aramiza yeni hamisler gelmissss hosgeldiniz kizlar...saglikla kucaklarimiza aliriz insallah bebeklerimizi :ecrin_bebek: a.s.
Merhaba canım, benim de sat 5 şubat, ben de 7 haftalık hamile olduğumu hesaplayarak kalp atışlarını duyabilmek umuduyla dün dr. gittim. iki hafta önce dört haftalık hamile olduğumu söyleyen dr. bu kez bana 5+4 günlük hamile olduğumu, kalp atışlarını duyabilmemiz için haftaya gelmemiz gerektiğini söyledi. fisfisfis
inşallah siz kalp atışlarını duyabilirsiniz.
arkadaşlar, dra gittim bugun, duymadım ama kalp atışını gördük zemuszemus pek bişey seçilmiyor bebişimizde ama 11mm olmuş. dr iyi dedi bilmiyorum artık. umarım bir sorunu yoktur bebişimizin. ne kadarda küçük ve savunmasız duruyor öyle karnımda böceğim benim :) 1 ay sonra tekrar gidecem dra.
kasık sancılarıma normal dedi, bide idrar tahlilinde iltihap çıkmış biraz. malum sistit işte. bu nedenlede sancılanman daha fazla olabilir dedi. rüyalar normal dedi. eşinizle cinsel hayatınıza devam edebilirsiniz dedi. başka aklıma bişey gelmiyor. :)
ben 8 haftalık olduunda gittim ve kalp atışını üstten ultrasonla duyamadı doktor illaki bunu duymam gerek dedi ve vajinal ultrasonla baktı çok şükür orada kalp atışını duyduk iş makinası gibi aynı sesi:)))))
şimdilik herşey yolunda sanırım offf çokta merak ediorum doktor her hafta veya 2 hfta bi gel dese nie bukdr sık demem çünkü 1 ay nası bekleyecem ben yaaaaa((((
Kalp atışlarını duyduktan sonra üstten bakmaya başlayacağını düşünüyorum. Benim ablamın düşük riski vardı dr.u 3 ay alttan ultrasonla muayene etti.. Çok şükür yeğenim şuan 3 yaşında :) İçini ferah tut canım.merhaba nastasia, benim dr. hep vajinal ultrasonda kontrol ediyor, buna rağmen kalp atışı duyulmadı bugüne kadar üstten hiç kontrol etmedi..bunun bir zararı olur mu kızlar ?
Kalp atışlarını duyduktan sonra üstten bakmaya başlayacağını düşünüyorum. Benim ablamın düşük riski vardı dr.u 3 ay alttan ultrasonla muayene etti.. Çok şükür yeğenim şuan 3 yaşında :) İçini ferah tut canım.
Esracım çok teşekkür ederim canım, a.s. Allah hayırlısı ile ve sağlıkla meleklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inş. :ecrin_bebek:
bir sat kardeşi daha gelmiş aramıza özlem hoşgeldin canım. bende ayın 22 sinde gittiğimde 12 mm idi ve kalp atışlarını dinledik kısa bir süre (1 - 2 sn kadar fazlası bebişe zarar veriyomuş) allahım harika bir duyguydu. canım şimdiden ikili testi düşünüp stres yapma. inşallah herşey yolunda gidecek hepimiz alacağız kucağımıza bebişlerimizi.
sinemse canım hepimiz aynı dertten muzdaribiz valla ama üzülme ilk 3 ay anne vücudu hiç birşeyle beslenmese bile bebişe yetebiliyo çok şükür. sonrasında da zaten bulantılar geçiyormuş.
,kızlar mrb benım sat 3 şubat ...doktor bana bu pazartesı 6 haftalık hamılesın dedı yolk kesesı ıle bırlıkte goruldu bebışım ...kalp atısı ıcın acele etme dedı ama cok merak edıyorum ne zaman duyulur acaba ???
Merhaba güzel anne adayları :)
Ben de bugün tam 7 hafta 2 günlük hamileyim :) (SAT:4ŞUBAT)
Geçen hafta kalp atışlarını gördük daha çok küçük minicik 5,87 mm:) Salı günü tekrar kontrolüm var doktorum tahliller verecekmiş bakalım bu sefer gittiğimde kaç mm olmuş bebeğim :)
merhaba nastasia, benim dr. hep vajinal ultrasonda kontrol ediyor, buna rağmen kalp atışı duyulmadı bugüne kadar üstten hiç kontrol etmedi..bunun bir zararı olur mu kızlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?