Şubatta hamile kalanlar buraya..

bende öyle koyuyorum kullanmadığımızı ama bi şekilde unutuyorum haftasonu karşıdaydık bi yerde cep telefonumu unuttum bi yerde de oktayın en sevdiği çıngırağını telefonumu kargolayacaklar da çıngırak kaldı artık ...
maşallah emre yaa zeki çocuk :) oktay a da bişi öğretince hemen kapıyo ama kendi kendine bişi keşfetmedi henüz yürüteçi artık tehlikeli olmaya başladı o yüzden koymuyoruz artık ...
doğum kontrol hapı sütünü azaltmaz mı elif abla ya oyüzden emzirirken kullandırmıyo ya doktorlar kalitesini de etkiler demişti bana dr. korunma yöntemi olarak hap en iyisi benim için ama az da olsa emdiği için kullanamıyorum şuan .. zatn meme artık onun için bi oyuncak haline geldi bu ay kullanmaya başlamayı düşünüyorum ...

bu arada kimin sorduğunu hatırlamıyorum ama yazdığımız mesajları kopyalamak ,ç,n yukarda forum takip var onu tıklayıp yazdığım mesajları tıklarsan listeleniyor ...

selam kızlar...
umarım herkescikler iyidir...
elifcim maşallah emre kuzusuna.. gelişimi oldukça iyi.. nazar değmesin.
fahriyecim, derin kuzusu umarım iyileşmiştir canım. tez zamanda sağlığına ve neşesine kavuşur inşallah.
ben hala regl olmadım...napıcaz bilmiyorum.rüyamda bile regl olduğumu görüyorum ya..
oğluşuma ahşap bulmaca arabalardan aldım bugün. gerçi üstünde 3 yaş üzeri için yazıyor ama. hoşuma gitti. şimdilik yiyeceğini tahmin ediyorum ama.oynamayacaktır. başka nasıl oyuncaklardan almalıyız karar veremedim.
sağlıkla kalın kızlar..

Selam kızlar burayı daha çok da sizleri çok özledim
Yaklaşık 6 ay önce memleketen babaennem ve dedem gelmişti annemlerle harala gürele gidiyorduk derken babannem felç geçirdi neredeyse 1 aydır yatıyor oğluma bakılması güçleşti mecburen işten ayrıldım. Sürekli beni yanında gören oğlum iyiden iyiye huysuzlaştı mızmız - memnuniyetsiz - insan seçer - benden başkasına gitmeyen gidince zırlayan hayatı iyice zorlaştıran bir bebek oldu çıktı belki bunlarda dişlerini çıkarmaya çalışmasının da etkisi var bilemiyorum ama böyle giderse ben depresyonuma veda edemeyeceğim
Yetmezmiş gibi geçen hafta birde kocacığım hastalandı bulantı - kusma - ateş salgın varmış hay Allah'ım! Üstüne oğlunun hastalandığını duyan pek svgili kayınvalideciğim ve kayınpederim soluğu Bursa da aldılar Kocam iyileşti düzeldi çok şükür işe gidip gelmeye başladı bu defa ben tüm gün evde Kayra - Kayınvalide - Kayınpeder üçlüsüyle başbaşa, yemek yap - çocuğu doyur - yatak hazırla - çamaşır yıka - evi topla - bulaşık yıka - temizlik yap vs.. vss..
Oğlum zaten arsız laf dinlemez heryere el atan tırmanmaya çalışan bir tipken dede-babaanne ikilisinin de şımartmalarıyla ve yeni haylazlıklar öğrenmesiyle zaptedilmesi asla mümkün olmayan bir velet oldu!
Herşeyden yesin yemeli diye diye çocuğuma acılı sucuk bile yedirdi sevgili kayınpederim gerisini siz düşünün artık! (sizler bilmiyorsunuz ramazandan önce ziyaretlerine gittiğimizde henüz oğlumun dişleri çıkmamıştı ve deli gibi kaşınıyordu oğlumun yarasına merhem olacağını uman kayınpederim dişlerine rakı sürmüştü! ben itiraz ettiğimde de beni terslemişti! Sevgili kocamda olaya seyirci kalmakla yetinmişti!)
Her an bir cinnet geçirip 3. sayfa haberlerinde yer alabilecek durumdayım
Olur ya kendime değilde birine birşey yaparda ceza evine fln düşersem bana yazın olurmu

smilingfaces, Canımm çok üzüldüm dilerim kuzun en kısa zamanda eski sağlına kavuşur Allah acil şifalar versin İnşallah

