Slm kızlar...
Çok huzursuz bir haftayı geride bıraktık. O mu bu mu derdi derken bıdığın derdi, dün annem artık damağı çok beyazlaştı diş yerleri belirdi diyordu kiiii, benim elimi damağına değdirmemle elime kuzumun ilk dişinin pütürü geldiiii
Daha gözle tam seçilmiyo ama patlak vermiş işte, bugün suluğuna çarpınca ses bile geliyordu
Demek ki bu kadar huzursuzluk, bu kadar iştahsızlık diş yüzündenmiş. Ben hala idrar yolu mu, büyüme atağı mı alerji mi diyedurayım
Peki ateş, ishal falan ne zaman devreye giriyo kızlar, şimdi diş görünmeye başlayınca mı yoksa damaktan ilk kez patlatırken mi?
Fahriyecim inşallah siz de bi an önce çıkartırsınız, belki senin kuzunun ateş ve ishali de diştendir.
Canancım geçmiş olsun yaa, çocuk gece gece şoka girmiştir yavrum süt emerken bi anda kendini yerde bulmuş :44: Allahtan kafa üstü falan düşmemiş, biz de zamanında düşürüp sabaha kadar hastanede kaldığımız için anlıyorum korkunu...
Elifcim ya sen kefirle mayalıyorum yoğurdu demiştin ama soramadım bi türlü, nasıl mayalıyorsun öyle? Kefir de ayran gibi sulu bir şey? Yoğurt kıvamına nasıl geliyor? Bu arada bayıldım emre kuzusuna yaa, sen gece anne meme diye çağır yaaa
Bizimki gece uyanınca anca deli gibi bağırıyo ve henüz sadece dad-dad-dad, mam-mam-mam, ded-ded falan diyor, yok yok tembel benim bu kızım baksanıza daha ilk dişimiz bile yeni çıkıyo