Şubatta hamile kalanlar buraya..

slm kızlar;

canancım birazdan kuzuyu izleyecem merak ediyorum sıpaları ya. valla emrenin büyümüş halinden bizde korkuyoruz bakalım yaşayıp görücez. emrede sabahları bırakmıyor yakamı çok zorlanıyorum kaçarken dün sabahda kapının kapanma sesine ağladı ya apartmanı inletiyodu resmen. ben o spagetti canavarını yerim haaa. elime geçmesin sakın minik bıdık. canancım çooookkkk yakışıklı oğlun var maşallah. rabbim nazarlardan esirgesin.

nehirim valla benim kocamda öyle tatlım. hafta sonları rutin kavga nöbetlerimiz var artık. hafta içi annemden dolayı kavga edemiyoruz ya. bana bu dünyadaki en değerli varlıklarının annesi ve babası olduğunu onun dışında kimsenin umurunda olmadığını bile söyledi. yani emre ve ben bi hiçiz gözünde...ben başka bi kadın olduğundan eminim annesi var daha ne olsunki. ama umrumda bile değil emrenin hatırıda bi yere kadar bende mutsuz olmak için yaratılmadım ya bigün gözüm dönecek boşayacam o olacak. o zaman dünyadaki en değerli varlıklarıyla mutlu mesut yaşar işte.... offf derdimi depreştirdin kız şimdi patlayacam cinlendim yine....

Son düzenleme:
teşekkür ederim elif ablaa saçlarını gördün dimi nassı kıyıp kestireyim ya kıyamıyorumm ... emreyi de koysan buraya görsen artık diyoruz hanii :)
beste abla dün bende depresyondaydım hiç bişeye yetişemiyorum ne eve ne oğluma ne kendime akşam eve geldim ev birbirinde her yerde oyuncak yatak odası desen eşim dagıtmış gardolabı krize girdim annem oktayla uğraşıyo bi de yemek yapıyo bizim beyde her yemeği yemiyo annem gitti akşam oktayı uyuttum o iş yorgunluğuyla bütün evle uğraştım bide yemek yaptım beyimize kafayı yicektim bi haftasonum var oda temizlikle geçiyo eşime anlattım bunları kadın tutalım diyo bende kolay mı para kazanıyorum dedim oğlumdan ayrı hasret çekerek çalışıyorum bide savurganlık yapamam dedim hiç ben destek olurum fln yok beyefendi de istediği zamn arkadaşlarına gider oktayı istediği zamn dışarı çıkarır sever oynar bide bana kalkmış perşembe günü yemekli misafir çağırmış kafayı yedim nassı yetiştircem ya dedim bi ton kavgadan sonra tamam atlatırım dedi bu erkeklerin hepsi aynı anlayış yok bide biz çalışan kadınların işi çok daha zooorrr .....