nazela, Kuzumm çok geçmişe gitmedim okumak için ama çok şükür emreciğimin sağlık sorunu yok gibi bu aralar Kayranın yaramazlıkları ısırmalar-morartmalar- olmadık ev eşyalarıyla oynamaları vs. aynen anlattığın gibi ama oğlum emre kadar uyumlu değil ben öğrettiğimiz herhangi birşeyi yapmasını istediğimde sallamıyor kendi keyfi olunca ardı ardına hepsini sıralıyor! Hatta kendisine seslendiğimde istemiyorsa bakmıyor bile! Dikkat eksikliği var sanırım Birde, Ortalıkta bin çeşit renkli oyuncak varken o simsiyah kablolara yöneliyor (tv- ses sistemi - bilgisayar kabloları ve prizler en sevdiği oyuncakları!)

bestene, Canım bende senin gibi özenip özenip olmadık oyuncaklarla doldurdum evi

ama bu aylarda oynaması en uygun olan yakın zamanda aldığım şunlar var belki işine yarar :

* PlaySkool Şekilli Kaplumbağa Oyuncaklar

* Mula yap-boz Kaplar.

* Pazarda gezerken rastladım bunlara ramazan ambiyansı herhalde dayanamadım aldım tokmağıda var tüm gün evde dan dan

Kendinize çok çok iyi bakınn bebişlerede hepinizi öpüyorum....

Son düzenleme:
tsiraa seni görmek çok güzel tatlım merak etme emreninde en sevdiği şey kablo, priz, ütü vb. lüzumsuz şeyler. üstelik benim sıpamda uyumlu bir çocuk değil aslaaaaaa... kendi ne istiyorsa onu yapıyor başına buyruk heleki son 3 haftada babaanne ve dede ile delirdi resmen dün oğlana kavga etmeyi öğretmişler biraz yüksek sesle konuşsan bile hemen kavgaya başlıyor oğlum işin kötü tarafı benim dşımda herkes bu olaydan çok mutlu ve çok hoşlarına gidiyor benimse sinirlerimi bozuyor...

çok şükür sağlığımız yerinde ama merak etme kayranın dikkat eksikliği falan yok onlar işine gelirse söz dinleyen işine gelmezse duymamazlıktan gelen sıpalar hepsi vböyle bunların...

dün ilk kez banyo yaptırırken babasının gözünün içine bakarak baba dedi sıpatoşum üstelik bariz bilinçli bir şekilde dedi ama bir daha tövbe yokkkk. canman senin kadar şanslı değilim eşim bu olay üstüne gaza gelip emreye gece bakmadı ve ben yine uyuyamadım...

canancım hiç aklıma gelmemişti sütümü azaltabileceği ya bende kafa kalmadı artık belkide sütüm bu yüzden bir anda azaldı benim bende almayayım artık gerçi 2. kutuya başlamıştım ama daha 2 tane aldım bişi olmaz bırakırım. emrede öle memeyi oyuncak etti kendine hatta diş bileyleme aracı olarak kullanıyo dün gece nasıl bi yarık açmışsa meme ucumda dakikalarca kanadı hala acıyo ya.

bestecim bizimki hiç bir oyuncağa bakmıyor etraftaki şeyler daha çok dikkatini çekiyor özelliklede halı altları ve terlikler... ben hayır dedikçe o gidip onları bulup yemeğe çalışıyor pis çocuk ya...:84: bu arada saol teyzesi şimdilik gelişimimiz iii şükür inş. böyle devam ederde yormaz bizi kuzucum.

tsiraa emrede bana aşırı düşkün ben evdeysem kimseye gitmiyor tüm günün yorgunluğu üstüne 11 kglık emreyi yatana kaar kucağımda taşıyorum hatta wcye bile birlikte gidiyoruz o derece yani... sabahları evden kaçmak ölüm haline geldi arkamdan deli gibi ağlıyor canım ya.....

