorunum hala devam ediyor. doktor şikayetin geçene kadar ilacı kullan dedi. kullanalım bakalım...
hepinize sağlıklı günler....

mrblarrr
oo ben 2.reglimi olucam nerdeyse hepinizden hızlı benm sanırm :)
oğluşuma ninni dinletiyrm şuan netten mızmızlanıyodu ninniyi duyunca sustu :)
kahkaha atıyo artk küçük beyy büyüyoo valla ya bıraksak yürücek o kadar yanee
neyse bizden bu kadar yine gelirikk ..

saol beste teyzesi bugün 4. ay kontrolümüz var inşallah iyileşmişizdir artık dr bizden bizde dra gitmekten bıktık valla...

bende ilişkiye giremiyorum canım hoş benim gebelik önceside problemlerim vardı ama şimdi iice arttı tabi bunda aramızın nane limon olmasıda etkili.... ilaç falan kullanmıyorum işimede geliyo birazcık...

canan maşallah kuzuna canım, emrede kahkaha atıyodu, onunla konuştuğumuzda sohbet ediyodu bizimle ama hastalandıktan sonra bıraktı hepsini inşallah düzelince yine başlar. bu aralar istediği tek şey kucakta odalar arası gezmek artık hep aynı odada kalmaktanda sıkılır oldu hatta oturma odasının kapısına yaklaşınca ağlamaya başlıyor sıpa

günaydın kızlar...
elifcim benim ilişkiye girememem canımın yanmasından. gerçi ben ilk evlendiğimde de 1 ay girememiştim ama. şimdi de felaket canım acıyor. bırakıyorum hemen. neyse.
4 ay oldu ha.kocaman olmuş. daha dün gibi..eliften haber var mı diye tsiraaya soruyorduk. naptı doğum yaptı mı diye. ben evin her tarafında gezdiriyorum oğlumu. tek odaya bağlı değiliz. mutfak acayip dikkatini çekiyor. hele buzdolabı süsleri. bi de ben kucağa alıştırmayın lafına sinir oluyorum. çocuk sürekli yatarsa daha çok sıkılır. oğlum sen sıkılmışsındır deyip alıp dolaştırıyorum.

bizim de yarın kalça usg si ve aylık kontrolü var. gerçi 3 ayı geçtik ama.

benim oğluşun da elini emme huyu başladı. acayip iştahlı elini emiyor.sizin bebişler de öyle mi? nasıl bıraktırcam. emziğe alıştırmak istemiyorum. zaten başta verdim almamıştı. yatırdığım zaman hemen eli ağzına gidiyor. kucağmda yapmıyor onu.

canancım ne güzel ya. keşke ben de regl olsam. ben regl olmayı seven biriydim zaten. vücuddum acayip rahatlıyor olunca. inşallah yakın zamanda olurum.

bende sabah derse gittim simdi 3 saat aram var.bebegi emzirdim 2 bucukta yıne gidicem.
normaldeki gibi oldu hastalıgım oyle cok asırı gelmedi bakalım.duzensizlik olur mu diyordum ama yok.
3 gundur de ıyı gidiyor okul ve bebek.allahıma cok sukur kosa kosa gidip geliyorum her yere.

inşallah başlar tekrardan konuşmaya nazela merak etme bizimki bu ara kucağı sevmiyo yatıp tepinmeyi çok seviyo kendi kendine gülücükler saçıyo maşallah yavruma nazar değdiriyrm sonra ..
aranız niye düzelmedi hala ya problem ne ki böyle uzadıı ..
oo benm ilişkide hiç sorunum yok kocamın yorgun olması dışında adam çalışıyo malum yoruluyo bende yorulmak yook :)

inşallah olursn gerçektn vucud çoook rahatlıyo sinirlerin rahatlıyo resmen

kızlar bide bişi sorcem doğum kontrol hapını ne zmn kullanabiliyrzz ..

ne güzel çalışman sorun olmuyo size maşşallahhh
ben kanamam aşırı olmuştu ilk 3 gün sonra tabi azalmıştıı ..

bestecim benimde canım çoook acıyor üstelik bizde evlendiğimizde 15 gün beklemiştik sonrasında da hep ağrılı olmuştu benim için ilişkiler... şimdi ise felaket daha beter durumum...
valla bende anlamadım nasıl geçti 4 ay daha dün minnacıktı oğluşum şimdi neredeyse tosuncuk oldu maşallah... bizimkide geziyor evi sürekli aynı yerde 1 saatten fazla durmuyor malesef... canım bıral elini emsin zaten el emme 3. ayda başlıyor artık her daim o parmaklar hatta yumruk ağzında olacak böyle tanıyacak kendini sonrasında da diğer bütün eşyalar ağzına gidecek mecburen... emrenin en sevdiği şey yumruğu

canancığım hasta olmadan önce benimkide yatırınca tepiniyodu şimdi sadece kucak istiyo altını bile kucakta değiştiriyoruz o denli yani...eşimle aramız ailesi yüzünden bozuk malesef dahada düzelmez heralde.. dün yine kapıştık çok borçları varmış eşim onlara 5 yıllığına 20 bin tl kredi çekecekmiş ve biz ödeyecekmişiz... kızlar ben 2,5 aylıkken oğlumu bırakıp işe başladım niye kuzuma ii bi gelecek bırakayım diye oldu ben zorla kazandığım parayı onların borcuna harcayacağıma oğluma harcarım kimse kusura bakmasın çift maaşla nasıl geçinemiyolar anlamıyorum benim ailem birtek emekli maaşıyla geçinip üniversitede çocuk okutuyolar bide... işte sorunumuz bu ve bunun gibi ailesi ile alakalı şeyler canım eşim malesef onlara sesini çıkartamıyor sonrada kabak bize patlıyor dün akşam tartıştık bu olay yüzünden baktım bu sabah benimle konuşmuyor iii hoşda emreyede ilgi göstermiyor hey yarabbim çocuğun ne suçu varki

ay ben gıcığım regl olmaya üstelik çok ağrılı oluyorum ben böle süperim olmasın mümkünse

fahriye senin adına çok sevindim canım keşke benimde evim işyerime yakın olsada bende koşturarak gidip oğluşumu görsem emzirebilsem yaaaaaa...

offf yine uzattım kızlar görüşürüz öptüm sizleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…