kızlar neler yazmışsınız herkes bunalımda bu aralar.sonbahar geldi mevsim değişiyor..bizimde sinirler zıplıyor galiba:))
espri yaptığıma bakmayın bende cinleniyorum arada ev durumlarından.bence bu bize yüklenen süper kadın olma dayatmasından kaynaklanıyor.içimize işletmişler hem çocuk bakarım, hem evimin işlerini tam yaparım, hem işyerimde başarılı olurum. biri hafif aksadı mı içimiz sıkılıyor fenalık geçiriyoruz.kocalara sarıyoruz çoğunlukla da.(onlarda masum mu asla değil)..bizim bu yaşantımız doğamıza aykırı her şeye yetişmek mükemmel olmak falan.o yüzden bi taraf mutlaka aksayacak.bebek aksayamaz mümkün değil..e iş desen bizden beklenenleri yapmalıyız..sorumluluklarımız var.geriye ev kalıyor zannımca:)) herşey zamanında olmayabiliyor ev işlerinde.ütü kalıyor mu kalsın bizim hafta sepette beklediği oluyor(bebekten önce asla olmazdı) gerekli olan çıkarılıp acele ile ütülenebilir oldu bizim evde.veya temizlik bebek hijyeni için gerekli olanlar yapılıyor.c.tesi yapmaya çalışıyorum.pazar sabahına da kalıyor bazen.bazen vitrinin tozları alınmıyor her hafta mesela..neyse çok uzattım demek istediğim bi tarafın aksamasına müsade edip germeyelim ortamı. bunları eşlerin yardımı olmuyor kısmı için yazdım.benimki başından beri pek yapmazdı.şimdi bebek olunca da yapmıyor doğal olarak.fazla beklentiye girmemek lazım.ben temizlikçiyi mevsim değişimlerinde falan alıyorum.3 ayda bir falan şöyle herşeyin altını üstünü siliyorlar.sık alınca ne yapacak.onun gelip gitmeside ayrı bi tantana oluyor.
bestecim ciddi şeyler yazmısın bu artık ev işlerini aşıyor.başka biri falan yoktur ya.biz kadınların aklına da ilk bu gelir.dile getirdin mi ona bu hislerini bilmiyorum ama karpuz kabuğu da düşürme.size bağlanacağı yerde gözü açılmasın ( fazla yazdıysam uyar beni özele girmek istemem)
bu arada senin ardayı besleme şeklinden zaten hamarat olduğun anlaşılıyor. kahvaltın çok güzel mesela.ben üşeniyorum beslerken niye bilmiyorum(sizin dışınızda biri ona seni tekrar hatırlatsın bence.farklılığı, güzellikleri görmez olmuş.
çok yazdım..elifcim senin konu(annesine bağlılığı) eşinin bebekliğine kadar gider cnm:))

öpüyorum sizleri

ayyy kızlar hakkaten sonbahar geldı dıyemı acaba?bizde bu ara olmadık seylerden atısıyoruz pek ılerı gıtmıyor amaaa..kızım uyudu eskısı gıbı nete gıremıyorum bende.okulda da derslerım dolu sureklı bos vaktım olmuyor...
benım bakacı 2:30 kadar duruyor yemekte yapıyoruz beraber evımı toparlıyor arkamdan mutfagı falan 7 bucukta evden cıkıyorum kahvaltı bıle edmıyorum 7 de kalkıyorum gıyın begın altını degıstır falan okula gıdınce ılk teneffus yapıyorum belkı zamanla oturur.dun bebıs 10 da uyumus 2 saat falan bakıcım domateslerı dogramıs dolaba koyduk.sagolsun yardımı oluyor bana.ben geldıkten sonra da 1 saat daha duruyor.yemekte yapıyoruz..oyleee ıste.

bursada yagmur var az once basladı hava serınledı cok guyzel oldu cok ozlemısım yagmuru..

canacım hakkaten coo ktatlı olglun masallah.bende koydum kızımın keltos halını pembe gıydırmesem aynı oglannn cocugu..hep soruyolar kızmaya basladım artık.napıyım benımde sacım yokmus bana cekmıs kızımmmm da.bıraz balkonda yagmur havası yapıyım uyanmadan ...öptm sızlerııı

beste ve elıf tesekkurler ıyı dıleklerınız ıcınnn

Son düzenleme:
günaydın şekerler;

canancım emreninde vardı böle saçları ama ben kıydım valla... kökü oğlanlarda kuzum uzar gene nasılsa... tabi son karar senin yinede...

elifcim bana evlilik danışmanı bile çözüm getiremedi de bizi seanslarına almaktan vazgeçti. yani çocukluğuna değil ceninliğine hatta yumurta, sperm haline inmek lazım benim kocamın. şaka bi tarafa yazıyı okudum muhteşem ama anladımki bizde de bişiler bitmiş ne zamandır yatakta bi taraflarımız birbirimize değecek diye korkar olduk çünkü. inş herşey tez zamanda hepimizin hayatında yoluna girer.

fahriyecim benim oğlumada bandana takınca kızmı diye soruyolar hatta bebekliğinde görenler bu güzel kızın adı ne diye soruyolardı şimdide arkası kız bunun diyolar ne kadar doğru bilmem ama.