tsira allah yardımcın olsun cnm kayınvalidemler bize yakın da allahtan kalma gibi bi durumları yok çok şükür :)
belli bi süreçtir belki kayranın mızmızlığı benim arkadaşımın oğlu da öyle benim çalıştığımı duyunca kurtulmuşsun dedi oğlumdan mı dedim şaşırarak bende anlattınca anladım ne kadar bunaldığını...
benim oğlum da öyle beni görünce oyuncaklarıyla dahi oynasa yanında oturucam şarkı söylicem beyefendiye ayakta gezdiğimi görünce mızmızlanıyo...
çalışan annelerin derdi işte kendin yetiştirmeyince çocuğunu böyla saçma sapan şeyler öğretebiliyolar...emrenin gelişimi bizim bebişlerden ileri de canım maşallah nazar değmesinn oğluşaa :)

elif, kuzum ben sen sorunca cevap veriyor diye uyumlu dedim emreye :44: benim ki dinlemiyor bile bırak dinlemeyi otuz kere adını söylüyorum bir kere bakmıyor ancak canı isterse
dediğin gibi tuvalete dahi gidemiyorum bir yaygara koparıyor ki akıllara zarar
emreye maşallahhh canımm 11 kg oldu demek toparlamasına nasıl sevdiğimi anlatamam biz hala 1o kg 2oo gr. sayıklıyoruz boy 81 cm. pff

canancıımm, amin canımmmm
ve umarım dediğin gibi geçicidir bu mızmızlıklar
sürekli ilgi istiyorlar dediğin gibi otur hoplat zıplat şarkı söyle çok mu yüz verdik ne

canancığım 9. ay aşısı yok sadece 9. ayda sağlık ocaklarının doldurması gereken bi form var o nedenle aramışlardır canımın içi. sorma canım şu an evde olup oğluşumu pusete koyup çantayı omzuma takıp fıldır fıldır gezmeyi ne çok isterdim yaaaaaaaaa.... annem böyle şeyler öğretmiyordu oğluma bunlar saçma sapan ne varsa dolduruyo beynine çocuğun neyseki düzenli olarak kalmıyorlar. sen şanslısın en azından bikaç saat görüp gidiyolar kalmalı olunca zor oluyor.

tsiraa canım nerde benimkide söz dinlemiyor işine gelirse bakar yoksa tınlamaz öle her dediğimi yapsa keşke... ama çok şükür sağlığımız yerinde kilomuz geçen ay iii almıştı bu ay sadece 200 gram almış ben diyorum size yemek yedirmiyor galiba diye (almayım günahını ama) ooo maşallah kayranın boyu ne kadar uzamış öle emre geçen ay 75,5 cmdi. bugün dra gidicez bakalım kaç santim uzamış boyu?

ya benimki şarkıya falan bakmıyo artık, forumda biri demiş kitap okuyorum resimlerine bakıyo diye benimki kitabı yiyor, şarkı, türkü vız gelip tırıs gidiyo valla.. sürekli değişik şeyler yapmamız lazım ilgisini çekmek için. hele salıncak, mama sandalyesi, chicco bisikleti görünce deliriyo beyfendinin özgürlüğü kısıtlanıyo ya... o nerde muzurluk var orda olsun...

ama çok şükür çok akıllı bıdığım sağlıklı ve akıllı olsunda yapsın yaramazlık zaten akıllı çocuk yaramazdır der hep annem...ha bide annemin bedduaları tutmuş bana galiba hep derdi senin kendin gibi bi çocuğun olsunda gör diye (laf aramızda bende acaip yaramaz bi çocukmuşum....)

oooo sizin çocuklar iyi ya benim oğluşta şimdi gitmişler sağlık ocağına 9 kg 75 cm miş kilo almamış ama hareketinden demiş hemşire çok hareketli hiç durmuyo bu yüzden kilo almıyodur demiş yemesi iyi yoksa ya dün akşam bi tane köfte yedi canım sıkıldı şimdi hiç kilo almamasına :S

aşı varmış elif abla ya kızamıkçık aşısı aradım ben konuştum hemşireyle 9.ayın sonunda kızamık aşısı var dedi yanlışlık olmasın dedim yok her çocuğa yapıyoruz dedi kafam karıştı valla ya ...

selam kızlar nabersiniz...

Biz rüzgar beyle anneme geldik burada kalıyorruz bizim evimize göre daha serin bahçeli rüzgar burayı çok seviyor...
Oğlum yürüme çalışmalarına başladı kızlar ayaktayken elini bırakıyor ve sallanıyor hop düşüyor ve biz hiç oturmadan sürekli tepesindeyiz ananesi ben ablam babası dinlene dinlene herkes bekliyor :=)))

Şimdiki çocukları hepsi çok akıllı gerçekten rüzgar beni bazen şaşırtıor artık acıktığı ve susadığı zaman mama diyor düşünce anne diye ağlıyor...Babasıyla top oynuyor at diyorsun atıyor tut diyorsun tutuyor gerçekten çok akıllılar...Ağzını burnunu kulağını biliyor hepsine maşallahh...Çekmece dolapları açıyor ve hepsini boşaltıyor yandık vallahi :=)))

İkeadan mama sandalyesi aldım annemde durması için çok rahat ettim sofrada bizimle oturuyor,hala emziriyorum bende geceleri bir iki kere kalkıyor emmeye artık eskisi gibi sık kalkmıyor çok şükür bir ara çok sık kalkıyordu...

