Bu akşam doktora gittim kızlar,
sat 29 ocak ama bebişim 6+1 günlükmüş kesemi ve miniğimi gördüm doktor kalp atışlarını gösterdi ben pek anlamadım ama sanki gözüme bi oynayan bişi göründü. o ben görüyorum dedi ve kalbini gösterdi minnacıktı. bi kaç hafta sonra rahatlıkla görürsün sende dedi. Herşey yolundaymış şükürler olsun ki..
Allahım isteyen herkeze nasip etsin.. Sağlıkla gelmelerini nasip etsin...
Tahmini doğum 19 kasım dedi hayırlısıyla gelsin miniğim..
senınle aynıyız benımde doguma 19 kasım dedı dr. ve 6+1 haftalık hamıleyım inşallahbirlikte saglıklı dogumlar yapar ve saglıklı bebıslerımızı kucaklarımıza alırız.
seninki de hayırlı olsun canım benim. bElli mi olur belki aynı gün doğum yaparız bizim yaramazların içerdeki keyiflerine bağlı :)))hayirli olsun canim..bizimde iki gun var aramizda :) insallah dogum haberlerinide veririz :ecrin_bebek:
ben de şubatta hamile kaldım kaydirigubbakcemile3
benimde tek istegim su riskli zamani atlatmak :sinifsinif: kanamalarim devam ediyor doktorum bi sorun yok diyo ama ben genede cok korkuyorum gunum yatmakla ve cogu zamanda aglamalarla geciyo :çok üzgünüm::çok üzgünüm: bakalim nisanin birinde gene kontrole gidicem artik guzel seyler duymak ve hamileligimin tadini cikarmak istiyorum eyvahedigeldismile :CüvCüv: benin icin dua edin kizlar ben hepimiz icin ediyorum :Saruboceq: bebislerinize ve kendinize dikkat edina.s.
korkma tatlım doktorun bi sorun yok diyosa...bnde ööleydimm kaç kezz doktora gttim kanama die tabi ööle regl günleri gibi diildii.banada aynen sorun yok bebiş büyüyor dedi ..şimdi 8+1 oldum kanama ve lekelenmeler 3-4 günde bire indi ve sadece bir sefer... tahmin ediyoruum böyle böyle azalıcakk ..kasıklarıma agrı giriyo arada bir hep bakıyorum knama zannediyorum psikolojim bozuldu ama yoookkk...ağlama annesi üzme bbebişinikaydirigubbakcemile3
siz bayramda doğum yapacaksınız :) el öpmeye gelicekler sizin bebeişleriniz
aaa ne bayramına denk gelıyo hıc bılmıyodum
kızlar bana dua edın lutfennn
ılk gebelıgım
mol gebelıktı
2. gecen sne23 nısnada dustu kanımda pıhtılasma nedenıyle hamıleyım cok sukur dunkı kontrolda dıs gebelık olmadıgı tespıt edıldı yarında mol gebelık olup olmadıgına bakıcaklar bılıyorumkı bır muslamının baska bır muslamna cıkarsızca duası kabul olurmus
inşallah canım hayırlıosı olsunnnnsenınle aynıyız benımde doguma 19 kasım dedı dr. ve 6+1 haftalık hamıleyım inşallahbirlikte saglıklı dogumlar yapar ve saglıklı bebıslerımızı kucaklarımıza alırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?