Şubatta hamile kalanlar buraya..

herkese merhaba bende sizlerdenim ama henüz tam olarak kaç haftalığız bilemiyorum daha kendini göstermeye pek yanaşmıyo arkadaşlar benim en son regli tarihimden 6 hafta geçti şimdiye kadar görünmesi gerekmiyomuydu çok endişeleniyorum

senınle aynıyız benımde doguma 19 kasım dedı dr. ve 6+1 haftalık hamıleyım inşallahbirlikte saglıklı dogumlar yapar ve saglıklı bebıslerımızı kucaklarımıza alırız.

senınle aynıyız benımde doguma 19 kasım dedı dr. ve 6+1 haftalık hamıleyım inşallahbirlikte saglıklı dogumlar yapar ve saglıklı bebıslerımızı kucaklarımıza alırız.

siz bayramda doğum yapacaksınız :) el öpmeye gelicekler sizin bebeişleriniz

ben de şubatta hamile kaldım kaydirigubbakcemile3

hayirli olsun canim..bizimde iki gun var aramizda :) insallah dogum haberlerinide veririz :ecrin_bebek:
seninki de hayırlı olsun canım benim. bElli mi olur belki aynı gün doğum yaparız bizim yaramazların içerdeki keyiflerine bağlı :)))

korkma tatlım doktorun bi sorun yok diyosa...bnde ööleydimm kaç kezz doktora gttim kanama die tabi ööle regl günleri gibi diildii.banada aynen sorun yok bebiş büyüyor dedi ..şimdi 8+1 oldum kanama ve lekelenmeler 3-4 günde bire indi ve sadece bir sefer... tahmin ediyoruum böyle böyle azalıcakk ..kasıklarıma agrı giriyo arada bir hep bakıyorum knama zannediyorum psikolojim bozuldu ama yoookkk...ağlama annesi üzme bbebişinikaydirigubbakcemile3

insallah canim ya iyi seyler duymaya cok ihtiyacim var:sinifsinif: atlaticaz yavas yavas...korkutuyo bebislerimiz kolay sahip olunamicaklarini hatirlatiyolar sanirim :ecrin_bebek:

arkadaşlar neden gebelik hesaplama da en son regl in ilk gününü hesap alıyorlar biliyormusunuz,neticede regl ken hamile kalınmaz ve ya kişi bi önceki reglinden önce hamile kalmışsa

arkadaşlar ben 6.haftanın içindeyim daha ultrasonda göremedik bebişimizi ama 5 haftalıkken gitmiştim cuma günü tekrar gidicem yalnız ben üstten ultrasonla baktırıyorum alttan muayene ettirmiyorum acaba 6.haftada üstten ultrasonla bebişini göreniniz varmı

Benim doktorum normal yani karindan bakmisti ben ilk gittigimde keseyi görmüştük ve 4+5ti hatta minicik bebegimi bile gostermisti ufak bi noktadan ibaret bile olsa:)

kızlar bana dua edın lutfennn
ılk gebelıgım
mol gebelıktı
2. gecen sne23 nısnada dustu kanımda pıhtılasma nedenıyle hamıleyım cok sukur dunkı kontrolda dıs gebelık olmadıgı tespıt edıldı yarında mol gebelık olup olmadıgına bakıcaklar bılıyorumkı bır muslamının baska bır muslamna cıkarsızca duası kabul olurmus

inş.cnm Allah isteyen herkese versin....üzülmee..Allahım dularını kabul eder inş...

mrb ben çok kötüyüm bir kaç gündür,hamile olduktan sonra çok çabuk kırılmaya ve alınmaya başladım,ruh halim okadar kötü ki anlatamam,benim nikahım yapıldı ama düğünüm nisanın sonunda,annemin evinde geçirdiğim hamilelik zorlukları bir yana eşim sürekli beni üzüyor yan yana geldiğimizde sürekli kavga ediyoruz,bana karşı bukadar anlayışsız olması bu durumumda bile üstüme bukadar gelmesi ve bencil olması beni okadar çok yıprattıki ondan ayrılıp bebeğimi aldırmayı düşünüyorum,nasıl bu duruma geldim hiç bilmiyorum ama hem hamilelik hemde bu sorunları kaldırabilecek gibi değilim çıldırıcam sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…