Şubatta hamile kalanlar buraya..

tebrikler canim ama hepimiz hemen hemen ayni seyleri yasiyoruz bian once atlaticaz gunlerimizi saymaya baslicaz ins.:hulyapuyorumnanaktan

o anı insallah isteyen herkese nasip etsin rabbim..hayatimda duydugum en guzel sesti:asigim:hayirli olsun canim aramiza hosgeldin...

arkadaşlar.. bende aranıza yeni katıldım. hepinizin bebişi hayırlı olsun. bende 7+1 hamileyim. gerçi ultrasonda 8+3 çıktı ama. bende sabırsızlıkla bekliyorum bebişimi.

arkadaşlar.. bende aranıza yeni katıldım. hepinizin bebişi hayırlı olsun. bende 7+1 hamileyim. gerçi ultrasonda 8+3 çıktı ama. bende sabırsızlıkla bekliyorum bebişimi.

aramiza hosgeldin canim...ne guzel demekki gelismesi guzel bebeginin.saglikla kucagina alirsin insallah...

saol canım seninde hayırlı olsun Rabbim sağ sağlim kucaklarımıza almayı nasip etsin

Kızlar bugÜn doktora gıttım azcık kansızlık bırazda ıdrarımda ıltahap Çıktı tek kullanımlık antıbıyotık verdı bıde sat tarıhımı deĞıŞtırdı bÖÖÖÖ benım hesaplamama gÖre 8 haftalık hamıle olmam lazımdı ama geÇ dÖllenme olmuŞ 6artı 4 gÜnlÜk hamıleymıŞım muhtemel doĞumda 14 kasımmıŞ hayırlısı artık kÜÇÜk fasÜlyemın pıt pıt atan kalbını gÖrdÜk ÇokŞÜkÜr daha 6 mm teyzelerıı

Selam kızlar, benim sat 30 ocak. 2 gün önce iki tane gebelik testi yaptım pozitif çıktı. cumartesi günü de doktora gidicem..
Kasım ayında da boş gebelik yaşamıştım. Aralıkta kesem düştü. umarım bunda bir sorunla karşılaşmam.

gecmis olsun canim..:1hug:saglikli olsunda bebisin 2 hafta gec gelsin hayirlisi olsun canim dikkat et kendine ve bebisimize:ecrin_bebek:

hayirlisi olsun.saglikla kucagina alirsin insallah... aramiza hosgeldin a.s.

Bende aynen senin gibiyim canımyerimseniben
Hicbir şekilde sabah bulantısıymış,kusmakmış yok
Herkezde birsürü belirti var acaba bende bir sorunmu var diye
kendi kendime kafama takıyorum benneyaptımki
Kontrolümede daha 9 gün var
Gecmez şimdi o günlermafoldumben

merhaba arkadaşlar bende hamileyim iki kere test yaptım pozitif çıktı...yarın doktora gideceğim..allah hepimize bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin...

bende geldimmm bende 9 haftalık hamileyim:))))))

ilk hamileliğim, planlanan bi hamilelikti ama gene de şok oldum öğrenince tam hazır deilmişim dedim ama sanırım yavaş yavaş alışıyorum:))) bi de bulantılarım olmasa...

aman maşallahhh kocaman olmuş :) gözün aydın

hayırlı olsun içinizi arahat tutun boş gebelik tekrarlamazmış rabbim kucağınıza almayı nasip etsin

günaydın arkadaşlar benimde sat 4 şubat şuan 7 haftalık oldum 4+4 de keseyi gördük çok şükür yarında kalp atışları için gidicem inş. bişey çıkmazda duyarız çok korkuyorum

günaydın arkadaşlar benimde sat 4 şubat şuan 7 haftalık oldum 4+4 de keseyi gördük çok şükür yarında kalp atışları için gidicem inş. bişey çıkmazda duyarız çok korkuyorum

içinizi ferah tutun duyarsınız işallah biz sat kardeşiz:CüvCüv:

aramiza yeni hamisler gelmissss hosgeldiniz kizlar...saglikla kucaklarimiza aliriz insallah bebeklerimizi :ecrin_bebek: a.s.

Merhaba canım, benim de sat 5 şubat, ben de 7 haftalık hamile olduğumu hesaplayarak kalp atışlarını duyabilmek umuduyla dün dr. gittim. iki hafta önce dört haftalık hamile olduğumu söyleyen dr. bu kez bana 5+4 günlük hamile olduğumu, kalp atışlarını duyabilmemiz için haftaya gelmemiz gerektiğini söyledi. fisfisfis
inşallah siz kalp atışlarını duyabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…