merhaba 1 şubar sat tarihim..29 unda dr.a gidecem sizce kalp atışları duyulur mu? nette 7+1 haftalık çıkıyorum bugün itibariyle..
ya kızlarr doktorum bana ayın 10 da bi test yaptı kan oda beta hcg ve progestana baktı başkada bir test yapmadı 2 haftadırr...sizlerde ne hormonlarına bakıyolar anlamadım. kızlarr açıklarmısınızz..bide saglık ocaklarında yaptırabilirsiniz teslerinizi hormon gibi..bn para vermiyorum kan ve idrar testlerinee.hem saglık ocagındaki doktor bakıyo sonuçlara alıyorum sonra bnm doktora götürüyorumm...iki doktor görmüş oluyo yani sonuçları..
benimde bi gün midem bulanıyo bi gün ise hiçbişey hissetmiyorum ama akşamları uyurken karnımda ağrı hissediyorum çünkü alışkanlıktan ötürü yüzükoyun yatıyorum karnımda şiş olduğu için kötü oluyor,bende hiç kusmuyorum allaha şükür ve midem bulansa da yemeğe başladıktan sonra geçiyor habire yiyiyorumkaydirigubbakcemile3Canlarım benimde sat 2 şubat ama transfer 21 şubatta oldu
kac haftalık oldugumu bende bilmiyorum:=)Doktorum tam
bir bucuk aylık dedi.Yani altı yada 7 hafta heralde.Ama
benim aman aman ne mide bulantım nede kusmam var.:bbo:
Bir gün bulanıyor ertesi gün hiçbirşey yok .Benim gibi olan varmı?Dün
kötüydüm bugun hiçbirşeyim yok
Cok canım sıkılıyor bu işe :sinifsinif:
ya kızlarr doktorum bana ayın 10 da bi test yaptı kan oda beta hcg ve progestana baktı başkada bir test yapmadı 2 haftadırr...sizlerde ne hormonlarına bakıyolar anlamadım. kızlarr açıklarmısınızz..bide saglık ocaklarında yaptırabilirsiniz teslerinizi hormon gibi..bn para vermiyorum kan ve idrar testlerinee.hem saglık ocagındaki doktor bakıyo sonuçlara alıyorum sonra bnm doktora götürüyorumm...iki doktor görmüş oluyo yani sonuçları..
benimde bi gün midem bulanıyo bi gün ise hiçbişey hissetmiyorum ama akşamları uyurken karnımda ağrı hissediyorum çünkü alışkanlıktan ötürü yüzükoyun yatıyorum karnımda şiş olduğu için kötü oluyor,bende hiç kusmuyorum allaha şükür ve midem bulansa da yemeğe başladıktan sonra geçiyor habire yiyiyorumkaydirigubbakcemile3
bende 4haftalık hamileyim.ama hangi hastaneye gideceğimi bilimiyorum.ssklıyım.
slm kızlar bende 4+ 6 hamileyim... Biz daha kesesini görmedik inşallah yarın gidince göreceğiz kesemizi... Inşallah herşey yolunda giderde kalp atışlarını da duyarız miniklerimizin....
Joys benimde sat 29 ocak hemen hemen aynı dönemde gebeliğimiz... Bizimki 9 aylık tedavinin arkasından aşılama yolu ile oldu... Bu yüzden çok evhamlıyım. Birde hergün dolmuşlarla 2,5 saat yolculuk yapmak zorundayım (ev - iş arası) çok korkuyorum miniğime bişi olacak diye...
Aynen benimde kasık ağrılarım var ve inanılmaz şişkinliğim var, birde feci grip oldum herşey üstüste yani... Sürekli uyku hali ve ağlamalar dışında bir belirtim yok henüz. Sizde durumlar nasıl?
aaaa benimde sat 29 ocak kasomda bebişlerimiz allah izin verirse kucagımızda aynen benimde sürekli uyku halsizlik ve göğüslerimde ağrı ama 1 ayın sonunda kasıklarımdaki ağrı bitti bugun az önce muayeneye gittim 13 mm 1 ay sonra ikili test var umarım bi sorun cıkmaz allah isteyen herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?