Şubatta hamile kalanlar buraya..

Kızlar bu arada aranızda park yatak kullanan var mıydı?
Biz kullanıyoruz ama artık üst tarafı emniyetsiz gibi gelmeye başladı bana malum çok hareketlendiler, Allah korusun düşer falan...
Alt katı da yatak olarak kullanabiliyorduk değil mi?

Son düzenleme:
slm kızlar;

bestecim saol canım bizde cuma akşamı yemeğe gittik kuzucum tüm yemek boyunca uyudu hiç üzmedi bizi,cmt günüde arkadaşlarla büyükadaya gittik gezdik bıdığım öle uslu uslu gezdi arabasında valla,yanlız 23 geccedir yasrım saate bir uyanıyor ağlayarak emmek istiyor anlamamışıtm noluyo şimdi sütümü sağınca anladım önceleri 90 cc gelen süt 20 cc bile çıkmadı kuzucum açmış meğer. offf offffbiberonda almıyor, uykuluyken kaşıkla bişi yedirilmezki napıcam ben ya? allahım nolur sütüm artsın birazcık lütfen.....

canancım ben pekmezli peynirli olanı veriyorum canım bide ben vermiyim bakalım farkedecekmi enerjisi bizimkinin. hoş enerjiyi dışardan almasa depodan kullanıyo benim oğlan.

fahriyecim geçmiş olsun canım. diş yüzünden iştahsızlık en fazla 1 hafta 10 gün sürer canım. derin bayadır iştahsız başka bi derdimi var acaba? huzursuzluğu falan varmı?hiçmi bişi yemek istemiyo? mesela emrenin iştahı yokken bile muzu yiyordu bemn zorla ağzına tıkıyodum gülerken falan. veya devam sütünü enjektöre çekip gülerken ağzına sıkıyodum . sende öle yap canım. meyve suyuna falan pekmez katta içir.

nellvim bende hazır kefir veriyorum oğlana daha doğrusu o kefirle mayalıyorum yoğurdunu. sende öle yapabilirsin canım.

kızlar emre iiice azıttı ya. istediği bişeyi bağıra çağıra ağlayarak yaptırıyo, yapmazsak saatlerce ağlıyo hiçbişeyle gönlü olmuyo ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. böle olsun istemiyorum çünkü büyüyncee her istediğini ağlayarak yaptırmaya çalışacak.korkuyorum ya. şımarık şey.

gunaydın elifcim...
bıraz daha ıyıyız duzelıyor kızım.yaaa benım ıstahsız dedıgım okul bıterken az yemege basladı.10 gun surmustur.sonra annemde 1 hafta guzel yedı eskısı gıbı.yedıgı seyelrın yarısını yıyodu.
kayınvalıdeme gecınce 1 hafta hıc bısey yemedı.sımdı salıdan berı burdayız yıyor sanırım damakları acıdıgı ıcın kasıgı kabul etmıyor 3-4 gundur kahvaltısını bıberonla verdım.bugun sabah yıne kahvaltısının yarısını kasıkla yedı 2 gundur baby mıx de yemege basladı.evde yapmıyordum yemıyor dıye.sanırım aynı seylerı yemekten de sıkılıyorlar bırde sıcaklar eklenınce.damaklarımızda baya kabarmıs ama dısı patlatamıyor herhalde.

bırazda benım pınpırıklılıgım demek kı..mesela dun yarın kahv.+1,5 erık+baby mıx+15 yudum mercımek corbalı ekmek+armut puresı yedı.arada da emıyor.2 gundur daha ıyıyızzzz.allaha sukurrrrr.

bıde yenı huy cıkardı gece memeyı emıyor cıkarınca aglıyor.yalancı memeyı sokuyorum bu seferde aglamaya baslıyor...10 kere rahat kalkmısımdır gece 2 ye kadar.sonra calpol verdım 2 saatte bır kalktı.yıne agrı yapıyor demekkı damaklar...kendımce oyle dusundum bılmem dogrumu??????

