slm kızlar; canancım emre koca ayaklarını böbreklerime dayayıp habire tekmelediği için böbreklerimin ağrısı tuttu canım bu ağrılarda benim doğum sancılarımı başlatmış rahim açılmaya başladığı için erken doğum yaptım canım. aceleci sıpa işte duramadı... hoş 28. haftada doğacaktı nerdeyse 8 hafta durdurdular zorla hastanede kaldım hatırlarsın belki.
doğum günümüz fena geçmedi, emre bütün gün hiç uyumadığı için akşam 8,30da uyudu malesef, bu nedenle sadece 1 tane fotomuz var çekilebilen. onun dışında 30 kişiydik emre arkadaşların çocuklarıyla iii kaynaştı oynadı. tam pasta keseceğimiz sırada altını kirlettiği için pasta kesme faslımız oldukça kısa sürdü, onu temizledikte sonra emmek istedi emincede uyudu kaldı ... onsuz doğum günü geçirdik bizde...pastamız 1 şeklinde ve açık mavi renkte yapıldı üzerinde mor, mavi, yeşil, sarı güller ve küçük bebek biblosu, patikler, biberon gibi figürler vardı (ne yazıkki resmi yok) çikolatalı, krokan ve antep fıstıklı idi. menüde fındıklı kurabiye, beyaz çikolatalı kek, kıymalı ve peynirli rulo börek, peynirli poğaça, rus salatası, meyve, kuruyemiş, tatlı ve tuzlu kuru pasta vardı. salonumuzu süsledik, kapımıza hoşgeldin yazısı astık, balonlar, süsler çok güzel oldu evimiz. hala toplamadım bu hali hoşuma gitti baya. en azından süslü halinin fotosunu çektim onları koyucam sizlere.
emre ışıklar söndürülüp maytaplar yanınca çıldırdı elleriyle söndürmeye kalkıştı ama mumu üfleyip söndürdü. ama kalabalıktan çok hoşlanmadığı için çabuk bunaldı.
seneye ilk işimiz foto çektirmek olacak, bu seneden sadece 1 tane foto var elimizde neyse sağlık olsun...koca 1 sene ne çabuk geçmiş farkında olmamışım meğer kuzucum erkek oldu geçen sene kollarıma verdikleri ufaklık kocaman olmuş artık beni öpüyor, kucaklıyor allahım iiiki onu bana vermiş çok şükür yarabbim....