Şubatta hamile kalanlar buraya..

selam kızlar..
urasa, emreye ve oktaya geçmiş olsun.
ben de demir damlasını domates suyuna katarak veriyorum. bazan de boş veriyorum. pekmezle verirsem belki ağır gelir ardaya dedim. kusma olayları hala devam ettiğinden dolayı.

bizim oğluş hala hasta. işin aksi tarafı babasına ve bana bulaştırdı.ben daha çok yanıdayım ama babası kaptı önce. ne güzel bayram da herkes bi yerlere gidiyor. bizde kv palasa gidelim dedik ama hem yolda ardaya güvenemiyorum. hem de ablam doğum yapacak bayramda yanında olmak istiyorum.ondan dolayı kaldık buralarda.

hepinizi kandili mübarek olsun. yola çıkanlara iyi yolculuklar...bebişlere iyi bakın. öpüldünüz....

sağlıkla kalın.

fahriyecim saol canım, hala kötüyüz daha düzelemedik işin kötü tarafıı ankaraya geldik burda drmuzda yok napıcaz bilmiyorum. inş. hayırlısı olsun canım ama şanslısın yinede evin okula yakın arada gider gelir kontrol edersin mutlaka.

bestecim sende saol canım ne güzel evdesiniz işte bizde kv palastayız bayramın 2. günü annemlere geçicez inş. güya tatildeyiz eşim saolsun insana tatilide haram ediyor maşallah. bunalttı artık offffffff.

bu arada bir daha girme şansım olmazsa hepinizin bayramını kutlarım bebişlerinizi öpün kocamannnnnnnn

bütün forum arkadaşlarımın ve sevgili bebişlerin Ramazan Bayramını kutlar, nice bayramlara sağlıkla ve birbirimizle iletişim halinde:) girmemizi dilerim...

slm kızlar; hepinizin bayramını kutlarım inş. hep beraber bebişlerimizle mutlu, sağlıklı, huzurlu nice bayramlar geçiririz.

maşallah oktaya canancım insana birinşn anne demesinden daha güzel ne olabilirki değilmi.

bizde bugün kvden (ankaradan) annemlere (boluya) geldik pazarda evimize gidicez inş. kızlar okadar zayıflamışımki koca ankarayı dört döndük bilumum avmleri gezdik pazar, pzt. bana bi tane doğru dürüst kıyafet bulamadık, sinirlerim bozuldu resmen ağladım.herkes çok zayıfladığımı söylüyodu ama bu kadar olduğumu tahmin etmiordum ben. (yada türkiye halkı obez oldu benim haberim yok)

emre iice azıttı istediği bişey olana dek olanca gücüyle ağlayıp, bağırıyor maşallah. eliyle yapamadığı şeyleri ayaklarıyla yapmaya çalışıyo, yürüme çalışmaları hız kazandı bi iki haftaya kalmaz yürürüz sanırım. bu arada ne söylesek 3. tekrardan sonra kapıyo bıdığım dillendi iiice. dışarı çıkacaksak önce onu giydirmişsem baba hadi anne hadi gel diyo ya. artık akıllandık en son emre giyiniyo. hastalığımız tam anlamıyla geçmedi bi türlü burnu hala tıkalı, hiçbir sprey veya fısfıs açmıyo malesef, hergün arbede yaşıyoruz evde kıyametler kopuyo burun temizleme operasyonu esnasında.

şimdilik bizden haberler böle. öptük sizleri ve bebişleri.....

gunaydın kızlar.
bızde uzun surelı akhısar tatılınden sonra donduk dun sabah evımıze.özlemısım evımııııııı.gecmıs bayramınız mubarek olsun.ev halıyle pıslenmıs bugun temızlık yaptırcam.yarında bakıcımız gelecek ptesı gunu bakıcı bakacak dıye alıssın tanısın dedım.9-13 arası calısscam 2 hafta semıner haftamız.o zamanda bıraz daha alısır sonra da asıl okulun basladıgı hafta bakalım.nasıl olacak.bu nyıl az ders ıstemyı dusunuyorum 5. bı ogretmen gelırse az alıcam.agustos ayında ozur grubu ataması vardı keske bırısı gelmıs olsaaaa.sabah erkenden kalktım.kızım hala uyuyor.uyandı galıba optm herkesı ve bebısleriiiiii

slm kızlar 9 günlük aradan sonra ilk iş günü hiçde çekilmiyor ya oğluşumla yatakta sabah keyfi yapmak varken kalkıp işe geldim offffffff...