bızımkı de cook yarmaz oldu sureklı oynuyoruz elınden oyuncagını all.aglıyor.sac yolmada ustune yoook.bu ara babasının bacaklarındakı tuylerı yoluyor.hep benı yolacak degıl ya bırazda babayı yoolsunnn dımı?oynarken yanından gıdeyım hemen aglamaya baslıyor eylulde nasıl ayrılacak bılmıyorum emınım aglıyacaktır.olsun bugunlerın tadını cıkarmak lazım o gunlerı dusunup uzulmek ıstemıyorummm.benden sımdılık boyle calısanlara allah kolaylık versın bacılarrrrrr

elıfcım gecende yazmayı unutmusum.

EVLILIK YILDONUMUNUZ kutlu olsun.nıce guzel senelere....

nice mutlu sağlıklı senelere elif abla

ay bu hafta hep temizlikle ugraştım hiç dinlenemedim aynı oktay da öyle ağlayarak uyanıyo gögüsümü veriyorum iki çekiyo basıyo yaygarayı ya da hiç almıyo ağzına kafasını sallıyo agzını kitliyo ama mamayı yiyo çok şükür ben göğüsüm de oyalarken babası da mama hazırlıyo iyi oluyo bazen de mamayı bile istemiyo bu gece çıldırttı bizi en sonunda battaniyeye koyduk salladık sonra kucağımda salladım iyicene öyle uyudu sonra da kucagımda yatırdım sarıldı bana uyudu sıpam tabi o yanımda yatınca ben dinlenemiyorum her yerim tutuluyo tek tarafa yatınca eşim de zavallı koltukta yattı yeter ki oktay uyusun diye...
böyle dinlenmeden çalışmakta çoook zor oluyo yaa ...
valla keyfini çıkarın evde oturmanın hem ev hem iş hem çocuk mahvoluyoruz Allah yardımcımız olsun
bizde haftaya kadınlar plajına gitmeyi düşünüyoruz bakalım oğluşu denize götürmedik hiç ramazan da zatn gidemeyiz eylül de de hava iyi olursa gideriz inşallahh ...

bide bu hafta pişikle uğraştık allahtan geçti c.tesinden beri altı hep acıktı oğluşun ince şort giydirdim alt değiştirme bezinin üstüne de oturttum yarım saat fln her alt değiştirme de öyle yarım saat açık tıttım yıkadım pudra pişik kremi fln sürdüm de çok şükür geçti gibi ..

canan, fahriye saolun dostlar inş evlatlarımızla hep beraber mutlu, sağlıklı, hayırlı ömürler geçiririz.

fahriyecim derinin damaklarına limon suyu sürsene canım açılmasını kolaylaştırır, kuzucuk canı acıdığından yemiyodur ya. kıyamam ben ona.en azından yemeğe başlamış zamanla eski kilosuna döner merak etme. emrede huysuz beni wcye bile göndermiyo ya.sabahları kaçıyorum evden ama arkamdan ağlıyomuş yarım saat falan.evdesin bu günlerin tadını çıkart.

canancım bizde isilikle boğuşuyoruz ya offff. hergün yıkıyorum ona rağmen birazı düzeliyo birazı çıkıyo.pişiğe popolin krem iii geliyo canım.

sormayın kızlar feleğim şaştı 2 gündür önceleri 1,5 saate kalkıyodu o yine iidi şimdi 15 dk bir kalkıyo yabiberonda almıyoki doyunca uyusun offf. yanımda, yerinde hiç bi yerde uyumuyo valla, sadece emecek delirecem artık göğüslerim deriden ibaret kaldılar, sündüler hala emecem diyuo.

sorma canan yorgunluktan çatlamak üzereyim, herkese saldırıyorum acaip asabileştim valla...ilahi kız oktayın kadınlar plajında ne işi vargötürsene çocuğu çeşme, bodrum plajlarına gözü gönlü açılsın.

