Kızlar kocacığımın çekebildiği kadarıyla doğumumuz sempatiksalakcinni
sonunda asi oğlumun nasıl doktorun steteskopunu ittiğine bakın kaydirigubbakcemile3
elifcım kac yasındasın allah askına yaaa moruk demesene..
bızım okul pıknıge gıttı.bızde babısto ve kuzucukla carsıda gezdık.kızım herkese gulucuk dagıttı.onunla gezmemıstım carsıda gezılebılıyormus.konusuyor guluyor.ellerıne kına bezı aldık basına kırmızı ortusunu aldıkkk..gelın gıbı olcak kızımmmm.sagsalım gıdelım ınsalllahhh da allahımmm.kınamızı da annanesı almıstı sanırım...evdeyım artık msn ye kımse gırmıyor herhalde artıkkk.onceden sohbet edıyoduk ordadaaa.
günaydın kızlar; önce nell ile başlayacağım. canım emreninde acaip fısırtıları var ollarını görsen korkarsın ama alerjiye götürmedim benbebeklerde normal böle döküntüler inan bana giydirdiğimiz elbisenin renginden bile olabilir bunlar genelde 3 yaş ciğvarında geçer alerjik astımda öle canım korkma... bizim senle kaderlerimiz aynı valla... kertsekmi bizim fıstıkları elele tutuşup giderler hastaneyeidrar yolu enf gelince kız çocuklar yılda 2 kez ateşli iye geçirirse böbrek reflüsü varmı yokmu diye bakılır varsa mutlaka tedavi edilmelidir böbrek kaybı olmaması için. antib. gelince ilaç yerine iğne olsa daha hızlı etkili ve daha az zararlı olur minnoşlar için.süt ve ürünleriyle beslenen bebeklerde kansızlık sık görülen bir durumdur bu nedenle kan damlası veriyolar b12 ise hayvansal ürünler özellikle kırmızı et yemeye başladıktan sonra kendiliğinden düzeln bir anemi türüdür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?