bestecim elifin yazdıkları doğru çocukta yaparım kariyerde diye diye bizi bu hale soktular yarış atı gibiyiz dur durak yok malesef. sonunda da patlıyoruz işte..en azından ben kendi adıma böyleyim, ev - iş - çocuk - doktora - tez derken kendimi kaybettim üstüme başıma bile vakit ayırmıyorum artık. ama bu durumdan çok sıkıldım bir an önce kendime gelmem lazım offfffffff.

yazı gerçekten çok güzel biz ne kadar kavga edersek edelim sarılmadan uyuyamayız küs bile olsak bi yerimiz mutlaka değer...
ama işte beklentiler gerçekleşmeyince geriliyo insan zengin koca bulamamışız ki valla gerçi zengin de bulsak evde bunaldık derdik biz kadınlara yaranamazlar :)
sağol fahriye teyzesii :) benim oğlum için de öyle diyolar arkası kız , kız güzelliği var diyolar inşallah dedim 5 yıl sonra görürüz artıkın :) ben kıyamıyorum saçlarına bunca ay dokunmadım yazın o sıcakta bile dokunmadım kışın da uzasın da bi dahaki yaz kısaltırız ...
ya bu karı koca ilişkilerinde bence konuşmak çoook önemli çünkü bir ömür paylaşıcaz kolay diil aileler farklı kişiler farklı ben eşimle herşeyi dertleşirim ailesini bile istemediğim sevmediğim huylarını oda kendince yorumlar çok şükür o konu da şanslıyım her zaman benim arkamda durur eşim...
elif abla senin de yapabileceğin şey sanırım kv sevmeye çalışmak ( çoook zor ama :) ) huzur için belki seviyomuş gibi yapmak bile yeterli olabilir ...
beste abla belki zamanla düzelir bişeyler ya biz kadınlar bazı şeyleri çook takıyoruz belki de bende hamileliğimin 6.ayından sonra ( karnım çıkmaya başladıktan sonra ) eşim hiç dokunmuyodu bana hep tedirgin benim zorumla konuşuyodu fln biri mi var hayatında dediğim de sorun oldu bilmiyorum sebebini dedi sanırım zaman lazım dedi ama gelde bana anlat ben daha yakınlık beklerken o zor dönem de o uzak duruyodu doğumdan sonra herşey eski haline döndü oğlumuza bişey olur diye korkuyomuş nassı bakıcaz gibilerinden endişeleri tedirginlikleri varmış öylece geçti gitti belki sizinde öyle zaman lazım tabi ipleri de bırakmamak gerek o öyle davranıyo diye ...
bende senin gibi yapsam ya pitos 2-3 ayda birini mi alsam bilmiyorum ki ...
bende haftasonu kreşe gidicem konuşucam annem su koyveriyo bunalıyomuş kardeşim tek kalıyomuş evde ( ikiz erkek kardeşim bekar ) bir sürü bahane yani benim de sinirlerim bozuldu kreşin fiyatlarına bakıcam uygunsa veririm hem daha iyi olur sosyalleşir uzman psikologlar fln varmış araştırdığıma göre bakalım kısmet artık...

Son düzenleme:
selam kızlar..
saol ptoscum, blogcuannedeki yazıyı okudum. bahsettiği filmi bende izlemiştim. benim babamında mantığı da oymuş. yatağa küs girmek istemezmiş. bende öyle olmaya çalıştım aslında. yatakta küs uyumak zor. ama o kadar yıprandım ki. bazı günler yatağı bile ayırıyoruz. hiç istemesem bile. artık sohbet etmek imkansız eşimle. ben ailesine de bozuk değilim. anlaşıyoruz aslında. sanırsam başkaları ile vakit geçirmekten daha mutlu. evde olduğunda sürekli uyuyor. ve ben bunları dile getirince nerden çıkardın bunu diyor. ama görünen o. neyse ben başlıycam şimdi ağlamaya.iş yerindeyim. yanlış yer.

elifcim haklısın canım, eşim beni yarış atı olarak görüyor sanırsam. her yere yetişmem gerekiyormuş gibi.

