Şubatta hamile kalanlar buraya..

sakineciğim, durumun gerçekten zor canım ama şunu unutmaki sen hayatta yaşanabilecek en sıkıntılı iki dönemi (düğün öncesi ve gebelik) aynı anda yaşıyorsun tatlım... bizler bu yaşımızda (sanırım senden yaşça çok büyüğüm) sadece gebelik stresini taşıyamıyoruz ki, sen daha genç yaşta ikisiyle de aynı anda baş etmek zorunda kalmışsın...Keşke düğünden sonra bir müddet baş başa kalabilseydiniz ve evliliğinizin tadını çıkarabilseydiniz ama olmamış... Rabbim size en güzel düğün hediyesini vermiş canım olaya bu açıdan bak bide...

ve şunu unutma hepimiz düğün öncesi dönemde hem eşimizle hemde ailemizle sorunlar yaşadık ve hala daha yaşanmaya devam ediyor... üstelik gebelik depresyonu nedeniyle ve tavan yapan hormonlarımız sayesinde canımız burnumuzda dolaşıyoruz, yani senin yaşadıkların tamamen normal canım..

bence birkaç gün dinlenmeye çalış, sakinleş ve ondan sonra yapman gerekenlere başla.... ve sakın sana gönderilen hediyeyi çöpe atma canım...

sakinecim, valla benimde sinirler tavan yapmış durumda. allahtan eşim bana göre çok sakin ve sabırlı biri, bazen ben kendimi o kadar çekemezdim eminim.
al karşına eşini, alın çayınızı elinize
daha evliliğe alışamadan, birde anneliğe adapte olmaya çalışıyorum ve vucudum bu yeni haline alışmaya çalışırkende hormonlarımı zorluyor ve çok daha hassas oluyorum de. sana yardımcı olmasını, sinir harbine bulanan zamanlarını mümkün olduğunca alttan almaya çalışmasını ve en çok ondan gelen sevgi ve anlayışa ihtiyacın olduğunu belirt. ani kararlar verme.
kolay değil evlilik ve buna adapte olmak. hayatındaki adamı bir evde tanımak biliyorum. ilk seneler kolay geçmez ama atlatırsanız bir ömür devamı daha garantidir.
ne karar verirsen ver, arkandayız. allah herşeyin hayırlısını nasip etsin.

evet arkadaşlar ya..bu hassasiyet bende de tavan yapmış durumda.en ufak şeye alınıyorum...ben de sadece ben bir garibim diye düşünüyordum. ne zormuş ama hamilelik.Allah hepimize yardım etsin...

Allah sabır versin sakinecim düğün hazırlığı başlı başına bir stres bide üstüne hamilelik alt üst olmuşsundur seni az çok anlayabiliyoruz.daha önce birbirirnizi tanıma fırsatı buldunuzmu bilemiyorum ama geçmiş dönemlerde eşin anlayışlı ve sevgi doluysa kavgalarınızın nedeni birazda düğün hazırlıkları ile ilgili olabilir.Ben bu dönemde insanların içinden yeni insanlar çıktığını düşünüyorum çevrenin ve ailelerin dolduruşuda eklenince minik canavarlara dönüşebiliyoruz.Bence eşinle otur konuş düğünü daha erkene almaya çalışın.Başbaşa kalmanız bile ilişkinize iyi gelecektir.Bebeği aldırmak bence en son düşünülmesi gereken bir durum.Ama yaşadıklarını tabiki en iyi sen bilirsin belki bir orta yol bulursunuz.Yok yine akıllanmıyor bize yönlendir biz onun kulağını çekeriz falla guclubacismile

kızlar anladığım kadarıyla hepimiz hamileleğin en sinir bozucu dönemlerine girmiş bulunuyoruz yememe içmeme dikkat eden ben 3 gündür çubuk krakerle yaşıyorum.Demin mantı pişirdim eşim sevinsin diye.onun iştahıyla bende iki kaşık alıverdim ama aynı anda lavaboya koşmam bir oldu.Bide ayıptır söylemesi 2 gündür ishalim artık fenalaşınca dün acile kaldırıldım serum taktılar biraz kendime geldim ama midem hala çok kötü neyaptıysam fayda etmedi.Hayatımdan bezmiş durumdayım hiç bişeyden zevk alamıyorum...Hele ev işleri ütülerim yığıldı baktıkça moralim bozuluyor herşeye ağlamak istiyorum ooof off

arkadaşlar bana verdiğiniz fikirler için çok teşekkür ederim tavsiyenize uyucam onu karşıma alıp konuşucam,ama okadar sinirliyimki ve onun kendini savunmalarına tahammül edemiyorumki o yüzden onunla uzun süre görüşmeme kararı almıştım ama yazdıklarınızla bunun pekte mantıklı olmayacağına karar verdim,umarım ruh halim biraz sakinleşir çünkü kendimi kontrol edemiyorum Çok üzgünüm çoook

merhabalar bende 7haftalık hamileyim SAT 11şubat aranıza yeni katıldım miniğinizin kalp atışını duydunuzmu..

ahh güzelii geçmiş olsunnn(((((((sana çokk üzüzldüm ben...:çok üzgünüm:

melissatm,benimde hiç bulatım yok.biri boş gebelik olmak üzere buüçüncü hamileliğim kızımda bulatılarım olmuştu bunda hiç yok doğrusu tedirgin olmuyor değilim ama her gebelikte olcak diye birşeyde yok kalp atışını bir görsem içim rahatlıycak..

ayrıca lekenmesi ola arkadaşlar progesta kullanıyormusunuz doktor banada verdi ama lekelenmem azaldı kullanmak istemiyorm çükü daha önce gittiğim doktor bu ilaçları ölü doğuma neden olaileceğini dinlenmenin yeterli olacağını söylemişti lekelenmem şu ada günde birkez kahverngi ama bede vajinal kaşıtı var ara ara oluyor ve çok rahatsız ediyor

essebe günaydın bende progestan kullanıyorum günde 3 defa benim karnımı çok şişiriyor bunun dışında herhangi bir rahatsızlığım yok ama ölü doğuma sebep olsaydı bi çok doktor bu ilacı önermezdi bak şimdi içime kurt düştü kullanmasam mı ?

essebe bu arada benimde sat tarihim 11 şubat bende henüz kalp atışlarını duymadım artık duysamda rahatlasam ya

melisatım kurtaj oldun galiba canım çok geçmiş olsun sana( bbegin karnındamı öldüü offf

valla ben kullaniyorum progestan...gerek olmasa bi sakinca gorse doktorum vermezdi ve okadar insan kullanmazdi..vedbed hic kurt dusmesin icine hakkimizda hayirlisi neyse o olsun insallahlmaz:

kızlar doktorunuz vitamin falan verdimi hiç size... ben şu an 9. haftamın içindeyim ama doktorum bana ne bir ilaç ne vitamin hiç birşey vermedi bende acayip merak ediorum eksik bişeyler varmı acaba die...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…