progestana gelince ilk gittiğim doktora hafif pememsi akıntım olduğunu söyledim düşük ölneyici versem ölü doğumm sebep olabiliyo boşver sen dinlen geçer dedi akıntım koyu kahvergiye dödü ve doktoru değiştim o progestan verdi ve dinlen dedi içime kurt düştüğü içi kullanmadım ama akıtım dün sadece bir defa geldi acaba kullasammı bilmiyorum içini rahat tut vedbet belki düşük tehlikesi göremediği içinmi öyle dedi bilmiyorum lekelnme devam ederse kullancam heralde canım
bana folic asitte vermedi gerek yok hamile kalmadan önce içmen gerekirdi şimdi hamile kalmışın içsen ne içmesen ne dedi...
tam 7 hafata bitmiş altan bakılıncadamı duyamadınızzz:uhm:[/QU
canım alt taraftan bakmadık birde doktorum bana henüz 6 haftalık olduğunu söyledi 5 nisan gitmeyi düşünüyorum inşallah duyarım...
bana folic asitte vermedi gerek yok hamile kalmadan önce içmen gerekirdi şimdi hamile kalmışın içsen ne içmesen ne dedi...
tam 7 hafata bitmiş altan bakılıncadamı duyamadınızzz:uhm:[/QU
canım alt taraftan bakmadık birde doktorum bana henüz 6 haftalık olduğunu söyledi 5 nisan gitmeyi düşünüyorum inşallah duyarım...
hımm duyulurr canım hayrılısıs sabırlı ol...
gülayhan merhaba canım desene kaderdaşız seninle üstelik aynı gün doğum yapıcaz rabbim izin verirse... benim 3. aşılamamdı bu.. ilk ikisi tutmadığı için artık tüp bebeğe gidicektik, drum yakın arkadaşım bana çok ısrar etti bi kere daha deneyelim diye şansımıza rabbim meleğimizi gönderdi bu kez... bizimki erkek infertilitesi idi... sen neler yaşadın arkadaşım?
kızlar bu arada sizi biraz aydınlatmak isterim...progestan zaten gebelikte rahim tarafından salgılanan bir hormon bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyor, bu nedenle doğal progestan içeren ilaçlar veya vajinal kremler kullanmanızın bir zararı yok, sentetik yani yapay progestan kullanımında bebekte birtakım anomaliler gelişebiliyor ancak zaten drlar bunu bildikleri için size sentetik progestan önermezler merak etmeyin...
folik asit ise planlı gebeliklerde gebe kalmadan 3 ay önce kullanılmaya başlanması gereken bir vitamin.bebğin beyin, sinir, omurilik gelişimini sağlayan bir vitamin. ancak gebelik planlı değil ise anne adayının mutlaka ilk 3 ay kullanması gereken bir vitamin... zaten bebek ilk 3 ay annenin karaciğer depolarını kullandığı için büyümesinde herhangi bir sorun oluşmaz sonrasında annenin beslenmesine dikkat etmesi önemlidir...
kızlar merhaba bende 5 haftalık hamileyim.. ama benım bulantım, vs. yok.. olmayan var mı acaba..? şu anda hiç bir belirti hissetmiyorum.. çabuk acıkma ve uyku harıcınde....
sizlerdeki belirtiler nelerdir...
bende hamileyim ve çok mutluyum. inşallah sorunsuz devam ederiz. 2 gün önce ultrasonda gördük keseyi. 3 hafta sonra gideceğim tekrar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?