canancım kreş için çok erken ya. bence evine bi bakıcı bul. en azından hastalıklardan korumuş olursun. daha bağışıklık sistemi gelişmedi yavrucuğun.

fahriyecim, bakıcı ile anlaşmanız iyi olmuş canım. derin kuzusu onu görünce mutlu oluyor mu? onun yanında huzurlu duruyor muymuş. dün de ben farkettim : balkondan dışarıya bakıyorduk. bakıcıyı gördü bizim oğlan. güldü sevindi, el sallıyor. çok hoşuma gitti. ama bakıcımızın yaşı biraz büyük olunca insan istemez benim gösterdiğim özeni göstermiyor diye düşünüyor. bi de geçenlerde uyardım kadını. ben düzenime karışılmasını sevmem diye. bizimkinin artıları eksileri var. ama artılar ağır basınca el mahkum katlanıyorsun.

bizden böyle...
sağlıkla kalın..

sevınıyor .gıderkende gel dıyor gıtmek ıstedı dun.sanırım ıyıler arada eve gelıyorum bos dersım oluyor.bugun erkenden uyudu bızımkı yagmurluk havanın uykusu oldu sanırım.ıstahımız yıne gıttı sanırım bu seferde ustten dıs cıkarıcazzzz.

valla canancım insan birine muhtaç olmaya görsün bu kişi annende olsa bişi değişmiyor benim annemde arada bir böle söyleniyo, yok baban yanlız, kardeşin açmı tokmu? ona bi iş bulmadın vb. diye ama ben hiç ses çıkartmıyorum. bi süre daha böle gitse çok iii olur bizim için valla. şimdi işyeride su koyveriyo cmt çalış diye ama bebişe bakacak kimse yok malesef, annem ömümkün değil kalamam diyor, tek günlük bakıcı nerden bulucam zaten bakıcı bulsam anneme hafta içide gerek kalmaz ama offffffffffffff... allah kolaylık versin bizlere.

bestecim bizde dün gece sırf bu yüzden tartıştık,akşam işten geliyo duşuydu, giyinmesiydi derken yemek zamanı geliyo, ben masayı toplayıp, emreyi doyurana kadar o odada oturuyo, sonra emreyle oynuyo biraz, ardından emre uyuyunca alt kata iniyo, biz uyuduktan sonra gelip yatıyo... tek kelam etmeden günler geçiyo bazen. e benimde durumlar malum, yeni işyeri, burdan ayrılma telaşı , belirsizlikler vb. insan dertleşecek konuşacak birini arıyo... ben öle söyleyincede yine saçmalıyo oldum, abartıyo oldum...bazen boşan gitsin diyorum kendi kendime bazende oğlunu babasız bırakma diyorum iki arada bi deredeyim yani.. aslında bende senin gibi eşimin bana karşı hislerini anlayamadığım için mutsuzum birazda... off kafanızı şişirdim yine ya.

dün emreyi bizim hastanenin üroloğuna getirdim pipisinin derisini geri çekti eliyle yapışıklıkların bi kısmını açtı seneye yaza kadar beklesin hareketlensin ondan sonra yapalım sünneti dedi. emre biraz tombiş bi çocuk, dr yağ dokusu fazla sonradan sorun olabilir sünneti dedi...oğluşumun biraz canı yandı sanırsam başladı drla kavga etmeye hem parmak sallıyor hem bağırıp çağırıyor. görseniz çok komikti ya...

canan senden özendim dün emreye spagetti pişirdim ama benimki alışlkın olmadığından sanırsam oktay gibi yiyemedi ya hatta boğazında kaldı yutamadı evladım.

