Şubatta hamile kalanlar buraya..

canancım, yeni gördüm yazdıklarını çok geçmiş olsun.sanırım biraz düzelme var.neden oldu acaba..salgın mı varmış sulardan mı acaba? hastanede görmek bebeiğini insanı çok üzüyor.biz kazadan sonra 4 gün yattık hastanede.Allah düşürmesin kimsenin bebişini.ama sen hemen kendini salıverme.etrafta kim olursa olsun o seni ister sana bakar ve hisseder.
urasın videoları için oy kullandığınız için tşk.amma velakin başkaları kazanmışaz önce baktım.haftanın 1.leri belli olmuş.
bizde bugün kontrol için beyim emarı çektirme gittik ama p.tesine kaldı.içimiz rahat olsun diye çektiriyoruz birazda.son gittiğimiz prof.2 ay sonra çektirin demişti gerçi.
fahriye balık yazmışken sorayım.hangi balığı yediriyorsunuz? daha önemlisi yiyor mu sizinkiler???

elifcim bu ara dıs cıkardıgı ıcın yıne ıstahı gıttı gıbı..ama yedı yıne de PALAMUT yaptık mangalda.kılcık da cok yok guzel oldu.7-8 yudum yemıstır.yeter sanırım ona.
herkese ıyı hafta sonları.

slm anneler; bestecim hayırlı olsun sünnetiniz bizde düşünüyoruz ama bi türlü faaliyete geçemedik valla neyse senden öğreniriz tecrübeleri ona göre davranırız artık. klasik yöntemlemi olucak canım. birde anestezi alacakmı?

canan gözün aydın oktayın iileşmesine sevindim canım, allah bebişlerimizi hastalıklardan, dertlerden korusun çok zor oluyo onlar hastayken ya...

fahriyecim inş sorunsuz bi birlikteliğiniz olur bakıcınla canım. derinin mutlu olması herşeyden önemli çünkü...bu arada yeni eğitim öğretim yılınız hayırlı olsun tatlım.

elif urasın kazanamamsına üzüldüm çok şekerdi oysaki minnoşum ya.hele limon yiyişi bitirdi beni bıdık.

emre tam gaz muzurluğa devam ediyor maşallah gece uykuları hepten bitti 30 dk bir kalkıyoruz . ben balık olarak somon veriyorum realden alıyorum evde dilimleyip dondurucuya atıyorum haftada 2 kez 1 ceviz kadar çıkarıp veriyorum yiyor emre pek sorun yaratmıyor valla.

kızlar bende işyerinden ayrılmaya karar verdim bi süre arkadaşın muayenehanesinde bakıcam hasta sonrası allah kerim.burda izin almak çok sorun oluyor malesef.dualarınıza ihtiyacım var batarsam biterim.:26:

Slm güzel anneler...
Uzun süredir bayramdı, tatildi derken nihayet yazabiliyorum ben de...
Öncelikle Canancım çok geçmiş olsun, neyse ki geçmiş kuzunun hastalığı, Allah bir daha yaşatmasın.
Bestecim sizin sünnetiniz de hayırlı olsun, bizimki kız olduğu için yırttık sünnet falan yok
Elifciğim senin için de hakkında hayırlısı ne ise öyle olsun inşallah... Ama özel muayenehane de güzel olur yaaa.

Bize gelince tatil mükemmeldi, kızım çok sevdi maşallah suyu, cıp cıp yüzdü durdu, akşamları da animasyonları seyredip alkış yaptı cadı :81: Tek sıkıntımız kabızlıktı, o da bayramdan beri vardı ama otelde tavan yaptı, 2 kez fitil koymak zorunda kaldım, o kadar zeytinyağı içirdim, armut, erik, kabak bana mısın demedi, zaten ne çektirdiyse İpek bana hep bu kaka ve gazdan çektik :44: Hala gazımız gelince uyanıyoruz, kakamızı yapamayınca uyuyamıyoruz :2: Yarın gene dr. kontrolümüz var, gene kan alınacak şu b12si için, inşallah iyi çıkar, otelde 3 öğün et yedirdim valla artık gene düşük çıkarsa yuhh derim başkada bir şey demem Ben hala balığa başlamadım alerjik bünyeli olduğu için geçen ay daha başlama demişti doktor, yarın tekrar bi sorayım bakalım ne diyecek. Çok şükür şu döküntülerimiz kalmadı şu aralar (maşallah ) Bende tatilde dayanamayıp çikolata, kakao diyetimi bozdum ama çokkk şişmanlamışım yaaa, diyet yapsam nasıl olur, sütü etkiler mi acaba yaaa

nell hoşgeldin canım ohhhh ne güzel tatil yapmışsınız kıskandım valla biz 2 yıldır gidemiyoruz tatile evet muayenehane güzel olurda aylık giderlerimi karşılayacak kadar kazanamassam batarız orasıda ayrı valla. streslerdeyim offfffffffffff.

