eşimle aramız ailesi yüzünden bozuk malesef dahada düzelmez heralde.. dün yine kapıştık çok borçları varmış eşim onlara 5 yıllığına 20 bin tl kredi çekecekmiş ve biz ödeyecekmişiz... kızlar ben 2,5 aylıkken oğlumu bırakıp işe başladım niye kuzuma ii bi gelecek bırakayım diye oldu ben zorla kazandığım parayı onların borcuna harcayacağıma oğluma harcarım kimse kusura bakmasın çift maaşla nasıl geçinemiyolar anlamıyorum benim ailem birtek emekli maaşıyla geçinip üniversitede çocuk okutuyolar bide... işte sorunumuz bu ve bunun gibi ailesi ile alakalı şeyler canım eşim malesef onlara sesini çıkartamıyor sonrada kabak bize patlıyor dün akşam tartıştık bu olay yüzünden baktım bu sabah benimle konuşmuyor iii hoşda emreyede ilgi göstermiyor hey yarabbim çocuğun ne suçu varki
..
ayy kızlar yaa....
bugun okulda 4 saat dersim vardı.benımkı 3 saatte bır emiyor.tefonumuda sesssizde unutmusum.aramıslar ulasamamıslar.sut vardı evde ama benımkı biberonda alıskın degil almamıs.aglayarak ve okuldakilerle kavga ederek eve geldim.
bizde 1 yıl nobet gorevi de yok.nobette tutcakmısım mdr.yar.tutcaksın dedi.bende mudurle konusuk bascam dilekceyi o mudur yardımcısıda gorsunnn.allah buyuk dedim geldim.gerekirse ilçe milli egitime sıkayet edicem valla nobet içinnn
cok moralimn bozuldu
selam kızlar...
oğlum 6400 gram olmuş.maşallah kuzuma. boyunu sormayı unuttum ama.geçen aydan beri 600 gram almış. kan verdik. perşembe günü çıkacak sonucu. umarım bir sıkıntısı olmaz. kalça usg si de çektirdik. çok şükür bir sorun yok onda da.
canancım eşinin ailesiyle iyi geçinen birisi var canım. nehir. gerçi haklarını yemiyorum ben de severim eşimin ailesini ama. işlerine geldiği gibi davranma huylarına sinir oluyorum. yani bir insanın bir doğrusu vardır. doğrular onlarda işlerine geldiği gibi. kızına doğru başka. geline doğru başka onunca gelde sinir olma. malüm doğum zamanında çektiğim sıkıntıyı biliyorsunuz. cümbür cemaat başımdalardı. bunu kızının kayınvalidesi tarafı yapınca kıyametler kopar. eleştirilere tutulurdu. ama kendileri yapınca bişeycikler olmadı.
neyse boşverin ya... üç günlük dünya.. ben bu aralar hem kendi aileme hem eşimin ailesine esip gürlüyorum. malum bebek bakmak konusunda desteksizim ailelerden. dua ediyorum ki komşum razı gelsin bakmaya. ağlıycam vallahi kadına resmen.
pitoscum, rapor almana iyi izin veriyor işyerin canım. ben devlette olmama rağmen öyle mırın kırın ediyorlar ki usulsüz bişey yapıyoruz. geçen senenin iznini bile rica minnet bu seneye aktardım. halbuki yasa da var.şimdi de 20 günden fazla rapor alırsam problem çıkarırlar gibime geliyor.
,bestecim,maşallah oğluşuna..ayda 600 gr alması normalmiymiş ne dedi dr? ben herşeyi göze alıyorum diyelim rapor alırken.döndüğümde kendimi başka şubede de bulabilirim.bi arkadaşa öyle olmuştu.belki yazmıştım önceden benim çalışma yılım baya oldu.14.sene.onun verdiği bi gözü karalık var herhalde.yada iş bebek olunca 2.plana düştü gözümde.
bu arada benimde eşimin ailesiyle aram iyi.onlar antalyada oturuyorlar..ama bi sorun olmadı şimdiye kadar.eşimden habersiz kayınvalidemi arar sorarım napıyorsunuz diye.onlarda pek bişeye karışmazlar.böyle olmasaydı işimiz zordu tabii.bebeğin ilk aylarında herkes anneye sabırlı olmalı alttan almalı bence.
bu arada ne için kan verdiniz..
kızlar bişi sorucam sizlere.. emre özellikle emerken ve uyurken inanılmaz terliyor genelde başı yani saçları banyo yapmış gibi ıslanıyor kuzumun. sizlerinde böyle bir sorununuz varmı? birde nasıl giydiriyorsunuz?
merhaba kızlar özledim sizleri
eşim geldi istanbuldan evimize geldik nasıl geçti anlamadım gerçi eskiiden olsa çok sıkılırdım şimdi rüzgar var onunla oyalandım havada çok güzeldi kayınvalidemle hep dışarı çıktık...
eşlerinizin ailelerinin uyuz olması gerçekten üzücü bestenin dediği gibi ben anlaşabiliyorum bu konuda şanslıyım çok şükür,çok iyi insanlar aslında herşey evladını sevmekle başlıyor benim kayınvalidem oğlunu o kadar çok seviyorki onun sevdiği herşeyi seviyor bana değer veriyor ee bende bu sevginin değerini biliyorum bende ona değer veriyorum..şimdi bende anne oldum ve oğlumun sevdiği benim başımın tacıdır bu insanlar nasıl gelinlerine değer vermiyor ben anlayamıyorumm çok yazık...
bizimde dün kontrolümüz vardı 600gr almış oğluşum doktor 800 alması gerekiyordu ama boyu çok uzun o yüzden normal dedi boyu 65cm olmuş sırık olucak bu çocuk :))) rotavirüs aşımızın ilk dozunuda yaptı oradan alışverişe gittik 0-3 tulumlar uzun zamandır olmuyor zaten aldığım 3-6'larda boydan kısa geliyor 6-9'lar büyük ne giydirceğimi şaşırdım bişiler baktım aldım işte bizden haberler böyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?