Şubatta hamile kalanlar buraya..

ateşi çok yükselmediği için fitil vermedim elif abla ateşinin kaynağını tam anlayamadığım için peditus verdim üşütme riskine karşılık ama bugün hiç çıkmamış çok şükür sürekli arayıp soruyorum akşam bide sünnet düğünü var yaa :S neyse artık oktayı babanesine bırakır gider takımı takar dönerim eşimde çalışıyo zaten hiç düğünlük halim yok adette oldum sancıdan duramıyorum :S
bizimde bu sene tatil planımız yok geçen sene ne güzel erdeğe gitmiştik hamileyken şimdi yine gidebiliriz ama benim iznim yok o yüzden anca haftasonu gidebiliriz tekirdağ erikli fln düşünüyoruz 2 günlüğüne benim eşim de oktayı denize götürmek istiyo millet deniz sezonunu açtı biz daha siftah bile yapamadıkk :S
baksana nehir yok ortalıkta yazlığın keyfini çıkarıyoo :)

merhaba kızlar nasılsınız,bebişler nasıl?buraları çok ihmal ettim.özledim hepinizi bizde.herşey aynı bir değişiklik,diş filan yok beren su her geçen gün biraz daha büyüyüyor,geceleri hala düzgün uyumuyor çok uyanıyor(bütün günüm gecem onunla dolu:))

günaydın şekerler;

likya hoşgeldin canım özlemiştik seni.. tatlım emrede hala doğru düzgün uyumayan bir bebek bahtımıza uykusuz minnoşlar düştü bizim çekicez mecburen...

fahriyecim şaka yaptım canım bizde ancak haftasonu kaçamak yapabiliriz ama ben yazlığa karşıyım yemekleri ben yaptıktan sonra ne anlamı var tatilin ya...benimde eşim emreyi denize sokmaya karşı mazallah mikrop kaparmış çocuk ne alakası varsa...

kızlar cuma akşamı mesaiden sonra seka parka gittik orda eşimin arkadaşı emrenin fotoğraflarını çekti görseniz nasıl pozlar veriyor inanamazsınız daha for-tolarımız çıkmadı çıkınca sizede eklerim.

cumartesi günü önce sapancaya ordanda maşukiyeye gittik minnoşum çok şükür hiç sorun çıkarmadı emme krizleri dışında...hatta ilk kez balık yedi et ürünü olduğu için bayıldı haliyle resmen ağzını şaplatıyo görseniz çok komik

dünde kuzenimin düğünü vardı istanbula gittik önce nikah- kokteyl ardından akşam nikah yemeği derken tüm gün dışarıdaydık ve evden uzaktaydık hatta arada bi 3 saat avmleri bile gezdik. emre yine sorun çıkarmadı şükür, hatta evde çıt olsa uyanan bıdığım o gürültüde arabasında uyudu çok şaşrıdık valla.sıpa tüm davetlilerin ilgi odağıydı kucaktan kucağa gezdi, zaten sevilmeyi çok sevdiği için tam aradığı ortamdı emrenin. hatta bi ara gelinle damadın masasının üzerinde oturuyodu

bu arada kızlar mother carede indirim başlamış 7li çıtçıtlı bodyler 32.80 tlye inmiş 1 paket aldım ben sonra marks and spencerda aynı bodyler 28.80 miş 1 pakette ordan aldım annem body üstünemi yatacaksınız diye kızdı ama hepsini 12-18 ay aldım büyüyüncede giysin diye (bu arada aynı anneme benzemeye başladım oda bana hep 1 beden büyük alırdı kıyafetlerimi)

bizden haberler böle şimdilik sizler nerelerdesiniz huuu huuu?

slm kızlarr
oğluşum hastaa ve ben işteyim
allahtan babası yanında bugün dr.a götürdüler hafif soğukalgınlığı demiş dr.bol bol sıvı içirin demiş ayran verin demiş ateşi çıkması çok normal sıcak havalar da ve dişinden dolayı demiş falan filan işte hiç keyfim yok akşam olsun biran önce dokunsalar ağlıcam o kadar kötüyüm

selam kızlar...
umarım herkescikler iyidir...
canancım geçmiş olsun oktaya... umarım düzelir canım.
elifcim iyi gezmişsiniz vallahi hafta sonu. bizim sıpa arabada durmadığından bi yerden biyere gitmek bana işkence oluyor. vallahi arabaya binesim yok artık. bi de bayramda kayınvalide palasa gitmeyi düşünüyoruz. nasıl gideceksek o kadar uzak yoku. on dakikalık mesafede problem yaratıyor bizimki. oyalayamıyorum vallahi.