canım emrede kabız olunca çok rahatsız oluyor ama bizde ençok sebze püresi işe yarıyor bikaç gün üst üste sebze yerse rahatlıyor emre. gaz dersen o bizde de var hala. b12 de kafana takma zamanla toparlar kendini minnoş ya ben artık bıraktım emreyi dra götürmeyi ne kadar çok gidersek okadar çok hastalık çıkıyo başımıza.

bu arada diyet yapmanın süt verimine etkisi yok canım yani yapabilirsin merak etme. sadece sıvı alımına dikkat et yeter. zaten bi diyetisyen desteği ile diyet yaparsan sorun kalmaz.

beste arda kuzusu ne alemde hadi gelde anlat sünnet maceralarınızı.....

günaydın kızlarrr

salgın varmış pitos yediği içtiği veya birinden bulaşmış dedi bizde sürekli şundan bundan diyoruz ama tam olarak bilemiyoruz pazar günü pikniğe gitmiştik p.tesi gece hastalnadı zatn belki de ordan kaptı dedik ama tam anlamıyla nedenini bilemiyoruz neyse ki şuan iyi çok şükür hastane de yatmaya gerek kalmadı ...
sağol nellcim rabbim kimseyi hastane kapılarına düşürmesinn bizim de kansızlık sorunumuz var ilaca devam ediyoruz ... bi arkadaşım köyünden pekmez getirdi hergün sabah vericez inşallah düzelir kanı ...
ayy beste abla hayırlı uğurlu olsunn gel hemen anlat yaa ne yaptınız ne ettiniz rüyamda birinin sünnet düğünü vardı ardanınmış demek kii :):)
yumurtanın sarısı ardanın gitti yarısııı :)
elif abla hakkından hayırlısı neyse o olsunn ...
nell tatilinizi bende kıskandım valla biz geçen sene gitmiştik hamileyken de bu sene benim iznim olmadığı için gidemedik

Son düzenleme:
günaydın kızlar;

berbat haldeyim bugün. Emre iice azıttı gece 15 dk bire düştü uyanma sıklığımız. daha üzerime pikeyi çekmeden ben ağlayarak kalkıyo emmek için. hal böle oluncada uykusuzluktan ölmek üzereyim.

onun dışında çok şükür iiiz maymunlukta üzerimize diyecek yok şebeğim benim ne söylesek 3. - 4. tekrardan sonra kapıyo, ne öğretsek hemen öğreniyo maşallah.dünde babaya bir bir söylemeyi öğretmiş annem , azıcık sesli konuşsam hemen anne bir bir diyo sıpa ya...

bizde haberler şimdilik böle sizde ne var ne yok.

gunaydın kızlar..

elifcim bız sımdı aile boyu kahvaltıdan kalktık.once bız yaptık babayla kızım gezındı.sonrada ben derıne kahvaltı yaptırdım.bugun buranın kurtulus gunu o yuzden okul yok.evdeyım sabah benle yemıyordu ben 9 dan onced cıkıyordum.2 saat olunca daha guzel yedık salatalıgı cok sevıyoruz rendeleyıp verıyorum bı orta boy salatalıgıı bıtırdık.mutfak dagınık bızde evde keyıf yapıyoruz yanı.

bızımde 2.dısımız cıktı ya ısırıyor valla coook.bazen cok canım yanıyor.sımdıde ılk adım arabasını kaldırıyor oturdugu yerde.kafaya vurcak cadı yaaa.mutfak cekmecesıne vurdu agladı gecen gun...yaramazlıklar son hız devam yanııı.dun babayla beraber top oynadık.yuklemesı zor gelmese nete eklıcem ama uzun suruyor.cok eglencelı kukruyor sevıncten bıı zevk aldı oyundan gorceksınız.