Canancım kızamıkçık aşısı 1 yaşında o işte bir yanlışlık var Kızamıkçık aşısı nasıl yapılır? - UZMANTV

Son düzenleme:
selam kızlar..
tsiraa hoş geldin canım. daha dün aklıma geldi. bu kız nerelerde diye...kayracık iyidir umarım..işten ayrılmak zor olmuştur senin için ama durumlar öyle geliştiyse yapacak bişey yok. bakıcı düşünmedin sanırsam. hayırlısı olsun canım.

canancım sağlık ocağından 6. ay aşısında bana yaşında geleceksin dediler. 9. ayda boy ve kilo bakmak için çağırdılar. yarın ben de bi götüreyim ardayı sağlık ocağına bakalım.

tsiraacım oyuncak tavsiyelerin için saol canım. ahşap arabayı geri verdim. yerine senin dediğin gibi yap boz kulelerden aldım. ama seninkinin fiyatı bayağı uygunmuş. ben 12 parçalı olan üstünde sayıları olanı 14 tl ye aldım. kaplumbağayı beğendim açıkçası ben de ondan alayım.

bizim oğlanda kablolar ve şarj aletleri ile oynuyor. yemeğini yemekte mızırdayınca hemen şarj aletlerinin kutusunu döküyorum. pil şarj aleti var o çok dikkatini çekiyor. bizimkinin dikakatini kitap dergi çekmiyor. ancak onları yemek için kullanır. dün babası ile arı vız vız oynuyorlardı. oğlum gel hadi diyor. burnunu uzatıyor babasına doğru. işine gelince pek güzel söz dinliyor. bi de ankara havalarını pek bi seviyor. hemen oynamaya başlıor. babası müziği açıyor. karşısında misket oynuyoruz. kendi de yerinde oynamaya başlıyor. şimdi de emzirirken ona şarkı söylüyorum. dil falan çıkarıyorum acayip hoşuna gidiyor. dün işten gidince üstüme atladı öptü resmen. bi de sanki beni niye bırakıp gittin der gibi kızmaya başladı. bişeyler söylüyor. sıpa ya tam. Allah olmayanlarada nasip etsin.

fahriyecim nerelerdesin canım.merak ettim.
sağlıkla kalın kızlar..

merhaba,
canan ben sormuştum.forum nasıl kaydediliyor diye.çok anlamadım ama deneyecem yazdığını.
nehir bir arkadaşımda ikea dan almış 2.mama sandalyesini.biz baktık pek küçük geldi bize almadık vazgeçtik.arkadaşım 3 yaşına kadar kullandık demişti.sence nasıl? 2 modeli vardı.40 TL olandan mı aldın.bize de lazım 2.sandalye.çok rahat oluyor mama sandalyesinde yedirmek.kayınvaliden mi anne mi bana yakın oturuyordu.ben izinliyim.istersen görüşebiriz..
tsiraa yazdığına sevindim.sabırlar dilerim.gitmelerini sağlamanın bi yolu yok mu? eşinle falan konuşsan.senin psikolojin herşeyden önemli.çünkü kayra en çok seni algılıyor.
uras sıcak bişeyler içmek istiyor.içtiğimiz çaya sulanıyor.bende rezene yaptım ılıtıp verdim.benden başka herkes çay verme taraftarı!! eşimde dahil. üstelik şekerli.yani biz anneler sürekli mücadele halindeyiz.sizi okudukça daha iyi anlıyorum.nehir bende senin gibi gece 2 defa emziriyorum.sabah 6 da uyanıyor bizim ki mümkün değil tekrar uyumuyor.eskiden izinli olduğumda 9 larda uyanırdım.hey gidi günleeer:))

