bizimkide dun gece 2 saatte bir emmeye kalktı.bende yoruldum haliyle alıskın degiliz yaaa.işe de baslıycam boyle olursa naparız bilmem...gunduzde pek uyumadı bugun sureklı konusmak ve gezdırmek ıstıyor keyfı yerınde uyku yok nerden buluyor bu kadar enerjıyı bilmiyorummm...ben yoruluyorum o yorulmuyor yavvvvv...
Canım aynı şeyi biz de yaşadık dün gece, 2 saatte bi uyandı kızım. Gündüzde hiç uyumadı. Bu gece ne olur bilmiyorum. Şu anda tilki uykusunda hanımefendi. İnşallah uyur kuzum da dinleniriz ikimizde birazBu arada yeni başlık açılırsa haber verin kızlar. Saf saf tek başıma takılmayayım burada
kızlar bişey sorucam. oyun halısı aldınız mı? almayı düşünüyorum da. sizce gerekli mi?
saol beste teyzesi bugün 4. ay kontrolümüz var inşallah iyileşmişizdir artık dr bizden bizde dra gitmekten bıktık valla...
bende ilişkiye giremiyorum canım hoş benim gebelik önceside problemlerim vardı ama şimdi iice arttı tabi bunda aramızın nane limon olmasıda etkili.... ilaç falan kullanmıyorum işimede geliyo birazcık...
canan maşallah kuzuna canım, emrede kahkaha atıyodu, onunla konuştuğumuzda sohbet ediyodu bizimle ama hastalandıktan sonra bıraktı hepsini inşallah düzelince yine başlar. bu aralar istediği tek şey kucakta odalar arası gezmek artık hep aynı odada kalmaktanda sıkılır oldu hatta oturma odasının kapısına yaklaşınca ağlamaya başlıyor sıpa
günaydın kızlar...
elifcim benim ilişkiye girememem canımın yanmasından. gerçi ben ilk evlendiğimde de 1 ay girememiştim ama. şimdi de felaket canım acıyor. bırakıyorum hemen. neyse.
4 ay oldu ha.kocaman olmuş. daha dün gibi..eliften haber var mı diye tsiraaya soruyorduk. naptı doğum yaptı mı diye. ben evin her tarafında gezdiriyorum oğlumu. tek odaya bağlı değiliz. mutfak acayip dikkatini çekiyor. hele buzdolabı süsleri. bi de ben kucağa alıştırmayın lafına sinir oluyorum. çocuk sürekli yatarsa daha çok sıkılır. oğlum sen sıkılmışsındır deyip alıp dolaştırıyorum.
bizim de yarın kalça usg si ve aylık kontrolü var. gerçi 3 ayı geçtik ama.
benim oğluşun da elini emme huyu başladı. acayip iştahlı elini emiyor.sizin bebişler de öyle mi? nasıl bıraktırcam. emziğe alıştırmak istemiyorum. zaten başta verdim almamıştı. yatırdığım zaman hemen eli ağzına gidiyor. kucağmda yapmıyor onu.
canancım ne güzel ya. keşke ben de regl olsam. ben regl olmayı seven biriydim zaten. vücuddum acayip rahatlıyor olunca. inşallah yakın zamanda olurum.
bende sabah derse gittim simdi 3 saat aram var.bebegi emzirdim 2 bucukta yıne gidicem.
normaldeki gibi oldu hastalıgım oyle cok asırı gelmedi bakalım.duzensizlik olur mu diyordum ama yok.
3 gundur de ıyı gidiyor okul ve bebek.allahıma cok sukur kosa kosa gidip geliyorum her yere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?