Sağolun kızlar, valla bembeyaz olmuş yeri, resmen gözüküyo içeriden ama patlatamadı daha, hala ondan sanırım sıkıntısı. Dün gece uyanmalarının birinde çığlık çığlığaydı, ilk önce meme de almadı, ama ben böyle bi ağlama görmedim, etinden et kopartıyorlar sanki, tüm apartmanı inletti. Hiçbir şekilde sakinlemeyince bir kez daha meme denedik bu sefer aldı ama yaklaşık 5 dk. falan hıçkırdı ağlamaktan memede. Ne olduğunu hiç anlamadım. :2: Acaba yüz üstü dönmüştü öyle uyuyordu kolu falan mı uyuştu ki... Sizinkiler de devamlı dönüyor mu kızlar uykuda? Zaten ondan dolayı da çok sık uyanmaya başladı, internette biraz baktım dün gece genelde 9-10 ay civarı bu hareketlenmelerden dolayı gece uyanmaları bayağı artıyormuş ki biz de hakikaten böyle oldu...
Bir de yüz üstü yatırmayın bebekleri diyorlar ya, eee benimki devamlı kendi dönüyor. Hala sakıncalı mı acaba? Allah esirgesin şu ani bebek ölümleri falan daha çok görülüyor yüz üstü yatan bebeklerde diyorlar, ondan korkuyorum ben de!
Elifcim sağol canım, ben ücretsiz izindeyim, Allah nasip eder de sonuna kadar kullanabilirsem şubat ortasında falan başlayacağım (ama bu arada bi ev değiştirme durumumuz var, her an her şey olabilir). Eğer öyle olursa da 15,5 aylık oluyo İpek, sanırım o dönemde de gündüzleri 1 kez uyuyorlarmış, artık bir şekilde uyuyacak hanımefendi ne yapayım dönmek zorundayım işe, kimse oturduğumuz yerden para vermiyo maalesef
Zaten ocak ayında falan alışsın diye gündüzleri emzirmeyi bırakmayı düşünüyorum, o saatlerde devam sütüyle takılsın, biberon almıyo ama o zaman da bardakla-sulukla deneyeceğiz artık...
Kızlar ne zormuş anne olmak yaaaaaa....
Bu arada 41 kez maşallah Emreye, zeki çocuk vesselam :82: