Slm kızlar...
Hemen hemen hergün girip okumama rağmen ancak yazabiliyorum, İpek hn.dan fırsatım olmuyor ki!!
2. dişimiz yolda bizim de o nedenle gene sapıtmış durumdayız, dün akşam saat 23:00da başladım uyutma çabalarına 01.30'da ancak sızdı. Bu arada 4 kez daldı ve geri uyandı.
Bir de çok kötü bir huy edindi sıpam yaa, emmeden uyuyamıyor, eskiden sallamaktan şikayet ederdim, şimdi sallanma falan hiçbir şey istemiyor, onu oyun zannediyor, illa memede uyuyacakmış, offf nasıl düzene koyacağım ben bu çocuğun uykularını yaa, doğduğunda kolik diye başımız dertteydi, şimdi de dişi çıktı başımıza :95: Durum böyle olunca da benden başka kimse uyutamıyo, hep emzik almadığı için bunlar hep!!! İnşallah ben işe dönene kadar (5,5 ayımız kaldı) başka bir yol buluruz , yoksa ağır bir travma yaşayacak benimki
Bu konuda fikri olan var mı kızlar???
Bu ayki doktor kontrolümüzde gene kan verdik, bu sefer b12si de normal çıktı maşallah
ama bi önceki ay kullandığı ilacın etkisi olabilirmiş, bu nedenle gelecek ay gene verecekmişiz off... Bol bol kırmızı et yedir dedi dr., hemen hemen her gün vermeye çalışıyorum ben de. Kırmızı et ve tavuk eti alerjisinden şüpheleniyordum ama onlar da temiz çıktı, zaten testi yaptırdım, bir kaç gün sonra alerjisi azalmaya başladı maşallah, demek ki benim 120 lira vermemi bekliyormuş 2 teste benim cadı kızım
Bize de kızamık aşısı için 12. ay dedi hem dr. hem de sağlık ocağı ama bi ara haberlerde çıkmıştı salgından dolayı öne alındı diye, demek ki sizin orda bu uygulama yapılıyor Canancım... Hatta belli yaş grubundakilere tekrar yapılıyordu ama ben emzirdiğim için yaptırmamıştım...
Benim tembel kızım, her şeyde olduğu gibi konuşmada da gecikti, bu aralar en çok "DAM" diyor, her şey DAM onun için, ben devamlı eşime seslendiğim için (adı Can bu arada) onu öğredi, ağlarken de AN-NAN-NAN diyor. sanırım beni çağırıyor...
Şimdilik bizden bu kadar kızlar...