sen ısten ayrılmısın galıba hayırlısı olsun hakkında ınsallah.hava cok guzel tam gezmelık ama sabah 7:30 da uyandık 10:30 gıbı uyuruz ben mama yapıcam kuzuya onu ıcırken uyumazsa sallıyorum.bakıcıda benım yaptıgım gıbı.sorun cıkartmıyor allahıma cook sukur sımdılık ıyı gıdıyoruz allah herkesın yardımcısı olsun.bızden de sımdılık boyle kızlarrrr.

slm kızlarrr

elif abla mama vermeyi denedin mi ya biberonla fln istemiyo mu ya da yanına yatırsan kucağına oktay hastayken alıştı yanımda yatmaya şimdi mamayı bile gece bizim yatağımda yiyo dalınca yatağına koyuyorum ( tabi bende uyumazsam ) elini atıyo boynuma sıpam yumuluyo koynuma tabiii eşimle kavga ediyoruz sonra oktayı kucağına alma diye :)
oktay da bi yaramazlık yaptığında seni babay ybir bir söylücem diyorum hemen sırıtıp elini yapıyo sıpam ağzımızla ne ses çıkarsak çıkarıyo resmen papağan oldu ne yapsak yapıyo yürümek istiyo ama bi yerden destek almayınca kesinlikle atmıyo adımını sinirleniyo ya resmen dişlerini bi sıkıyo kasıyo kendini bağırıyo istediği bişi yapmazsak bende ona kızınca hemen şirinlik yapıyo :) geçen gün evde temizlik yaparken kayboldu oktay oyuncaklarıyla oynuyodu bende banyo tarafına geçtim geri bi dödüm oktay yok odalara bakıyorum sesleniyorum yok mutfağa girdim en son ordada yok oğlumm geldim geldim yakalıcam seni dedim kahkaha attı sen mutfaktaki masanın altına gir poşetlerle oyna hangi ara gittin oraya 2 dk bile sürmemiştir yani benim odadan ayrılmamla girmem mutfaktaki çekmeceleri çekiyo sonra elini sıkıştırıyo oraya bağrıyo anneeeee diyee :) bide içini göremiyo sinir oluyoo ...
el sallaması bir bir yapması alkışlaması cici yapması öldürüyo bizi :) ama gündüzleri durmuyomuş annem diyo sürekli dışarıyı istiyo kapının arkasına gidiyo tırmalıyo kapıyı kedi gibi diyo :)kışın ne yapıcaz ben bilmiyorumm :S
yemek olayımız bizim çok düzenli diil sadece uyumadan önce mama veriyoruz mutlaka iyi uyusun diye onun haricinde çorba yogurt çorba etli kıymalı tavuklu olarak değişiyo meyve az yesede bir iki lokma yiyo çuuk krakere bayılıyooo hastalığında sadece çubuk kraker yedi o kadar seviyo :)
ohh aferin derine oktay da çok seviyo top oynamayı babasıyla ben ellerinden tutuyorum babası da karşı da öyle top oynuyoruz aileceee :)

slm güzel anneler okuduğum kadarıyla herkes iyi canancım oktaya geçmiş olsun elifcim senin içinde hayırlı olsun benim kuzununda 8.dişi geliyor çok şükür dişler sorunsuz çıkıyor uyuma ve yemede problem yok sadece kucaktan inmiyor sağ kolumu hissetmiyorum hep ilgi istiyor kendisi oynamıyor hep birisi onunla oynasın istiyor tuvalete bile gidemez oldum ne zaman düzelecek merak ediyorum durum böyle olunca yemek bile yapamaz oldum neyse bunada şükür bide evde ikimiz olunca çok zulümlük yapıyor bende yeni bir çözüm olarak hergün dışarı çıkma kararı aldım anneanne babanne komşu arkadaş derken kızımla geziyoruz hiç olmazsa vakit geçiyor cananın yazdığı gibi kapıyı tırmaliyor kışın napıcaz hiç bilmiyorum neyse çok uzattım sizleri ve kuzucukları öptüm

fahriye ve nell teşekkür ederim iii dilekleriniz için saolun canlarım. inş hakkımızda hayırlısı olur rabbim oğlumun yüzü suyu hürmetine batırmaz beni..

