Şubatta hamile kalanlar buraya..

aramiza yeni hamisler gelmissss hosgeldiniz kizlar...saglikla kucaklarimiza aliriz insallah bebeklerimizi :ecrin_bebek: a.s.

hoşbulduk :)))) amin inş hepimiz sağlıklı ve rahat bi hamilelik geçirir ve sağlıklı bebekler kucağımıza alırız:1hug:

ben 8 haftalık olduunda gittim ve kalp atışını üstten ultrasonla duyamadı doktor illaki bunu duymam gerek dedi ve vajinal ultrasonla baktı çok şükür orada kalp atışını duyduk iş makinası gibi aynı sesi:)))))
şimdilik herşey yolunda sanırım offf çokta merak ediorum doktor her hafta veya 2 hfta bi gel dese nie bukdr sık demem çünkü 1 ay nası bekleyecem ben yaaaaa((((

joyscum, seninle satlarımız aynıydı.bende 20sinde doktora gittim.kalp atışlarını gördük.fakat bizim bebişimiz henüz 4mm. minyon mu olcak acep?? seninkinin yarısından bile küçük.zaten sat tarihine göre ben 7 haftalık hesaplamıştım.doktor 6hafta 1 günlük dedi.insan ne kadar duygulanıyor o küçücük şeyin kalbini atarken görünce.. Allahın büyüklüğünü daha bi anlıyosun...

merhaba nastasia, benim dr. hep vajinal ultrasonda kontrol ediyor, buna rağmen kalp atışı duyulmadı bugüne kadar üstten hiç kontrol etmedi..bunun bir zararı olur mu kızlar ?

merhaba nastasia, benim dr. hep vajinal ultrasonda kontrol ediyor, buna rağmen kalp atışı duyulmadı bugüne kadar üstten hiç kontrol etmedi..bunun bir zararı olur mu kızlar ?
Kalp atışlarını duyduktan sonra üstten bakmaya başlayacağını düşünüyorum. Benim ablamın düşük riski vardı dr.u 3 ay alttan ultrasonla muayene etti.. Çok şükür yeğenim şuan 3 yaşında :) İçini ferah tut canım.

Kızlar benism SAT 3 şubat. ben de iki kez ultrason baktırdım üstten. birincisinde keseyi ikincisinde de kalp atışlarını duyduk. vajinal ultrason bakmadı doktor bana. kalp atışlarını 7 haftayken duyduk...hangisine bakacağı doktorun tercihi galiba..

Benim önceki gebeliğimde ilk doktor üstten baktı kesem görünmedi 2 gün sonra başka dr.a gittim oda üstten baktı göremedi vajinal ultrasonla baktı öyle görmüştü.. sonra bi kaç defa vajinal baktı.. boş gebelikti benimki..

Esracım çok teşekkür ederim canım, a.s. Allah hayırlısı ile ve sağlıkla meleklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inş. :ecrin_bebek:

hoşbulduk cnm stres yok ama butun gun evdeyım sabah yataktan kalkıyorum oturma odasına gidip köşe koltuğa uzanıyorum tv notebook hayatım bu oldu ayağa kaltığım an mide bulantısı yurumem lazım hareket etmem grk hmn midem kalkıyor bu aralar.umarım gecer

kızlar mrb benım sat 3 şubat ...doktor bana bu pazartesı 6 haftalık hamılesın dedı yolk kesesı ıle bırlıkte goruldu bebışım ...kalp atısı ıcın acele etme dedı ama cok merak edıyorum ne zaman duyulur acaba ???

