Slm kızlaarr...
Hasta bebişlere geçmiş olsun, hemen sağlıklarına kavuşsunlar inşallah.
Bizi tatil dönüşü bir telaş aldı ki, daha yeni nefes alabiliyorum o nedenle pek yazamadım buraya. Evimizi sattık nihayet, 2,5 haftalık yeni ev arayışının ardından bir tane bulduk, sözleşmeyi falan yaptık, ben ücretsiz izinde olduğum için annem çekecek krediyi, bugün müracaat edecekti, herhalde etmiştir. Ama taşınmamız en erken 2 ayı bulur. Hem içinde oturanlar çıkacak, hem tadilat yapılacak...vs. Tam kara kışa kaldık o kötü oldu. Neyse benim iznim bitmeden taşınalım da...
Bu arada İpek geçen ayki kontrolünde 140 gr. kilo kaybetmiş gözüktü, idrar tahlili de temiz çıktı, o kadar da yedirmiştim oysaki otelde falan, kar etmemiş. Üstüne üstlük b12si gene düşmüş. Bu çocuğun yedikleriyle alakalı bi durum değil kesin karar verdim bu b12 meselesine, yoksa geçen ay benden çok et yedi sıpa. Neyse şimdi 6 ay boyunca ayda bir kez b12 iğnesi olucaz, 6 ay sonunda ağızdan devam edebiliriz dedi dr. amca. Muhtemelen 2-3 yaşında geçer, ömür boyu sürmez dedi (inşallahhhhh). Öyle işte, bu çocuğa nasıl kilo aldırabilirim kızlar ya, fikri olan???
Diğer yandan çok hareketlendi, uyanınca artık yataktan kendi tutunup ayağa kalkabiliyo, çok tehlikeli oldu. Bir de bu yüzden şu saatten sonra gidip bebek telsizi aldım koca danaya
Uyku tulumu olarak da şu ayaklı olmayan çuval gibi modeller var ya ondan aldım. Onunla çok kalkamıyo. Yazlık tulumu öyleydi ama çok küçüldü, Ankara da çok soğudu zaten yetersiz geliyo, dün C&A'dan aldım kışlığı. Yıkadık, kurumasını bekliyoruz.
Bir de benimki yıkanırken ayağa kalkıp üstümüze tırmanmaya çalışıyo, bebek küveti artık durdurmuyo İpek hn.ı. Siz ne şekilde yıkıyorsunuz kızlar? Duşakabinim büyük olsa kendimle beraber yıkayacağım onu da ama bu evdekine kendim anca sığabiliyorum
Neyse bizden haberler bu şekilde kızlar....
Öpüyorum sizleri ve bebişleri...