slm kızlar; hepinizin bayramını kutlarım inş. hep beraber bebişlerimizle mutlu, sağlıklı, huzurlu nice bayramlar geçiririz.
maşallah oktaya canancım insana birinşn anne demesinden daha güzel ne olabilirki değilmi.
bizde bugün kvden (ankaradan) annemlere (boluya) geldik pazarda evimize gidicez inş. kızlar okadar zayıflamışımki koca ankarayı dört döndük bilumum avmleri gezdik pazar, pzt. bana bi tane doğru dürüst kıyafet bulamadık, sinirlerim bozuldu resmen ağladım.herkes çok zayıfladığımı söylüyodu ama bu kadar olduğumu tahmin etmiordum ben. (yada türkiye halkı obez oldu benim haberim yok)
emre iice azıttı istediği bişey olana dek olanca gücüyle ağlayıp, bağırıyor maşallah. eliyle yapamadığı şeyleri ayaklarıyla yapmaya çalışıyo, yürüme çalışmaları hız kazandı bi iki haftaya kalmaz yürürüz sanırım. bu arada ne söylesek 3. tekrardan sonra kapıyo bıdığım dillendi iiice. dışarı çıkacaksak önce onu giydirmişsem baba hadi anne hadi gel diyo ya.
artık akıllandık en son emre giyiniyo. hastalığımız tam anlamıyla geçmedi bi türlü burnu hala tıkalı, hiçbir sprey veya fısfıs açmıyo malesef, hergün arbede yaşıyoruz evde kıyametler kopuyo burun temizleme operasyonu esnasında.
şimdilik bizden haberler böle. öptük sizleri ve bebişleri.....