günaydın kızlarrr
ohhh derin hn gezsin bakalımm bizim ufaklıklar da eve tıkılıp kalsınn
geçmiş olsun ardayaa bu havalar herkesi hasta ediyo ya ilaç kullanınca hemen iyileşiyo beste abla bende çok istemiyorum ama bi yerde mecbur kalıyoruz sürekli öksürüp kusmasındansa ne yapalım mecbur ...
ay bende deli oluyorum düzenimin bozulmasına annem bizde ya mutfakta hiç bişi bulamıyorum konsolumdaki süsleri fln değiştiriyo yerlerini kırılmasın diye de bişi demiyorum ama deli oluyorummmm ...
bizim üst dişlerim de çıktı bay ama kanıyo ya diş etleri ne bulursa ağzına götürüyo bide hırslı bi şekilde ısırıyo ondan mı acaba ...
bugün eşim sağlık ocağına götürcek devit 3 le kan damlası bitmişti onu alıcaklar bide muaneyene olur ...
dün yürüteçten düştü oğlumla oturdum ağladım onunla var ya çok kötü oldummallahtan bi yerine bişi olmadı korktu sadece nassı sarılıyo bana sıpam su fln içirdim sonra hemen oyuncaklarına daldı yanağı birazcık çizildi
öyle yani yemesi biraz daha düzeldi dün tarhana ve taze fasulyeli çorbayı yedi yogurtu da ayran yapıyorum içiyor eski iştahı yok tabi
Merhaba,
işten yazıyorum.bel ağrım var ama rapor haklarım bittiği için geliyorum.uras a kv dem bakıyor.idare ediyoruz.iyiyiz çok şükür.beyin cerrahı arayışındayız.urasın tekrar göstermek için.davranışlarında yavaşlama olmadığından kısmnen rahatız..
Bizimde üst dişlerimiz çıkıyor.zaten ne bulursa ağzında..telefon ve kumanda hariç..top aldık pek seviyor ayakları ile tepinmeyi.
Fahriye iyi tatiller cnm.akhisar yakın izmire gelirsen beklerim..
Selamlaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?