emre tam düzelmiştiki hava değişiminden kaynaklı yeniden hapşırıp, hırlamaya başladı, onun dışında canavarlığı üzerinmde alt dişlerimiz geliyor sanırım sürekli huysuz, ağlak, zırlak bir çocuk oldu. ne isterse ağlayarak yaptırıyor vee artık tek başına 4-5 adım atabiliyor. ha bide otururken kendini bi anda arkaya atıyor yakalayabilirsek ne ala , eğer yakalayamazsak kafa küüütttt yere vuruyor ve 1 saat süren ağlama nöbetimiz başlıyor.

ankarada ve boluda oğlumu gören tüm akrabalar şok geçirdi yaramazlığından ötürü. hatta babam sürekli benim ne kadar yaramaz bi çocuk olduğumu söylerdi emreyi görünce (yaklaşık 3 aydır görmemişti) benim melek olduğumu söyledi

onun dışında herşey aynı işte. sizlerde ne var ne yok.

günaydın kızlarrr
ay evet elif ablaa hiçç çekilmiyo işşş ve işlerr çok kötüüü
bizde o kadar alıştık ki oğluşumla birbirimize yatak keyfi bizde de var neyse artık akşama yapıcam keyfimizii...
ohh maşallah emre ye oktaya da az kaldı yürümesine sanırım çünkü sürekli yürüttürüyo bizi hiç oturttumuyo elimden tutuo hadi hadi hadii :) sıpam bi elinden tutup yürüyoruz öyle emeklemeye başladı bütün evi dolaşıyo tabi yaramazlıklar diz boyu çizgi film izliyo yumurcakta acaip bi çizgi film var onu seviyo bide reklamlara bayılıyo gündü tv açmaya vakit bulamıyoduk zatn gezmekten akşamları ayağıma koyuyorum oktayı çizgi film de açıyorum sallamadan uyuyo izleyerek...
bizim de alt dişimiz çıkıyo kızarmış iyice ama çıkaramadı hala geceleri mızmızlığı oluyo bide eli kulağında oluyo kaşıyo calpol veriyorum çoook ağlayınca rahatlıyo kuzum öyle uyuyabiliyo biz bi yere gidemedikbu bayram babamız çalıştı ama istanbul içindeydik sürekli bi yerlere gittik çoook iyi oldu bu tatill :)

merhaba
bende ilk iş gününde sıkıntıdan bayılacam.öyle alıştımki evde urasla olmaya.yatır kaldır yemeğini yedir parka git, o uyuyunca acık kestir tam dalarken mızıldansın git salla:)) hep yanağı yanağımda gözleri hep üstümde..off ne zor ya.neyse anne modundan çıkmam lazım.elif hanım olmalıyım:)
kızlar uras primanın sitesinde videosu ile yarışıyor.çarşambaya kadar oy verir misiniz? top 10 a giriyor çıkıyor..hep görmüş olursunuz oğluşumu.linki aşağıda..
Prima Yıldızını Arıyor
adımız urascık
oy kullanmak için siteye üye olmak ve mail adresine gelen mesaja tıklamak gerekiyor...
hepinize selamlar sevgiler

