valla canancım insan birine muhtaç olmaya görsün bu kişi annende olsa bişi değişmiyor benim annemde arada bir böle söyleniyo, yok baban yanlız, kardeşin açmı tokmu? ona bi iş bulmadın vb. diye ama ben hiç ses çıkartmıyorum. bi süre daha böle gitse çok iii olur bizim için valla. şimdi işyeride su koyveriyo cmt çalış diye ama bebişe bakacak kimse yok malesef, annem ömümkün değil kalamam diyor, tek günlük bakıcı nerden bulucam zaten bakıcı bulsam anneme hafta içide gerek kalmaz ama offffffffffffff... allah kolaylık versin bizlere.
bestecim bizde dün gece sırf bu yüzden tartıştık,akşam işten geliyo duşuydu, giyinmesiydi derken yemek zamanı geliyo, ben masayı toplayıp, emreyi doyurana kadar o odada oturuyo, sonra emreyle oynuyo biraz, ardından emre uyuyunca alt kata iniyo, biz uyuduktan sonra gelip yatıyo... tek kelam etmeden günler geçiyo bazen. e benimde durumlar malum, yeni işyeri, burdan ayrılma telaşı , belirsizlikler vb. insan dertleşecek konuşacak birini arıyo... ben öle söyleyincede yine saçmalıyo oldum, abartıyo oldum...bazen boşan gitsin diyorum kendi kendime bazende oğlunu babasız bırakma diyorum iki arada bi deredeyim yani.. aslında bende senin gibi eşimin bana karşı hislerini anlayamadığım için mutsuzum birazda... off kafanızı şişirdim yine ya.
dün emreyi bizim hastanenin üroloğuna getirdim pipisinin derisini geri çekti eliyle yapışıklıkların bi kısmını açtı seneye yaza kadar beklesin hareketlensin ondan sonra yapalım sünneti dedi. emre biraz tombiş bi çocuk, dr yağ dokusu fazla sonradan sorun olabilir sünneti dedi...oğluşumun biraz canı yandı sanırsam başladı drla kavga etmeye hem parmak sallıyor hem bağırıp çağırıyor. görseniz çok komikti ya...
canan senden özendim dün emreye spagetti pişirdim ama benimki alışlkın olmadığından sanırsam oktay gibi yiyemedi ya hatta boğazında kaldı yutamadı evladım.