Allah sabır versin sakinecim düğün hazırlığı başlı başına bir stres bide üstüne hamilelik alt üst olmuşsundur seni az çok anlayabiliyoruz.daha önce birbirirnizi tanıma fırsatı buldunuzmu bilemiyorum ama geçmiş dönemlerde eşin anlayışlı ve sevgi doluysa kavgalarınızın nedeni birazda düğün hazırlıkları ile ilgili olabilir.Ben bu dönemde insanların içinden yeni insanlar çıktığını düşünüyorum çevrenin ve ailelerin dolduruşuda eklenince minik canavarlara dönüşebiliyoruz.Bence eşinle otur konuş düğünü daha erkene almaya çalışın.Başbaşa kalmanız bile ilişkinize iyi gelecektir.Bebeği aldırmak bence en son düşünülmesi gereken bir durum.Ama yaşadıklarını tabiki en iyi sen bilirsin belki bir orta yol bulursunuz.Yok yine akıllanmıyor bize yönlendir biz onun kulağını çekeriz falla guclubacismilemrb ben çok kötüyüm bir kaç gündür,hamile olduktan sonra çok çabuk kırılmaya ve alınmaya başladım,ruh halim okadar kötü ki anlatamam,benim nikahım yapıldı ama düğünüm nisanın sonunda,annemin evinde geçirdiğim hamilelik zorlukları bir yana eşim sürekli beni üzüyor yan yana geldiğimizde sürekli kavga ediyoruz,bana karşı bukadar anlayışsız olması bu durumumda bile üstüme bukadar gelmesi ve bencil olması beni okadar çok yıprattıki ondan ayrılıp bebeğimi aldırmayı düşünüyorum,nasıl bu duruma geldim hiç bilmiyorum ama hem hamilelik hemde bu sorunları kaldırabilecek gibi değilim çıldırıcam sanki
ahh güzelii geçmiş olsunnnmerhaba elmass,
seninle yaşadıklarımız gebelik sürecince hemen heen aynı.ben ayın 23 ünde gidiceğim doktorkontrolüne.inşallah bebişimin kalp atışını duyarım.ne olr dua et.benim tüm dualarım sizinle.bende miğde bulantıları çok az.acıkınca oluyor.birde temizlik malzemelerine karşı koku duyarlılığım var o kadar.ama neden miğdem bulanmıyor diye aklıma binbirtürlü şüphe geliyor.yani bulantım çok olsa acayip evineceğim.her şey yolunda diye.ama kasık ağrılarım oluyor.adet sancısı gibi.kahverengi lekelenmelerim oluyor.izinliydim.yarın tekrar işe başlıyorum offff ya.nefret ediyorum bundan 2 gün dinlenmiştim.lekelenmeler yaz renke çevrilmişti.ama dün biraz ayakta kaldım.tekrar başladı açık kahverengi lekelenmeler.pazartesi tekrar izin almayı düşünüyorum.sen açık renkli lekelenmelerden bahsetmişsin.senininkisi kahverengi miyoksa pembe renklimi.?seninle haftalarımız aynı.benimki tedaviyle seninkisi nasıl.rabbim bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah.benimki ilk çocuk seninde ilk bebekm.?melissdeniz seninlede haftalarımız aynı lütfen buradan yazmaya devam et.joys senin yazılarını okumaktan büyük bir keyif duyuyoum.harika bir hamişsin sen:)))alacan sen 6 haftalıksın değilmi.?bebişinin kalp atışlarını uydunmu.?tüm hamişlere selam olsun.
essebe bu arada benimde sat tarihim 11 şubat bende henüz kalp atışlarını duymadım artık duysamda rahatlasam ya
folic asit vermiştir.onu mutlaka kullan.ok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?