selam kızlar..
geçmiş bayramınız kutlu olsun. bayramda giremedim nete..bizde 5 günlüğüne izmir yaptık. oğlum çok yoracak beni diye gitmek istemiyordum ama. korktuğum kadar olmadı. huysuzlandı ama olacak o kadar.. yine de iyi durdu. karkıyakada kaynamış mısır yemeyi özlemiştim. gidip yiyeyim dedim. aman Allahım bizim oğlan zehir etti bana akşamı. ertesi gün melekti. yola çıkmadan önce de acayip sinirliydi. yolda iyi durdu maşallah. iki gündür de kendi ni pek bi sevdiriyor. insan bırakıp gelmek istemiyor.
izmirde 2 dişi birden çıkardık ve artık 5 dişimiz var. memeyi acayip ısırıyor. ben bağırınca da kahkaha atmaya başlıyor. çok sıpa ya. sabah ayakkabısını bulmuş almış eline ayağına giydirmeye çalışıyor. sabah sağlık ocağına götürdüm. 75,5 cm boyu ve 9 kg olmuş. 8,5 aylıkken 8,250 idi . şimdi kıyafetle tartıldı. nerden baksan 600 gram almış kuzum. maşallah ona. zayıf diye üzülüyordum. acayip hareketli oldu. sürekli yürümek istiyor. benimde sırt problemim var. zor duruyorum onu yürütürken. şimdi de kendi bişey yese bana da yediriyor. babasına da yediriyor. babası da hepsini yemiş bi keresinde. ağzının içinde geri aramaya başladı kuzum.
kızlar yemek düzeniniz nasıl? değişti mi yoksa aynı düzende yediriyor musunuz? bizimkinin ağzı pek boş kalmıyor..ekmek, salatalık, çubuk kraker..veriyorum. mama sandalyesinin tepsisinden ekmekleri toplamaya bayılıyor.
bizden böyle..
sağlıkla kalın.

günaydın kzılar;

elifcim maşallah urasa ya. çok tatlı bi minnoş bu.benden oyu kaptınız hadi hayırlı olsun. ama ben en çok limon videosunu beğendim. bu arada ne kadar akıllı bi oğlun var bizim emrenin bi tane bile videosu yok ne zaman teli veya kamerayı elimize alsak saldırıyo vermezsek başlıyo ağlamaya offffffff...

bu arada maşallah urasa baya boylu poslu bi erkek. saçlarıda acaip karizmatik. emre urasın yanında bebek gibi kalır heralde yanyana gelseler...

bestecim babanne varken emre yemek yemeyi bırakmıştı neredeyse, günde 1 veya 2 öğünle idare ediyodu şükr anane geldi eski düzenen oturmaya başladık artık.farklı olarak ekmek ve pideye bayılıyor emre biz yemek yerken eline veriyoruz mutlaka yoksa çıldırıyo, birde ben eline makarna, peynir, bisküvi falan tutuşturuyorum ara sıra. onun dışında herşey aynı.

bu arada yeni dişiniz hayırlı olsun canım. maşallah ardaya kocaman olmuş. biz geçen ay bir gram bile almamıştık ama bu 1 hafta içinde emre toparlanmaya başladı sanırım daha bi ağırlaştı sanki.

kızlar bişi sorucam bıdıkların çamaşırlarındaki lekeleri nasıl çıkarıyorsunuz? kv saolsun bütün çamaşırlarımızda ya mama ya meyve lekesi var artık. ve dalan çıkarmıyor. ne yapacağımı şaşırdım ya.

teşekkür ederiz elif teyzesi.oğluşum kazanmayı hakediyo demi ama:) 1 yıllık bez kazanalım yeter valla:)) urasın boyu kilosu tam sınırda ne az ne de çok idare ediyoruz.saçlar baştan beri çok.ben kendi kuaförümde kestiriyorum arada.özelden mailimi atayım sana bari bi fotosunu gönder göreyim emrenin gerçekten merak ediyorumm.
ben de lekelerden şikayetçiyim valla.ille demir veya meyve(özellikle şeftali) oluyor.kolu yakası tişörtlerin.amway in leke çıkarıcı spreyini tavsiye ettiler aldım.leke olur olmaz sıkıp attım makinaya olmadı, önce sıkmayıp beklettim yıkarken sıktım olmadı.anlamadım yani.kullananlar sanırım amwayin detarjanını da kullanıyorlar.ben omo baby ile yıkıyordum.deterjan diye içime sinmedi, dalan roxy baby aldım bende. sabun tozu da hiç çıkarmıyor..
amma dertliymişim bende demi:))
gerçi mama sandalyesinde otuırmaya başladığından beri daha az leke olmaya başladı sanki.selamlaaar

selam kızlar nette sorun var gıremıyorum artık.pek fazla.ıse basladım bakıcımız gelıyorrr artık.sımdılık cokk memnunum sakın bır kadın zaten ebısım geldıgımde mutlu sanırım bı sekılde yansırdı bebge hıc aglamdı tabı oncesınde bırkac gun alıstırma yaptık.2 gundurde yalnız kalıyorlar 9-13 arası.asıl ogrencıler gelınce ara uzayacak.sizin nasıl gıdıyor???herkesın beısler ıyıdır umarım optm herkesı....bye!!

