Slm güzel anneler...
Cumadan beri şiddetli depresyondayım valla. Perşembe günü kuzumun 7. ay kontrolü vardı, neyse ek gıdalardan sonra kilo almayı becerebilmişiz nihayet, ama boyumuzu geçen ay 67 ölçmüşlerdi bu ay 66 ölçtüler, iyi mi
valla hemen Elif geldi aklıma doktora "bu çocuk çekti herhalde" deyivermişim
El farkıdır dedi o da, kilosu artmış, baş çevresi artmış, boyu da uzamıştır mutlaka dedi. Diğe yandan kan da verdik tabi gene. Cuma günü tel.de sonuçlarını öğrendim, enzimlerimizde çok şükür düşüş var (her ne kadar hala sınırların üstünde olsak ta), ama b12miz de ek gıdaya rağmen iyice düşmüş! Benimkini de ölçtürdüm bu arada bende bi problem yok bakalım, benden kaynaklı değilmiş yani.
Neyse, kızımda alerjiye benzer şeyler de çıkmaya başladı son bi haftadır, böyle sinek ısırığı gibi kabarıyo, kızarıyo, sonra noktaya dönüşüp belli bi süre sonra yok oluyo (hatta ilk gördüğümde böcek yemiş zannettim), deli olcam 1 haftadır, çocuktan her gıdayı tek tek kestim ama hiç fayda etmedi. Önce bi dermatolojiye götürcem, oradan da sonuç çıkmazsa bebek alerjisi üzerine bi hocaya götürcez artık.
Bugün kan sonuçlarını da gösterdim doktorlara (ayrı ayrı 2 doktora gösterdim bu paranoyaklıkla), ikisi de önemli olmadığını, viral bir şeyden yükselmiş olabileceğini söylediler ki geçen ay da kanında öyle bir şey çıkmış ama nedense çocukta en ufak bir belirti yoktu. Neyse baktılar ben çok pimpirikliyim bir de karaciğer ultrasonu istediler, pazartesi hem onu çaktircez hem de cildiyeye gideceğiz bakalım. Salı da tekrar sonuç göstermeye... Offf hiç bitmeyecek sanki...
Bir de cuma günü bana rektoskopi yapılacak ve onda da damardan anestezi veriliyomuş ve süte geçiyormuş, 2 gün emzirme dedi doktor
ama benimki ne biberon alır ne başka bir şey, üstelik memede uyuyan bi çocuk, meme olmazsa biteriz bizzz ya offfff. Ne yapacağım ben yaaa, acaba anestezi olmadan dayanamaz mıyım ki? Elifcim sana sorcam canım ya bu anestezi için verilen madde kaç saatte atılır vücuttan k,?
Neyse çok başınızı ağrıttım şu 2 haftayı bi atlatsaydık hayırlısıyla, dua edin kızlar ne olur... Bu arada bugün benim doğum günümmm, ama şu dertlerden bi türlü ona konsantre olamayacak gibiyim...