canan emrede aynen o şekilde 1 sn durmuyor hep bi muzurluk peşinde. kafayı vurmadığımız yer kalmadı, buzdolabının kapaklarını açıp sebzelikleri boşaltıyo sonrada içine girip oturuyo, bulaşık mak. kapağını açıp tepesine çıkıyo,çekmeceler hazine sandığı emre için... hal böle oluncada evde iş bitmiyo, emrenin peşinde koşmaktan baygın düşüyoruz hepimiz. malesef emre koynumda da uyumuyor canan. yani en fazla 15-20 dk.

nell sen benden şanslısın canım bizde sıfır uyku birde sürekli ilgi isteme hali mevcut. ya yürüteceksiniz yada kucakta gezecek. annemin akşama kadar perti çıkıyor akşamda bizim. aramızda en şanslımız eşim o bi süre bakıp ortadan kayboluyor valla.

selam kızlar..
bir haftadan sonra gelebildim...evet oğlumu sünnet ettirdim. ama pişman oldum. çünkü kuzucuk çok ağladı. şimdide altını açınca bile korkudan ağlıyor.iyileşti sanırsam ama iyileşene kadar da bana akla karayı seçtirdi. bezini sürekli yağladık. doktor kadadan kakaya bezi değiştir dedi. hal böyle olunca bazan uzun süre kaldı ve yapıştı.çıkarırken çok ağlıyordu. sonra bardak kestik koyduk iki gün. o zaman iyiydi. ama doktor kontrol ettikten sonra bardak koyarsanız idrarıyla temas etmez ve geç iyiyleşir dedi. sonra bi pomad verdi ve hem pezi yağladım hem pomadı sürdüm ama benim sıpa yine ağladı. şimdi de canının acıdığını sanmıyorum ama korkudan ağlıyor. dün banyoda pipisine bakıp duruyordu sıpa.
elifcim sormuşsun klasik yöntem mi anastezi mi diye. sanırım bu klasik yöntem oluor. çünkü bayıltmadılar kuzumu sadece pipisine iğne vurdular. sonra da 6 dakika sürdü işlem. eve geldikten sonra 4-5 saat huysuzdu. ertesi gün sadece alt değiştirme zamanlarında ağladı. ama ağlamaktan sesi kısılmıştı kuzumun. sünnety sırasında da çok ağladı. bi de sürekli yürümek istedi. dönmek istedi. bizde yürütmeyince ve dönmesine müdahale edince sinirlendi. huzursuzlandı. velhasıl durum böyle..ama 6 yaşında falan yaptırsam daha kolay olacakmış gibime geliyor. bitti gitti aslında kurtulduk. sonrasında da eve gelenlere yemek verdim.öyle geçti.

bilgecim tatilin iyi geçmesine sevindim canım.korktuğun gibi olmadı.
elifcim cesaretin için tebrik ederim canım. umarım hakkında hayırlısı olur. ama büyük hedefleri olmalı insanın.bi de gözü kara olmalı.

bu arada ben hala regl olmadım ve bu hafta doktoruma gittim. ultrason baktı. herşey normal gözüküyormuş. emzirdiğin sürece olmayabilirsin dedi. emzirmeyi bıraktıktan sonra 4-5 ay bekleriz olmazsa yine gelirsin dedi.

bizimkinin de bu ara yürüme isteği çok fazla. habire beni yürütün diyor. benim belim problemli. eşimde çabuk sıkılıyor. belim kırıla kırıla yürütüyorum. sürünmeye başladı sıpa ama sıralamaya da başladı. hem sürünmek istiyor hem yürümek. bi de yatış pozisyonundan oturma pozisyonuna çok güzel geliyor. yani tehlikeli zamanları başladı. çekmeceler ilgi alanları bizimkininde. bay bay yapıyor. gel gel yapıyor. al-ver yapıyor. bi ışıklı topu var. babası vur kafama yansın diye öğretti onu yapıyor.dün de evi gırgırlamayı öğrendi. artık ev işi de yapmam ben:))
yemek olayımız iyi bizim. bakıcısı iyi yediriyor. sütü de alabildiği kadar içiyor.hergün bi su bardağı yoğurt yiyor. bi öğün meyve, iki öğün de yemek yiyor. ben akşam öğünlerini muhallebi yerine yemek veriyorum. bi kaseye yakın yiyor. gece yatarken emiyor. gece her kaktıkça emziriyorum. bi de sabahları emiyor. bi de öğlen emiyor. kusması düzeldi kuzumun. artık kusmuyor. çubuk krakeri bizimki de seviyor. sakinleştirmek için veriyorum eline. bugün sabah kahvaltısında közlenmiş kırmızı biberle peyniri karıştırdım. çok hoşuna gitti. bi güzelce yedi.yanında da yarım domates, pekmez ve ceviz karışımlı tatlısı.ve ıhlamur içti. ekmeği az veriyorum ama. çorbalarına kattırıyorum genelde.
biz de durumlar böyle...
sağlıkla kalın.