elifcim bi ara bende göndermek istedim emrenin videosunu ama eşim karşı çıktı dün sizinkini görünce gönderrelim demeye başladı ama bizimki bir sn bile video karşısında durmaz illaki alır elimizden muzur.
emrenin şu an yanımda son dönemde çekilmiş fotosu yok akşam evden atayım canım.
valla lekelerden muzdaribim bende vanish, amway, ariel, vb. hepsini denedim yok çıkarmıyor ne yapacağımı şaşırmış durumdayım kv varken batmış çocuğun bütün kıyafetleri insan içine çıkarken giyecek lekesiz bi tane sağlam kıyafetimiz yok offff.

kızlar doğum günü için planlara başladınızmı? ne yapmayı düşünüyorsunuz? paylaşında fikir çalayım
fahriyecim hayırlı olsun canım inş senin bakıcı ile sorunun olmaz gerçi kadın sesiz sakin demişsin ama belli olmaz bunlar. derinde iiidir inş.

dün oğluşum el çırpmayı öğrenmiş kızlar nihayet biraz geç oldu ama sonunda oda bebiş olduğuna karar verip öğrendi. şipidik şipidik çok tatlı yaaaaaaa.

kızlar p.tesi gecesinden beri oktayın ateşini düşüremeiyoruz
bağırsak enfeksiyonu dedi dr.salgınmış ne versek kusuyo sadece beni emdiğinde kusmuyo benimde sütün yok ishali az ama ateşi 38 hep 37,5 olunca seviniyoruz dolven veriyorum duocid vermişti antibiyotik ama işe yaramadı dün 4 saat hastanedeydik serum verdi bugün de akşam ateşi 39 a çıktı ve indiremedim gittik hemen hastaneye iğne vurdular 4 saatte bi dolven ver dedi ama ben ateşlendiğinde önce fitil veriyorum yarım saat bekliyorum düşmezse dolven veriyorum elini yüzünü yıkıyorum bazen komple yıkıyorum ama artık halim kalmadı moral bozukluğu ağlamaktan hiç bişi yiyemiyorum işe gidemiyorum şirketten arıyolar gel diye ne yapıcamı bilmiyorum oğlum iyileşsin başka bişi istemiyorumm dua edin kızlarr 2 gün iğneye devam edicez eğer yine değişmezse hastaneye yatırcaklarmış

canancım geçmiş olsun oktaya tatlım, aynı dertten tam 3 haftadır muzdaribim çok şükür ateşim yok ama ishal, kusma, mide bulantısından 3 gün yattım serumlar, iğneler falan. şimdide ara ara yokluyo malesef.

canım çok telaşlanma, kocaelidede büyük küçük herkes hasta, sen rahat olmalısınki oktaya faydan dokunsun, hastaneye yatmasıda işelri kolaylaştırır hemde gözetim altında olacağı için daha kolay atlatır kuzucuk.bu arada sen bişiler yemelisinki sütün olsun canım benim. bu arada ishali için reflor veya ge oral falan başladınızmı?mutlaka bol temiz su içir oktaya hatta hayatın bebek suyu var ondan içir ki bide susuzluktan hastalanmasın yavrum.

bu arada dualarımız sizinle....