bizde haftasonu parka götürdük oğlumu. termosa çay koydum. oğlum orda uyudu bi güzel biz de keyif yaptık. ama güneş çarpacak diye korktum.ama eşimle limoni olduğumuzdan biraz surat asık keyif yaptık. açıkhavayı seviyorum ya..

elifcim ilaçtan sonra regl oldun mu? ben napıcam bilemiyorum. bu arada ilişki sorununu çözdük. inşallah regl de olursam rahatlıycam.

bizde durumlar böyle...

sağlıkla kalın..

burdayız hu hu!!!

canancım gecmıs olsun..allah yardımcın olsun canım.

bestecım esınle aranın duzelmesıne sevındım.ne guzel bebeıslerle gezebılıyoruz artıkkk.

elifcım ıyı gezıyosun valla oglusunlaaa.sızın sulale kalabalık galıbaa dugun nıkahhh falannn.

bızde kızımla gezmeden geldık sımdı.okuldan arakadaslar gıdıyorda tayınlerı cıktı..zumrem gıdenlerden bırıı.bulustuk bayanlarla 15 kısı falan bayan bayana oturdukkk.kızımda herkese gıttı onceden yabancı bılırdı sımdı o huyu yoook cok sukurrr.gıtmeden once de uyumustuu ıyı oldu.yarında ınıcem carsıya bebek mevludu ıcın seker yaptırcammmm.cumaya gıdıyoruz nasipse insallah.once sunnete gıdıcez dıger haftaya 6 aylık kınası ve mevlut okutcazzz(bızımkı 8 ay kınası olcak!!!)

günaydınn kızlar;

canancım gemiş olsun oktaya canım, havalar bi sıcak bi soğuk derken hasta oluyo kuzucuklar. benimkide habire öksürüyo inş. hastalanmaz ve oktaycıkda biran önce iiileşir.

bestecim ilişki sorunsalını çözmene sevindim bizde durum hala aynı daha ilaca başlamadım ben düğün geçsin diye bekledim ya bide ben çok ağrılı oluyorum o yüzden hiç regl olasım yok heleki yazın hiiiççç yoookkk.benimde eşimle aram berbat son 2 hafta onun ailesi vardı yüzü gülüyodu paşanın pazar annem geldi surat düştü beyefendide yine...gıcık ya.

valla sormayın kızlar 8 ayda ilk kez 1 hafta sonu keyfi yaptık allahtan emre gezmeyi seviyor ama bende onu ev konforunda gezdiriyorum kıyafetleri, yemekleri, suyu vb. hep yanımızda oluyor...arabada biraz sıkılıyor ama oyalayacak bişiler buluyorum daha olmazsa memeler var allahtan

fahriyecim sülale kalabalıkta hepsi farklı yerlerde kocaelide kimsem yok malesef. bu arada 6 ay kınası ne? diş buğdayımı? şimdiden kınanız hayırlı olsun bakalım.

kızlar dün gece emre hiç uyumadı ben emzirdim uyuttum daha odadan çıkmadan ağlayarak geri kalktıbu rutin sabaha kadar sürdü sabahta ben çıkarken devirmiş poposunu resmen horluyodu minnoş...inş bu gece normale döner yoksa bayılabilirim yorgunluktan.

günadın kızlarrr
çoook sağolun
çok şükür oğlum iyi öksürüğü baya azalmıştı dün benical vermiş dr.o iyi geldi sanırım oğlum iyi olunca bende iyi oluyorum hastayken bırakıp işe gelmesi ne zormuş yaa
elif abla çok iyi olmuş ya ne güzel gezmişsiniz bizimde haftasonu hep düğün nikah mevlüt vardı ama oktayı götürmedim ateşleniyo diye zatn çok durmadım gittiğim yerlerde de ...
pazar günü full temizlik yaptım annem oktaya baktı ama mahvoldum tabi akşam eşim gelince oktayı götürdü 1 saat parka fln bende dinlendim biraz iyi oldu bugün de annem geldi oktaya bakmaya içim daha rahat sanki :)
bi tek bayanlar da var zannediyodum kaynana iticiliği erkekler de de mi oluyomuş elif abla bakalım bizimkini de görücez :)
beste abla oktay da çok çabuk sıkılan bi çocuk ama babası yanında olduğu zamn hiç sesi çıkmıyo sadece uykusu geldiğinde yaygara çıkarıyo ..

kına mı ilk kez duydumm yarı yaşı diye mii ?