selam kizlar uzun suredir bakiyorum ama yazamiyorum...
herke iyi galiba,bestecim hayirli olsun allah dugununude nasip etsin ins...
elifcim sanada hayirli olsun yeni isin...
bizse fenalardayiz 3 gundur ipek 6 dis birden patlatiyo ustteki 4 u cikti simdi alttakiler cikmaya calisiyo ama cok kotu:84:
ilk dislerde bole olmamisti bunlar berbat etti yavrumu 10 dakkada bir sanci griyo gaz sancisi kivraniyo cocuk napacagimi sasirdim ne versem gecirirki gazini
gece gunduz uyuyamiyo sancidan 10 dakka kapiyo gozunu gene aglaya aglaya uyaniyo,yemek desen 1 lokma yemiyo devam sutunu seven kiz onu bile yiyince kusuyo butun gun beni ne kadar emerse(keyfi olursa tabi) onla duruyo
off offf berbat bi haldeyim 2 gundur doru duzgun uyumadim allah yardimcimiz olsun ne zor islermis bunlar..
genede sukur allah kalici hastalik vermesin bunlar gecici zorluklar..
kolay gelsin kizlar bebiisleriniize iyi bakin aman hasta falan olmasinlar allahin izniyle

bestecim hayırlı olsun kuzucuğuma... inş düğününğde konuşuruz böyle hep beraber. canım çocuk büyüdükçe iiileşme süreci uzuyor inan o zaman şimdikinden daha zor ve zahmetli olacaktır bu süreç. bi kaç güne geçer unutur merak etme. çünkü insanlar 4 yaşından öncesi dönemi hatırlamazlar. bizde emrenin doğum gününden sonra yaptıralım diyoruz ama kısmet bakalım ne olacak. dikişlerini aldırdınızmı canım?

valla beste saol bencede gözü kara olmalı insanın neyseki benim öle bi sıkıntım yok maşallah kapkara gözlerim.3,5 yıl önce doktora yapabileyim diye memuriyetten istifa ettim ben şimdide tezimi bitireyim diye işten ayrılıyorum. allah sonumuzu hayır etsin bakalım. ideallerim öle pek büyük değil sadece doçent olayım yeter işte bi 10 sene var önümde allah izin verirse yaşayıp görücez bakalım. ama sizlerin dualarınıza ihtiyacım var unutmayın beni.

nuray hoşgeldin canım, 6 diş birden çıkarmak zordur bilirim emrede hepsini birden çıkarmıştı ve 2 ay ishal olmuştu bizi hastane hastane , prof prof gezdirmişti sıpa.. gaz için karnına sıcak havlu koy canım yani ılık. bide rezene falan içir. metsil verebilirsin veya om-x, zinco, nurse harveys gibi gaz giderici şuruplarda olabilir. rabbim yardımcınız olsun inş.

emre bu aralar yürüme merakında. 5-6 adım atabiliyor kendi kendine. en sevdiği oyun kucak kucak. bi bana bi karşıdaki kişiye yürümek. bazen tutunduğu yerden bi anda bırakıp kendini yürümeye başlıyor ama hiç bakmıyo etrafına düşersem beni tutacak biri varmı diye...
bizde öğünle fiksleşti artık. kahvaltı mamsı iine ceviz, pekmez, yumurta sarısı veya peynir.
arada meyve
öğle ya sebze püresi veya çorba (içine bigün kıyma, bigün tavuk bigünde balık konuluyo)
ikindi yoğurt
akşam pirinçli mama + devam sütü
sabaha kadar emişme.

bu arada oğluşum 11,5 kg ve 78 cm olmuş maşallah. cuma günü gittik dra. ben demiştim size babannesi bakarken 1 gram almamış 1 mm uzamamıştı kuzucum. annem gedi 15 günde bu kadar oldu civcivim.