GÜNAYDIN KIZLARRRR

aşı olayımızı bizim sitede araştırdım 9 aylık bebişlere yapıyolarmış 1 senedir çıkmış bizim bölge de yapıyolarmış yan komşumun 1 yaşında oğlu var oda yaptırmış onu öğrenince yaptıralım dedim Allaha emanet artık ...
anne demeyen bi tek benim oğlum sanırım sürekli baba diyo bana bilee :) ben anne dedirtmeye çalıştıkça o baba diyo sıpaaa bi de gülüyo ben kızınca :)
bişeye dokununca hayırr oktay diyorum hareket etmeyip suratıma bakıyo çirkin oluyo sevimli oluyo ki kızmayım diye eşşekk :)
ben ellerinden tutuyorum babasıyla maç yapıyolar koşturuyo beni topun peşinden çok seviyo topla oynamayı ve legolarını çok seviyo takıyo çıkarıyo tabi önce ağzına alıp tadına bakıyo :) oktay da öyle kitapa dergiye bakmıyo direkt saldırıp kavuşunca ağzına götürüyo ama reklam görmesin gözlerini bile kırpmıyo gel gidelim diyorum normal de hemen atlar üstüme reklam varken suratıma bile bakmıyo gece oktay da 2 defa kalkıyo birinde emziriyorum birinde mama veriyorum geçen gece ne meme ne mama nassı ağlıyo su verelim dedikte suyu görünce lıkır lıkır içti de yattı...
bi de arabasına binerken çığlık çığlığa binmek istemiyo zorla oturturuyorum sonra da hiiçç sesi çıkmıyo yeni çıkardı bunu da kucağımdan bırakıyorum diye ağlıyo sanırım ...

slm kızlar;

dün emreyi dra götürdüm 1 gram bile almamış hala 11 kg ve boyu sadece yarım santim uzamış açıkçası korktum çünkü gelişimi durursa kistik fibrozdan şüphelenirim demişti prof. ama sanki boyunu düzgün ölçemedi hemşire...bacağını yana açarak ölçtü çünkü. kilosu içinde bu harekete normal dedi dru. ama aklıma kurt düştü bikere....

canancım kızamıkçık aşısı için sağlık bakanlığı 9-12 aya arasında yapılabilir diyo bu sağlık ocağının uygulama rutinine kalmış bişi. biz hastanede 12. ayda yapıyoruz. bilgin olsun.

bestecim bizim oyuncaklarda bunlar
http://www.e-kkkkkkkkkkkkkkkkkkkk/s...rkce_konusan_egitici_masalci_tirtil/FPR-84634

http://www.e-kkkkkkkkkkkkkkkkkkkk/s..._price_turkce_konusan_egitici_puppy/FPR-59779

http://www.e-kkkkkkkkkkkkkkkkkkkk/s...aygro_my_first_ogretici_kuleler/PLG-MF0180269

ama hiç biri çekici gelmiyo emreye. o sadece bozduğu uyduruk dönencesinin ucuna takılı olan bi ördeği eline alıp geziyo balık tutmuş gibi. bugün olta oyunu alıcam emreye bari onunla oynasın kuzucum.

ay keşke benim sıpada 2 kere kalksa geceleri ya bide süt bitince ısırıyo mikrop... ama akıl konusunda bunların eline kimse su dökemez valla... ileride nasıl baş edicez bunlarla biz kızlar valla korkuyorum ya yetemezsem emreye diye..

elif emrede kurmuş gibi 6da kalkıyo valla gıcığım ya nolur yarım saat daha uyusa sanki bende 6,30 da kalkıyorum zaten bende artık işyerinde süt sağmıyorum çünkü gelmiyor eve gidene dek anca birikmeye başlıyo süt ama emre sadece uyuyacaksa emmek istiyor yoksa ıııhhhh. pideye merak saldık bu ara bide üzüme...biz yemek yerken oda onları yiyor. bi tarafatanda pideden dökülen susamlarla oynuyor

ya linkler çıkmamış niyeyse ben isimlerini yazayım sana:

eğitici masalcı tırtıl fischer price
şu renkli kulelerden hangi marka hatırlayamadım 9 tane üstündede bi adam var kenarlarında rakamlar ve şekiller falan var.
fischer price türkçe konuşan eğitici puppy
bide telefonu var ama dediğim gibi yazık oldu paralara hiçbirinin yüzüne bakmıyo sıpatoş.

canancım dediğim gibi 9-12 arası yapılıyormuş bazı bölgeler 9da yapıyormuş aşıyı canım. sizde uygulama öle ise yaptıracaksın mecbur.

hım demek ki bizim sağlık ocağı 9.ay sonu yapıyo içim rahat olabilir yani sağol elif abla
benim gögüsüm de yara sanki ucu kopacakmış gibi oktay emerken bi işkence çekiyorum anlatamam ...
oyuncaklar açılmıyo elif abla ...