beste abla eve birini bulamam eşimin çalışma saatleri farklı oluyo alışveriş merkezinde çalıştığı için öğlen gidiyo 11 de geliyo gece bazen evde yabancı biri olmaz yani bakıcının evine de yollayamam kreş bana daha güvenilir geldi zatn kasımdan sonrayı düşünüyorum hem yürür o zamana kadar daha rahat olur gibime geliyo gidemedim daha kreşe gidip bi konuşayım göreyim kreşi de sonra karar vericem ...
c.tesi bende çalışıyorum mecburen önce yok dediler 1 ay sonra olmuyo da bilmem ne de mecburen geliyorum yani öğlene kadar ...
umarım ikinizde eşlerinizle aranızı düzeltirsiniz :S
elif abla oktayın ilk spagetti yiyişiydi :) dün yine yaptım nassı atlıyo makarnanın üstüne anlatamam meme görmüş gibi seviniyo sıpamm :)
oktayın pipisini bi kaç gündür hiç ellemiyorum açmaya çalışmıyorum kızarıklığı geçti ama derisi dar tabi bizim de kestirmemiz lazım şimdilik bi sıkıntısı yok ama ilerde olmaması için kestirmemiz şart sanırım ...
oktayın şuan iştahı yerinde çok şükür dün ciğer yapmış annem yedirdim güzelce yedi maşallah artık ne versek yiyo seçmiyo ama ekşili şeyleri daha çok seviyo meyveli yogurt yapıyodum ben istemiyo onu artık salatanın suyuna ekmek batırıp veriyorum bi güzel yiyo ki kendi istiyo ama tatlı şeyleri pek istemiyo tadına bakıyo bi lokma tamam bi kitiyo ağzını imkanı yok açtıramıyosun ... salyası çok akıyo kızlar ya sizinkiler de öyle mii diş çıkardıktan sonra baya durmuştu bayadır yine akıyo diş çıkarcak dedim yok hiç bişi nassı kesebiliriz ki ..

slm kızlar; canancım benimde cmt sorunum var ama annem kalamaz eşim bakamaz, tek güne bakıcı gelmez, kreş almaz o yüzden işten çıkacam mecburen offf offf. aslında çıkmasam daha iii olur ama yani ev kredisi için. yoksa kendi işimde daha rahat olurum kesin...

emrenin alttan 2 dişi daha geliyo kızlar deli gibi herşeyi ısırıp kemiriyo, gece boyu emmeye kalkmalarımız devam ne zaman biterde gözümüze uyku girer bilemiyorum valla. onun dışında maşallah çok hareketli ve çok yaramaz bi oğluşum var aynada kendini öpmeye çalışıyo, türlü komiklikler yapıp sonrada kendisine gülüyo şebek oldu iice. veee artık yürüyoruz teyzeleri maşallah kuzuma ama emeklemeyede devam ediyoruz yani canımız nası isterse öle.

şimdilik bizden haberler böle. siz neler yapıyosunuz?

elifcim maşallah emreye en hızlı o çıktı bizdede yaramazlık tam gaz devam ediyor bide derler ki kızlar daha uslu olurmuş hadi canım ordan günler çok yorucu geçiyor babamızı balkonda bekliyoruz sağolsun en büyük yardımcım benim ağlıyo kaçtım

ıyıyız elifcım napalım...
bu gece kalkmalar benıde cook yyormaya basladı.keyıf ıcın kalkıyorlar sırf sanırım.gunduz yedırıyorum guzelcene.okulda sabah erken zorla kalkıyorum valla.ne zaman emmeyı bıraktırcaz bılmıyorum kı???bu kısta gecsın yaza 1,5 yasları dolcak ben aklımdan gecırıyorum yaza bıraktırmayı.cok ozledım delıksız uyumayı.1 saat ıcınde 3 kez kalktım yaaa.dun gece.

bızde kızım bakıcı teyzemızle pazara gıttık koylu pazarında guzel seyler vardı kızıma salatalık yumurta falan aldım.babmızda kalanını alır gezındık yanı oyle bugun dersım azdı.hava da cok guzel...