günaydın kızlarr

geçmiş olsun beste abla hayırlı uğurlu olsunn darısı damatlığınaa inşallahh :)
hakkından en hayırlısı neyse o olsun elif ablaa maşallah emre yaa yakında koşar da valla :) oktay da tek elle tutuyoruz öyle yürüyo illa bi yerden destek alıcak oo benim oğlum garantici yere bakmadan oturmuyo bi yerden tutmayınca bi yeri bırakmıyo sıpam canının kıymetini biliyo anası gibi :)
pekmezi nassı veriyosunuz kızlar ya ben daha etkili olsun diye bi tatlı kaşığı vermeye çalışıyorum ama püskürtüyo ağzından sıpa en etkili yöntem hangisi sizce ?
dün pipisinin ucu kızarmıştı ben internetten baktım bi yerde açın diyo bi yerde dokunmayın diyo sinir oldum en sonunda ablamı aradım onun oğlu problemliydi dedi birazcık aç sarı iltihap varsa görürsün zatn dedi tek cesaret edemedim eşimle birlikte açmaya çalıştık kanadı hemen bıraktık ama hiç ağlamadı sabahta ben işe gelirken uyuyodu anneme sordum şimdi çok az kızarıklık dedi pişikmiydi acaba niye öyle kanadı o zaman dr.a götürsek mi canım çok sıkılıyo

Son düzenleme:
merhaba
bızde bugun aktıf okul hayatına basladık.asıl olan buymus ogrencı gurultusu kafam sıstııııı.yaz tatılınde unutmusuz gurltuyu falan.
bestecım gecmıs olsun allah daha guzel gunlerını gormeyı nasıp etsın ınsallahhh.
nuraycım sana da allah kolaylık versın canım benımmm.

valla ben karısım yedırmıyorum.salatalık rendelıyorum.recel verıyorum peynırı elımde ezıp verıyorum.domates parca halınde yıyor.karısımı bıraktık dıs olayından berııı.
kahvaltıdan sonra da devam sutu ve kasık maması mkarısımı ıcıyor.onunla uyuyoruz.
oglende yemek yogurt sonra meyve yıyoruz.1 gelınce emzırıyorum.arada emıyor 4 gıbı.aksamdan bızımmyemeklerden yıyor ona gore bızede yemek yapıyorummmm.gece de mama verıyorum yatmadan gecede bol bol emıyorrrrr.dun gece kac kez kakltıgımı bılmıyorummmm.yanıııııı

bızden sımdılık bu kadar.hepınızı optkkkkk

saol canan teyzesi emre gözü kara bi çocuk aynı benim gibi babamız garanticidir hatta elinden gelse adım atmadan önce kendini sigortalatır yani o derece bizde öyle düşünüyoruz yakındır yürümesi heralde...

emreninde pipisinin ucu kızarmıştı bide torbaları her daim buruşuk duruyo diye ürolojiye götürdüm hemde sünnet olayını konuşuruz dedik. pipisinin ucu kızarıktı dr teramiycin göz pomadı verdi. 5 gün sabah akşam pipiyi geri çekip ucuna sürün dedi. iltihaplanmış o nedenle kızarıkmış. istersen sende bi götür dra.

fahriye hayırlı olsun canım. valla nasıl dayanır öğretmenler o gürültüye bilmem işleri zor valla. neyseki kızından çok ayrı kalmıyorsun şanslı hatun seni. emrede derin gibi dakika geçmeden kalkıyor üstelik annneee diye bağırıyo yanımda yatırıyorum babası kendine çekiyo o uyku arasında onu itekleyip bana doğru emekliyo ya... emzirme benim için işkence olmaya başladı ama gidebildiği yere kadar gitsinde istiyorum ne yapacağımı şaşırmış haldeyim.

maşallah derine iştahı açılmaya başlamış inş. hep böyle devam eder.

