Herkese Selam
KIzlar çok özledim sizleri ne zamandır giremiyorum,geçmişi üstün körü okudum canan size pc bozuk olduğunu haber vermiş teşekkür ederim tatlım...hala yapılmadı içindeki parçası kopmuş geldi gitti hala uğraşıyorlar sinir oldum...
Herkesler ii çok şükür bebişlerimizin doğumgünleri geldi inanılır gibi değil maşallah kuzucuklarımıza...emrenin,urasın,nisanın durunun doğum günlerini kutluyorum öpüyorum onları sağlıklı uzun başarılı bir ömür diliyorum yavrularımıza...
Bizde iyiyiz çok şükür benim sıpator bir buçuk aydır yürüyor resmen koşturuyor artık 10 aylık yürüdü kasım bebeklerinden en hızlı rüzgar sanırım adı üstünde
Çok akıllı çok fırlama bir çocuk (şu an yerimden fırladım sehpanın üzerine çıkmış bana bakıyordu aklım çıktı)...bunlar bizi parmaklarında çeviriyor vallahi nasıl hareketli anlatamam babamızın akşamları pestili çıkıyor anneler gerçekten çok kutsal diyor takdir etmesi hoş :=)))parka yada avm ye gittiğimizde yürüdüğünü görenler büyük zannediyorlar rüzgarı bende bozmuyorum artık maşallah boyu çok uzun eşim kısa boylu olsaydı kafada sapsarı küçücük yürüyen bir çocuk çaki gibi olurdu diyor :=)))
11.ay kontrolümüzde 10 kilo 79cm di rüzgar...bebekler yürüdükleri ay kilo almazmış o yüzden az kilo almış rüzgarda 250grcık çok şükür yememizde bir sorun yok...hergün değişik şeyler yapıyorum haftada bir tarhana,yoğurt çorbası ve balık muhakkak yapıyorum...(yine yerimden fırladım sehpanın altından geçip duvar dibindeki şamdanın mumunu yedi)off offf
Şimdilik bizden haberler böyle kızlar yine gelirim artık eşim laptobunu akşamları eve getirecek en kısa zamandada ben kavuşucam bilgisayarıma öpüyorum sizleri ve bebeklerinizi inanın şu yazıyı yazana kadar 3 kere yerimden kalktım bütün mutfak yerlerde tencere tava oyuncaklarıyla hiç oynamıyor halimiz yaman sevgiyle kalın...