Merhaba
benim sat 19.şubat
Geçen cumartesi doktora gittim 5+2 haftalık oldugumu söyledi.miniminnacık bir kese göründü.iki hafta sonraya gün verdi.3 tüp de kan verdim.Sonuçları haftaya gidince alacağım.Ama sizin bu yazdıklarınızı okuyunca acaba gidip alsammıki hormon değerlerine baksammıki diye içime kurt düştü.
bir haftadır mide bulantısı çekiyorum.hiç geçmiyor.sabahtan akşama devam ediyor.kusmuyorum çok şükür ama kussam rahatlasam birdaha bulanmasa diyorum.
Su bile içemiyorum.günde 3 litreye yakın su içen ben bir litreyi zorlaya zorlaya içiyorum.
Geçen sene bir dış gebelik geçirmiştim.Bu ilk yani.
Bakalım haftaya kalp atışı duyulacakmı
yanıma ceviz badem falan aldım ama onları yiyince de midem bulanıyor.Ne yesem bulanıyor.
Çok kötü bir durum.Dr 3 ay devam eder dedi.Umarım 3 ayda biter de bebeğimin ihtiyacı olan şeyleri yiyebilirim.
Rose-kardelen Ben de çok aradım nereye gideceğimi bilemedim ama sonra Lina kadın sağlığı merkezini buldum.Geçen hafta Dr.Şükran Çakmak'a gittim.Temiz güzel biryer.Doktor samimi ve güler yüzlü.En önemlisi de ultrasonlarının en gelişmişinden olması.Kese küçücük olsa dahi görebiliyor.Doktor farkı olarak sadece ultrason dahil 35 Tl veriyorsun tahlillerin de %30 unu veriyorsun.Ben doktor tahlil ultrason dahil geçen hafta sadece 80 Tl verdim.Fiyat çok uygun.Doktor için de tecrübeli bilgili deniyor.Hastane.com dan bakabilirsin yorumlara.
merhaba bende aranıza yenı katılan bı anne dyıyım bugun dr.a gıttım ve kesemızı gordum.5+5 hamıleymısım 15 gun sonrada gıdıp inşallah kalp atısını duycaz..Allah ısteyen herkese nasip etsin inşallah.opuyorumnanaktan
arkadaşlar.. bende aranıza yeni katıldım. hepinizin bebişi hayırlı olsun. bende 7+1 hamileyim. gerçi ultrasonda 8+3 çıktı ama. bende sabırsızlıkla bekliyorum bebişimi.
arkadaşlar.. bende aranıza yeni katıldım. hepinizin bebişi hayırlı olsun. bende 7+1 hamileyim. gerçi ultrasonda 8+3 çıktı ama. bende sabırsızlıkla bekliyorum bebişimi.
Kızlar bugÜn doktora gİttİm azcık kansızlık bİrazda İdrarımda İltahap Çıktı tek kullanımlık antİbİyotİk verdİ bİde sat tarİhİmİ deĞİŞtİrdİ bÖÖÖÖ benİm hesaplamama gÖre 8 haftalık hamİle olmam lazımdı ama geÇ dÖllenme olmuŞ 6artı 4 gÜnlÜk hamİleymİŞİm muhtemel doĞumda 14 kasımmıŞ hayırlısı artık kÜÇÜk fasÜlyemİn pıt pıt atan kalbİnİ gÖrdÜk ÇokŞÜkÜr daha 6 mm teyzelerİİ
Selam kızlar, benim sat 30 ocak. 2 gün önce iki tane gebelik testi yaptım pozitif çıktı. cumartesi günü de doktora gidicem..
Kasım ayında da boş gebelik yaşamıştım. Aralıkta kesem düştü. umarım bunda bir sorunla karşılaşmam.
benimde bi gün midem bulanıyo bi gün ise hiçbişey hissetmiyorum ama akşamları uyurken karnımda ağrı hissediyorum çünkü alışkanlıktan ötürü yüzükoyun yatıyorum karnımda şiş olduğu için kötü oluyor,bende hiç kusmuyorum allaha şükür ve midem bulansa da yemeğe başladıktan sonra geçiyor habire yiyiyorumkaydirigubbakcemile3
o anı insallah isteyen herkese nasip etsin rabbim..hayatimda duydugum en guzel sesti:asigim:hayirli olsun canim aramiza hosgeldin...
Kızlar bugÜn doktora gİttİm azcık kansızlık bİrazda İdrarımda İltahap Çıktı tek kullanımlık antİbİyotİk verdİ bİde sat tarİhİmİ deĞİŞtİrdİ bÖÖÖÖ benİm hesaplamama gÖre 8 haftalık hamİle olmam lazımdı ama geÇ dÖllenme olmuŞ 6artı 4 gÜnlÜk hamİleymİŞİm muhtemel doĞumda 14 kasımmıŞ hayırlısı artık kÜÇÜk fasÜlyemİn pıt pıt atan kalbİnİ gÖrdÜk ÇokŞÜkÜr daha 6 mm teyzelerİİ
Selam kızlar, benim sat 30 ocak. 2 gün önce iki tane gebelik testi yaptım pozitif çıktı. cumartesi günü de doktora gidicem..
Kasım ayında da boş gebelik yaşamıştım. Aralıkta kesem düştü. umarım bunda bir sorunla karşılaşmam.
amin canım ay inşallahhhhayırlı olsun içinizi arahat tutun boş gebelik tekrarlamazmış rabbim kucağınıza almayı nasip etsin
günaydın arkadaşlar benimde sat 4 şubat şuan 7 haftalık oldum 4+4 de keseyi gördük çok şükür yarında kalp atışları için gidicem inş. bişey çıkmazda duyarız çok korkuyorum
günaydın arkadaşlar benimde sat 4 şubat şuan 7 haftalık oldum 4+4 de keseyi gördük çok şükür yarında kalp atışları için gidicem inş. bişey çıkmazda duyarız çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?