Slm kızlar..
Çalışanlara Allah büyük kolaylık versin inşallah..
Ben evde olduğum halde bu kadar zorlanıyorum, sizleri düşünemiyorum bile, gerçi sağolsun Ankara valisi sıcak tatili yaptı emzikli hatunlara. Geçen sene de hamile olduğumuz için tatil vermişti bize
Bize de 3 gündür kan kusturdu İpek hanım! Pztsi günü bi ağlama bi ağlama, valla annemle beraber susturamadık bir türlü, akşam acile gidecektik yani o denli, zaten geçen haftadan şu kaka bulaşma davası vardı, kesin idrar yolu enf. oldu dedim ama çok şükür akşama biraz sakinledi de biz de acil yerine serin bi avm'de bulduk kendimizi. Sanırım nazar değdi kuzuma.Bi aile dostumuz gördü 8 aydan sonra ama adamın kızı benimle yaşıt ve eşinden boşanıyor. O da çok istiyordu torun, günahını almayayım ama nazarı değmiş olabilir diye düşünüyorum...
Salı ve dün de genel olarak huzursuzdu. Ek gıda olayını hiç istemiyo, daha doğrusu kaşıkla beslenmeyi reddediyo, kahvaltıyı tek tek elimle verdiğim için onu yiyo şimdilik (maşallah diyeyim bari de o da gitmesin
) Ama diğerlerini imkanı yok istemiyo. Diş için mi acaba? Dha bi kabarma falan da göremiyorum henüz diş etlerinde, ya da ben anlamıyorum ne bileyim. Yok yok bu kesin bizim tatili bekliyo diş için.
Bu sabah kakasında da siyah siyah iplikler gördüm, önce tedirgin oldum ama netten baktım ki muzdan olurmuş, dün azıcık muz yemişti, sindirememiş benim sıpa