canan, fahriye saolun dostlar inş evlatlarımızla hep beraber mutlu, sağlıklı, hayırlı ömürler geçiririz.
fahriyecim derinin damaklarına limon suyu sürsene canım açılmasını kolaylaştırır, kuzucuk canı acıdığından yemiyodur ya. kıyamam ben ona.en azından yemeğe başlamış zamanla eski kilosuna döner merak etme. emrede huysuz beni wcye bile göndermiyo ya.sabahları kaçıyorum evden ama arkamdan ağlıyomuş yarım saat falan.evdesin bu günlerin tadını çıkart.
canancım bizde isilikle boğuşuyoruz ya offff. hergün yıkıyorum ona rağmen birazı düzeliyo birazı çıkıyo.pişiğe popolin krem iii geliyo canım.
sormayın kızlar feleğim şaştı 2 gündür önceleri 1,5 saate kalkıyodu o yine iidi şimdi 15 dk bir kalkıyo yabiberonda almıyoki doyunca uyusun offf. yanımda, yerinde hiç bi yerde uyumuyo valla, sadece emecek delirecem artık göğüslerim deriden ibaret kaldılar, sündüler hala emecem diyuo.
sorma canan yorgunluktan çatlamak üzereyim, herkese saldırıyorum acaip asabileştim valla...ilahi kız oktayın kadınlar plajında ne işi vargötürsene çocuğu çeşme, bodrum plajlarına gözü gönlü açılsın.