Son düzenleme:
selam kızlar...
canancım çok geçmiş olsun canım. umarım oktaycık tez zamanda atlatır.

pitoscum maşallah urasa. gülme videosuna bayıldım canım ya. sanki karşımda ardayı gördüm. maşallah ona gülmeleri eksilmesin kuzucuğun..

fahriyecim, umarım bakıcı ile sorun yaşamazsınız canım. derini sevsin iyi baksın yeter..

elifcim, doğum günü planı yapmadım şimdilik canım. biz yarın arda kuzusunu sünnet ettiriyoruz. bakalım nasıl olacak.

bizden böyle.. sağlıkla kalın..

canancım gecmıs olsun.hastanede daha ıyı oluyor elıfınde dedıgı gıbı.ınsana bı korku verıyor ama bende gorup gecırdım yaa yakın zamanda.zor zamanlar gecırıyoruz bebekler buyudukce dertlerıde buyuyorrrr.allah hepımızı yardmcısı olsun.

bende okulda 4 gunu bıtırdım.bebıs bakıcıyla gayet mutlu ıyı seyler dusun ıyı olsun dedım heppp ıyı dusundum..allah yardım ettı sanırım.bestecım deıgın gıbı sanırım ıyı bakıyorrrrrr.

bugun okulda da sınıfları bolustuk.sadece sabahcı sınıfları aldımm.23 saat dersım var oglen 1 de bıtecek mudur bı arıza vcıkarmadıktan sonraaa.mutluyum yanıııı .....az once de pıknıkten geldık arkadaslarla butun yaz gorusememıstık.kızım orda balık yedıı.bugunlerde pek yemıyoruz kahvaltıyıda etmedı sabah.

ayrıcaaaa kızımın 2. dısı cıktı bugun ıkı gundur agzını acmıyordu.megerse ondanmıs.

kızım orumcekle gezerken dolap kapaklarını acmayı ogrendı ve cekmecelerı cekıyor 3 gundur.orumcege atladıgı gıbı portmatoya gıdıyor.dun kuzenım ugradı bıze 7 yasında kızı var oturuyordu yerde bızımkı arkasından gıdıp sacını cekmeye calıstı 3 kere cekemdı 4 de arkadan sessızce gıdıp asıldı kızın sacını.coook tatlılar...ask onlar yaaaa.

selam kızlar...
canancım umarım oktaycık düzelmiştir canım. haberlerini bekliyoruz...
fahriyecim, herşeyin iyi gitmesine sevindim canım. öğretmenleri en büyük avantajı canım. yarım gün çalışmış oluyorsunuz ne güzel...yeni dişiniz de hayırlı olsun canım..ama emzirmek bundan sonra dert haline gelecek. ben çığlıklar atarak emziriyorum şuanda.. ve sıpanında çok hoşuna gidiyor bu.

sağlıkla kalın kızlar...

sağolun kızlarr
çok şükür dün baya bi iyileşme oldu oğlum da iğne iyi geldi ateşi düzene girdi çok şükür dün vermedim dolveni baktım 38 olmuş hemen verdim düştü bi süre daha vermem gerekcek sanırım yavrum ilaç içe içe mahvoldu bi de kusması düzelse yogurtlu çorba yedi dün kusmadı çok şükür mama yiyince kusuyo kaşık maması devam mamasını yiyince kusuyo dün vermedik hiç gece zor oldu ama ya ayran yaptım biberonuna verdim kustu onu sıvı şeyler kusturuyo heralde suyu güzel içiyo çok şükür ...
bugün işe geldim mecburen babası izin aldı evde kv bakıyolar iyiymiş melemen fln yedirmiş patates haşlamış inşallah düzelir midesi de...

sana da geçmiş olsun elif abla yetişkin insan yine ne derdi olduğunu anlatabiliyo bebeklerin daha zor 3 günde 3 kilo verdim valla hastane de oktay ağlıyo ben ağlıyorum çok zordu rabbim kimseye yaşatmasın oktay çoook uzun zamandır alkış yapıyo el sallıyo hastanedeki hemşirelere el sallıyodu sıpam iğne yapmak için hemşire gel dedi hemen gidiverdi hasta haliyle bile herkese gidiyo çok insancıl :)

urası bende gördüm çooook tatlı zaten doğduğundan beri saçları uzun öyle faceden yakından takip ediyoruz da :) oy veremedim ya üyeliğim olmadı bi daha denicem boş zamanımda ..

fahriye bakıcının iyi olmasına sevindim valla ...
bende kreş baktım bize yakın bi yerde varmış 0-12 yaş alıyolarmış uzmanlar hep çalışanlar seneye yazın vermeyi düşünüyorum ehm yürür hem konuşur bakalım kısmet annem çook uzun süre bakamıcak sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…