elif abla açlıktan olabilir mi emrenin kalkışı oktay da akşam kaşık maması yedirip yatırıyordum hastalanmadan önce bu ara iştahı yok 4-5 saat uyuyo sonra acıkınca emziriyorum bu sefer yarım saatte bi kalkıyo belki acıktığından kalkıyodur sürekli ..

gunaydın kızlar..
evet bızde 6 aylık olunca kız bebeklerıne kına yakıyolar avucuna ufacık bısey..annem cook uzenıyor ılk torunu bende mevlud okutmayı ıstıyordum zaten burda pek kımsem yokkk.akhısarda okutucazzzz.daha ıyı olacak benım ıcınde.araya geldım okuldan kızım uyuyor ıstahımız hıc yok.sabah zorla kahvaltının 3/1 nı yedırdım.zayıflıyacak ıyıce dıye uzulmemek elde degılll!!!neyse benden sımdılık bu kadar gorusuruz annıslerrrr

oo çok güzel bi adetmişş :) hayırlı olsun şimdidenn
oktay da öyle ya ek gıdaları hep reddediyo bi lokma alıyo tamam bi daha asla açmıyo ağzını ama bisküvili mamasını yiyo biberonla bi de beni emiyo o kadar bide suyu seviyo her içirmem de içiyo acaba fazla suyun zararı var mıdır ya ?

merhaba,
perşembeden beri yokum.malesef trafik kazası geçirdik.urası annemden alıp eve dönerken.o günden beri hastanedeydik.dün çıktık.uras arkada benim kucağımda idi.diğer araç eşimin tarafından çarptı.kötü savrulduk.urasın emarları çekildi.kafatası ile beyin zarı arasında kanama olmuş(sızıntı ).1 ay öncesinden oluşanda varmı.kanpeden düşmüştü ondan olabilir.ameliyat ile kanı dışarı almamaız lazım yoksa ilerde epilepsiye yol açabilir dediler.sonra vazgeçip bizi taburcu ettiler.başka bir prof.a gösterdik tomografileri.var kanama ama bebek kafası büyüdüğünden yok olabilir ama 1 ay sonra tekrar tmog.çektirin dedi.
eşimde kemer old.bişey yok.benim belimçok fena bebeği kucağıma bile alamıyorum..
zor günler geçiriyorum.sonra yazarım yine..buna da şükür diyporum sadece..

elifcim cok gecmis olsun canim ay okurken tuylerim diken diken oldu allah beterinden korusun..
insallah ameliyata gerek kalmadan atlatirsiniz..
Tekrar gecmis olsun canim allah korusun bebislerimizi

elifcim cok gecmıs olsun cok uzuldum.allah korumus bebısını..okuyunca cok uzuldum canım benım ya.

canım çok büyük geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış valla. uras kuzusuna bişeycik olmaz allahın izni ile inş. ama bundan sonra onu koltuğuna oturt ve kemerini sıkıca bağla lütfen. hoş sana diyorum ama aynı hatayı bende yapıyorum emre ağlıyo diye alıp kucağıma öle yolculuk ediyoruz. neyseki iiisiniz, kuzucukta ameliyat olmadan atlatır inş.

canancım açlıktanmı bilmiyorum emre yatmadan 1 saat önce 60 cc falan mama yer hep çünkü daha fazla istemez huysuzlanır ama son 2 gecedir farklı, dün gündüzxde çok huysuzmuş akşamda artınca tekrar idrar yolu enf. geçirmesinden korkup acile götürdük ama bizimki gece 3' e kadar çiş yapmadı baktım gece yapmış babamız aldı çişi doğru hastaneye.. sonucu ne iii ne kötü, bugün druna gidicez ek tahliler yapılması gerekiyor.inş. bişeyimiz çıkmazda huzursuzluğumuz diş kaynaklıdır.

fahriyecim valla adetinizi çok beğendim ileride kızım olursa mutlaka bende yapıcam.merak etme canım sen elinden geldiğince breslemeye devam et mutlaka düzelince iştahları yerine geliyor çünkü ve çabuk toparlanıyolar.

canancım oktayın düzelmesine sevindim çok haklısın onlar hastayken evden uzakta olmak çoookk zor benimde şimdi aklım hep evde hiç çalışasım yok valla.neden kazakistandaki gibi annelere doğum sonrası 3 yıl ücretli izin yok ya?bu arada eşimin anneme gıcığı sırf bana uyuzluk olsun diye yoksa annemi sever o...

şimdilik bizden bukadar şekerler, görüşmek dileğiyle... elifcim tekrar geçmiş olsun tatlım inş. tez zamanda iyileşirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…