selam kızlar...
elifcim maşallah Emre kuzusuna. darısı bizimkine. patır patır emekliyoruz. yavaş yavaş gayreti de var yürümek için. sanırsam 1 aya kadar da bizimki yürürür. emrenin kaç dişi oldu?
Ardanın 6. dişi yeni patladı. bakalım alttakiler ne zaman gelecek.
fahriyecim ne güzel bakıcı teyzeyle gezmeler de yapıyorsunuz. bende çevreden ne organik bulursam almaya çalışıyorum. domates getirttım. hatta birazını buzluğa atıcam. oğlum kışın kahvaltıda yesin diye. balkonda biber yetiştiriyorum. semizotu yetiştiriyorum.şimdi de pekmez arıyorum ama henüz bulamadım temiz bi yerden bulursam alıcam hemen.
kızlar beni gece kalkmaları yormuyor açıkçası. 2-3 sefer kalkıyorum. bazan uyanmasa bile ben kalkıyorum neden uyanmadı diye. sütüm olduğu kadar devam edicem. ama sanırsam çok devam edemem pek süt yok çünkü.
bizde böyle kızlar...
sağlıkla kalın.

saolun teyzeleri; maşallah kuzuma halbuki prematüre olduğu için herşeyi bir ay geriden gelir diye bekliyoduk öle olmadı bizimki aylar öncesinden geliyor.

bestecim zaten 6 dişimiz vardı bizim 6. ayda çıkan şimdi alttan 2 daha geliyor birde üstlerdekilerde kızarmış sanırım yine aynı anda 4 diş çıkarıcaz. beni gece kalkmaları bitiriyor malesef, dün gece hatta hiç uyumadı hep bir öncekini aratıyor (düne kadar 15 dk bir kalkıyordu ) memeden alıp yatağa koyunca başladı ağlamaya offf offf. geceyi ayaklarımda geçirdi ben pes edince annemin ayaklarına devrolundu paşa hazretleri... yani fahriyecim dayanabildiğim yere kadar dayanacam ama çok fazla gidemeyeceğim kesin heleki yoğun çalışınca insana hal kalmıyor valla...

bende bulabildiğim kadar organik alıyorum, özellikle pirinç, makarna, un, mercimek vb. marketlerde organik olanlarından alıyorum, yumurta işini babamız hallediyo, sebze meyve bulmakta çok zorlanıyorum çünkü ben köylü pazarlarınada güvenmiyorum açıkçası. memlekette olsak köyden alırdım ama nerdeeee.. pekmezide bi hastam getirdi saolsun malatyadan annesi yapmış dut pekmezi.bestecim istersen sorayım elleirnde fazla varsa alırım sanada. işte böle kızlar öptüm sizleri....

günaydın kızlarr
dün çok yogundum yazamadım hiçç ...
maşallah emreyeee darısı bizim bebişlerimizee :) oktayında 6 tane dişi var 4 yukarda 2 aşağıda bi daha da diş faln çıkmadı fena halde salya akıyo ama görünürlerde bişi yok...
yaramazlıkta üstüne yok oktayın da 2 dk ne yerinde oturuyo ne de birinin kucağında maşallahh amann sağlıklı olsun da durmasın yani hiç önemli diil....
gece biz de 2 ya da 3 defa kalkıyoruz 3-4 saat aralıklarla bazen oktayın da öyle oluyo elif abla uyumama sendromu diyorum ben ona bi de uyanıyo yatağına oturuyo annneeeee anneee edeee ( babasıı ) diye bağrıyo anlıyoruz sendromu başlıyo beyefendinin ve dikkat ettim genel de bu sendrom erken uyuduğu zmn oluyo bende elimden geldiğince geç yatıyorum 11-12 arası rahat oluyo...
kızlar aylardan beri ilk kez kendime bi pantolon ve tunik aldım inanamadım kendime sevinçten havalara uçuyorum akşam eşim ne oldu diyo anlattım çocuk gibi yani diyo dedim aylarca kendine bişi alamamak ne demek sen biliyo musunn :)
bende getirttim pekmez çok güzel ablamın arkadaşı kendi yapmış köyünde tadı çok güzel ama ben pek sevmem o ayrıı :)
sebzelerimizi normal mahalle pazarından alıyoruz alıcak başka yerimiz yok market var da pazar bana daha tazeymiş gibi geliyo ya da alıştığımız için belki de... çok şükür oğlumun iştahı yerinde herşey yiyo artık önceleri bi hevesle yapardım ona bişiler yemezdi sinir olurdum şimdiler de ne yapsam yiyo çook şükür daha da toparladı maşallahh ...
kreşle c.tesi günü konuştum sabah 8 akşam 7 c.tesi ve servis dahil 550 tl en küçükleri şuan 10 aylıkmış c.tesi gittiğim için göremedim odalarını mutfaklarını fln gezdim her yeri temiz ve güzeldi zatn oktay orda oyuncaklara bi daldı çıkarabilene aşk olsun :) uzman piskologmuş çocuk gelişimini takip ediyorum fln dedi aynı zaman da kurucusu beğendik iyiydi ama bakalım 2 ay daha var önümüzde 1 yaşını doldursun aralık ya da ocak gibi düşünüyorum bakalım...