Merhaba güzel anne adayları :)

Ben de bugün tam 7 hafta 2 günlük hamileyim :) (SAT:4ŞUBAT)
Geçen hafta kalp atışlarını gördük daha çok küçük minicik 5,87 mm:) Salı günü tekrar kontrolüm var doktorum tahliller verecekmiş bakalım bu sefer gittiğimde kaç mm olmuş bebeğim :)

,

Hayırlı olsun cnm aramızda 1 gün var seninle:) Ben 6 hafta 5 günlükken kalp atışlarını gördüm.

hayirli olsun canim..bizimde iki gun var aramizda :) insallah dogum haberlerinide veririz :ecrin_bebek:

kızlar şu 3 ay bi bitse rahatlayacağız valla.
mide bulantılarım devam ediyor, genelde sabah ama bazen akşamda 1-2 öğürmeyle karşılaşıyorum. kussam rahatlayacam ama öyle bir şey yok

bu arada benimkide planlı bir hamilelikti ama ara ara acaba başarabilecekmiyim, acaba bakabilecekmiyim, onunla ilgilenebilecekmiyim diye strese girmiyor değilim.

bu arada kime toksoplazma testi yapıldı yazarsa sevinirim? benim yaptırdığım idrar ve kan testinde yer almıyordu. ama benim toksoplazması olan 7 yaşında kedim olduğu için sanıyorumki toksoplazma taşıyorumdur. bu gebelikten önce bünyenin kaptığı birşeyse gebelikte bir soruna yol açmıyor fakat sonraysa büyük zararlara yol acabiliyormuş.
daim kedim kumu ve sevilmesiyle ben ilgilendiğimden kesin bunu bünyem almıştır. her ihtimale karşı ben yinede artık çok yakınlaşmamaya dikkat ediyorum.

benimde içime erkek doğuyor ama tuzlu ve ekşiden yana çok daha istekliyim. artı canımın ne istediğini tam bilmiyorum sadece şımarıklığımdan ne görürsem ay olsada yesek diyebiliyorum hehe kaydirigubbakcemile3
bugun sat tarihim olan 28 ocaka göre 8+2 günlük oldu. bebişlerimiz büyüyor kızlar :CüvCüv:

benimde tek istegim su riskli zamani atlatmak :sinifsinif: kanamalarim devam ediyor doktorum bi sorun yok diyo ama ben genede cok korkuyorum gunum yatmakla ve cogu zamanda aglamalarla geciyo :çok üzgünüm::çok üzgünüm: bakalim nisanin birinde gene kontrole gidicem artik guzel seyler duymak ve hamileligimin tadini cikarmak istiyorum eyvahedigeldismile :CüvCüv: benin icin dua edin kizlar ben hepimiz icin ediyorum :Saruboceq: bebislerinize ve kendinize dikkat edin a.s.

Bu akşam doktora gittim kızlar,
sat 29 ocak ama bebişim 6+1 günlükmüş kesemi ve miniğimi gördüm doktor kalp atışlarını gösterdi ben pek anlamadım ama sanki gözüme bi oynayan bişi göründü. o ben görüyorum dedi ve kalbini gösterdi minnacıktı. bi kaç hafta sonra rahatlıkla görürsün sende dedi. Herşey yolundaymış şükürler olsun ki..
Allahım isteyen herkeze nasip etsin.. Sağlıkla gelmelerini nasip etsin...
Tahmini doğum 19 kasım dedi hayırlısıyla gelsin miniğim..

Bu ay test yaptıgımda negatif çıktı ve bende muscoril isimli kas gevşetici ve antienflamatuar etkisi olan bir agrı kesiciyi 5 gün kullandım.Daha sonra yaptığım testlerde 2 . çizgi hafifçe belirdi. Acaba kullandığım ilaçların kötü bir etkisi olur mu?

yok canım merak etme hiç bişey olmaz, ztn kese içinde olduu için bebek koruyormuş o onu, benide 2 kere kontrol ettiler bende tedirgin oldum sordum, bana böyle bi açıklama yaptılar hiç bi sakıncası yokmuş, ayrıca öyle zarar verecek olsa cinsel ilişki daha çok zarar verirdi... hiç bişey olma dediler...

slm arkadaşlar bizde dün kesemizi gördük:) dr 4-5 haftalık dedi(sat 7 şubat) bulnatılarınız ne başladı bende şimdilik bişey yok .. bu bebk çetvellerini nereden indirıysunuz ben göremedım tşk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…