elifcim(pitos) bunu aldım mama sandalyesi < ANTILOP | IKEA Türkiye
çokta kullanışlı arkadaşımın bebeğide 2 yaşında hala kullanıyorlarmış içinin yastığınıda aldım ayrı rahat ettim vallahi hatta eşim chicco polly'e dünya para verdik bu daha güzel deyip duruyor her kullanışımızda ikisindende memnunum ben...
Kayınvalidem sana yakın canım ben annemdeyim yarın gidicem evime hafta sonu yazlıktayım önümüzdeki hafta birgün buluşalım süper olur vallahi bizim erkekleri tanıştıralım hoş onlar çoktan tanıştılar ama :=)))))

Bende herkesle savaşıyorum elif allahtan eşimde benim gibi bu konuda hassas annemlere kalsa bizim yemeklerden(salçalı,tuzlu) ver artık gerek yok diyorlar ayrı yemek pişirmene herşeye bir yorum yapıyorlar,pasta ver yazık bak istiyor diyorlar sanki ben vermeyerek işkence yapıyorum çocuğuma herkes bir alem yani bu araalar şeye taktım ben rüzgarı kucaklarına alıyorlar doğal olarak o da durmak istemiyor emekleyen ve ayağa kalkabilen bir çocuk kendi başına dolaşmak varken neden birinin kucağında otursun aaa nasıl kudurmuş bu yaramaz olmuş şuna bak hiç durmuyor nasıl koşturuyor diyorlar halbuki normal olan çocuk yani salak salak nasıl oturmasını bekliyorlar anlamıyorum...Beende aynen böyle söylüyorum artık o tek başına bişiler yapabiliyor bağımsız hareket edebiliyor neden salak salak otursun diyorum susuyorlar off offf bir daha doğurursam dağ evi al diyorum kocama orada yaşıcam :=))))))

Slm kızlar...
Hemen hemen hergün girip okumama rağmen ancak yazabiliyorum, İpek hn.dan fırsatım olmuyor ki!!
2. dişimiz yolda bizim de o nedenle gene sapıtmış durumdayız, dün akşam saat 23:00da başladım uyutma çabalarına 01.30'da ancak sızdı. Bu arada 4 kez daldı ve geri uyandı.

Bir de çok kötü bir huy edindi sıpam yaa, emmeden uyuyamıyor, eskiden sallamaktan şikayet ederdim, şimdi sallanma falan hiçbir şey istemiyor, onu oyun zannediyor, illa memede uyuyacakmış, offf nasıl düzene koyacağım ben bu çocuğun uykularını yaa, doğduğunda kolik diye başımız dertteydi, şimdi de dişi çıktı başımıza :95: Durum böyle olunca da benden başka kimse uyutamıyo, hep emzik almadığı için bunlar hep!!! İnşallah ben işe dönene kadar (5,5 ayımız kaldı) başka bir yol buluruz , yoksa ağır bir travma yaşayacak benimki Bu konuda fikri olan var mı kızlar???

Bu ayki doktor kontrolümüzde gene kan verdik, bu sefer b12si de normal çıktı maşallah ama bi önceki ay kullandığı ilacın etkisi olabilirmiş, bu nedenle gelecek ay gene verecekmişiz off... Bol bol kırmızı et yedir dedi dr., hemen hemen her gün vermeye çalışıyorum ben de. Kırmızı et ve tavuk eti alerjisinden şüpheleniyordum ama onlar da temiz çıktı, zaten testi yaptırdım, bir kaç gün sonra alerjisi azalmaya başladı maşallah, demek ki benim 120 lira vermemi bekliyormuş 2 teste benim cadı kızım

Bize de kızamık aşısı için 12. ay dedi hem dr. hem de sağlık ocağı ama bi ara haberlerde çıkmıştı salgından dolayı öne alındı diye, demek ki sizin orda bu uygulama yapılıyor Canancım... Hatta belli yaş grubundakilere tekrar yapılıyordu ama ben emzirdiğim için yaptırmamıştım...

Benim tembel kızım, her şeyde olduğu gibi konuşmada da gecikti, bu aralar en çok "DAM" diyor, her şey DAM onun için, ben devamlı eşime seslendiğim için (adı Can bu arada) onu öğredi, ağlarken de AN-NAN-NAN diyor. sanırım beni çağırıyor...

Şimdilik bizden bu kadar kızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…