kizlar bisey sorucam ipegin agzini kenarinda ve dilinin ucunda sivilce gibi ici beyaz bisey cikti cok acidigi belli degince falan cok agliyo cunku daha onceden acilmis mikostatin var onu sursem bi yan etkisi olurmu yada tesiri ?

selam kızlar..
umarım herkescikler iyidir...
nuraycım, umarım önemli bişey değildir ipekte çıkan. ilaç konusunda bişey diyemiycem.
canancım Allahh kolaylık versin canım. kreşe başlayana kadar senin içinde sıkıntı oluşur. umarım oktay için iyi olur canım. annene duygu sömürüsü yap bence. insafa gelir belki. ya da kayınvalidene. yazık çok küçük çünkü kreş için. bence en erken 2 yaşında gitmeli. hatta doğrusu 3 yaş ama. şartlara bakmak gerek.

kızlar nehir nerelerde? gelmez oldu artık. msnden mi yazışılıyor yoksa. benim iş yerinde msn imkanım yok. evde de fırsatım olmuyor. buraya bile bazan bakamıyorum.

dün oğluşum kök söktürdü bana, babasına, dedesi dediğimiz komşumuza. sanırsam 6. dişinin etkileri hala. sabahtan iyiydi ama. bugün ne yapcaz bakalım. gittikçe zorlaşıyor. ben istiyorum ki oynatayım. bişeyler öğreteyim. ama nerde yerinde durduğu yokki bişeyler göstereyim. şimdi ona merhaba yapmasını öğrettim. eliniuzatıp sallıyor. yürüme ve emekleme çalışmalarında çok yuvarlanıp kafasını yere çok vuruyor. ben ne kadar dikkat etsemde bi anda pat düşüyor. her yeri kurcaladığından elini çok sıkıştırıyor ve basıyor ağlamayı. çok zor oluyor ya...

bizde durumlar böyle...
sağlıkla kalın.

nuraycım geçmiş olsun canım, ipeğin muhetemel aft çıkarmıştır. daha önceki mikostatini kim kullanmıştı tatlım eğer ipekse sorun olmaz ama başkası ise yenisini alman faydalı olur canım. tabiki son kullanma tarihinede bakmayı ihmal etme.

canan hakkınızda hayırlısı olsun tatlım ama bencede beste doğru söylüyo hatta eşime kalsa çocuk 5 yaşından önce kreşe gitmemeli (bi dönem kreşleri denetliyordu kendiside o nedenle bu kanıda.) bencede annene veya kvye duygu sömürüsü yap ben öle yapıyorum anneme

bende nehiri merak etmekteyim ama msnye girecek zamanım olmuyo malesef.sanırım buraya uğramıyor artık. bestecim emrede öle hep mızmmız ve yaramazlıktan geri kalmıyo habire kafayı gözü yontuyoruz sonrada avazımız çıktığı kadar bağırıyoru. çekemce kilitlerinden aldım ama nafile bu kezde onları çıkar diye bağırıyo canavar.

kızlar yaklaşan doğum günleri için fikirleriniz neler azıcık yazında kopya çekeyim. iş değiştirme stresinden onu düşünecek hal kalmadıda.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…