selamlar herkese,
öncelikle face de benim adıma yeni sayfa açılmış(ünlü müyüm neyim:))..şaka bi yana o ben değilim eklemeyin tekrar beni.abuk muhabbetler yapıyormuş!!
**uras ta pişik oldu.yazlık yerde açık eczane bulamadık.zeytinyağını ısıtıp soğuutuktan sonra sürdük birazda açık bıraktık geçti..
**bakıcı için kolaylıklar dilerim valla.ama bence (besteninki için diyorum) evin onun işeyri olduğunu düşünmesi lazım.biz işyerimizde misafir mi ağırlıyoruz hayret valla..
**urasın gözleri kızardı.gözbebeğinin yanı.bence altını açınca pipiğsine dokunuyorya sonra gözüne sürdü galiba.elini sık yıkamaya veya silmeye çalışıyorum ama oldu işte..dr.a götürmeden ne yapabilirim fikri olan var mı??
evlilik yıldönümü olan arkadaşlar nice mutlu sağlıklı huzurlu yıllar dilerimm
byee

selam kızlar...
umarım herkescikler iyidir...
bizde iyiyiz...gece uyanma aralıklarında azalma biz de de var. aynen sizdekiler gibi. yarım saatte bir kalkıyoruz. ne bende uyku kalıyor. ne dinlenme..haftasonu tam bir fiyaskoydu zaten. kayınvalide ve kayınpeder gelecek sanıyordum sadece. görümcem , kızı ve kaynım da geldiler. kayınperle kv de memleketwe gitti. diğerleri burda kaldılar. bizim oğlan pek bi sevdi kuzenini. ama o pek sevmedi ardayı. acayip kıskanıyor. eşim kucağına alamıyor ardayı. ve bu yaşlarda 2 çocuğum olsa kafayı yerdim dedim. kesinlikle 2. çocuk için diğerinin kendini kurtarması gerek.

ardanında isiliği devam ediyor. daha doğrusu birazı sönerken, birazı yeniden çıkıyor. bizim oğlan bazan öğlenleri emmek istemiyor. karnı tokdur belki diyorum. ama yemeği verince bi güzel yiyor. sanırsam süt içmek istemiyor.

elifcim, istediği şeyi ağlayarak yaptırmak huyu arda da var. napıcaz şaşırdık. acayip sinirli.bağırıyor...ne yapılırki bu huyundan vazgeçirmek için.

sağlıkla kalın kızlar.

günaydın güzel ve yorgun annişler;

elifcim geçmiş olsun uras kuzusuna, ama emreninde gözleri kızardı hatta cmt öyle kötü olduki adadan dönüştte dünya gözdeki nöetçi dra gösterdik dünde kendi göz drna. alerjik konjoktivit dedi güneş, toz veya rüzgara karşı olabilir dedi. dışarı giderken geniş kenarlı şapka takın dedi 2 damla ve bir antibiy. merhem verdi 5 günlük tedavi.bu aralar çok yaygınmış bu durum vakit geçirmeden bi dra götür istersen canım.

bestecim allah sabır versin sana canım çalışırken isafir çoookk zor oluyor ya.bu ağlayıp, zırlayıp bişiler yaptırma huyu çok kötü ya napıcağımızı şaşırdık hatta biraz büyük olsa psikiyatriste götürecem ama küçük daha sıpa.

dün emre yer yatağının üzerinden yuvarlandı ve parkenin üstüne düştü yaklaşık 25 cm falan yükseklikten. saatlerce ağladı aklım çıktı valla. dişileri dudağını kesmiş kanadı birazcık dsadece emerek sakinleşebildi allahım ya yüksekten düşse nolurdu acaba allah korusun. annemde kızdı bana ben ona gözüm gibi bakıyorum 5 dk bırakıyorum düşürüyosun diye offff.