günaydın şekerlerr

maşallah derinee oktay salatalığı reddeleyince sevmiyo eline alıp kütür kütür yicek beyefendi :) salata fln yaptığımızda da elini atıyo salatalıkları alıyo sadece domates veriyorum eline bağrıyo istemiyo :)
oo emre den korkulur o zaman :) bugün annem götürcek oktayı dr.a dün banyo da açmaya çalıştım suyun içinde
belki açılır dedim ama yok hafif kanamaya başladı yine bıraktım hemen
annemden haber bekliyorum...
oktay kucağımda yatınca uyanmıyo gece 2 defa fln uyanıyo 11-12 arası uyuyo 2-3 gibi 5-6 gibi uyanıyo bide 8 de ben kalkınca kalkıyo benim gögüslerim berbat durumda emziriyorum ama 5 dk emiyo başlıyo ağlamaya eşime hemen mama yaptırıyorum ben kalkarsam daha çok ağlıyo ve uykusu açılıyo mecburen eşimi uyandırıyorum o zatn uyanıyo oktayın sesine ne yapalım hayat müşterek :) mamamız bizim aynı işte devam sütü içine bi kaç bisküvi 4 ölçek bitiriyo hepsini rahat uyuyo...
sabah uyandı anneme verdim ben üstümü giyincem sarıldı bırakmıyo beni annem çağrıyo gel dışarı çıkalım hadi dedi kapıya yöneldi de öyle bıraktı beni kandırdı annem de onu kapının yanındaki odaya girdiler bende rahat rahat hazırlandım... sıpam ya :)

merhaba kızlar...
hepinize teşekkür ederim. hayırlı dilekleriniz için.. pipisinin ucunda sanki derisi kalkmış gibi kızarıklıklar vardı ben de bugün doktora götürdüm. bepanten sür dedi bi kaç güne kadar geçermiş. onun dışında sünneti gayet güzel dedi. atlattık sayılır yani.

zor oluyor büyüyünce daha zor mu olur bilemedim. elifcim dikişleri sormuştun. dikiş falan aldırmadık. kendinden düştü. bir ay sonrada tekrar göreyim dedi doktor.

nuraycım, yazık vallahi kuzuya. bi dolu diş. nasıl çıkar. bizimki bir dişte bile bi dolu huysuzlanıyor. Allah kolaylık versin.

vallahi babadan yardım göremeyenlerde ben de varım. hafta sonu 3 e kadar uyudu. çocuk sürekli bende tabiki. hiç bi günde ben erken kalkayım da şu kızcağız rahat etsin demek yok. ev işlerine de yardım ettiği yok. anca dağıtıyor. bi de bana dedi ki herkes 3 çocuğa nasıl bakıyormuş. iş yerinde bi arkadaşının 3 çocuğu var ve arkadaşı da eşine yardım etmiyor. beni hep başkalarıyla kıyaslıyor. ama unuttuğu da bişey var. kendi kardeşinin çocuğuna 4 kişi zor bakıyor. bi de üstüne üstlük temizliğe kadın alıyorlar. ben herşeyi kendim yapıyorum. yine yaranamıyorum. tutturdu temizliğe birini al diye. benim de huyum değil alıştıramadım bi türlü.zaten bakıcı düzenimi alt üst etti.
ben eşimin huyunu biliyorum. üç gün sonra aynen şunları söyleyecek: çamaşırı makine yıkıyor, bulaşığı makine yıkıyor, evi kadın temizliyor, çocuğa bakıcı bakıyor, sen napıyosun? oğlumun hatrına dayanıyorum. yoksa dayanılacak gibi değil. her fırsatta beni herkesin içinde rencide etmeye başladı. güzel söz duymak ne haddime.beğenilmek ne haddime.. ben beğenilmeyecek, el üstünde tutulmaycak kadın değilim de. değerimi bilmiyor.
neyse eş konusunda doğumdan sonra şansızlardanım.eşim önceden böyle değildi. ne olduysa doğumdan sonra oldu. halbuki. nur topu gibi bi evlat verdim kendisine. daha çok üstüme düşmeliydi.belki başka biri vardır.

fahriyecim, hayırlı olsun yeni döneminiz canım. gerçekten ben öğretmenlik yapamayanlardanım. 4 ay vekil öğretmenlik yaptımda.hiç hoşuma gitmedi.bana göre değil. iyi dayanıyorsunuz.
bende kahvaltıda karışım yedirmiyorum. yeni kahvaltı tabağı aldım kuzuma. 5 bölmeli. domates, salatalık, peynir, yumurta, pekmez.. hepsini ayrı kouyorum. yediriyorum. şimdide peynirine kırmızı biber rendeliyorum. az biraz da zeytinyağı. süper oluyor. denemenizi tavsiye ederim.
bizden böyle.
sağlıkla kalın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…