kızlar söylemesi ayıp dün akşam bulgur pilavı, bol yeşil salata ve kuru soğan yedim akşam baya sütüm olmuş çok şükür emre sadece 5 kez kalktı emmek için.bundan sonra akşam menüm böle olacak yapacak bişi yok sonra pert oluyoruz 15 dk bir kalkınca bıdık.

oralara büyünce kendi gider elif abla :):)
hadi ya bende bugün bulgur pilavı yiyim bari zavallı oğlum emiyo emiyo bişi yok memeden de vazgeçemiyo
ay o şımarıklık oktay da da varr istediği şeyi yapmazsak atıyo kendini yere ayaklarını yere vuruyo görseniz bide babası kızınca o kucağına alıncaya kadar avazı çıktığı kadar ağlıyoo ...
dün akşam misafirimiz vardı gece 1 de gittiler çaya geldiler güya 9 da 1 de gittiler beni tahmin edebiliyosunuzdur çay servisi tatlı servisi artık eşim anladı yorulduğumu o yaptı servisleri arkadaşlarımız karı koca çocukları ama insan yoruluyo yaa ...
bide sıcak bütün gece uyuyamadım duş aldım yine uyuyamadım ..

ayyyyy ben sinir oluyorum öle çaya gelip kalkmayanlara. insaf ya kız çalışıyo, çocuğu var ne düşüncesizler ya...

bende bugün aynı menüye devam canancım yoksa emre beni yiyecek valla.

ay sorma elif abla giderken dedim bi daha ki sefer c.tesi gelin rahat rahat otururuz dedim anlayışsızlar işte ne olcekk ...
menümüz sabit olucak artık desene elif abla :) annem yapmış bugün yemek geç kaldım aramak için artık akşam ben yaparım yarın yerim ...

gecmıs olsun.akhısarda bende dusurdum kızımı pıknık yapmaya gıdecektık acele ederken.koltuktan halının ustune dustu.cook korktum allahtan bısey olmadı...kızım bugun kahvaltısını yaptı.oglende yumurtalı yogurtlu corba yaptım sanırım benım gıbı yumurtayı sevmıyor yemedı...gece bakalım nasıl gececekkkk...

Son düzenleme:
slm güzel anneler 1aydır yoktum eve gelince hemen yazdıklarınızı tek tek okudum özlemişim sizleri kv tatile gitti bizede bahçe ve köpek işleri kaldı daha sonrada misafirler geldi kalakaldık o arada ev ilaçlandı işin kısacası 1 hafta diye çıktım evden 1ay giremedim kuzumun 6 tane dişi var artık bizi ısırabiliyor bugün sağlık ocağına götürdüm 77 cm bo 8200 olmuş ağlıyor kuzu kaçtım

slm kızlar; angel hoşgeldin hayatım maşallah kuzuna nasılda büyümüş.

fahriyecim derinede geçmiş olsun canım ya benimde aklım çıktı ne oluyosa aceleden oluyo zaten. ya annesi sende yoğurtlu yumurtalı çorba olurmu hiç. valla bende yemem o çorbayı güzel güzel yayla, şehriye, tarhana falan yapsana kıza sende.

ne yapalım canancım herşey bu minik sıpalar için benimde annem yapmış yemeğimizi bugün (9 ayda ilk kez emre 1 saat uyumuş kendi yatağında kadıncağızda yemek yapmış) ama bu akşam süt yine yok yarın bulgur pilavı- soğan var menümde buyur sende gel.

evde durulmuyor şimdi terastayız emreyi babası bisiklete bindiriyor bende nette geziniyorum ama adha fazla durmayacak galiba sürekli mızmızlanıyor bana gelmek için öptüm sizleri byeeee

aman elifcimmm yogurt ve yumurta sarısını terbıye yaptım ıcıne pirinc atıp yayla corbası yaptım.pek hoslasmıyor zaten yumurtadan.1 kasık yedı bıraktı.
kuzucum yogurdunu da yedı bugun.kahvaltı ve yogurdu yemeye basladı ya.corbayıda yer ınsallah yarında bı tarhana yapıyım bakalımmm.

bızde 6 bucuk gıbı dısarı cıktık yemege.yedık gezdık sonra dondurmamızı da yedık hep beraber bı kac kasık erıtıp verdım.eve gelınce de banyomuzu yaptık pamuk prensesım uyudu.bende bı dızı kestırdım kendıme hem onu ızlıyorum hem bakıyım kızlar naptılar dıye. esım butun gun evdeydı odas cıktı dısarı.arkadaslarıyla bulusmaya.

bugun hava acayıp bı sıcak yaaa.oruc tutacaklara da allah sabır versın emzırıyorum dıye tutmuycam ben gecen yılda hamıleyım dıye tutmamıstım.seneye tutarız artık allah nasıp ederse.

günaydın kızlarrr
ben oktaya özel çorba fln yapmıyorum artık bizim yemeklerimizden veriyorum dün bi tane biber dolmasına yogurt koydum bi güzel yedi maşallahh
o kadar az mı emre nin uykusu yaw annem de o uyuyunca yapıyomuş yoksa yanından kalkınca bağrıyo çığlık atıyo yanına oturup eline de bi öbje verdin mi tamam hiç sesi çıkmıyo ama ben kalktım mı dünyaları yıkıyo diyo dün arabasına koymuş bahçe de oturmuşlar komşularla hiiç sesi çıkmıyo dışar da öyle dışarıyı izliyo sıpam ya çirkin olmayı öğrettim haftasonu oğluma beni görür görmez çirkin oluyo alkışlıyıp sarılıp öpeyim diye..
bizde dün akşam parka gidelim dedik oktay uyudu bende yattım 2 saat aralıksız uyumuşuz oktay dışarda yorulmuş ee ben zatn gece uyuyamıyorum sıcaktan uykusuzdum gidemedik ama bugün alışverişe çıkıcak malum ramazan geliyo ben tutucam Allah izin verirse geçen sene tutamadım ama bu sene tutmayı düşünüyorum bakalım tutabilecek miyim denicez Rabbim sabrını verir inşallah ...

günaydın kızlar; fahriyecim terbiyesiz çrba yap sende bıdığa, bak yemeye başlamış gözün aydın zamanla yumurtasınıda yer annesi.

dün yine süt müt yoktu emre krize girdi sabaha kadar en az 15 kez kalktı şimdi sağıyorum 30 cc çıktı süt yine offff. bulgur 3 öğün yiycem bu gidişle.

bende oruç tutmayacağım valla emziriyorum bahane benim gündüz doğru dürüst emmiyo ama zaten az sütüm hepten giderse diye korkuyorum seneye allah kerim bakalım.

sanırım benimde kışa bakıcı bulmam gerekecek annem kardeşine burda bi iş bulamazsak ben artık kışın duramam demeye başladı özlüyorum oğlumu diyor offf sanki bütün fabrikalar benim bi iş ayarlamamışım gibi sürekli laf söylüyo ya.elimden geleni yapıyorum ama nafile...

ne yersek yiyelim elif abla bizim sütlerin vadesi doldu gibime geliyo
dün keşfettim oktay emiyo emiyo sonra ısırıyo hiç tepki vermiyorum sonra ağlamaya süt gelmediği için ısırıyo gece fln imkanı yok doymuyo mama da az yiyo artık önceden 120 cc nin hepsini bitiriyo şimdi artık yemiyo nazar değdi kuzuma :S
inşallah bulursun elif abla ya benim annem de 1 sene bakarım diyip duruyo 2 yaşında kreşe alsalar iyi de yoksa bende bakıcı derdine düşücem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…